- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz janosibaja #9288 üzenetére
Néha a teló újraindítása segít.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
hzsolee
őstag
Nálam az ismétlés nincs behúzva, az elsőbbségi viszont igen. Az alján van, hogy értesítés tesztelése. Arra mit mutat?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
punky10
addikt
Passzolom. Nálam is így néz ki, és működik...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz janosibaja #9286 üzenetére
Pl MiBandTools-nál bal oldali menüsor névjegyeknél minden más csúszka elhúzva...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Degeczi
nagyúr
válasz janosibaja #9282 üzenetére
Írtam, h "csak külön alkalmazással"... ami pl. az általad fölrakott Tools.
-
martina79
tag
válasz janosibaja #9278 üzenetére
Én simán telepítettem a Mi fit-et , majd teló nyelve angol , mi fit-be belép , majd teló vissza magyarra újra belép a mi fit-be . Így nekem most jelez névvel hívót , SMS-t .( iPhone 6s )
-
Peterhappy
őstag
válasz janosibaja #6146 üzenetére
Szia,
Főmenü: Beállítások/Tétlenség riasztás/Rezgés és ikon
Az elsődleges ikont nem lehet megváltoztatni, az egyetlen amivel trükközhetsz, hogy módosítod az ikonváltás késleltetésének az értékét (vagy a követő ikont, de ott pl. emberke nincs).
De játszhatsz a rezgésmód változtatásával is (pl. csak rezgés legyen, egyáltalán ne legyen ikon).
Engem pl. megőrjít, hogy a kétféle e-mailemnek ugyanolyan az ikonja, mióta van ikon, ellustultam, nem figyelem a rezgést, csak az ikont. Bezzeg a Mi Band 1S-nél sokkal inkább képben voltam, mikor mi érkezett, mint most
-
pajszer91
tag
válasz janosibaja #5617 üzenetére
A fekete pánt tetszik nekem is , a súlya nem is érdekelne, csak a rezgés miatt gondolkozok még rajta.
-
Peterhappy
őstag
válasz janosibaja #5508 üzenetére
Nekem szerencsém volt, két újraindítással kb. 5 perc alatt megvoltam. Igaz, nagyjából tudtam, mit kell csinálnom - ezért is írtam le, hátha másnak is sikerül pár felesleges órácskát így megspórolnia.
De lehet, hogy akkor nekem szerencsém is volt.
-
nagyúr
válasz janosibaja #5344 üzenetére
Köszönöm
-
MODERÁTOR
-
A214
aktív tag
válasz janosibaja #5061 üzenetére
Hát ez nekem nem működik . 3x is próbáltam. Redmi note 3 SE a telefon.
(Angolra áttéve működik de amikor visszaváltok magyarra nem.)[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz janosibaja #5045 üzenetére
szerintem ő egyszerre gondolta a két feltételt teljesülni.
szövet és fém legyen egyszerre, de bocsi ha tévednék
-
Tiger.
nagyúr
válasz janosibaja #4913 üzenetére
Köszi az infót.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Flashy
veterán
válasz janosibaja #4885 üzenetére
nekem is bevált, egyedül a telefon elhagyásakor rezgetést hiányolom
-
Zorall
csendes tag
válasz janosibaja #4882 üzenetére
Igen erre. Megéri az árát?
-
bandigyerek
senior tag
válasz janosibaja #4673 üzenetére
A beállításoknál van olyan, hogy állapot kijelzése az értesítősávon. Ha az be van kapcsolva, elvileg erőlteti a programot működésre. Hogy ez indításnál használ-e azt nem tudom. Bluetooth elérését, indítását engedélyezted neki telepítés után? Nincs több tippem...
-
csipuka
senior tag
válasz janosibaja #4670 üzenetére
Mi keri a felhasznalonevet es a jelszot?
Ha jol tudom, akkor reboot utan az ilyen smart logon nem megy. Nekem is meg kell adni a mintat eloszor, es utana az ujlenyomat mar felold. Android feature -
gyulavezir
aktív tag
válasz janosibaja #4666 üzenetére
Csak konfigurálásra jó. Arra viszont nagyon.
-
Benyuss
tag
válasz janosibaja #4663 üzenetére
Nem tudom miért ragaszkodsz a toolshoz. A notify klasszi sokkal jobb. Tedd fel azt és nem kell a mifit sem. Az Google fitbe szinkronizál (vagy az edzéseket más third party appba mint a runtastic, endomondo, stb..)
-
Keem1
veterán
válasz janosibaja #4661 üzenetére
megtett távolság méterben, elégetett kalória kcal-ban, és az akkutöltöttség.
-
Keem1
veterán
válasz janosibaja #4659 üzenetére
Ez csak az értesítést kapcsolja ki, nem az óra és a telefon közti kapcsolatot. Ez utóbbit csak a BT kikapcsolásával érheted el, szóval amíg van párosítás és BT, addig van kapcsolat is.
A többi appot sajnos nem ismerem, ill. én is még csak 4. napja használom, de vannak itt tapasztaltabb kollégák, majd beszámolnak a telepíthetőségről. -
Keem1
veterán
válasz janosibaja #4657 üzenetére
Kikapcsolhatod, ez annyit jelent, hogy amíg csatlakoztatva van a kütyü, addig a telefonon kijelzi az értesítési területen (roló, felső sáv). Én ezt kikapcsoltam, mert engem zavart. S7-em van, és az Always on Display is állandóan mutatná, és ez zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
olddog
tag
válasz janosibaja #4636 üzenetére
Az a leírás szerintem még a Band 1s-hez született.
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
válasz janosibaja #4634 üzenetére
Semmi gondot nem okoz, akár ha repülő móddal, akár ha 'manuálisan' kikapcsolva szakad meg a Bluetooth kapcsolat. Simán visszakapcsolódik. Nálam az elmúlt hónapokban soha nem volt probléma ebből.
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
albandy
tag
válasz janosibaja #4624 üzenetére
Én használom a Bandage-t , a fejlesztője magyar ide is szokott írogatni
-
válasz janosibaja #4624 üzenetére
Minek kapcsolnád ki a Bluetooth-t?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz janosibaja #4532 üzenetére
Szerintem egyiktől sem lesz magyar. A MiBand 2-ben vannak a karakterek, amik nem ékezetesek, így felesleges szenvedni, időt tölteni vele.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
erzol
őstag
-
Don Atosz
tag
válasz janosibaja #4419 üzenetére
A bandage-t nem ismerem, de tools-al meg vagyok elégedve
-
hati
addikt
válasz janosibaja #4410 üzenetére
Ha két app egy eszközt irányít, abból csak bajod lehet. Persze, ha csak az egyikkel párosítod, akkor nincs gond, de akkor meg minek?
-
hati
addikt
válasz janosibaja #4407 üzenetére
Én inkább így csinálnám:
1. Telefon angolra állítása
2. Mit fit telepítése. Ezt rakjam fel? Igen
3. Eszköz párosítása a MI Fit-ben
4. Frissítés, FW és font
5: Párosítás megszüntetése a MI Fit-ben
6. Visszaállítom magyarra a telefont.
7. Törlöm a Mit Fitet.
8. Telepítem a Notify & Fitness for Mi Band-et. Ez lenne az? Igen
De tehetsz egy próbát a MI Fittel is, háta megtetszik. Ebben az esetben a 4. pont után mehet vissza magyarra a telefon nyelve és készen is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
válasz janosibaja #4405 üzenetére
Én csak a Notify-ről tudok nyilatkozni, a gyári MI Fit alkalmazást nem használom. Azt tudod használni magyar beállításokkal, nem kell más alkalmazás mellé, csak a band első beüzemeléséhez, mert a firmware és a font frissítést jelenleg csak a gyári MI Fit alkalmazásban működik. Ahhoz kell angolra állítani a telefont, megcsinálni a frissítést, majd mehet vissza magyarra a telefon és utána vagy használod a MI Fit-et tovább, vagy egy másik alkalmazást, pl. a Notify-t.
-
Benyuss
tag
válasz janosibaja #4397 üzenetére
Telefon angolra állít.
Mi fit leszed, regisztrál, beállít. Szoftvert fog frissíteni. Hívásokban név kijelzés be, betűkészletet fog telepíteni.
Mifit töröl.
Notify and fitness telepít, megvesz.
Alvás mód váltás.
KB ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple USB C, Lightning kábelek - Új
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Pár db kijelző
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia