- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Azt be lehet allitani hogy az idot ne mutassa, csak ha megnyomom a gombot rajta.?
3njoy the Lif3
-
Dominó85
addikt
válasz grizlisandor #1498 üzenetére
Amikor nekem megérkezett és nem engedtem a GPS-t esze ágaban sem volt párosodni. De fórumokon is írják hogy kötelező a GPS az első párosításnál. Nekem végül az oldotta meg, hogy bekapcsolt gps mellett felemeltem a karom és pont abban a minutumban hogy kijelezte az időt, már szinkronizált is. Rengetegen amúgy marha könnyen feladjátok... de ugyanezt látom a kinti topikokban is. Aztán meg olvastam olyat is, hogy másik készüléken gps/bt mellett rálelet a teló. Majd az eddig hülye telónál is ok lett a szinkronizáció. Szerintem nem hibás egyedek vannak itt többnyire, hanem bugos Mifit és firmware.
* Péter - 06302461862 *
-
padi68
senior tag
válasz grizlisandor #1496 üzenetére
gps-t? na ez nem semmi....
este kipróbálom
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
grizlisandor
veterán
(#1491) padi68 & (#1494) tihasz: Nekem se akart párosodni, de miután bekapcsoltam a gps-t a telefonon egyből rátaláltak egymásra.
Más:
Frissített pár napja a mifit+fw is, csak én érzem, hogy növelték az ébresztő rezgés erősségét? -
gbela
senior tag
Furcsa, nekem párosodva van teloval, Mifitben látom, szépen a Mi accountomat is, böngészőben belogolva viszont nem látom a device-ok között. Ott még a teloban megadott nicknevem sincs bent a profilban, pedig tuti ugyanaz a Mi acc, mert az ID azonos.
Nem különösebben zavar, csak ha valaha unpairelni akarom nem akarok úgy járni mint pár peches kolléga itt. -
tihasz
újonc
Direktben nem lehet beregisztrálni, csak ha sikeres a párosítás, akkor válik láthatóvá a device-ok között.
Sajnos én már föladtam a mi band2 párosítást.... MAC cím alapján sem tudtam párosítani, szóval kikaptam egy hibás darabot.... Különben a xiaomi fórumokon is rengeteg a no synch/no paired hiba, mindenféle ráolvasással kell próbálkozni, én már csak fekete kakas vérét nem ontottam.... Remélem akinek működik, az szerencsésebb lesz nálam
Amit kihámoztam a fórumokból, hogy nem szabad szinkronizálás közben szétpárosítani band2-t... Arra a kérdésre azonban, hogy mi van akkor, ha állandóan szinkronizál megállás nélkül, nem született válasz
Rendeltem még utolsó kísérletként egy F69-t, talán egy hét, és meg is érkezik. További sikereket mindenkinek a band2-höz -
andrisbandi
őstag
Könnyen kellene lezajlani a párosításnak.
Lehet túl zajos a környezet hozzá.
Próbáld meg egy másik szobában, routertől, és más bt eszközöktől eltávolodva.(A netnek is mennie kell a telón, h be tudjon jelenkezni a Mi fiókba.)
Így már sikerülnie kell :-)
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
padi68
senior tag
válasz andrisbandi #1489 üzenetére
köszönöm szépen!
Tegnap késő este nem sikerült, de ma újból megpróbálom...
-
-
andrisbandi
őstag
1.lépés
A Mifitben leválsztod a régi pántot.2.
Beállítások/alkalmazások
- minden pántos proginál;
"leállítás"
"adatok törlése"
"eltávolítás"3.
teló újraindítása4.
Playes Mifit telepítéseÍgy már simán mennie kell a párosításnak az új Mibanddal. 1-2 perc.
Magára húzza a frissítést, ami nálam legutóbb 6 perc volt.
Kész :-)Ha minden okés, a Mifit mellé lehet még egy progit telepíteni.
Pl a Tools & Mi Band.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
padi68
senior tag
válasz andrisbandi #1484 üzenetére
kösz, ez kifejtenéd?
mit kell pontosan tennem?
-
tihasz
újonc
Nah ezt hogyan kell?
Mármint: "Mi accountjából a többi Band-et szépen kirugdossa" -
Dominó85
addikt
válasz andrisbandi #1484 üzenetére
És közben az Mi accountjából a többi Band-et szépen kirugdossa, ha 100%-ig nem akar veszekedést köztük.
* Péter - 06302461862 *
-
padi68
senior tag
Sziasztok, ma megjött a mi band 2
Gondom:
eddig Mi band 1 volt, azt töröltem de a miband 2 nem tudom csatlakoztatni...
Mit bénázok el?
Gondolom mind a kettőt nem tudom egy program és egy account alatt csatlakoztatni?
Kösz Árpi
-
lel
csendes tag
válasz superTibcsi #1481 üzenetére
Igen. Arról tud valaki mondani valamit, hogy a szundit lehet e valamelyik alkalmazásban állítgatni? Mifitben ez a 10 perc soknak tűnik és nem is lehet állítani
-
superTibcsi
aktív tag
Ébresztésnél a szundit hogyan lehet aktiválni? Megérintem a gombot és alszok tovább?
[ Szerkesztve ]
Under construction!!!
-
AMDaZERG_1
senior tag
Notify & Fitness valamiért az alvást nem mindig tudja kielemezni.
Ilyenkor az oszlopdiagramot nem készíti el, viszont a pulzusmérős alváskijelzés elkészül. Ez vajon mitől van?
Mi Fit rendesen kianalizálja, viszont a Notify sokkal jobban végzi ezt a feladatot. (amikor épp ki tudja elemezni)
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
A mozgàs hiànyàt jelző ikon mzog, míg a többi nem. Elképzelhető hogy majd frissítéssel kiírja majd a hívó fél nevét szerintetek?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szpali
addikt
válasz Criminal017 #1473 üzenetére
2.1.9 talán a Play-es
¯\_(ツ)_/¯Az:
APK Notes:
This is the playstore version (with Google Fit integration)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
MPet
csendes tag
[Apk mirror] honlapon elég furcsán verzió számoznak xiamiauék, most éppen visszafelé. Valaki próbálta már miben lett jobb az 1.9 a 2.0-nál?
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz chatran #1464 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy kopik-e és van-e alatta más színű fém... Még nem vettem észre, mert nem kopik. Illetve ránézésre és érzetre nagyon jó minőségűnek hat és kényelmes is. Ez sokkal jobban felveszi az ember csuklójának formáját. Néha ugyan kilazul egy kicsit a szíj, de nem vészes.
* Péter - 06302461862 *
-
boros44
tag
Titeket mennyire bosszant, hogy minden fürdés után a beszorult víz miatt cuppog a pánt?
Engem zavar és minden fürdés után kicsatolom és megtörölgetem. -
Tibko8
senior tag
Nekem igaz hogy augusztus 1 óta van meg de rögtön az első héten egy héten át napi 3-4 órákat töltött a tengerben folyamatosan. Töltésen kívül soha nem veszem le 0-24-ben rajtam van. Minden este fürdik velem
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
whYz
őstag
válasz majdnemkocka #1461 üzenetére
Koszi szepen, meggyoztel.
Meg a barna es a fekete kozott kell dontenem aztan megrendelem.
-
majdnemkocka
tag
Igazi bőr (két réteg, kívül fekete, belől egy bézs réteg), szerintem kényelmesebb, mint a szilikon pánt (mert nem szilikon), és érzésre jobban nyomja hozzá a bőrhöz az eszközt (mivel nem annyira ívelt, mint az eredeti). Mondjuk én elég szorosan szeretem hordani, amikor leveszem, látszik is a HRM púpocska nyoma.
szpali, igen, a fóliát rögtön a kiszállítás után, még a szilikonpánthoz képest rakam fel, akkor még nem tűnt fel. A szóköz meg azért piros, mert az egy (azóta sörbe fúlt) nem túl jó billentyűzet volt, és a pirossal megjelölt részen megnyomva már nem reagált.
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
whYz
őstag
válasz majdnemkocka #1457 üzenetére
Aha en is ezt neztem. Ez tenyleg igazi bor? Gondolom elegansabban nez ki mint az alap, de kenyelmes is?
-
szpali
addikt
válasz majdnemkocka #1457 üzenetére
ÉS a fóliát rosszlu raktad fel?
Miért piros a SPACE széle?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
majdnemkocka
tag
Én ezt használom, a szíj nem ilyen vastag, mint a renderen, hanem inkább olyasmi, ami a női órákon szokott lenni. A band "kapszuláját" a fém részben egy mágneses keret fogja "alulról" (a kéz felöl). A kijelző sajnos kiáll belőle kb fél mm-t, úgyhogy indokolt lehet fóliázni.
Nekem egy picit reszelni kellett rajta, mert a kapszula behelyezése után annyira szorult, hogy nem lehetett összerakni, emiatt viszont azokon a belső felületeken, ahol eltávolítottam, hajlamos némi korrozióra. Ennyiért megérte.
Itt van pár fotó róla (igen, a fóliát rosszul raktam fel )[ Szerkesztve ]
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
lel
csendes tag
válasz sniper4573 #1447 üzenetére
3 hónap alatt 4 telefon? mit csinálsz te azokkal, hogy ilyen hamar csere-érett lesz?
ON: Nekem másfél hete van meg, zuhanyozni szoktam benne, meg egyszer már eláztam benne egy jókora viharban, de eddig semmi baja. Ja meg sportnál is magamon hagyom, utána megtisztogatom az izzadságtól meg a kosztól és semmi baja.
-
whYz
őstag
Valaki hasznal bor (PU?) szijat? Tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
-
válasz keresztg #1444 üzenetére
Én tengerben is megáztattam párszor. Már gondoltam arra is, hogy talán belejuthatott egy kis víz, és tönkre vágta benne a BT áramkörét.
De viszont a legelső Bandem, ami a legeslegelső Band 1 szériából volt, is többször volt tengervízben, és másfél év után is tökéletesen működött.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tihasz
újonc
Néha én is zuhanyoztam benne, de ennyi...
Persze mióta megszűnt a bluetooth szinkron, már úsztam is benne, de nem rontott tovább az állapotán...
Amúgy van kimenő bluetooth jele, de nem lehet vele kommunikálni.
Hát jó, bizakodó lettem, lehet h veszek még 1-et. -
sniper4573
tag
06.22. óta van és semmi baja. Addig szoktam levenni, amíg megtisztítom mindenhol. Semmi karc nincs rajta, pedig ablakcserénél segítettem vésni is, ahol olyan poros lett, hogy alig látszott a kijelző. 4-szer cseréltem telót mióta meg van, de csatlakozott mindhez rendesen.
-
Dominó85
addikt
Az enyém megjelenés után elsők közt érkezett és semmi baja. Tusolás során hol rajtam van, hol nincs. Balatonban pancsizott velem mélyebb vízben is. Szilikon helyett fém szíjjal használom, nagyon menőn néz ki. 27USD volt Aliexpressről olyan storeból, ahonnanár rengeteg alkalommal vettem Xiaomi kiegészítőket.
* Péter - 06302461862 *
-
keresztg
csendes tag
válasz Balesz1899 #1443 üzenetére
Valamiért az a kényszerképzetem támadt, hogy ennek köze lehet a víz alatt használathoz.
Persze lehet, hogy nem... Nekem most fog letelni a három hét.Ollie, tihasz, ti gyakran nyomtátok víz alá?
Egyébként a nálam lévő példány bal oldalán határozottan kevesebb tömítő anyag van, mint körben a többi helyen. Egy papírlapot be tudok csúsztatni, nem is merem nagyon víz alá küldeni...
-
tihasz
újonc
Sziasztok!
Vajon melyikőtöknél működik a miband2 a legrégebben hibátlanul?
Gondolok itt a bluetooth szinkronra... Van pl. 3 hónapos?
Nekem 1 már kuka lett 3 hét után és nem tudom h érdemes e újra próbàlkozni... mert amúgy nem lenne rossz.... -
Wesder
félisten
válasz zsolti72837 #1431 üzenetére
Beàllítàsoknàl Mi Fit appban van dàtumformàtum.
-
Stefi_dzsi
tag
Sziasztok!
Az ébresztés kikapcsolása/szundiztatása hogyan működik? csak gomnyomásra szundít vagy már a mozgás elég neki? Még csak pár napja ébreszt, de még nem sikerült kiismernem.
Első alkalommal előbb ébredtem, mint a beállított ébresztő, mert paráztam, hogy elalszom. Aztán másnap szépen rezgett, megnyomtam a gombot, volt 10 perc szundi, aztán felkeltem. Harmadnap nem ébredtem fel, a telefonon beállított "vésztartalék" mentett meg az elkéséstől. Tegnapra állítottam 2 ébrsztőt (6:20, 6:31), ment mindkettő szépen, fel is ébredtem már az elsőre (aztán volt egy 10 perces szundi). Mára ugyanezt állítottam be, de csak a 6:31esre ébredtem fel. (a naplózás szerint ma 6:18ig mélyaludtam)
Én csinálok valamit rosszul? (túl lendületesen fordulok egyik oldalamról a másikra?)
Köszi előre is. -
oris
aktív tag
válasz andrisbandi #1432 üzenetére
"Elmulasztott értesítések" legyen aktív, eddig jó. A bejövő hívás értesítéseit kikapcsoltam a Mi Fit-ben, a Mi Band Tools-ban pedig a "Névjegyek" alatt létrehoztam egy "Minden bejövő hívás" eseményt. Így már a Mi Band Tools értesít a bejövő hívásról, és ha távol vagy a telefontól, majd visszacsatlakozik a Mi Band, az elmulasztott értesítést (hívást) is jelzi.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
andrisbandi
őstag
"Tools & Mi Band használatával a nem fogadott hívást is jelzi."
Elmulasztott értesítések
- Erre gondolsz?
Mert ezt beállítva nálam nem jelzi ha hívtak.Mit kell beállítani?
Próbáltad is? Nálad kijelzi a pánt, ha volt nem fogadott hívásod?Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
oris
aktív tag
válasz andrisbandi #1428 üzenetére
Tools & Mi Band használatával a nem fogadott hívást is jelzi.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy bejövő/elmulasztott hívásnál a hívó fél nevét/számát kiírja, vagy csak ikonnal jelzi?
Szerk: ha van itt PH-n topikja (ha nem ez az) akkor linkelné valaki?[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
szpali
addikt
Ma reggel frissült a Play-es MiFit is 2.1.9-re
Nem kapkodják el a srácokiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
-
Boresz
tag
válasz zsolti72837 #1423 üzenetére
Nem
Az általános chat ikon jelenik meg ha a viber, whatsapp, skype értesítés van a telefonon.
-
zsolti72837
addikt
Akkor az alkalmazásodba megjelenik a Viber, whatsapp, skype ikon is?
(#1421) andrisbandi: Köszönöm.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Boresz
tag
válasz zsolti72837 #1420 üzenetére
Szia!
Az ikonok a Mi Band 2 firmware-ban vannak eléggé korlátozott számba, és a viber-nek sajna még nem volt, amikor utoljára néztem (twitter-nek és a facebook-nak van csak saját ikonja), amíg a xiaomi nem teszi bele, addig nem tudom megjeleníteni.
amit a Mi Bandage-ben fixen beépítettem:
chat ikon: viber, whatsapp, skype
facebook, twitter: saját alkalmazás
hívás ikon: a gyári nem fogadott hívás jelző értesítés
message ikon: gyári sms alkalmazás (illetve amelyik alkalmazás a saját értesítését a message kategóriába sorolja)
email ikon: email és gmail alkalmazás illetve amelyik alkalmazás a saját értesítését az email kategóriába sorolja)
a többinél az alap app ikon jelenik meg.Ha mindent jól csináltam a chat ikon alatt fog megjelenni a viber értesítés.
De mivel már páran jelezték, megoldom amint tudom, hogy saját magad válogasd ki hogy melyik alkalmazásnál milyen ikon jelenjen meg.
-
andrisbandi
őstag
válasz zsolti72837 #1420 üzenetére
Itt van egy kép a választható ikonokról. Csak a firware-ben lévőkből lehet válsztani. Hogy ez fog e változni később azt nem tudni.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
zsolti72837
addikt
Szia!
Lesz olyan, ha például kapok viberen értesítést akkor viber ikonnal jelenjen meg a Bandon?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Boresz
tag
Sziasztok!
Megjelent a Mi Bandage 1.1.0
Változások:
- csatlakozáskor és emlékeztető jelzéseknél a folyamatosan megjelenő értesítések figyelembevétele paraméterezhető- eszköz felügyelő ügynök: ha valaki babrálja az eszközt (mozgás, bekapcsolás, képernyőzár feloldás) amíg távol vagy és újra csatlakozol, értesítés megjelenítése az eszközön és a Mi Band 2-n (szem ikon)
- ügynök napló: eszköz felügyelő ügynök által észlelt események megtekintése
Remélem hasznosnak találjátok az új funkciókat és mindenkinél hibamentesen működnek
-
ttoomm
csendes tag
Üdv!
Alvásfigyeléshez van külön üzemmód? A bluetooth kapcsolat állandóan megy?
-
válasz Stefi_dzsi #1414 üzenetére
Az alvás megállapítása a legegyszerűbb. Alvás közben szinte alig mozog az ember, így a karja sem. Tulajdonképpen csak helyzetváltoztató mozgást végzünk (ritkán), amit az agyunk a tudati szintünk alatt irányít, hogy ne legyenek felfekvéseink (vérömlenyek) a bőrünkön, mert sokáig nehezedik a súlyunk ugyanarra a pontra (ugyanezért mozgatják a tehetetlen és kómás betegeket a kórházban). A mély alvás (deep sleep) még egyszerűbb, mert ott még ez a mozgás sincs.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
chatran
őstag
válasz Stefi_dzsi #1414 üzenetére
Naponta kb 4x teszem meg ugyanazt a távolságot, ami a Band szerint kb 3000 lépés. A baj csak az, hogy elég gyakran ugyanazt a távolságot többnek vagy kevesebbnek méri, pedig direkt figyeltem, hogy ugyanarra menjek minden alkalommal. Ilyenkor 300-400 lépés difi szokott lenni.
Kb öt hete van meg, a korábbi sima Band 1-nél nem voltak ilyen hatalmas eltérések ugyanazon a távon. Szóval nekem lépésszámlálásban egyelőre csalódás. -
Stefi_dzsi
tag
Nem is várok csodát, nem panaszképpen írtam, csak mint tapasztalat. Mielőtt megvettem, ez a két mozgásforma (vezetés, babakocsi tolás) jutott eszembe, amire kíváncsi voltam hogy vajon miképpen birkózik meg vele.
Érdekelne egyébként, hogy milyen a szenzorika ill. a szoftver algoritmus benne. Milyen mozgásmintázatokkal számoltak a tervezők, a magasság és tömeg ill. nem adatokat, hogyan konvertálja lépésszám, távolság ill. kalória adatokra, honnan tudja, hogy alszom, stb. De azt hiszem ezek nagy része megmaradnak költői kérdésnek.
Egyébként a babakocsi tolás kellően ritmusos mozgás, így el tudom képzelni, hogy a hardver képes lenne detektálni, "csak" le kéne programozni.
-
SztiviVander
őstag
válasz Stefi_dzsi #1410 üzenetére
"Viszont úgy néz ki, hogy a babakocsi tolós mozgásfajta nincs benne a tudásában."
úgy ám
egy darabig még anno az 1-essel próbálkoztam mert azt gondoltam hogy valami rezgés érzékelő is van benne. de rájöttem hogy nincs. a 2-es meg hw-ben nem nagyon változott úgyhogy nem lepett meg hogy ez se méri. de mivel annyira nem hoz lázba a lépések száma így ez különösebben nem zaklatott fel.
viszont nekem autóban sose számolt egyik se lépést. de lehet hogy ez az adott autótól is függ vagy attól hogy az a kezed amin a karkötö van az nyújtva a kormányon van (hasonló helyzetben mint a babakocsinál) vagy lóg melletted olyan szögben mint mikor gyalogolsz. biztos hogy a gyorsulások irányából egészen jól meg tudja határozni hogy milyen síkban mozog a karkötő. vízszintesen nyújtott kézzel meg ritkán sétál vagy fut az ember.[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz Stefi_dzsi #1410 üzenetére
Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy az ember a csuklóján hordja a pántot, amiben gyorsulásmérő van.
Így vagy nem fog számottevő lépést regisztrálni, ha szinte mindig fixen tartod a kezed pl. egy babakocsin, vagy nem fog egy lépést se regisztrálni, ha valaki egy buszon, esetleg kocsiban ül, mivel nem te mozogsz, hanem a jármű.
Ez az eszköz sem tesz csodát, csak a karod mozgása alapján felismeri, hogy mennyit léptél. -
AMDaZERG_1
senior tag
Viszont nem értem miért a Mi Fit 12570 lépést mutat mára, de amikor rákoppintok az értékeléshez már csak 10890 lépést mutat. (általában ide belépve mindig kevesebb értéket szokott mutatni. Amúgy a Notify is 12570 -et regisztrált.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Stefi_dzsi
tag
válasz DonCosta #1404 üzenetére
Ezt a vezetős dolgot én is megerősítem. Két napja van rajtam a cucc, tegnap ez volt az első, amit kipróbáltam, hogy a reggeli bevezetést hogy veszi majd, de egy lépést se tettem.
Viszont úgy néz ki, hogy a babakocsi tolós mozgásfajta nincs benne a tudásában. Megtettem ~2,7km-t (google térképen mért adat), de csak 0,7km-t regisztrált. (3688 lépésről csak 4623-ra nőtt a szám)
-
válasz zsolti72837 #1407 üzenetére
Lehet, hogy úgy fordították magyarra.
-
zsolti72837
addikt
-
válasz zsolti72837 #1403 üzenetére
Van unpair a Mi Fit alkalmazáson belül.
-
DonCosta
tag
válasz AMDaZERG_1 #1396 üzenetére
"Ami engem jobban zavar, hogy buszon, HÉV-en ülve is számol lépéseket..."
Nekem az a tapasztalatom, hogy tizenpár km vezetés alatt egy lépést sem számolt. (ezen meg is lepődtem)
Azt gondolom elég sokféle mintát megtanítottak neki ami alapján szűri az egyes mozgásfajtákat.
Lehet a HÉV-et nem ismerik kínában, ezért nem sikerült jól modellezni azt a mozgást[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősnek van egy Band 1S-e és elajándékozná. Lecsatlakoztatni, hogy tudja a készüléket?
-
válasz Criminal017 #1401 üzenetére
Igen, feltehetően pár hónap alatt sokkal pontosabbá válik. Én másfél évig használtam Band 1-et a 2 előtt, és valszeg az az által tanultakat leszinkronizálta a Mi Fiten keresztül a Band 2, így nálam eléggé pontos a gyaloglás meg az alvás mérése is.
-
Criminal017
őstag
Akinél "rosszul" mér, be van állítva normálisan a magasság, a súly és a nem? Ezek alapján (is) kalkulál a Band. Illetve volt régebben szó róla (a Mi Band topikban), hogy a Band is képes a tanulásra, tehát kell neki pár hét mire megtanulja a szokásaidat. (Hogy ez kamu-e nem tudom, de elképzelhető, hogy így van.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!