Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boresz
tag
válasz
zsolti72837 #1420 üzenetére
Szia!
Az ikonok a Mi Band 2 firmware-ban vannak eléggé korlátozott számba, és a viber-nek sajna még nem volt, amikor utoljára néztem (twitter-nek és a facebook-nak van csak saját ikonja), amíg a xiaomi nem teszi bele, addig nem tudom megjeleníteni.
amit a Mi Bandage-ben fixen beépítettem:
chat ikon: viber, whatsapp, skype
facebook, twitter: saját alkalmazás
hívás ikon: a gyári nem fogadott hívás jelző értesítés
message ikon: gyári sms alkalmazás (illetve amelyik alkalmazás a saját értesítését a message kategóriába sorolja)
email ikon: email és gmail alkalmazás illetve amelyik alkalmazás a saját értesítését az email kategóriába sorolja)
a többinél az alap app ikon jelenik meg.Ha mindent jól csináltam a chat ikon alatt fog megjelenni a viber értesítés.
De mivel már páran jelezték, megoldom amint tudom, hogy saját magad válogasd ki hogy melyik alkalmazásnál milyen ikon jelenjen meg.
-
andrisbandi
őstag
válasz
zsolti72837 #1420 üzenetére
Itt van egy kép a választható ikonokról. Csak a firware-ben lévőkből lehet válsztani. Hogy ez fog e változni később azt nem tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest