Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
padi68
senior tag
válasz
grizlisandor #1498 üzenetére
Sziasztok,
köszönönet mindenkinek: most már sikerült!
:-)
Üdv Á
-
Dominó85
addikt
válasz
grizlisandor #1498 üzenetére
Amikor nekem megérkezett és nem engedtem a GPS-t esze ágaban sem volt párosodni. De fórumokon is írják hogy kötelező a GPS az első párosításnál. Nekem végül az oldotta meg, hogy bekapcsolt gps mellett felemeltem a karom és pont abban a minutumban hogy kijelezte az időt, már szinkronizált is. Rengetegen amúgy marha könnyen feladjátok... de ugyanezt látom a kinti topikokban is. Aztán meg olvastam olyat is, hogy másik készüléken gps/bt mellett rálelet a teló. Majd az eddig hülye telónál is ok lett a szinkronizáció. Szerintem nem hibás egyedek vannak itt többnyire, hanem bugos Mifit és firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest