- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Kicsit megrekedtem.
Feltelepítettem a Mi Fit2.1.7 verziót, valamint a Mi Band Tools (megvásárolt) és a Mi Band Notify&Fitness 3.7.0 megvásárolt verziót.
A Notify&Fitness az alvást csak akkor mutatja, ha "2hét" van kiválasztva, de akkor is csak oszlopdiagrammal két színnel. "1hét" kiválasztásánál júl.26. és aug.1. kötött semmi alvást nem jelez.
Ami "kicsit" zavar, hogy 2hetes jelzésnél is csak két színt használ az oszlop diagrammnál. Nincs megkülönböztetve órára a mélyalvás, csak ketté van osztva az oszlop.
Tehát ebből a célból a Mi Fit sokkal jobban jelöli az alvást (ha egyáltalán valós értékeket mutat).
Ami kérdés, hogy függenek e egymástól a programok, vagyis telepítve kell legyen a Mi Fit, ha már fent van a Notify? Aztán meg ahogy elnézem a Notify tudja azokat a lehetőségeket, mint a Tools, vagyis valószínűsítem felesleges is a Tools. Valaki használja ezeket így együtt, vagy csak én vagyok ennyire bugyuta?
Ráadásul azt kéri a Notify, hogy elsőnek vele szinkronizáljak, és kapcsoljam ki a "Wake up notifications" és "Activity stats notifications" funkciókat a Mi fit alkalmazásban.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
soldner
tag
A bangoodot ajánlom én is.
"Good news! Now you can get the Xiaomi Miband 2 at the price of 35.99USD after Coupon Code: miband27 note: coupon quantity is limited, activity time is setted at July 1st to Aug 31th.( Please notice that if the product is offering a discount, coupon will be invalid.)"
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok,
Zavarban vagyok, egy kis tanácsot kérnék, - hol, honnan érdemes most rendelni mi band 2 karkötőt? (eredetiség / ár / szállítási idő szempontjából)
-
grizlisandor
veterán
válasz Tarisznyarák #792 üzenetére
Értem köszi.
(#793) chatran: Nem vagyok GearBest-en, azért köszönöm.
-
chatran
őstag
válasz grizlisandor #785 üzenetére
Ha vannak Gearbest pontjaid, akkor le tudod vinni az árat akár 1/3-ával.
-
Tarisznyarák
tag
válasz grizlisandor #785 üzenetére
Nálam teszi a dolgát, pulzusmérés mozgás közben nem megy különben megbízható, napi 10% körül fogyaszt első töltés után.
-
mike1334
veterán
válasz andrisbandi #788 üzenetére
Köszi, így már találtam angol nyelvű tesztet róla van egy youtube videó, amiben az angol tesztelőnek nagyon bejött (Angliában csak 13 font...itthon dupla annyi..heh..bár lehet az a pulzusmérő nélküli verzió). Egy próbát lehet megér, majd rálesek media m-ban, hogy élőben milyen.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Dominó85
addikt
válasz mike1334 #789 üzenetére
Nincs konkrét negatív tapasztalatom, mert nem sanyargatom magamat mikor mivel matricázott termékekkel. Ilyen "márkák", mint az Alcor, MyPhone, Navon nálam nem játszanak. Ha véletlenül kerülne is hozzám egy gyors tesztre ilyen, már adnám is el. Ettől függetlenül akár jó vagy jobb is lehet az Mi Band 2-nél.
* Péter - 06302461862 *
-
mike1334
veterán
Van esetleg valakinek tapasztalata az Alcor Move aktivitásmérőről? Ahogy nézem kb azt tudja, mint a Mi Band 2, árban is ott van nagyjából és beszerezhető itthon is, csak épp tesztet nem találok róla.....
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Szerintem eljött az ideje, hogy beruházzak egy Mi Band 2-re. Eddig is szimpatikusak voltak a régebbi kiadások, de hiányoltam róla az időkijelzést, mivel órát hordani nem szeretek(de kínai kütyü jöhet minden mennyiségben). Megvannak az első tapasztalatok tőletek.
Van egy félelmem a MB2-vel kapcsolatban. Felpróbáltam haver MB1-ét és legnagyobbra állítva még nem szorított, de mozgatni nagyon nem lehet a karperecet. Úgy ideális hordani az MB-t? Közben kikerestem, hogy elvileg nagyobb 5 mm-ter a MB2.
Beszerzés fentebb olvasottak alapján a geekbuying-ról történne. Nem ismerem az oldal-t, garancia hogy van az MB2-re és az oldalon hogy tudom én érvényesíteni? Esetleg tapasztalatok?
Fóliából elég a sima vagy kell rá az üveg?
Üdv.: grizlisandor
-
Benyuss
tag
jelentem ma megérkezett a tartozékos köröm is. Akinek szüksége van kivágott fóliára, az [ITT] találhat. Geekbuyingon voltak még színes karpántok is. A narancssárga és a világosabb kék nagyon nyárias, kellemes színű. Nem rikítós, hiába tűnik úgy a képeken. Az anyagát, hajlékonyságát addig nem tudom összehasonlítani az eredetivel, amíg a banggoodos postás össze nem szedi magát.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Én is 14-én rendeltem és tegnap érkezett meg az országba. Nekem nagyon sokáig több mint egy hétig vártam hogy a futár cég felvegye a csomagot és útnak indítsa.
Én jövő hét keddre tippelek hogy meg kapom.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
andrisbandi
őstag
"..Banggoodról és Geekbuyingról 1-1 darabot, hogy leteszteljem melyik a gyorsabb..."
Azt tippelem nekik annyi közük lehet a gyorsasághoz, h melyik postaszolgálattal küldik.Rendszeresen rendelek Kínából apróságokat. A rekord 7 nap volt, de általában 1 hónap alatt szokott ideérni.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Benyuss
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor nem aggódom túl!
-
blod001
tag
Kivéve amikor 9 meg 11 nap alatt. Nálam így nézett ki a MiBand rendelés.
2016-07-27 09:36 posta, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2016-07-26 02:33 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-07-23 15:56 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-07-16 23:59 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-07-15 17:43 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-07-15 17:43 Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2016-07-15 17:43 Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country -
_Moriarty_
aktív tag
Nekem 15-én volt a célországba elküldve státusz és 23-án a érkezett meg hazánkba, de még itt is teltek a napok, mire ma megérkezett hozzám.
A tracking számom ugyanilyen formátumú volt és jó volt, végig nyomonkövethető (már amikor volt történés).
Sztem megérkezik az, csak idő kérdése. -
Benyuss
tag
Sziasztok!
14-én rendeltem Banggoodról és Geekbuyingról 1-1 darabot, hogy leteszteljem melyik a gyorsabb. Jelentem, hogy ma megkaptam a Geekbuyingosat, viszont a Banggoodossal fogalmam sincs, hogy mi történt.
A tracking 07.21 óta azt írja, hogy célországba elküldve. A probléma azzal van, hogy elvileg Svájcból jött, ahonnan szerintem már rég ide kellett volna érjen. A másik probléma, hogy megkérdeztem a postán, hátha ők látják a rendszerben, de meg se találja. Bármilyen ötlet? Másoknak is rossz volt a Banggoodos tracking szám?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Vajon miért ir a miband napi kb 4000 lépést de belépve a health iphone appba importálás után kb 15000-et ugyanerre a napra? Melyik a valós? Miert ilyen sok ott uez?
[ Szerkesztve ]
-
_Moriarty_
aktív tag
Nagyon szuper cucc, ma jött meg.
2,5 hét alatt itt volt, Banggood-os, vám nélkül. A párosítás is roppant egyszerű és gyors volt. A Mi Band-emet váltotta.
Tegnap jött meg a fólia is hozzá, szóval teljes védelemmel használatba vettem.
Kövezzetek meg, de nekem az óra funkció volt a legfontosabb, amiért váltottam. -
Balcsix
senior tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy nem engedi megrendelni az órát a Banggood! Berakom kosárba, a védő fóliával együtt, beállítok szépen mindent, de amikor rámegyek, hogy "checkout", akkor nem csinál semmit. Valami ötlet?
-
mike1334
veterán
válasz andrisbandi #766 üzenetére
Úgy érzem már épp eléggé önellátó vagyok életvitelszerűen, szerencsére nem szorulok ilyesmire
-
mike1334
veterán
válasz andrisbandi #763 üzenetére
És többiek...nem értesítésként küldi sajna, aktívnak kell lenni az alkalmazásnak (kijelzőnek is).
Amúgy poénnak szántam, de annyira nem rossz kis cucc, én is szoktam játszani és nem érzem kevesebbnek magam tőle...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
andrisbandi
őstag
válasz mike1334 #761 üzenetére
Azt kéne tudni milyen progi küldi az értesítést.
A Mi band toolsban sokat be lehet állítani, még olyan is van, h "minden egyéb értesítés".
Teljesen személyre lehet szabni a toolsban az értesítéseket. Pl mennyit rezegjen, hogyan, meddig, melyik ikon... stbFiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
mike1334
veterán
Jut eszembe...mivel ezt a kérdést még nem láttam a fórumon...mindenkit csak a hívásjelzés, pulzusmérés, ébresztés meg hasonló haszontalan dolgok érdekelnek, nem is értem....szóval:
Jelzi a mi band 2 rezgéssel, ha pokemon van a közelben?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
soldner
tag
válasz majdnemkocka #748 üzenetére
Köszi, eddig nem ismertem azt az oldalt. (apkmirror.com)
-
TommyX_
őstag
Én Banggoodról rendeltem 07.09-i rendelés volt és tegnap jött meg, már nagyon vártam.
Nekem egy miband 1s-t váltott.
Már csak leírást kell keresnem, hogy a különböző ikonok mit jelentenek.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
oris
aktív tag
válasz andrisbandi #757 üzenetére
A program fordítója (Mi Band Tools) esetleg köztünk van? A "megkülömböztetni" szót ki kellene javítani "megkülönböztetni"-re.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Dominó85
addikt
válasz SidCorky #755 üzenetére
NEM, kevés karakter van hozzá. Üzemidő versus Kijelző/Funkcionalitás Én az üzemidőre szavazok. Lexarom, hogy kijelzi-e a hívott számot, előveszem a telót és max nem veszem fel. Az meg hogy ki írt üzenetet, dettó nem lényeges, amikor legalább egyszerre 30 ismerősöm Online Messengerben. Én azt ki is kapcsoltam, hogy jelezzen, mert piszkosul lemeríti a karkötőt.
* Péter - 06302461862 *
-
SidCorky
őstag
Hali!
Van már valami testreszabhatóbb értesítési megoldás a kütyüre? Pl kiírja a Messengeres értesítés nevét, stb? Várható ilyen?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
bigdady
nagyúr
Aki iphone-al használja kipróbálná, hogy csak nálam nem megy-e a facebook értesítés?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz andrisbandi #749 üzenetére
1561 dodó? Vicces kedvében volt a kicsi kínai barátunk?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
mike1334
veterán
válasz andrisbandi #751 üzenetére
Bocsi, szakmai ártalom
-
andrisbandi
őstag
-
mike1334
veterán
válasz andrisbandi #749 üzenetére
Én tudom biztosan, hogy egy telóra vagy tabletre se szabnak ki vámot
-
andrisbandi
őstag
Midegy mi van a csomagra írva.
Átvilágítják, és az alapján dől el, hogy vámvizsgálat alá veszik e.Az ebayes topikban mesélték, hogy már nálunk is gép csinálja. A telókat és táblagépeket minden esetben vámolják, ha EU-n kívülről jön. Ilyenkor bekérik a bankos trnaszfereket, pl paypalos email, az alapján kalkulálják ki mennyit kell fizetni.
Nekem az Aliról jött most egy 30 dolcsis csomagom, amire 1561 $-t írt a kínai kolléga. Nem vámolták meg szerencsére.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
majdnemkocka
tag
Az APKmirror teljesen biztonságos, az egyik legnagyobb androidos blog társoldala, minden feltöltést ellenőriznek (összevetik az eredeti forrással, szóval ha az eleve kártékony, akkor az ellen nem véd).
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
aki iPhoneon használja a karkötőt attól kérdezném hogy nektek jelzi-e a facebook értesítést? -
zdna
csendes tag
Az enyém ma érkezett meg. Banggood ról rendeltem 11.-én. Gift ként adták fel, és 11,48 dollárt írtak rá értéknek.
[ Szerkesztve ]
-
soldner
tag
@oris: Hogy tudom a xiaomi marketet a telefonra varázsolni? A play áruházban nem találtam ilyet.
--update --
Egy kis guglizás után találtam is valamit. Nekem nagyon kínainak látszik.@bigdaddy: Köszi. Nem tudom mennyire biztonságos innen leszedni és felrakni. http://www.apkmirror.com
off: Bár én nem pokémonozok, de olvastam, hogy sok helyen tükrözik a pokemon go-t. Előfordul, hogy a tükrözött helyeken már vírusos verzió van feltöltve.
on[ Szerkesztve ]
-
Jeffjn
tag
Nektek volt már olyan, hogy a Mi Fit-ben miután sync megvolt más értéket mutat mint, amikor rákattintok?
Link a képekhez
[link]
[link]
[link]Első képen látszik, hogy 588 lépést tettem meg (ezt írja a karkötő is)
A másik kettőn viszont csak 70 van "regisztrálva" az app-ban. Szinkronizálás végigfut 100%-ra.Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
Androidon "1s esetén", és gondolom a Mi band 2-nél is maga a pánt végzi az okos ébresztést.
A teló és az aktiváló program csak addig kell, amíg
1. a Mifitben kikapcsolod az ébresztést
2. Mi band toolsban, vagy Notifyben beállítod az okos ébresztést
Ennyi.Szerintem almás telóval is működne ez a módszer. Arra gondolok, h egy androidoson beállítani, de elötte Iphone Mi fitjében is ki lenne kapcsolva az ébresztés. Így az ébresztéshez nem nyúlna.
-
Dominó85
addikt
-
soldner
tag
5-én rendeltem a kuponos akcióban a Bangoodról.
Az oda volt írva, hogy raktár feltöltés 13-án várható.
Tracking kódot magyar idő szerint 9-én kaptam.
13-án célországba elküldve.
Ma hozta ki a postás.Köszi a linket.
Közben megtaláltam és felraktam.
Viszont ennek a verziója "csak" 2.1.4.
Frissítette a FW-t 1.0.0.11-re.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
soldner
tag
Sziasztok!
Nekem ma jött meg a Bangoodról. Szerencsére nem vámolták.
Androidos telóra honnan töltsem le az appot, ami biztosan nem vírusos?
Kaphatnék egy linket?Ebben az appban tudom a pontos időt is beállítani, mert kínai időt mutat.
Előre is köszi.
-
Jeffjn
tag
válasz sniper4573 #729 üzenetére
Nekem volt már, hogy észrevette de például tegnap nem jelzett semmit, pedig voltam kint az éjszaka közepén.
-
sniper4573
tag
Kínai volt amikor felajánlotta a frissítést. Számomra annyi derült ki, hogy 3 dolog változott. De a magyar nyelven kívül nem látok újdonságot. Az alvásfigyelõt várom, hogy javítsäk, mert nem veszi észre, ha éjjel felkelek és kisétálok a konyháig... Az 1s mindig regisztrálta azokat is...
-
bigdady
nagyúr
Most frissult ios alatt 2.16-ra a mifit és felrakta a 1.0.0.23-at
-
Dominó85
addikt
válasz sniper4573 #723 üzenetére
Majd ha hozzáadnak eddig nem működő vagy hiányos dolgokat a szoftver új verziójába, akkor frissítek és visítsatok. Addig meg felesleges faxságnak tartom az állandó frissítgetést al-al-verziókra.
* Péter - 06302461862 *
-
Jeffjn
tag
Angol change log van hozzá?
-
Criminal017
őstag
Valószínűleg a Crowdinos Mi Apps fordításunk került bele, mert egyelőre borzasztó.
-
sniper4573
tag
2.1.7 lett a kínai marketes mi fit és full magyar. Már töltheti az is, aki az angol nyelv miatt nem onnan szedte le.
-
oris
aktív tag
2.1.6 Xiaomi marketes változat.
firmware: Mi Fit program/Profile/My devices: Mi Band 2/Firmware version
app és algorithm: Mi Fit program/Profile/More: Settings/About"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
oris
aktív tag
Na akkor pontosítok én is:
Android App version: 2.1.6
Algorithm version: 1.0.76
Firmware version: V1.0.0.23Egy nap használat után azt tudom mondani, hogy ezt érzem a kezemen, az elődjét észre sem vettem. Ennek nem sikerült igazán ergonomikusra az alja, a pulzusmérő miatti domborítás szinte éles. Egy napi használattal 11%-ot merült az akku, ebben rengeteg hívásértesítés és félóránkénti pulzusmérés volt.
[ Szerkesztve ]
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Jeffjn
tag
Android app verzió: 2.1.4
Algorithm verzió: 1.0.60 -
szebe
addikt
válasz Charlie Gordon #714 üzenetére
10$ ráírva + gift bepipálva, kettő is átjött gond nélkül.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
bigdady
nagyúr
válasz Charlie Gordon #714 üzenetére
Nem szúrták ki. 10k volt cakli pakk
Akinek meg van milyen verzio fut rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Charlie Gordon
aktív tag
Sziasztok !
Akik a Banggod-ról rendeltek, visszajeleznétek, hogy mennyi volt a pluszöltség (ÁFA, kezelési költség, stb.) -
bigdady
nagyúr
Nekem is megjött a 07.05 banggod rendelés.
Iphone fel is rakta a 1.0.0.18-at.
Android frissebbet rakna fel? Felrakjam egyaltalán ha iphoneal lesz használva?
Kösz[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Majd nem Csak itt mutatja a felado országban lévő nyomkovetest is. Magyar posta oldala még nem is tudd a csomagomrol, nem is találja.
De ahogy elnézem erről az állapotról 2 nap alatt váltott át neked.
Szóval csak az én csomagomagommal szórakoznak. Még nem sikerült át adni a szállító cégnek.
Köszi szépen.[ Szerkesztve ]
-
oris
aktív tag
Khm... az ugyanaz, mint a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
-
Tibko8
senior tag
Nem egészen. Itt ezen az oldalon való nyomkovetésre gondoltam. [link] itt is az eredeti országban való nyomkovetésre gondoltam.
-
oris
aktív tag
Erre gondolsz?:
Banggood order info:
Order Submitted
Jul/05/2016 17:10:18
2
Payment Confirmed
Jul/05/2016 17:10:18
3
Order Processing
Jul/05/2016 17:10:20
4
Shipped
Jul/11/2016 06:18:58A posta nyomonkövető a következőt írja (benne van a válasz az utolsó kérdésedre is ):
2016.07.13
17:47
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.07.13
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2016.07.13
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.07.14
23:59
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.07.22
00:00
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.07.24
10:19
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Tibko8
senior tag
Neked meddig volt ebben az állapotban? The item is pre-advised
Én pont utánad rendeltem egy héttel. Remélem jövő hétre ide ér. Vámot megúsztad?[ Szerkesztve ]
-
oris
aktív tag
Banggood július 5-i vásárlás ma megérkezett. A Mi Band 1S-t leváltottam. Mi Fit-ben unpair, majd pair, a Mi Band Tools-ban mac address csere volt a módszerem, azonnal át is állt a program az új funkciókra. Smart lock eszközként is hozzáadtam a telefonomhoz (Elephone P8000, android 5.1), működik.
-
mike1334
veterán
válasz andrisbandi #701 üzenetére
Link.
de ahogy nézem külső raktáron...szóval csak megrendelik nekem 2e forintért, plusz, az áfa, ha megússzák...felejtős...de van még pár másik egész jó kis cucc, lehet inkább azokból választok egyet....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...