Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz
Stefi_dzsi #1196 üzenetére
Igen ez az. Csak lusta voltam kiírni az egész nevét
-
szpali
addikt
válasz
TommyX_ #1188 üzenetére
PRO TIPP:
Ha Androidon frissítem az alkalmazást APK-ból 2.2.0-ra, átállítom a Band 2 megjelenését a dátumosra, majd uninstall-t követően visszateszem a Play-es verziót (jelenleg 2.1.8), akkor megmarad a dátumos óra nézet és ugyan úgy lesz Google Fit szinkronizáció (már ha rajtam kívül valakinek fontos ez)
-
TommyX_
őstag
Most frissült nálam androidon a mifit app 2.2.0-ra, és a mi band 2 fw 1.0.0.39-re.
Itt is megjelent az idő formátum beállítás. -
-
bigdady
nagyúr
Ios-re kijött a mifit 2.2.0
-
Sziasztok,
Megáztattam a Mi Band 2 -ömet, és lecsapódott a pára a kijelző üvegén. Nem vészes, de közelről látható. A A band működik továbbra is.
Próbáltam hajszárítóval kiszárítani, kívülről melegíteni, de semmi eredményre nem jutottam.
Járt valaki hasonlóan?
Szét lehet szedni valahogy ezeket a band-eket?
-
fraba
aktív tag
válasz
Criminal017 #1160 üzenetére
Es ez a Mijobs ez lyukas? Vagy ha nem is lyukas, az sem baj, nem fog gyurodni például a gombnyomogatastol?
Dominó85
Budapesti vagy? Azok a foliaid lyukasak?
-
Habsteve
tag
válasz
Uezt rendeltem Alirol, lehet nem eredeti de se nem edzett üveg sem lyuk nincs kivagva, 2 Pcs Set For Xiaomi Mi Band 2 Ultrathin Anti-explosion Screen Protector Film For Miband 2 Smart Wristband Bracelet Screen
http://s.aliexpress.com/7J36nEBn
(from AliExpress Android). Mindenesetre védi a kijelzot, teszi a dolgát. Egyébként felesleges TG hiszen nem akkora a kijelzoje ami egy leejtesnel betorne, megrepedne. -
bigdady
nagyúr
válasz
malnabokor #1166 üzenetére
Hivas sms email jó. Fb csak néha megy de az oka hogy az fb app maga szar mert alapbol sem jelez hanggal csak jelvény megy verziók óta, a bandnek meg kell hogy értesítősáv legyen bekapcsolva (de fb oda sem rak semmit illetve csak néha). Ezért fb-n kekapcsoltam az email jelzést igy megy fb is
-
bigdady
nagyúr
válasz
malnabokor #1163 üzenetére
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Nézegetem a terméket, és olyan kérdésem lenne, hogy Apple készülékekkel mennyire működik együtt? Valakinek van rá tapasztalata? Illetve hogyan jelenít meg értesítéseket? (Erre alig találok infót, pedig végignéztem jópár tesztet és review-t, de csak annyit találtam, hogy rezeg, meg kis ikon van a híváshoz és sms-het, meg más alkalmazásokhoz, de melyekhez? ( iPhone-on)).
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Dominó85
addikt
válasz
[link] - Lyukas Tempered Glass (elvileg)
Amúgy nekem van egy rakat fóliám. Az Mi Jobs-ost nem adom, de más milyen Sikai az van készleten.
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Tenyleg szukseg lehet/van kijelzovedo foliara vagy uvegre? Ha igen, akkor tudnatok mondani egy megbizhato helyet ahonnan egyiket vagy masikat be lehet szerezni? Sorra olvasom a reviewokat, es mindenhol azt irjak, hogy ez nem tempered glass es/vagy nincs rajta lyuk a gombnak. Tudtok segiteni?
-
Zoty4
őstag
válasz
andrisbandi #1153 üzenetére
Ez neked mukodik
-
Tocika
aktív tag
válasz
andrisbandi #1153 üzenetére
Ez be van kapcsolva a de a nem fogadott hívásokat nem jelzi...
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tude olyat a mi fit a vagy a miband tools, hogy ha az óra éppen nem csatlakozik a telfon hoz és közben volt egy nem fogadott hívásom akkor azt újra csatlakozáskor jelezze, ha még nem néztem meg a telón ? -
gyerecske
senior tag
Sziasztok.
Nekem is megérkezett kütyü.Olyan gondom van hogy a Mi Fit alkalmazásban nem tudok regisztrálni, végigmegyek a procedúrán, email, jelszó stb, a végén mégsem sikerül bejelentkezni.
Másnál is volt hasonló probléma?Melyik alkalmazást használjátok hozzá? -
Tibko8
senior tag
válasz
bibendumka #1142 üzenetére
2.1.8
Én még mellette toolst. -
Sajtinnyo
csendes újonc
Sziasztok!
Rendeltem egy mi band 2-t a bangoodról, megérkezett, viszont a képernyője nem működik. Mikor először hozzá értem mutatta az időd, majd utána (kb. 2perccel később) semmit. Elvileg a funkciók működnek, pl. hívásnál és ébresztésnél rezeg. Viszont semmit sem ír ki. Töltésnél sem jelez semmit. Ez beállítási probléma lehet v hibás a készülék?
Ha hibás, tud nekem vki segíteni a cserében?
Köszönöm. -
bibendumka
csendes tag
Sziasztok!
Én is elcsábultam, és 08.07-én a Banggood-ról rendeltem egy Mi Band 2-őt. Mai napon kézhez is kaptam, úgyhogy boldog tulajdonosa vagyok. Egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat, de elvesztem bennük. Segítségeteket kérném, hogy pontosan melyik alkalmazást érdemes használni? A Mi Fit-et, azonban belül melyik verzió, a legújabb?
Előre is köszönöm! -
Zoty4
őstag
válasz
Janaboy #1140 üzenetére
én már írtam a xiaominak e-mailt amire semmi válasz nem jött ez ügyben, fitbitnél ha valami problémám volt, 2 nap alatt válaszoltak
rover45: viszont a Charge HR anyaga egy rakat fos, nekem elvált a szíjnál több helyen felhólyagosodott. Utananétem és rengeteg embernek ez volt vele a baja. Sajna nem lehet cserélni, gusztustalan pótmegoldás van csak a problémára. Szóval tiszta szívből azt se ajánlom, ha ez nem történt volna, nálam nr.1 lenne
-
rover45
őstag
Sziasztok, most tervezek venni valami ilyesmit. Jelenleg a Miband2 és a Fitbit Charge HR között vacillálok.
A Fitbit elvileg folyamatosan monitorozza a pulzusom, a Miband2 is képes erre, vagy ő csak gombnyomásra megmondja az aktuálisat.
Illetve Windows Phone-nal szeretném használni mindenképp. -
Benyuss
tag
én nem akarok bunkó lenni, félre ne értse senki!
Köszönjük a munkát is persze!Nem töltöttem le az alkalmazást, de mivel több ez mint a tools vagy a notify?
-
Boresz
tag
válasz
GuruZone #1135 üzenetére
Szia GuruZone!
Ezt a funkciót, hogy programozható nem rég láttam én is Playen, már van is rá alkalmazás, igaz még nem próbáltam, hogy mennyire mükődik a mindennapi használatban:
https://play.google.com/store/apps/details?id=xtracer.miband2funcbuttonJelenleg nem ismerem a Mi Band 2 ennek a funkcióján a megvalósításához szüksége API-t, mert nincs egy nyilvános SDK, úgy kell kibogarászni a bluettooth kapcsolat elemzésével, de majd utána nézek, mert engem is érdekelne, hogy lehet programozni
-
GuruZone
őstag
Köszönjük szépen a munkádat!
Reméljük pár hónap múlva nemzetközileg is elismert progivá válik.
Bonyolult lenne olyan funkciót létrehozni, hogy ha megtapizod a miband gombját, fényképet készítsen a kamera app? Tudom, hogy ahány gyártó, annyiféle gyári camera sw, de pl meg lehetne-e oldani Google Kamerával?
köszi a választ!
-
Dominó85
addikt
Ma nekem is frissült a band és nem akart csatlakozni!!! Míg nem felemeltem a karom, az óra felvillant és kapcsolódott azon nyomban! LOL
-
Boresz
tag
Szia!
Ha jól értem a kérdésedet, akkor 2 megoldás is van.
1. Az alvás figyelés a telefontól függetlenül működik, tehát nyugodtan kapcsold ki a bluetooth-ot éjszakára és akkor biztos nem kapsz üzenetet, reggel amikor bekapcsolod a bluetooth-ot szinkronizálni fogja az alvás adatokat a Mi Fit-el.
Ha pedig felteszed a Mi Bandage-t akkor, pedig meg fognak jönni az értesítések is a karkötőre, mivel a bluetoot-h ki és bekapcsolását is úgy érzékel, hogy megszakadt a kapcsolat és újra csatlakozol2. A Mi Fit-be van az Értesítések/egyéb alatt a dnd funkció amivel, be tudod állítani hogy melyik időpontban ne fogadja az értesítéseket a karkötő, tehát este nem fog rezegni.
-
Soltee
tag
Tesztelem!!!
Kérésem, kérdésem lenne...
Gear S-em is van és az tud olyat, hogy ha figyeli az alvást, kikapcsolja a jelzéseket és a kijelzőt...
Tudom, hogy ez más, de amikor be van kapcsolva az alvásfigyelés és nálam egész pontosan végzi, nem lehet megadni neki, hogy akkor a jelzéseket is kikapcsolja? És a reggeli ébresztésnél meg vissza?Köszi!
-
Boresz
tag
Sziasztok!
Nagyon megkedveltem a Mi Band 2-t, ezért eldöntöttem, hogy fejlesztek úgy új alkalmazást, ami pótolja a Mi Fit hiányosságait.
Az alkalmazást Mi Bandage néven hoztam létre és fel is töltöttem a Play-re, jelenleg béta tesztelési fázisban van, de az eddigi visszaigazolások alapján stabilan működik.
Az alkalmazás ingyenes lesz (csak reklámot tartalmaz).
Már megvalósult funkciók:
- Mi Band 2 párosítása (ezután párosított eszközként megjelenik a Bluetooth beállítások alatt, ha gondod volt a képernyőzár feloldásával Mi Fit alatt, akkor ez orvosolja a problémát)
- utolsó csatlakozás időpontjának megjelenítése
- utolsó szétkapcsolás időpontjának megjelenítése
- Mi Band 2 csatlakozásakor használható funkciók:
- ha nincs értesítés a telefonon
- jelzés rezgéssel a Mi Band 2-n
- telefon képernyő felébresztése
- ha van értesítés a telefonon
- jelzés rezgéssel a Mi Band 2-n és fix ikon megjelenítése 1,2,3 alkalommal
- jelzés rezgéssel a Mi Band 2-n és az értesítés típusának megfelelő ikon megjelenítése értesítés száma szerint
- jelzés rezgéssel a Mi Band 2-n és az értesítés típusának megfelelő ikon megjelenítése értesítés típusonként csak egyszer
- telefon képernyő felébresztéseTovábbi fejlesztések lesznek, hogy a kapcsolat megszakadásakor jelezzen a telefon (ami elvesztés ellen is védene), illetve ha valaki felemeli a telefon akkor pedig naplózza, hogy illetéktelen hozzáférés történt.
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy próbáljátok ki és ha valakinél esetleg probléma merülne fel az jelezze, ha az app összeomlana, akkor pedig a jelentés küldéssel továbbítsátok hogy meg tudjam állapítani, mi okozza a hibát.
Ha valaki szeretné kipróbálni az alábbi linken töltheti le (béta tesztelőnek kell jelentkezni, de ez nem jár semmiféle kötelezettséggel):
https://play.google.com/apps/testing/hu.tiborsosdevs.mibandageKöszi előre is, ha valaki kipróbálja
-
Ugyanez van nálam, is, csak némileg tovább bírta, kb másfél hónapig. Gondolom a Band 2 láthatólag tökéletesen működik, csak csatlakozni nem lehet hozzá, ugye? Én kb 1 hétig kerestem rá a megoldást, és úgy tűnik, hogy nincs. Meg kell írni a shopnak ahol vetted, hogy mi a helyzet, hátha vissza tudod igényelni az árát.
-
tihasz
újonc
Sziasztok!
1 hónapja használom a mi band2-met, és két napja semmilyen módon nem tudom összekapcsolni a samung galaxy alpha-al. Eddig az angol nyelvű MiFi volt rajta, most föltettem a magyar nyelvűt, de hiába. Csak Connecting...... fut a végtelenbe. Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Lehet bedöglött a mi band? Még egy reset gomb sincs rajta....(
Üdv:
tihasz -
heinci
tag
válasz
andrisbandi #1117 üzenetére
Masfel oraja kikeltem az agybol, mar a zuhanyon es a reggelin is tul voltam.
-
SztiviVander
addikt
pedig hidd el ez régebben nagyon jól működött. onnantól hogy a v2.x.x verzióval kikerült a mifitből az opció (és valszeg az újabb fw-ekből a hw-es támogatása is, vagy csak simán elszabták a kínaiak, ki tudja) már olyan mintha a bandtools ugyan ráveszi (sőt az 1A-ra még a régebbi 1.8.7.11 -es mifit is), csak éppen a régebbi 5-25 perccel korábbi ébresztés olyan átlag 5 perccel korábbi ébresztésre zsugorodott. azt meg nehéz elhinni hogy mindig kb 5 perccel fél8 előtt vagyok hónapok óta a legéberebb állapotban... mindegy, ez van. "a régi jó dolgokból nem marad már semmi" avagy "már a jövő sem a régi".
-
SztiviVander
addikt
válasz
andrisbandi #1114 üzenetére
band2 -nél 10db-ot lehet beállítani. én nem emlékszem hogy a mi fit valaha is újra ébresztett volna mikor kinyomtam (vagy régebben az 1A-ra koppintottam). pedig nem egyszer késtem el melóból azért mert félkómában kinyomtam az ébresztést és aludtam tovább.
-
axlfsi
veterán
En csukott szemmel alszom, nem szokott zavarni!
Ami pedig a zuhanyzast illeti, tobben is irtatok, "ha a gatyam leveszem, ezt miert nem?" Igazatok is lehet, de megsem; miert vegyem le, ha egyszer: 1 vizallo, 2. nem zavar egyaltalan a tisztalkodasban (azaz, nem leszek tisztabb, ha leveszem elotte), 3. legalabb egyuttal a karperec is meg lesz mosva (igen, bizony sok kosz eri, izzadtsag, stb, ahogy a karoramat is rendszeresen tisztitom - igaz, azt nem zuhany alatt). -
atthany
aktív tag
vhogy nálam nem "kóser" a lépésszámláló és a megtett távolság, sztem jóval többet számlál, erre van vmi megoldás?
-
Keksz
senior tag
Azt tudjátok hogy "hány napnyi adat" fér el a Mi Band2-ön?
Azaz ha nem szinkronizálom pl. minden nap lefekvés előtt (mert akkor állítok másnapra ébresztőt), akkor mennyit bír? ;-)
Lépésszámláló + alvásmonitorozás megy rajta. -
heinci
tag
Ma reggel 6-kor keltem, brahibol a Toolsban be volt allitva okos ebresztes 07:00-07:30 koze. 07:23-kor kezdett el ebreszteni. Csaknem masfel oraja fent voltam mar. Felejsetek el ezt az okosebresztes dolgot, kamu.
-
andrisbandi
őstag
válasz
SztiviVander #1113 üzenetére
A szundis, ismétlődő ébresztést a pánt végzi.
Mindegy milyen progival van beállítva.3 darab sima ébresztést lehet pl a Mifittel beállítani.
Midegy, h kinyomja az ember, vagy nem ébred fel rá. Kb 10 perc múlva újra ébreszt, ha mozdulatlan a gazda.Nálam legalábbis így van playes Mifittel.
-
SztiviVander
addikt
válasz
andrisbandi #1112 üzenetére
akit ez zavar az beállítja a mi fitben az ébresztést mert az ilyet nem csinál. ez a band tools (meg lehet hogy a notify is ilyen) funkciója.
-
oris
aktív tag
válasz
andrisbandi #1110 üzenetére
December óta használok mi band-et, fehér ledessel kezdtem, pulzusmérőssel folytattam, most kettesem van. Egyik sem hitte a reggeli zuhanyozást alvásnak.
-
oris
aktív tag
A Mi Band 2-nél azt figyeltem meg, hogy nem a MiBand 1-nél és az S-nél megszokott "fellendítem-a-karom-mintha megnézném-az-órát" mozdulat kell, hanem egyszerűen negyed fordulatot igényel a csuklóval. Én így 10-ből 10 alkalommal be tudom kapcsolni a kijelzőt.
Nagyon OFF: Sosem értettem, hogy zuhanyozáskor, tisztálkodáskor miért nem lehet levenni az órát... sok minden mást is leveszünk olyankor magunkról, nem? Miért pont az órának kell fennmaradni?
-
attka
aktív tag
válasz
SztiviVander #1098 üzenetére
Köszi.
-
Louro
őstag
Több sampon kell, hogy a szembe is jusson és problem solved
Engem inkább alvás közben zargat a fel-fel villanó kijelző. Zuhanyzás kevésbé zavarna, amíg nem romlik el. Csak lehetne egy DND időszak, amikor nem villog jobbra balra. (Lehet, hogy van, csak én nem néztem még át.)
-
axlfsi
veterán
"Egyébként akik úszás közben is használják, nem zavaró, hogy a víz folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt?
"
Ezt mar en is meg akartam kerdezni; engem zuhanyzas kozben idegesit, hogy valtogatja a funkciokat. Hol eppen pulzust mer, hol orat mutat, de ki-be kapcsolgat
(mondjuk, emiatt le/föl venni nem fogom, no de na).
-
heinci
tag
Ha a Mi Band Tools progiról van szó, akkor az "Ignore Non-Clearable" opciót kapcsold ki az adott beállítás alatt, és akkor jól fogja megjeleníteni az ikont az adott kontakthoz tartozó értesítés esetén. Nálam legalábbis ez megoldotta a problémát.
Egyébként 1 hete vagyok egy ilyen kütyü tulajdonosa, és nekem is azok a tapasztalataim, mint az előttem szóloknak: karlendítéses kijelző aktiválást inkább kikapcsoltam, mert általában nem veszi észre, viszont amikor meg nem lendítem, van, hogy bekapcsol.
Okos ébresztés meg a legutóbbi fw frissítés előtt mintha működött volna, de akkor is a célidőpont előtt 3 perccel kezdett el rezegni, holott már 20 perce fent voltam, most meg az új fw-el már nincs is előébresztés, percre pontosan rezgett. Szóval szerintem ez a funkció nem működik.Egyébként helyén kell kezelni ezt a kütyüt, ezért az árért egész okos kiegészítő adott keretek között, világmegváltást várni tőle viszont butaság. Komolyabb dolgokra majd talán ott lesz a Pebble Time 2, de az nyilván jóval drágább lesz.
Egyébként akik úszás közben is használják, nem zavaró, hogy a víz folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt?
-
Benyuss
tag
-
soldner
tag
Nekem ma frissített automatikusan a Play áruházas Mi Fit app 2.1.8-as verzióra.
Most rettegnem kell, vagy ez már bug mentes? -
seven7
aktív tag
válasz
andrisbandi #1101 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés: névjegyekhez ikonokat párosítottam, de valamiért csak az működik ami mindenkire vonatkozik. Ha azt kikapcsolom nem is jelez. Találkozott már valaki ilyennel?
A "teszt rezgésnél" még rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest