-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz boros44 #2209 üzenetére
A Banggoodos, 850 forintos utángyártott MB2 szilikon pántok 100%-ban méretazonosak, de puhább anyagból vannak. A gyári pánt tartósságától elmaradnak. Aki szorosan hodja a pántot annak nem jó az utángyártott, mert pici rés keletkezik az alsó és fölső részen. Mivel nem merev a kehely része sem. Cserében sokkal kényelmesebb a gyári pánttól. Aki lazán hordja, annak megfelel.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Tibko8
senior tag
Most leteszteltem én is a tesztel és muxik. Értesítések is megjönnek. Bluetooth ki-be, telefon újrainditást próbáld meg még esetleg.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Mi a gond a toolsal? Én mind2 használom. Mi fit 2.1.8 és a toolst is.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
MODERÁTOR
Nekem nem mindig akar váltani, vagyis az első érintés mindig ok, utána a legtöbbször nem érzékeli az érintést. Ez olyankor nem fordul elő, ha felemelem a karom, és magától kapcsol be a kijelző.
Amúgy úgy néz ki, hogy második töltésre jobban bírja. Elsőre pont 20 nap után kellett töltenem, most viszont 50%-nál van úgy, hogy 18 napja töltöttem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tibko8
senior tag
Eddig nem vettem ilyet észre (4 napja használom). Fürdés közben is érzékel ugyan úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest