Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
andrisbandi #8305 üzenetére
Asszonyè a teló. Vèletlen 2 fiókja van/volt. Egy mobil + email cím. Mindkettővel próbáltam, de sikertelenül.
-
Wesder
titán
Sziasztok. Redmi 4A-n következő hiba lèpett fel. MiBand2-m beá,ott, de gariban cserèltèk. Összepárosítottam a telóval, müködött. Egy rendszer újratelepítès után meg már mi fittel nem is tudom párosítani, mert azt írja, hogy nem lehet párosítani, vegyem fel a kapcsolatot az ügyfèlszolgálattal. Notify appal viszont kommunikál. Mivel orvosolható a mifitt app párosítási hiba?
-
Wesder
titán
A víz nem tűnt el, az akku tönkrement. Szerintem megvárom a 3. MiBand-et.
-
Wesder
titán
válasz
Criminal017 #5454 üzenetére
Ez nem csak vicc?
-
Wesder
titán
Voltam tegnap Aquaworld-ben, ès ma reggel vettem észre, hogy a kijelző alatt párás/vizes. Idővel elmúlhat, vagy így jàrtam? Idő olvasható, csak egy picit zavar.
-
Wesder
titán
Nagyon durva az üzemidő. 28 napja töltöttem, és van még 49% benne. Igaz màr csak órànak hasznàlom.
-
Wesder
titán
A Mi Fit is kiírja a neveket, csak angol nyelvű mobil kell hozzà.
-
Wesder
titán
Így kb 2-3 hét utàn màr csak hívás és SMS értesítésre hasznàlom, meg ugye az időt is mutatja. Nem bántam meg így sem hogy megvettem, főleg hogy a héten jön hozzá a fém szíj.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
A pulzusmérést hogyan csinálja a Band? Itt most a szakmai megoldàsra gondolok elsősorban.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
A mozgàs hiànyàt jelző ikon mzog, míg a többi nem. Elképzelhető hogy majd frissítéssel kiírja majd a hívó fél nevét szerintetek?
-
Wesder
titán
válasz
zsolti72837 #1431 üzenetére
Beàllítàsoknàl Mi Fit appban van dàtumformàtum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest