- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én Aliexpress-ről rendeltem 169 GBP-ért (ez is 220 USD-nek felel meg). Plusz rájött 7 GBP-ért két tok, még 20 GBP körüli szállítás, meg 32 GBP angol áfa, 0 GBP vám, 8 GBP vámkezelési költség. Így is 17 nap volt, mire ideért, a kiírt 8-10 nap helyett
Ha nem ragaszkodtam volna a gyorsabb postázáshoz, hanem a Standard Chinese Post opcióval rendelem, akkor csak valami 5 GBP körül lett volna a postázás, 0 áfa 0 vámköltséggel megúsztam volna, igaz valami 30 nap alatt az is ideért volna. De cseszhetem, gyorsan kellett a teló, így se jött meg elég gyorsan.
A Gearbestet és a Bangoodod el is felejtettem nézni, pedig ott lehet olcsóbb lett volna.
Még két megjegyzés a telóhoz: a kiálló kamerapúp nem gond, mert ha megfelelő bőrtokot vesz hozzá az ember, akkor kiegyenlítődik a kivágás miatt, és stabil lesz asztalfelületen is. Plusz észrevettem egy furcsa dolgot: a telóhoz adott TypeC-Jack adatper csak akkor működik, ha a TypeC csatlakozó matricával felfelé van belecsatlakoztatva. Elvileg a TpyeC-nek mindegynek kéne lennie, hogy milyen tájolással van bedugva.
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
nekem nem jön fel nagfy hivoképernyő és nem villan fel a képernyő bejövönél csk rezeg zenél ujjlenyomattal feloldom lehuzom és ha ott rámegyek a szövegrészre kidobja nagyba.de ezt hogy lehetne beállitani?
ha nem fontos semmi spam reklámokkal teli xart nem akarnék felrakni most huztam ujra a rendsertvalaki már nyitotta bl.t innen? a fastbootos modszerrel?
a patched img.s root müxik tényleg?
azt írják a one click root is müxik... -
dragonfx
veterán
nekem elég egyszerre egy launcher.
aha akkor hamar ideért.
[link]
ez lenne a vention.ma megjött 2 fólia. cafele. és moojecal.irto minőséginek tűnik mind2. sajnos utobbit rommátörte a posta.
gyári tokkal nem ér ki és le a kamera a gumi ér le. nem kell odabaxni. és rongyra rakom mindig.
-
dragonfx
veterán
az gáz ha én semmi különbséget nem látok laucnherek között?
ikonpackot betűtipust azon belül lehet variálni szinte bármelyiken belül vagy hozzá pluginként letölteni.
zenelejátszó időjárás szinte mindbe van.a háttér meg ugye bármikor berakható bármi....vagy csak én cincálóm szét ennyire a laucnhert ti mindenből beépitettet hazsnáljátok?egész jo kulturált ez a tok.mennyi volt ? mennyi alatt ért ide?
#1521>>aza durva za utolso updateba oda volt irva gesztusvezérlés de fogalmam sincs hogy kell beaktiválni..kéri a pofázmányom de hol kell bekapcsolni így oldjon fel?
#1524>>ezt még nem probáltam...valaki más is tapasztalta??
1525>>ez A2nél is müxik? nekem is jobban esne jobbra a vissza
u.i.
reki találtam ventionból dac.osat $5ért szerintme du.n berendelem.
-
nobela
senior tag
Igen, mindenki azt mondja hogy ne töltsük 100%-ra.
Én viszont old school versenyző vagyok, a 4 éves Alcatel Pop S9-em 3400-as akksiját 4 éve MINDEN NAP 100%-ra töltöm.
Jelentős üzemidő csökkenést 4 év után sem vettem észre, még mindig elképesztő mennyit bír egy töltéssel...
-
nobela
senior tag
"Maradjunk abban, hogy a szerinted szó nagyon hiányzik a megfogalmazásodból."
Nem bánom, de nem csak szerintem
A fiamnak akartunk A2 Lite-ot venni, elmentünk a Lurdyba. Nyomogatta egy picit majd átment az egy méterre levő A2-höz, megfogta és az első szava ez volt: "Ennek ilyen szar a kijelzője?"
Megpróbáltunk minden beállítást, de az A2 Lite szerintünk jobb kijelzővel rendelkezik. Magasabb fényerő, jobb kontraszt. Szerintünk
-
nobela
senior tag
"Azzal semmi gond, ha neked az tetszik, de ne állítsunk már ilyet."
Többen is panaszkodtak az A2 kijelzőjének a fényerejére és kontrasztjára. Én egymás mellé tettem őket max fényerőn, és valóban látható különbség van közöttük.
Nekem valóban a nagyobb fényerő és a magasabb kontraszt tetszik, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül
-
tmarkee
tag
Eleve ebben a Banggood-os rendelésben törtem a fejemet, de mivel más is javasolta, ezért belevágtam. Igen, az is igaz, hogy a hazai kereskedőket kell támogatni és emiatt hazafias okból hazai webáruházból rendeljünk. A garancia meg az efféle kamu szolgáltatások (amikre hivatkozva tudják 10-12-14 ezerrel többé adni a telefonokat) meg nem hatnak meg, mert közel húsz éve használok mobiltelefont és még eddig egyetlen alkalommal kellett igénybe venni szerviz szolgáltatást. Azt a telefont is egy hazai szolgáltatótól, a Pannon GSM-től vettem. Utána először leszoktam a szolgáltatóktól történő vásárlásról, majd hazai webáruházból vettem telót, most meg a hazairól is leszoktam. Mindezt az ár miatt és amiatt, hogy az ég világon semmilyen előnnyel (az ál-hazafias érzelmeket leszámítva) sem jár az, ha itthoni szolgáltatótól és/vagy kereskedőtől vásárolok.
Van olyan hazai vállalkozás (tisztelet a kivételnek) webáruház, ahol úgy átvertek volna, ha tőlük vásároltam volna meg a terméküket, mint kakát a palánkon. Ennyit a hazafiságról. Természetesen mindenki ott költi el a pénzét, ahol akarja és úgy, ahogy akarja. Tiszteletben tartom és megértem azt is, aki épp az ellenkezőjére esküszik. Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak a kínai, tajvani, szingapúri, stb webes rendelésekkel. Eddig ez a két telefon volt a legdrágább tétel. Semmiképpen sem szeretnék ezzel a hozzászólással vitát generálni, csak leírtam a velem történteket.
Azt is megértem, hogy vannak itt szép számmal kommentelők, akik itt reklámozzák a vállalkozásaikat. Azoknak jó kereskedést kívánok, de tényleg.Tehát köszi a tippet!
-
dlaj
őstag
Szerintem ezt keresed!
-
dragonfx
veterán
én se.nem tudom mire irtam.
Hát én is rendelgetem eddig egy hibás folia jött meg. amit persze kinai nem fog visszavenni mondvan 1$ se volt.lexarom.amig megjön a másik3 jó.én is ezért rendeltme 2öt tesztlgessem.
ez a második floveme márkláju jobbnak tünik.
most lemeritettem 3%.ra kb 1 óra volt neki a 80%.
kiirja gyorstöltés.akkor ez lassú?
az rn2be is van qc azt is fel töltötte fél óra alatt majdnme fullra ja de utána az pikkpakk ki is megy belőle.
szerintme egy normális töltés legalább másfél óra és utána érdemes rajtahagyni beletölttse azta pluszt amitől nem fog gyorsan merülni.
amugy szépen leiirtad.ezt nem tudtam az elméletet.
amugy a miui root meg a sok kiegészítő faxság hiányzik.
amugy ez a dupakoppos dolgot valahol irja hogy megy de nem tudom mire. a telefonba.
a 3 ujjas screenshot se müxik.
meg azért a dolby atmos na.igaz sáverősitáést cisnál csak ami torzit de azért tényleg átalakioval halkabb a zene. de konkrétan amit adnak hozzá az egy fos....nekem 6.5 óra sot jött ki elsőre.
nekem a gyárifekete műanyag van rajta. ormotlanit de legalább véd.
hátúlra nincs valami üvegfolás megoldás??, -
dragonfx
veterán
-
Luc001
tag
Ok, értem fogadni tudja, de nem adnak hozzá olyan adapter. Amúgy a Lidl-be 6000Ft 10000mAh Q3.0-ás gyors töltős powerbank.
Na végül is a márka képviseletnél vettem meg előreutalva volt egy kis kedvezmény is 72700Ft lett a vége
na meg a 2 év gari miatt is. A külföldi rendeléseknél 40eFt a plafon amit megkockáztatnák így azért maradt az itthoni beszerzés.Köszi az infókat.
-
randras_83
addikt
Szóval akkor ha veszek egy QC4-es töltőt akkor öröm és bodottá? Ez mondjuk eléggé zavar az op3 után. No meg az hogy állóban polár napszemüvegben nem látni a kijelzőt, viszont az ára miatt ezt el tudom nézni. Két SIM kártyával kevesebbet eszik mint az op3.
Ja látom hogy QC3-as kell. És az milyen gyors?
-
KIZS
aktív tag
Alapvetően csak egy lehetőség jött fel az, hogy "MI".
Letöltöttem neki gyorsan egy csomó csengőhangot és persze akkor már azokat is kilistázza. De minden .mp3 és .ogg fájlt felkínál, függetlenül attól, hogy az alarms, a notification vagy a ringtones könyvtárba tettem.
És mindezek mellé a kiválasztásnál nem lehet belehallgatni. Külön egy fájl böngészőt kell indítani, ott belehallgat, megjegyzi a nevét, majd visszamegy a beállításokba és ott kikeresi és beállítja. És alapból nem ABC sorrendben jönnek fel a beállításoknál (persze át lehet állítani, de az átállítást nem jegyzi meg).Ennek a műveletsornak a végigjátszása nálam nem okoz lelki törést, de Erika egy pillanat alatt leszűrte, hogy ez egy sz@r. És lássuk be igaza van. Nyilván végül sikeresen túlestünk ezen a procedúrán, de ehhez kellettem én is, és ez szomorú.
Szerencsére ezen felül más fennakadás nem volt a használatbavételnél
-
tmarkee
tag
Ha Paypal-lal rendelem, akkor meg sem kérdezi :-( vagy hol lehet azt beállítani? A termék oldalán vagy a fizetéskor? Az EMS Express Mailt kellene választani?
Áhá, itt lehet róla olvasni: https://rendeljkinait.hu/lexikon/importkoltsegek-afa-vam#szallitasimodok
Europen Direct Mail-t kell választani és akkor mentes. -
A Banggood-nál mennyibe kerül a "duty free shipping", megéri onnan rendelni? Mert ha csak ilyen 10-15% a kedvezmény, akkor bátorítóbban hangzik itthonról vagy szlovákiából venni meg a telefonokat. Rég rendeltem nagyobb dolgot BG-ról (csak apróságoknál maradtam), nem tudom, hogy állnak a postázással.
Ha a továbbiakban még csökken is az ár (ha a forint nem száll el), akkor a független piacot keményen meghódíthatja a gyártó.
-
dragonfx
veterán
Mi az hogy hd?
Amit fenn kiir?de mire fel?
Amugy ez gyari rom.ba benne van.?
Csak mert rn2on a amirol vaktanek csak s custom miui.ba lett benne rendszer/fejhallgato menupont.
Ez full gyari rom?
Igen a mi sound enchsncer sokst dob.
Szerintem is w youth a lrgjibb. De probald ki a pro.t pro hd.t. az meg jobb.
Tegnsp jott meg a pro2. Es brutal jol szol ha pro hd.re rakom.
Jo nekem dolby atmos van melle. Kar hogy azt nem lehet felpakolni erre is. -
Ezek maximum NEKED megoldások az akku kérdésére, de nem mindenkinek. Nem ártana elfogadnod, hogy ami számodra megoldás, az nem feltétlenül megoldás más számára is.
Engedtessék már meg másoknak, hogy ne legyen megfelelő az, ami neked jó.
Nekem is van power pank, mégis vettem akkukabátot, mert voltak helyzetek, amikor a power bank nem volt megfelelő megoldás. -
Ricardo
titán
Ezek a külső akkuk csak áthidalják a problémát. Nem kényelmesek. Volt Galaxy S6-om, sajnos intenzív használat esetén nem bírta ki estig, így használtam hozzá.
Persze jobb mintha nem lenne az embernél működő telefon, de erős kompromisszumokkal jár a használatuk."Problem solved" az ami kicsit erős kifejezés, ezért írtam. ha éppen nem használja az ember akkor még talán, de töltés közben nem lehet teljes értékűen használni a telefont.
Macerásabb egy használható fotót lőni ha egy madzag és kiáll a telefonból, amin fityeg a külső akku. Telefonálni is lehet csak kényelmetlen. Játszani is élmény lehet, úgy hogy közben hozzáfogod.Nálam az S6 ota szempont, hogy a telefon bírja ki az én felhasználási szokásaimmal a nap végéig.
-
Úgy érzem, öreg vagyok.
Nekem a tesztek de különösen a képösszehasonlitások olvasva tudnak többet adni, nem videóban.Oké, persze, kevedebb munkával jár a videó, de valahogy messze választékosabb egy írott teszt - már ami normális, nem ... (helyeket nem írok, hogy ne bántsak meg senkit) - mint egy megírt teszt.
-
Oberthur
tag
A mi dobozaink gyárilag gyorstöltővel voltak megtöltve!
Xiaomi MDY-08-EO gyári hálózati fehér gyors töltőfej 2A.Ha a gyári teöltőfejjel töltöm akkor az írja, hogy gyorstöltés! 45 perc a töltés 10% ról 100% ra!
Ha a S9+ töltöjével töltöm szintén gyorstöltés! 45 perc a töltés 10% ról 100% ra!
Ha egy Samsung J5 töltővel töltöm akkor az írja, lassú töltés! 1,58 óra! 10% ról 100% ra!
A kocsiban is dupla usb-s szivartöltőm van! Itt is az egyik USB-n lassú a másikon györstöltést ír! -
dragonfx
veterán
kb semmi.
ez a kábel minőség vizsgáló köszi nem kell mert akkor csak a gyárival fog menni.
az usb pd ne tudom mi takar.
de ez a 2x vs 2.5xes engem nem ver földhöz.
ennyire nem sietekcsak lite.hez van.
[link]
ez se rosszitt van mi 8ee..de tulzás az ára....ver 2>> [link]....de ezek üvegek? az meg hogy?
[link] itt meg nincs hardware.es.
-
kelly416
veterán
Én nem, google billentyűzet, számok sora mindig látszik, gombok hosszú nyomására szimbólumok kikapcsolva, gombok hosszú nyomása késleltetés 200ms, és alig észrevehetően kell rajta tartsam az ujjam az ékezetekért a gombon. Csak az u/o ékezeteinél kell odafigyeljek, hogy melyiket akarom, mert mindenhol a sima hosszú ékezetes betű jelenik meg, de mi ugye használjuk ezeknek a két ékezetes formáit is, így ott tologatni kell az ujjamat jobbra-balra néha. De ez persze egyéni igény és kompromisszumkötési hajlandóság eredménye, giszen a google kayboardot még eddig mindegyik telefonomra fel tudtam tenni, más billentyűzetekkel jártam meg, hogy nem tudtam az új telefonomon használni, ezért is kerestem általánosságban teljesen kompatibilis megoldást.
Ezt csak azért írtam le, mert közel sem biztos, hogy egy kevésbé ismert magyar billentyűzetet amit most megszoksz, a következő telefonodon is használni tudod. -
Ez a teszt már hasznosabb, köszi.
Annyira azért nem vérzik el bent, kevés fénynél, mint az A1, ez bátorító, bár azért kicsit jobbat reméltem, de lehet még jó. Lehalább egy értelmes tesztelő, aki le is írta, hogy bizony kint, jó fényviszonyok között azért egy középkategóriás telefon már jó képet készít, nem ezzel lehet lemérni a minőségét. (Persze mutogatni azt lehet jobban)
Most egy kicsit csalódott, ugyanakkor kissé bizakodóbb is vagyok.
Azért ha tudtok csinálni beltéri, nem ideális fényviszonyok közötti képet, az még mindig segítség a fórum olvasóinak, ha gondolkodnak a készüléken. (Nekem mindenképp)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest