Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
A videón szerintem pont az ellenkezője látszik.
Nekem a kontraszt kb az egynegyedénél van, mert különben túl erős lenne. Mondjuk ez szobában, kint biztos feljebb venném.
Kékes fényre meg egyéb hülyeségekre is panaszkodtak ami szintén nem nagyon igaz.
Maradjunk abban, hogy a szerinted szó nagyon hiányzik a megfogalmazásodból.Akkor mindenki boldog a sajátjval
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Bár semmi közöm a cikk írójához és a cikkhez. De kellett már pl tesztet írnom felkérésre ide és tudom, hogy nem egyszerű.
Könnyű másik cikkét névtelenül egy fórumon leszólni. Tessék írni egy jobbat, meg lehet mutatni, persze leszólni a legegyszerűbb.
Szerintem nem lett rossz cikk, jól összeszedte a dolgokat, persze lehet vitatkozni egyik-másik állításával, de jó kiindulópont azoknak akik most nézelődnek.
A kiálló kameráról pedig. Mindenki ezt mondja ezzel jön, hát nekem tokban fel se tűnik, tök stabilan áll, ha nem ezt olvasnám eszembe se jutna
-
Zvezda
tag
Igazad van, nem a pénzen múlik, hanem hogy szükség van-e arra amit a Mi A2 nyújt. Én is vehettem volna ájfont vagy Note 9-et mégse azt vettem, mert szerintem nem ér annyit amennyibe kerül.
De mondjuk azt nem értem, hogy miért jobb a Mi A2 lite? Az akksi ennyire fontos volt? Mert ha igen megértem, de más nem szól a Lite mellett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest