Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
>Alapvetően csak egy lehetőség jött fel az, hogy "MI".
User error!
Ráböksz a MI-re -> Médiatároló -> Csak egyszer -> Itt kilistázza az összes gyári csengőhangot. Ráböksz az egyikre, és már le is játssza.
Pofonegyszerű, és nem kell hozzá össze-vissza lépkedni mindenféle menüben!
-
Breki
veterán
Nálam úgy van, hogy csengőhang beállítás és ott media..... választva bele is tudok hallgatni.
De ez lehet azért van, mert korábban a Nova-t most a Poco Launchert használom. Ezekkel sokkal egyszerűbb gondolom.
Ha jól tudom Stock androidot azért érdemes venni,mert nagyon stabil és gyors,hátránya kevés funkció van benne alapból a felhasználónak kell a képére szabnia a megfelelő alkalmazásokkal.
Én már felraktam pl Jet Audio-t és más programokat és ezek lehet egyszerűbben kezelik már.
Ezért kell akkor egy férfi, próbáljátok meg a tegnap linkelt Poco Launchert simán megy nagyon szép gyors és praktikus. Majd rakok be képet, csak most a töltést tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest