Hirdetés
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Xiaomi 17T - T-modell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emil777
csendes tag
Sziasztok
Már egy éve használok egy Xiaomi Mi A2 készüléket. Nem zsúfoltam tele appokkal. A levelezéshez az eredetileg is rajta levő Gmail-t használom.
A (privát) leveleim, naptárbejegyzések és a kontaktjaim az outlook.com-on vannak. A kontaktjaim nem csak telefonszámokat tartalmaznak, itt vannak a címek, születésnapok, jegyzetek is.
A születésnapoknak van gyárilag egy felhasználható mező, ami szépen jelen van az outlook.com-on és a telefon kontaktok közott is.
A problémára néhány hete figyeltem fel: néhány születésnap bejegyzésem eltűnt az outlook.com-ról miközben a telefonon megmaradt.
Miután pótoltam az elveszett szülinapokat, készítettem egy backup-ot, majd elkezdtem tesztelni.
Azt vettem észre, hogy akkor törlődik (az outlook.com-ról) a születésnap, ha az adott kontakt hív engem vagy én hívom őt.
Mivel évek óta a True phone tárcsázót használom, először őt gyanúsítottam. De ugyanez volt a helyzet a gyári (beépített) tárcsázóval is.
Röviden: ha olyan emberrel beszélek, akinek van születésnap bejegyzése, annak - akár már a beszélgetés közben - törlődik az outlook.com-ról.
Valaki találkozott hasonló jelenséggel?
köszi
p.s.: nem (azaz) nem akarok véltani Gmail-re, ezt ne is javasoljátok :)
%MCEPASTEBIN% -
Zsike0417
csendes tag
-
hojos
aktív tag
-
tmarkee
tag
A telefon appban nem lehet ezt beállítani, a Beállítások/Fiókok-ban mutatja a SIM1 SIM2 kártyákat, ott lehet törötlni ezt a "fiókot", hogy SIM1.
-
hojos
aktív tag
Sziasztok.
Segítsetek nekem legyetek szívesek.
Ismerősömnek van egy ilyen készüléke, amivel szenvedek jó ideje. 😂
A telefon app-ban be lehet valahogy állítani, hogy a SIM-ről ne szedje a névjegyeket csak a Google fiókból ? -
Breki
veterán
Bangood
Xiaomi Mi A2 Lite Global Version 4GB/64GB, Snapdragon 625, Magyar menü és B20 támogatás
🔹Kupon:5MA2LCC🔹
💥Ár: 147.99$ ~42.835Ft -
drnet
aktív tag
Helló!
Hol tudom beállítani, hogy melyik alkalmazás használhat mobiladatot, melyik csak wifit? -
amdboy
senior tag
A Google app letiltásával eddig eltünt minden kereső.

Szia! Hogyan tiltottad? Leirnád lèpèsről, lèpèsre?

-
Breki
veterán
Sziasztok. A családban volt egy ilyen készülek, és most vettünk még egyet. Az egyiket szeretném átköltöztetni a másikra, van erre valamilyen mód, hogy a sok beállítás, letöltött app, stb. nem vesszen el és gyorsan átkerüljön egyik telefon tartalma a másikra?
Előre is köszönöm a választ.Nem egészen értem, ha két ugyanolyan akkor miért kell, de tessék.
http://mobilgamer.hu/cikk/uj-telefont-vettel-igy-koltozz-at-gyorsan-es-biztonsagosan
-
rantottsajt
tag
Sziasztok. A családban volt egy ilyen készülek, és most vettünk még egyet. Az egyiket szeretném átköltöztetni a másikra, van erre valamilyen mód, hogy a sok beállítás, letöltött app, stb. nem vesszen el és gyorsan átkerüljön egyik telefon tartalma a másikra?
Előre is köszönöm a választ. -
ntomka
nagyúr
Kollégám most mesélte, hogy barátnője járt így, OTA után bootloopos lett az A2-je.
Nekem ez nem olyan kis problémának tűnik.
Na, ezt a másikba akartam.
-
Breki
veterán
Nekem is problémám van az a2-vel, most szerettem volna feltolni a februári update-t.
Restart után nem akart visszakapcsolni, csak rezgett egyet. Majd sokáig nyomvatartottam a gombot pár másodpercre előjött az android one felirat, majd megint elsötétült.Külföldi forumon írták h ki kell venni a sim kártyát, és utánna engedi telepíteni.
Sajnos én a hang le gomb és power menüvel beléptem a fast boot feliratig, de itt is megállt a kép. restart majd most ott járok h egyfolytában az android one feliratot mutatja a teló, hiába kapcsolom ki egyből bekapcsolja a telcsit és lefagy ennél a feliratnál.
Vicc, feltettem pcre a pc-suite progit, természetesen az sem látja a telót.Valaki találkozott már hasonló problémával? Ötletek?
Szerintem holnap visszaküldetem ahonnan vásároltam, kiváncsi vagyok mi lesz, cserélik-e, és h mennyi időbe fog telni míg ujra kézbe a telo..Amikor frissítettem a pie-re akkor is szórakozott, de csak sikerült feltenni, de most a februári frissítés telepítésekor teljesen megbolondult.
-
MPet
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem nem települ a Pie.
Letölti, telepíti és ugye kéri, hogy indítsam újra.
Rányomok elkezd újra indulni bejön az Androidone felirat 1-2 másodpercig, majd elsötétül a képernyő és semmi nem történik.
Ha megnyomom a bekapcsoló gombot megint csak a feliratig jut el. A kb. tizedik bekapcsolás után betölt a régi 8.1 és kiírja, hogy nem sikerült a frissítés.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?Nekem is problémám van az a2-vel, most szerettem volna feltolni a februári update-t.
Restart után nem akart visszakapcsolni, csak rezgett egyet. Majd sokáig nyomvatartottam a gombot pár másodpercre előjött az android one felirat, majd megint elsötétült.Külföldi forumon írták h ki kell venni a sim kártyát, és utánna engedi telepíteni.
Sajnos én a hang le gomb és power menüvel beléptem a fast boot feliratig, de itt is megállt a kép. restart majd most ott járok h egyfolytában az android one feliratot mutatja a teló, hiába kapcsolom ki egyből bekapcsolja a telcsit és lefagy ennél a feliratnál.
Vicc, feltettem pcre a pc-suite progit, természetesen az sem látja a telót.Valaki találkozott már hasonló problémával? Ötletek?
Szerintem holnap visszaküldetem ahonnan vásároltam, kiváncsi vagyok mi lesz, cserélik-e, és h mennyi időbe fog telni míg ujra kézbe a telo..Amikor frissítettem a pie-re akkor is szórakozott, de csak sikerült feltenni, de most a februári frissítés telepítésekor teljesen megbolondult.
-
feel2006
tag
Sziasztok, tud valaki valami jo tokot ajanlani a telefonhoz ami vedi a kamerat annyira, hogy ne billegjen a lencseken ha leteszem barmi feluletre?
-
trebrona
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
Sziasztok, remélem jó helyen járok.
Unokatestvérem vett egy mi a2-t.
Minden ok vele, kivéve az, hogy sehogy sem tud feloldasi zárat rakni a telefonra.
Se minta, se pin, se jelszavas. Kérdés nélkül felold.
Tegnap átmentem lecsekkolni és tényleg nem ment. Mind3 verziót kipróbáltam.
Mi lehet a baj? Be kell valamit kapcsolni plusszban? Vagy típus hiba?
2 hetes telefon, az elején működött.
Köszi előre is.Trusted place nem lett beállítva?
-
szami777
addikt
Sziasztok, remélem jó helyen járok.
Unokatestvérem vett egy mi a2-t.
Minden ok vele, kivéve az, hogy sehogy sem tud feloldasi zárat rakni a telefonra.
Se minta, se pin, se jelszavas. Kérdés nélkül felold.
Tegnap átmentem lecsekkolni és tényleg nem ment. Mind3 verziót kipróbáltam.
Mi lehet a baj? Be kell valamit kapcsolni plusszban? Vagy típus hiba?
2 hetes telefon, az elején működött.
Köszi előre is. -
eninek
tag
Sziasztok, van egy problemam a mi a2.vel Android 9 fut rajta teljesen hivatalos, nincs rootolva, viszont az automatikus kepernyo elforditas egyszeruen felmondta a szolgalatot es nem mukodik tobbe, nem lehet a telefon kepernyojet elforgatni. Olvastam neten hogy ez egy xiaomi hiba de mivel ezen nem a miui fut igy a kinalt megoldasok ezzel a telefonnal nem mukodnek. Kerdesem tapasztalt e mas is ilyet? Van e ra megoldas vagy csak a full reset segit? Vagy esetleg az sem? Barkinek barmi ilyen jellegu tapasztalata van kerem ossza meg. Koszonom
-
IG55
senior tag
Nálam is előjött. Foglalatcsere után ugyanaz. Megtörölgettem a Sim érintkező részét, semmi. Megtörölgettem megint alaposan, azóta mintha jó lenne. 1-2 hete.
-
Matyee21
csendes tag
Mi A2 Lite-nak van másik foruma is itt PH-, Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite.
Ott is felmerült ez a téma: [link] -
acta
csendes tag
Pie után duál SIM gondok. Sim1,híváskezdeményezés oké de rendszeresen elérhetetlen vagyok. Sim2,amit csak netre használok semmi gond. Másnál hasonló jelenség?
Ötlet? Értesítési sávban hálózat rendben van! -
mobilizmo
addikt
Gyanítom ez összefüggésben lehet azzal, hogy MIUI van az Android One-os telefonon. Azt gondolom MiFlash-el kellene egy hozzávaló stock ROM-ot flashelni, az elvileg mindent helyre rak. De ajánlani nem merem, mert azért ennél bonyolultabb is lehet az ügy. érdemes lenne egy kicsit utána olvasni xda és egyéb helyeken.
-
joeypapa
tag
igen, a mi unlockra gondoltam. bocsi. trebrona, köszi.
(egyébként azzal nem a pár nap várakozás a fő próbléma, hanem az, hogy nem enged odáig sem. a beállításoknál errort ír, azon a ponton, ahol "igényelni" kell.)
-
mobilizmo
addikt
Email sehol nem kell.
MIUI-s telefonokat bindelni kell, a kiszabott időt kivárni, majd az unlock programmal nyitni, AndroidOne telefonokat pedig bármikor csak egy fastboot parancs.
Igazad van, kevertem a telefonokat. Motorola-nál és talán Lenovo-nál volt ahol unlock kódot kellett kérni.
-
trebrona
nagyúr
Email sehol nem kell.
MIUI-s telefonokat bindelni kell, a kiszabott időt kivárni, majd az unlock programmal nyitni, AndroidOne telefonokat pedig bármikor csak egy fastboot parancs.
-
mobilizmo
addikt
-
trebrona
nagyúr
Gondolom az Mi unlock tool-ra gondol, ami a MIUI-s telefonokhoz való.
-
mobilizmo
addikt
Szia!
köszi a választ. Fastbootot próbáltam, illetve még egy neten fellelhető programot (bár előbb láttam volna a kelzsoca programot), de sikertelen volt mindkettő. A fastboot két hibát írt ki: vagy azt, hogy hiányzik a clean_all, vagy azt, hogy a telefon és az imagie mismatch. Ezen felül próbáltam még a "hivatalos" verziót, azaz a letöltött rom könyvtárba másoltam egy 6x eu verziót, erre pedig azt írta, hogy unofficial és can't verify. (Ebben a szcenárióban az eredeti Androiod one .zip esetén azt írja, hogy nem lehet egyik op.rendszerről másikra áttérni.)
Nincs nyitva a bootloader, mert valamiért mindig megakadt benne. Csak a xiaomi opennel próbáltam.
Ha nincs nyitva a bootloader akkor fastboot-ból nem is fogsz semmit felrakni. A másik két próbálkozásod meg azért eleve halott mert nem ehhez a telefonhoz valók. És magyarázd már el mi az a "xiaomi open".
-
telefon6310
tag
Eltűntek az értesítési pöttyök... Másnál is? Ha pl. messengeren érkezik üzenet, az ikon jobb felső sarkában nem jelenik meg a pötty. A funkció be van kapcsolva a menüben. Van olyan menüpont, ahol ennek az elrejtése lehetséges, de azt is inaktiváltam. Eddig volt pötty, most meg nincs. Vagy ez megint a friss 9 miatt lehet? Egyébként is nagyon bétának látom még ezt a rendszert.
-
joeypapa
tag
Előzetesen, nekem A1 van nem A2. Viszont annyit tudok mondani, hogy ennél konkrétabb információt kellene adnod arról, hogy mit próbáltál csinálni. Konkrétan milyen ROM-ot próbáltál, milyen eszközzel, tool-al flash-elni. A legjobb lenne, ha a telepítési leírást linkelnéd ami alapján próbáltál dolgozni. Esetleg még ajánlanám, hogy mivel itt nincs topik összefoglaló, fáradj át az A1 topikjába és először ott olvasd el az összefoglaló ROMolásra vonatkozó részét legalább, hogy lásd általánosan mivel jár ez.
Szia!
köszi a választ. Fastbootot próbáltam, illetve még egy neten fellelhető programot (bár előbb láttam volna a kelzsoca programot), de sikertelen volt mindkettő. A fastboot két hibát írt ki: vagy azt, hogy hiányzik a clean_all, vagy azt, hogy a telefon és az imagie mismatch. Ezen felül próbáltam még a "hivatalos" verziót, azaz a letöltött rom könyvtárba másoltam egy 6x eu verziót, erre pedig azt írta, hogy unofficial és can't verify. (Ebben a szcenárióban az eredeti Androiod one .zip esetén azt írja, hogy nem lehet egyik op.rendszerről másikra áttérni.)
Nincs nyitva a bootloader, mert valamiért mindig megakadt benne. Csak a xiaomi opennel próbáltam.
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
A napokban vettem egy A2-őt, amire 6x ROM-ot telepítettek (sajnos nem EU verziót) (a telefon stock rendszerről (android one) mi 6x (emui) rendszerre került). Nem igazán értek a ROM témához, nemcsak Xiaomi, de más telefonok esetén sem
Próbáltam pár módszert, de vagy nem engedte (mert nem official), vagy mert az image és a telefon mismatch. Szeretném a gyári, vagy az eu verziót (amire azt írja, hogy nem telepíti fel, mert nem hivatalos).Bármi ötlet, javaslat, segítő kéz?
Köszi előre is

Előzetesen, nekem A1 van nem A2. Viszont annyit tudok mondani, hogy ennél konkrétabb információt kellene adnod arról, hogy mit próbáltál csinálni. Konkrétan milyen ROM-ot próbáltál, milyen eszközzel, tool-al flash-elni. A legjobb lenne, ha a telepítési leírást linkelnéd ami alapján próbáltál dolgozni. Esetleg még ajánlanám, hogy mivel itt nincs topik összefoglaló, fáradj át az A1 topikjába és először ott olvasd el az összefoglaló ROMolásra vonatkozó részét legalább, hogy lásd általánosan mivel jár ez.
-
joeypapa
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy A2-őt, amire 6x ROM-ot telepítettek (sajnos nem EU verziót) (a telefon stock rendszerről (android one) mi 6x (emui) rendszerre került). Nem igazán értek a ROM témához, nemcsak Xiaomi, de más telefonok esetén sem
Próbáltam pár módszert, de vagy nem engedte (mert nem official), vagy mert az image és a telefon mismatch. Szeretném a gyári, vagy az eu verziót (amire azt írja, hogy nem telepíti fel, mert nem hivatalos).Bármi ötlet, javaslat, segítő kéz?
Köszi előre is

-
eninek
tag
Szia,
ezzel az ingyenes appal: Navigation Gestures - Swipe Gesture Controls! a Google Play Áruházból el tudod tüntetni az alsó sávot és még a gesztusvezérlést is meg tudod változtatni

-
Villa7
aktív tag
Megjött a 9.0 azóta villog a kijelző minden Chrome böngésző megnyitásakor. De csak akkor és csak annál.
-
Rundll32
tag
Pont ma jött meg nekem is. Az első benyomások szerint béta rendszernek tűnik. Például a fényerő folyamatosan lemegy minimumra, mindig fel kell vennem. Ilyen a régivel nem volt. Teljesen jól működött ez a funkció, beállítottam egy szintet és az alkalmazkodó fényerő ehhez igazította. Kiváncsi vagyok, milyen lesz hosszú távon.
Nekem az alsó kereső sáv ami totál szokatlan és nem is tetszik....
-
telefon6310
tag
Pont ma jött meg nekem is. Az első benyomások szerint béta rendszernek tűnik. Például a fényerő folyamatosan lemegy minimumra, mindig fel kell vennem. Ilyen a régivel nem volt. Teljesen jól működött ez a funkció, beállítottam egy szintet és az alkalmazkodó fényerő ehhez igazította. Kiváncsi vagyok, milyen lesz hosszú távon.
-
Rundll32
tag
Nálam A2 Lite-ra megjött a PIE !

-
telefon6310
tag
-
Rundll32
tag
A vicces az, hogy az A1en már nálam is a PIE fut hivatalosan...Vajon az A2 lite mikor kapja meg ?
-
Black_Raven
veterán
Pl. Google kereső(csik, de böngészőből megy), Google Now, Google segéd, Google Szövegfelolvasó+hangalapú bármi, Google Hírek..
-
IG55
senior tag
A Google app letiltásával eddig eltünt minden kereső.

Ezt lehet tudni, hogy ezzel milyen Google szolgáltatások kerülnek még letiltásra?
Azt írja nálam, hogy ha letiltom, az android és egyéb más applikációk nem biztos, hogy rendeltetésszerűen fognak működni. -
Black_Raven
veterán
-
ntomka
nagyúr
-
Frawly
veterán
Ez engem is érdekelne, mert nekem sem tetszik. Ahogy nézem, nagyon sanszos, hogy nem lehet eltávolítani, mert nem csak keresésre szolgál, hanem azzal húzod felfelé az appok listáját.
-
Pepis
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap frissített a telefonom Android 9-re..... alul minden oldalon ott van egy Google kereső sáv. Eltudom valahogy tüntetni??? Nagyon zavaróóóóóóó. Próbáltam keresni neten ezügyben, de nem találtam semmit. Hátha valakinek van ötlete, olyan ronda igy a kijelző.
-
Kispp82
csendes tag
Gondoltam én is először hogy lehet ez a ludas, de sajnos nem, mivel az alkalmazkodó fényerő beállítás a kezdetektől fogva ki van kapcsolva, mert nem jött be és a frissítés után is ki volt kapcsolva.
-
ntomka
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap Nekem is sikeresen frissült a telefon rendszere a 9. verzióra, azonban a frissítés óta nagyobb fényerő szintet kell beállítanom hogy ugyan olyan világosan lássam a képernyőt. Eddig elég volt a 20 %-os fényerőszínt, most 30 %-ra kell beállítanom. Ez szerintetek normális vagy valami nem tökéletesen frissült?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
PéterHa az alkalmazkodó fényerő be van kapcsolva, akkor magától lejebb is veheti. Persze egy idő után megtanulja a preferenciáid elvileg.
-
Kispp82
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap Nekem is sikeresen frissült a telefon rendszere a 9. verzióra, azonban a frissítés óta nagyobb fényerő szintet kell beállítanom hogy ugyan olyan világosan lássam a képernyőt. Eddig elég volt a 20 %-os fényerőszínt, most 30 %-ra kell beállítanom. Ez szerintetek normális vagy valami nem tökéletesen frissült?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Péter -
Frawly
veterán
Na, most beszivatott a Pie-ra frissítés. Igaz feltehetőleg nem bug, hanem feature. Le volt töltve egy csomó sori Netflixről, hogy ingázás közben offline nézzem. De mivel frissült az Oreo Pie-ra, ezért azt írta a letöltött részekre a Netflix, hogy Wrong Version. Újra le kellett tölteni őket.
-
Villa7
aktív tag
-
Rundll32
tag
Sziasztok? A2 LITE ra valakinek már kijött a pie (9) ? Nem akarom addig belakni a telefont míg nincs új rendszerem...
-
peat
csendes tag
-
Frawly
veterán
Sziasztok!
Rányomok elkezd újra indulni bejön az Androidone felirat 1-2 másodpercig, majd elsötétül a képernyő és semmi nem történik.
Ha megnyomom a bekapcsoló gombot megint csak a feliratig jut el. A kb. tizedik bekapcsolás után betölt a régi 8.1 és kiírja, hogy nem sikerült a frissítés.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?Ez tényleg furcsa. Factory resetet próbáltál?
-
peat
csendes tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? -
Frawly
veterán
Na, végre ma kézzel kerestetve megjelent Tehaszlapálóéknál is. Nem kis csöppség, 1078 MB méretet írt, de elég gyorsan lejött és frissült. Gond eddig nincs, igaz nem teszteltem elég alaposan ezt a Pie-t. Egyelőre csak a home képernyő más egy kicsit, meg a taskváltás.
-
Oberthur
tag
Nálunk a családban 3 db Mi A2 van és mindet tudtam frissíteni Android 9 .re!
A gyerekeknek nagyon tetszik!
Amit azonnal teszteltünk az a közelség érzékelő hívások közben és a tapasztalat, hogy sokat javítottak rajta! -
Frawly
veterán
Nálam kézzel kerestetve sem talál újabbak a fent lévő Android 8.1.0 november 5-ei frissítésű verziójánál. Szóval nem volt még globális rajt, mivel itt a UK-ben még nem elérhető. Valószínű csak néhány országban jött most ki.
-
ordogl
tag
-
csaba951
veterán
Na jó, szabad a gazda! Hogyan lehet elérni, hogy a Google keresés csak az első asztal alján (de inkább tetején) jelenjen meg? A második és harmadik asztalomon (elsőtől jobbra vannak) nem akarom látni, mert sok helyet foglal és amúgy se használom. Az elsőn nem zavar, mert azt ritkán látom/használom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Jövő héten New Yorkban gyújtja be a SpaceX a rakétákat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512/12GB független
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Duel 2 512GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB natúr titán színben, 88%-os aksi, + Quadlock tok + kijelzővédő
- Eladó iPhone 16 fekete, szép állapotban
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 128GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 400W
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Próbáltam pár módszert, de vagy nem engedte (mert nem official), vagy mert az image és a telefon mismatch. Szeretném a gyári, vagy az eu verziót (amire azt írja, hogy nem telepíti fel, mert nem hivatalos).