- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
dragonfx #1655 üzenetére
Annyiból lett volna meg nekem is, 220 USD meg egy pár dolcsi szállítás, az pont ott van. Elkapkodtam (csak az árat néztem, ami önmagában nem is magas), emiatt ráfizettem 23k HUF-nyit, ráadásul feleslegesen, mert így is későn ért ide. Az angol Amazonon, angol eBayen akkor még +30k-val került volna akkor többe, igaz akkor 1-2 nap alatt itt lett volna, lehet még ezzel is jobban jártam volna időben. Bezzeg most már az Amazonon is van olcsóbban, 73k HUF-nak megfelelő pénzért (ez is 10k-val több, mint amit te írtál), igaz tokot külön kellett volna hozzá meg venni, de se vámkezelés, se áfa, kiszállítás is ingyenes. Az ég rohadhatna rájuk, hogy mikor már megvettem, akkor már kiteszik máshová is olcsóbban
Itt helyben boltok meg nem is árulnak semmilyen Xiaomit, csak iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei P20/Mate 20 és variánsiak, és hasonló drága készülékek vannak csak, ennyit eleve nem is akartam költeni. Az angolok ugyanis 150k alatt nem nagyon vesznek új telefont, sz@rják a pénzt. Akik annyira nem dúskálnak, inkább szolgáltatói akcióban veszik, és sokhavi előfizetés keretében fizetik ki, de akkor sem nagyon adják alább a felső kategóriánál. A bevándorlók meg rendelgetik maguknak online, ahogy én is.
A tanulság az, hogy akinek gyorsan kell a teló, az se kapkodjon a vásárlással. Rá kell szánni pár napot, nem szabad az első, arában kedvező ajánlatot berendelni, minden oldalt végig kell nézni, ha más nem a szállítás miatt is. Főleg az eustockot, gearbestet, ezekkel kell kezdeni, mert európai készletről nincs vám/áfa, kevesebb a kiszállítás, gyorsabban kipostázzák.
-
Frawly
veterán
válasz
dragonfx #1653 üzenetére
Igen, azért írtam minden árat fontban, meg angol áfát, vámkezelést. Sajnos itt minden pofátlanul drága, nem magyar árak vannak, még drágábbra jöttem volna ki ha angol Amazonról, eBayről, stb. helyről veszem. Egyébként mint írtam, az előttem említett 220 USD-be fájt csak volna nekem is (az nem drága), ha a standard postai kiszállítást választom, vagy lett volna annyi eszem, hogy az eustockról, gearbestről rendelem, ahol vannak európai készletek. De elhamarkodtam, kapkodtam a rendeléssel, Aliról rendeltem kínai készletről (az ottani európai készleten csak valami b*zi kék vagy piros vagy milyen színben lett volna, tok és más felszereltség nélkül), és qrva gyorsan kellett a teló, mert a másik behalt. Egyébként emiatt legközelebb hanyagolni fogom az Alit, inkább rendelem más oldalról. Eddig bevált az Ali is, mert olcsó hely, de most ráfaragtam vele a lassú postázás és vámoltatás miatt, jól megszopattak.
-
azbest
félisten
válasz
dragonfx #1641 üzenetére
egy laza csuklómozdulattal
Ha nincs type-c port, akkor adapter kell a dongle-hez
Felkészülten vártam a telefont, hogy akár micro->type-c irányba, akár type-c -> usb2 esetre is legyen átalakítóm
Nem lepne meg, ha dac esetén a telefon hang menüjében is megjelennének új menüpontok. Bár lehet csak hi-res dac esetén, összedugtam egy gagyi 1 docsis ebayes hangkarival és azt nem jelezte külön, de úgy ahogy működött.
-
azbest
félisten
válasz
dragonfx #1631 üzenetére
Az a vention, ami nem dacos, hanem auxos?
Ha be tudod dugni pécébe és új hardvert jelezl, akkor dacos. Tényleg kíváncsi vagyok, mert 5ért jó vétel lenne még egy tartalék
Dac esetén megjelenik valami beállítás az android felületen? -
azbest
félisten
válasz
dragonfx #1620 üzenetére
Nem lehetetlen, csak válsz nem az 1 dolcsis cucc tud ilyet. A bonyolultabb csomagolás is felár.
Nekem amit felraktam, szerintem nem takar ki képet. Csináltam screenshotot, hogy annak a szélén több látszik e mint a kijelzőn, de nem. Csak a görbe részre nem ér ki.
Mondjuk olyan kijelzőn él, ahol a görbületre is képet varázsolnak, ott kapufa lenne a színezett védőüveg...Ntomka, plusz még rajz is van melléjük azzal, hogy a görbületre fekszik
-
azbest
félisten
válasz
dragonfx #1532 üzenetére
az a vention nekem úgy tűnik, hogy nem dac--os. Majd te leszel dacos, ha megjött
Úgy látom aux van a nevében, amit a sima kivezetéseknél szoktak írni.
Tudom kicsit régi komment, csak most néztem át és rendelgettem kiegészítőket a friss készülékhez:
- Sim adaptereket, hogy mivel nanora kell kitörni őket, így majd később már adapterezni kell máshoz. [link]
- audio dongleket, sima aux-os olcsót is ugreent 800ft alatt [link]. Plusz egy olcsó CoolSell-eset is 1600ft körül [link].
- Üvegeket tartaléknak az elejére, itt úgy látom egészen olcsó a2-re, 1.13$ [link] -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
dragonfx #1463 üzenetére
Egyáltalán nem az!
Ha megveszel egy új okostelefont, nem kell “kisütni” az akkut, nem kell 10-16 órán át tölteni, ezeket már úgy tervezték, hogy beüzemelés után egyből használható legyen, nincs semmi különösebb dolgod az akkuval. A lítium-ion akkumulátorok élettartamát akkor lehet a leginkább kiterjeszteni, ha próbáljuk 40%-os töltöttség fölött tartani. Amennyiben az alá esik a töltöttség és lehetőséged van rá, akkor érdemes rátölteni. Ez nem úgy értendő, hogy figyeled a telefont, hopp 39%, már dugod is fel, a lényeg, hogy ne hagyd lemerülni, amennyiben erre van lehetőséged.
Az sem tesz jót, ha teljesen feltöltjük 100%-ig minden alkalommal. Nem végzetes hiba, ha egyszer véletlen rajta maradt a töltőn a telefon, de ha folyamatosan, életvitel szerűen 100%-ra töltöd a telefont, az hosszú távon rövidíti az élettartamát. Az optimális megoldás, ha 40-80% között próbálod tartani a töltöttséged
-
Breki
veterán
válasz
dragonfx #1456 üzenetére
Akuteszteléshez érdemes használni ezt.
If you are an Android phone user install Accubattery App. This is a free one but I would recommend for a paid one as it costs Rs 75 only where you can avail all the benefits. I purchased it. What this app does is it will monitor the health of your mobile battery. It reminds you an alarm and ask you to unplug the charger once it hits 80% of the charge attained. If you are doing it so consistently then the number of discharge cycles that one get of the battery goes from 300-500 cycles to about 850-1500 cycles, which implies almost three times enhance your battery life! This app further tells you the current discharge capacity of your phone so that you can know when you either need a new battery or a new phone itself! I checked my battery health condition using this app for my Samsung J7 Prime mobile which is 2 years old and the battery health is at 87% which is excellent I would say. Fortunately if you are an iOS user it has this inbuilt battery health check function available. For an Android phone user this app is highly recommended. Just go for this.
Az AccuBattery a merülés és a töltés alapján megméri, hogy a valóságban mekkora lehet az akku kapacitása, ez ugyanis eltérhet attól, amit a gyártó mond. Főleg több év használat után, amikor általában érezhető is az akku romlása, mert egyre gyakrabban kell tölteni. A mérésekről szép grafikonokat kapunk, hogy hónapokon át nyomon követhessük az akku változását.
Azt is látjuk az appban, hogy várhatóan mennyi ideig fog tartani az akku töltése, várhatóan mikor fog lemerülni különböző használati jellemzők esetén (bekapcsolt kijelzővel, kikapcsolt kijelzővel vagy készenléti módban).
Figyelmeztetést is beállíthatunk, hogy amikor a konnektoron lóg a mobil, körülbelül 80 százalékos töltöttség esetén jelezzen az app. Ez az, amivel megkímélhetjük az akkut, és hosszabb ideig megmarad az eredeti kapacitása, mint ha mindig 100 százalékra töltenénk.
Nem csak azért tart ki olyan rövid ideig az okostelefonja, mert a gyárban nem raktak elég nagy akkumulátort bele. A legtöbben azzal is rontják saját aksijukat, hogy rosszul töltik a telefonjukat. Miután korábban már bemutattuk, hogyan is érdemes tölteni a mobilt – ide kattintva olvashatja a tényleg hasznos tippeket –, most mutatunk egy androidos alkalmazást, ami segít betartani a receptet.
Az akkumulátor az okostelefonok leghamarabb elhasználódó alkatrésze: érdemes rajta tartani a szemünket.
A Digibites ingyenes alkalmazása, az AccuBattery teszteli az akku tényleges (nem az elméleti) kapacitását, s jelzi várható működési idejét. Riasztás funkciója közli a tulajdonossal, hogy mikor hagyja abba a töltést.
Az akkumulátorok minden egyes töltése csökkenti várható élettartamukat. Kutatások azt mutatják, hogy ezt akár kétszeresére is lehet emelni, ha csak 80 százalékra töltjük. Az alkalmazás a gyári mérőnél pontosabb adatokkal segíti a kímélő használatot.
-
laslie92
senior tag
válasz
dragonfx #1428 üzenetére
Én feltettem a MIUI 10 et az A2 re működik de sajnos így már nem lehet vissza tenni az AnroidOne-t. Nekem a kamera mint ha jobb lenne miui alatt de lehet csak én képzelem bele. Az aksi jobban merül egy picivel. De viszont szebb az XDA- fent van a telepítési útmutató ha érdekel olvasd el 3x mert ha egy lépést elcseszel tégla lesz és a testpoint sem segít.
-
Breki
veterán
válasz
dragonfx #1395 üzenetére
Az első mondatot nem értem.
Konkrét teljes töltést még nem próbáltam meert nekem folyamatosan jönnek a töltök kábelek és azokat tesztelem nézem jó-e és általában rátöltők nem hagyom teljesen lemerülni.
De kb ez:
"A QuickCharge 3.0 technológiát arra tervezték, hogy akár négyszer gyorsabban töltse fel az eszközöket, mint a hagyományos töltési eljárások. Kétszer olyan gyorsra tervezték, mint a QuickCharge 1.0 technológiát és 38%-kal hatékonyabb, mint a QuickCharge 2.0. A QuickCharge 3.0 egy átlagos telefont akár 35 perc alatt feltölthet 0-ról 80%-ra. A Quick Charge 3.0-ás generáció egyik legnagyobb újítása az INOV (Intelligent Negotiation for Optimum Voltage) megjelenése volt, ami egy energiamenedzsment algoritmus. Az eltérő akkumulátoroknak eltérő feszültségre van szükségük. A Quick Charge 2.0 4 üzemmódot támogatott: 5 V / 2A, 9V / 2A, 12V / 1.67A és 20V. A Quick Charge 3.0 INOV algoritmusa ezzel szemben kommunikál az eszközzel és egy 3,2 - 20V-os tartományba eső feszültséget állít be, így jóval alkalmazkodóképesebb lett.
Az INOV egyik nagy előnye, hogy a töltési folyamat során dinamikusan képes a feszültséget állítani. Ahogy egyre magasabb töltöttségi szintet ér el a készülék, úgy csökken az áramerősség, ezért tart az utolsó 20%-ot lassabban feltölteni. A technológiának köszönhetően a készülék pont annyi feszültséget kap a töltőtől, amennyire a leghatékonyabb töltéshez szüksége van, ezáltal csökken az elpocsékolt energia mennyisége egy-egy töltés során. Ez azt jelenti, hogy kevesebb hő szabadul fel, kevésbé melegszik fel a készülék, biztonságosabb a töltés és hosszabb életű lesz az akksid. "
Most ez jött. Ezzel töltöm.
Ja más, én sokáig kerestem ilyen tokot a készülékhez hátha más is érdekel.
-
Luc001
tag
válasz
dragonfx #1387 üzenetére
Az előző telefonban (6-os android) volt olyan lehetőség is hogy wifi zónára is be lehetett állítani itt csak GPS pozíció és Bluetooth alapján marad feloldva.
Amit még nem találtam az a Wifi beállításoknál hogy mikor maradhat folyamatos kapcsolatban,csak töltésnél közben, folyamatosan vagy csak feloldott képernyőnél. Ezt be lehet valahol állítani? -
Breki
veterán
válasz
dragonfx #1365 üzenetére
Ezek Launcherek, nekem minden nap más, de most a Mi X Launcher - MI 10 Launcher nagyon bejön tele van témával, Xiaomi gesztusait is használhatod, betűtipust is lehet simán állítani, tele van háttérképekkel is stb.
Majd rakok be pár képet mennyire jó.
De volt ilyen téma korábban, hogy mutasd be a home képernyőd tudja valaki, hogy az most hol található, oda pakolnék többet is.
-
Šolaire
veterán
válasz
dragonfx #1355 üzenetére
Playből simán letöltöd. Novával mindent tudsz állítani. Ikonméret,ikon alatti betűméret,ne legyen alatta betű,menü színét vagy mennyire legyen átlátszó. Ha letöltöd a novához a playből a tesla unread progit akkor be tudod állítani hogy az ikonokra kipakolja hogy hány értesítésed van pl a facebookon és hogy melyik sarkába rakja ki és milyen méretű legyen. Teljesen testre tudod szabni.
-
laslie92
senior tag
válasz
dragonfx #1341 üzenetére
Nekem végül vissza jött EDL nélkül. A 6X et semmi kép netegye fel senki. A 6X re mehet a stock rom de fordítva nem a az A-B partició miatt. Olvasgatva a forumokat sajnos az A2 re jelenleg nem lehet miui t tenni Meg miui bol a 6x re nincs csak CN verzio ami nem tamogatja a b20 at
-
Breki
veterán
válasz
dragonfx #1139 üzenetére
Hú ennek a felét se értem, írj már kicsit érthetőbben.
Hd igazából videó szabvány, fogalmam sincs mi.
Max high dinamic lehetne. Lehet semmi köze a HD kiírásnak hozzá!Ezek nem saját képek, de a második képes hozzászólásnál lévő van nekem is magyarul ahogy alatta le is írtam. Nem a youth-ot választottam!
-
válasz
dragonfx #1092 üzenetére
Nem okoz nekem problémát, ha szerinted nincsenek egy szinten
Nekem nagyjából ott vannak. Mivel nem játszok rajta, ezért a proci, RAM, háttértár számomra megegyező teljesítményt nyújt, nincs különbség. Kamera szempontjából jobb az A2, de az eddigi infóim alapján nem annyival, amennyivel szeretném - jó fényviszonyok között mindkettő kifejezetten jó képet csinál, gyengébb fényviszonyok között láttam hideget-meleget, pedig nekem ez utóbbi számítana, de azért mégis ez a Selling Point számomra a Note 5 és az F1 ellenében.
Akku terén sajnos nincs túl sok visszajelzés. A felhasználók által írt adatokkal csak akkor tudnék mit kezdeni, ha leírnák, hogy ilyen és ilyen telefonom volt eddig, azzal ennyi és ennyi kijelzőidőt értem el el hét után, ezzel egy hét után ennyi és ennyi a kijelzőidőm. Mivel annyira más a felhasználói szokás, mások eredménye önmagában nem tud mérvadó lenni. A gsmarena tesztje alapján két órával kevesebb videólejátszás és 4 órával kevesebb net szerepel az A2 neve mellett az A1 ellenében, ez kifejezetten elkeserítő számomra, ezért nem vettem még meg.Azért hiányzik az itteni, mert a két leginkább mérvadó számomra a gsmarena és a mobilaréna tesztje, és csak ez után szeretnék döntést hozni. Ha az itteniek is hasonló eredményekről számolnak be, mint a gsmarena, akkor sajnos nem lehet az én készülékem (ami nem jelenti azt, hogy másnak nem ez a tökéletes készülék).
A tulajok sok dolgot leírnak, de azt már megtanultam, hogy az első egy hónap az a rajongók időszaka, ami magában hordozza a szubjektív túlzásokat is. Ez normális, nincs ezzel gond, csak ilyenkor még az újdonság varázsa erősebben hat - ha nem így lenne, az lenne a fura.
Szóval igen, ez sokvariációs vásárlás. A Note 5-ben is van negatívum, de hirtelen kellett egy készülék, megvettem azt átmeneti készüléknek, aztán kiderül, hogy marad-e, vagy sikerül találnom még ideálisabbat...
-
válasz
dragonfx #1090 üzenetére
Azért jön fel olyan gyakran az A2 kapcsán a Note 5, mert a két készülék közel áll egymáshoz tudásban, teljesítményben és árban is, illetve azt már ismerik sokan.
Lehet már esetleg tudni, hogy mikor jön a MA-ra a készülék tesztje? Minden nap azt várom, hogy végre olvashassam a Poco F1-gyel egyetemben (bár tudom, a srácok egy része most IFA-ban utaznak). Utána végre döntenék, hogy melyiket a három közül... vagy egy Mate 10 Pro
-
Breki
veterán
válasz
dragonfx #900 üzenetére
Nem, persze szeretnek nagyobb árat írni mint amennyi volt, de price trackerrel lehet nézni.
Én most rendeltem ezt
[link]
3 db ebből
[link]
1 db ebből
[link]és 22 dollárra jött ki mert volt 25 dollár felett store kupon meg beváltottam 2 dollár alis kupont.
Majd még megyek egy kört, csak vám miatt különszedtem. Meg ugye újra kupon
Még egy ilyet 1m-es aluminium
[link]Meg egy ilyet
[link]Ez is jó cuccnak tűnik. Tiegem
Csak szerintem a USB PD 100 wattnyi energia átadására képes, vagyis hatszor annyira, mint az USB 3.1.
ezért ez nem a telefonokhoz való, hanem pl projektor meghajtására laptopról.Ez a tiegem cég akinem micro usb-s kábelét a legtöbben veszik az aliexprsen, tényleg meg is nézem milyen
USB-C kábelük van, abból se árt egykét darab!Kameráról másik teszt képekkel.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
dragonfx #847 üzenetére
Augusztus 27-31 között az év második legnagyobb leárazását tartja az AliExpress. Akár 50%-al alacsonyabb áron juthatsz hozzá a Top márkákhoz egy remek nyárvégi akció keretében!
Hasonló mértékű akcióra hónapok múlva számítunk ismét! Ezért javasoljuk, hogy egy kattintás erejéig nézd meg a kedvenc márkád nincs e leárazás alatt:
Őszintén, fogalmam sincs, de az Ugreen jó márkának számít és más kábelekben és töltőben elég ajánlott és kedvelt szokott lenni!
-
válasz
dragonfx #698 üzenetére
Az előző hsz-ben úgy tűnt, hogy A2 lite van terítéken, mert annak messze gyengébb a kamerája, mint a N5-nek.
De ha A2 és nem lite az opció, úgy már értem. (Csak akkor meg az árra hivatkozás volt furcsa, de gondolom csak nem volt jól tagolva a mondatod)Jó lenne a Poco F1 az A2 kamerájával és a Note 5 árával
De csak ha az első kettő teljesülne, már örülnék. De az majd az upgrade változat lesz.
-
TaylorPro
addikt
válasz
dragonfx #672 üzenetére
Már párszor leírtam. 1 év gyártói. Ami annyit jelent hogy jelenleg a Wayteq a hivatalos importőr. A Most pesten nyíló mi store is lényegében rajtuk keresztül üzemel.
Aki meri vegye külföldről. Aztán ha elázott a csomag és bukja a garit, meg a kiküldés is macerás akkor vállalja be azt is.
-
-
TaylorPro
addikt
válasz
dragonfx #664 üzenetére
1 év gyártói, vagy két év bolti. Mindenki döntse el neki melyik ér többet. Én MM-ben vettem az A1-et 2 éva garival. Azért az MM nem nagyon szarakodik. A kisebb boltok már igen.
Néztem most a Turbadot. A prémium csomagjuk nem rossz, ha zökkenőmentesen minden úgy van ahogyan ígérik.
-
válasz
dragonfx #653 üzenetére
Én céges laptopokat már nagyon régóta tőlük veszek (budai bolt) és sose volt velük gondom, szerintem nem egy eltűnős GSM shop szintjén vannak.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy gyakorlatban számít a 4 vs 6 Gb ram? Illetve a szokásos, hogy üveglapból ki milyet rendelt hozzá? A tok gyártók meg gondolom alkalmazkodtak a baromira kilógó kamerához és hozzá vastagították a tokot, így ott a szokásos gyártók (IMAK, NILKIN,MOFi stb.) jók.
-
Saccco
nagyúr
válasz
dragonfx #654 üzenetére
Ez nem és valószínűleg a Doogee sem. Az itt két nagy halálfejjel megjelölt példányoknál már előfordulhat, esetleg csak simán megráznak. Nem olyan nagy márka, csak egyike azoknak, amelyek normális minőségű töltőket gyártanak.
Minden gyorstöltés rontja az élettartamot.
Nem mértem meddig tölt, csak azt vettem észre, hogy hamarabb végez, mint az OPO-m.
-
-
Raruh
tag
válasz
dragonfx #601 üzenetére
Nevetséges a smartshop ilyen téren.. Nem tudnak róla, hogy mikor milyen áru várható a beszállítóhoz. Konkrétan ezt mondták. Nem tudhatják, hogy mikor és mi érkezik. Egyébként saját raktáruk nincs is, csak az ott maradt modelleket jelzik raktáron, minden egyes rendelés 3 nap átfutási idővel érkezik meg a raktárból..
-
törölt tag
válasz
dragonfx #418 üzenetére
Kérdezted, hogy milyen a type-c - jack átalakítóval a hang minősége.
Azt kell mondanom, hogy semmi extra, alapzajt nem hallani, a hangerő egész jó, de max hangerőn is hallgatható.
Mindez egy Sennheiser Momentum fülbe dugható fülessel tesztelve.
Ha beszerzel hozzá 1-2 equalizer appot, akkor kiváló muzsikát lehet belőle kihozni. -
válasz
dragonfx #418 üzenetére
Az általad felsorolt adatok nekem nem igazán mérvadók.
Az A1 f/2,2 értékéhez képest már a note 5 f/1,9 értéke is jó, de az A2 f/1,75-ös értéke még vonzóbb.
Itthon van egy Samsung S7 f/1,7-tel 12MP-lel, és persze a note 5 kamerája nem ér fel hozzá, különösen mélységben, de azért jobb a tapasztalat az A1-nél. (Hadd hangsúlyozzam ki: nem a tökéletes fényviszonyok között készült makró és tájkép a referencia, kérlek, hagyjatok az ilyen példákkal)A GSMARENA fotóösszehasonlító oldala gyenge fénybiszonyok esetén már valamivel mérvadóbb, de még jobban szeretem összevetni a kamerákat a gyerekeimen tesztelve. Eddig azt láttam konkrét ösdzevetéseknél, hogy a note 5 csak picivel gyengébb az A2-nél, de várok mások tesztjeire is (mert a 3000-es akku karcsú)
Aztán lehet, hogy nem várok, hanem meveszem a Nokia 7 plus telefont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest