- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Viper26 #1181 üzenetére
Még egy kérdésem lenne. Az alsó illetve felső káva milyen vastag mm-ben? Azért kérdezek ilyen hülyeségeket, mert p20 lite-om van, és megszoktam már a nagyon vékony kávákat, és nekem is kiáll a kamera, de nem billeg. Viszont csábít a pure android. Ja igen, gesztus vezérlés ebben már benne van?(olvastam az a2 lite nagyon fapados ennek hiányában) Köszi a választ.
-
Saccco
nagyúr
A gyáriba nincs kör- és gömbpanoráma.
(#968) ghiottone:
A Google Camera 3.2.045 (arm64-v8a) működik. -
kelly416
veterán
Pont jobban követhető a beszélgetés visszafelé, mert végig tudod nyomni, hogy mire válaszolt. Ha egy h.sz-ben többet válaszol, sokszor csak a név kerül bele a többi válasznál, onnan meg már keresgélhetsz. Ezért van engedélyezve eltérő válaszok esetén a szerkesztési időn belül is több h.sz. írása.
-
Breki
veterán
Az világos, de a vezetőség akkor azt az infót adta, hogyha különböző embereknek válaszolunk
akkor nem szükséges egy hozzászólásba a név megjelölésével válaszolni, hanem ezentúl különböző embereknek mehet külön, szerkesztési időn belül is.Ezért csinálom azóta így. Szóval akkor legyen egyértelmű a felsőbb utasítás. Vagy te most kinek a nevében beszélsz?
-
-
Saccco
nagyúr
A BlitzWolf töltők jók. Viszont célszerű azokat a Banggood-on megvenni, mivel az ő márkájuk és olcsóbban is adják.
$12-ért ők már EU-ból küldik.
Teszt a linkelt típusról. -
nikilauda
senior tag
Én gyorsan vettem rá egy üveget itthon 2000 forintért, mert a Note5-re nem raktam és összetört három hét használat után.
Egy Nilkint tokot viszont rendeltem.
Más:
Egy Mi 8-at is használok, amit lehet, hogy megvesznek tőlem. Így marad az A1. Nincs vele különösebb gond, ha nagyobb akku lenne, akkor meg egyenesen tökéletes lenne. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Folytatódik a kínai gyártó Android One szériája, a második körben a dupla kamera közös jellemző, notch azonban csak az olcsóbb darabra került. Nagy hangsúllyal emlegették a kamerákat.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- Windows 11
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest