Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Viper26 #1181 üzenetére
Még egy kérdésem lenne. Az alsó illetve felső káva milyen vastag mm-ben? Azért kérdezek ilyen hülyeségeket, mert p20 lite-om van, és megszoktam már a nagyon vékony kávákat, és nekem is kiáll a kamera, de nem billeg. Viszont csábít a pure android. Ja igen, gesztus vezérlés ebben már benne van?(olvastam az a2 lite nagyon fapados ennek hiányában) Köszi a választ.
-
Saccco
nagyúr
A gyáriba nincs kör- és gömbpanoráma.
(#968) ghiottone:
A Google Camera 3.2.045 (arm64-v8a) működik. -
kelly416
veterán
Pont jobban követhető a beszélgetés visszafelé, mert végig tudod nyomni, hogy mire válaszolt. Ha egy h.sz-ben többet válaszol, sokszor csak a név kerül bele a többi válasznál, onnan meg már keresgélhetsz. Ezért van engedélyezve eltérő válaszok esetén a szerkesztési időn belül is több h.sz. írása.
-
Breki
veterán
Az világos, de a vezetőség akkor azt az infót adta, hogyha különböző embereknek válaszolunk
akkor nem szükséges egy hozzászólásba a név megjelölésével válaszolni, hanem ezentúl különböző embereknek mehet külön, szerkesztési időn belül is.Ezért csinálom azóta így. Szóval akkor legyen egyértelmű a felsőbb utasítás. Vagy te most kinek a nevében beszélsz?
-
-
Saccco
nagyúr
A BlitzWolf töltők jók. Viszont célszerű azokat a Banggood-on megvenni, mivel az ő márkájuk és olcsóbban is adják.
$12-ért ők már EU-ból küldik.
Teszt a linkelt típusról. -
nikilauda
senior tag
Én gyorsan vettem rá egy üveget itthon 2000 forintért, mert a Note5-re nem raktam és összetört három hét használat után.
Egy Nilkint tokot viszont rendeltem.
Más:
Egy Mi 8-at is használok, amit lehet, hogy megvesznek tőlem. Így marad az A1. Nincs vele különösebb gond, ha nagyobb akku lenne, akkor meg egyenesen tökéletes lenne. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged