- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
válasz
Black_Raven #1718 üzenetére
Szia! Hogyan tiltottad? Leirnád lèpèsről, lèpèsre?
-
IG55
senior tag
válasz
Black_Raven #1718 üzenetére
Ezt lehet tudni, hogy ezzel milyen Google szolgáltatások kerülnek még letiltásra?
Azt írja nálam, hogy ha letiltom, az android és egyéb más applikációk nem biztos, hogy rendeltetésszerűen fognak működni. -
Frawly
veterán
válasz
Black_Raven #1632 üzenetére
Elvileg más telókon is így kell. Remélem, hogy csak először nem vette be, másodszor már nem fog szórakozni.
-
Motyesz00
csendes tag
válasz
Black_Raven #1491 üzenetére
Szia! Sajnos, én nem igazán értek hozzá... próbáltam recoveryben (ha egyáltalán úgy hívják) törölni mindent, és utánna bekapcsolni recovery módban, de sajnos nem sikerült úgy sem... :-/ Itt a környéken , meg csak olyan emberkék foglalkoznak ilyennel, akikről csak rosszat hallottam... (kaposvár és környéke, és sajnos a hozzá nem értésem miatt szépen át is vágnának) Én teljesen átlagos felhasználója voltam a régi telefonomnak egészen 2 és fél héttel ezelöttig (Redmi note 4-es fórumon le van írva , hogy hogyan kéne kikérnem a bootloadert, meg stb de én nem merek bele vágni , mert félek , hogy elrontok valamit)
-
laslie92
senior tag
válasz
Black_Raven #1491 üzenetére
Ha másnem testpoint biztosan.
-
laslie92
senior tag
válasz
Black_Raven #1477 üzenetére
Igen közben tovàbb olvasgattam. Ki próbàltam tényleg vissza lehet menni. Annyi h így a miuira nem jön OTA. Meg nyitott BL
-
laslie92
senior tag
válasz
Black_Raven #1475 üzenetére
Van vissza térés Nem lett AR os
-
Breki
veterán
válasz
Black_Raven #1443 üzenetére
Ez a tok amiről beszélek a hozzá kapott átlátszó szilikon tok.
Szerintem ennyit mindenképpen kell, ha az ember nem akar karcokat a telefonon.
Nem nagyon vastagítja. -
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #1251 üzenetére
MIUI-n, EMUI-n egyaránt, stock droidon nincs.
Hidd el ismerem.
Mindhármat IS.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #1247 üzenetére
Ha ezekkel az emllített screenlock alkalmazásokkal zárod le a kijelzőt, utána jelszót is kér, nem elég az ujjlenyomat. Külön be kell állítani az alkalmazásban, hogy ne tegye.
A szépséghibájuk ezeknek, hogy csak látszólag zárnak le azonnal, valójában csak elsötétíti a kijelzőt, a gombok aktívak maradnak és csak késöbb zárodik a telefon.
-
szimisi
tag
válasz
Black_Raven #1247 üzenetére
A szoftveres lezárás a lényeg, kényelmesebb is és feleslegesen nem kell így használni a bekapcsoló gombot.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Black_Raven #1188 üzenetére
Nincs.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Black_Raven #1182 üzenetére
Megelőztek.
-
cirx
senior tag
válasz
Black_Raven #1182 üzenetére
Alul, felül kb 8mm. Szerintem teljesen vállalható 2018/19ben.
Az igazi gesztusvezérlés majd a 9es androiddal jön elviekben a negyedik negyedévben.
Mindenképpen előrelépés a P20 Litehoz képest. Kamerában is, és processzorban is (sn660~sn835). -
Viper26
nagyúr
válasz
Black_Raven #1180 üzenetére
Még tokban is billeg, de gondolom olyankor úgysem használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged