Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Nem
Írtam itt korábban
"A használati statisztikák alapján 1 napot simán kibír 6-7 óra képernyő idővel. Viszont a Xiaomi nem kis meglepetésünkre Európában gyorstöltő nélkül küldi, ezt magunknak kell beszerezni, ami max QC3.0-ás lehet, mert itt jön a csavar, Indiában megjelent Mi A2 tudja a QC4.0… no comment."
-
Breki
veterán
sejtettem
mindegy
talán a Nilkin jobbnak számít, de ott csak egy kivágás van felül.
Ami még minőségibbnek tűnik az a Bakeyy cég, de én náluk inkább hátlapokat és Mirror Case-ket néztem.
Van Officiál Store-jük is az Ali-n
[link]Én ebből keresném a kéket, de sajnos mindenhol máshol a többi négy szín van!
-
Fotonhámozó
senior tag
Vettem A2-höz külön tokot, védőüveggel együtt. Viszont hiába, hogy packban jött a cucc, az üveget rátéve a telóra, az üveg és a tok széle között több mm-nyi hézag van. Magyarul az üveg csak kb 95%-ban fedi le a teló előlapját. Így nagyon cigányosan néz ki. Tudtok ajánlani olyan védőüveget, ami a teljes előlapot lefedi?
-
nyaxi00
lelkes újonc
Nem használod agyon, én sem használnám... vettem egy Note 5-öt múlt héten, és nagyon vaciláltam az A2 és ez közt, de végül a nagyobb aksi miatt vettem azt. A kamerája elég jó, de így, hogy még jobb, és erősebb a konfig, lehet hogy visszaviszem azt 14 napon belül és rendelek egy A2-t. 13 ezerrel drágább, de minden 2. nap után úgy is töltőre kell dugni, én ha lemegy 40% alá, feltöltöm, sosem tudni mikor nem jutok 1 napig töltőközelbe ha bármi lenne! Így meg 3000-es aksival is csak kibír 2 napot ha nem sokat hasnzálom, de nagyon várom a mobilarénás tesztet, tudja valaki mikor lesz?
-
kelly416
veterán
-
Breki
veterán
Ilyen nehéz elfogadni, hogy valaki másképp gondolja?
Egyrészt nem jó a számolás, nem a kuponos és friss árral számolsz! mikor én vettem 15 volt a különbség, de igen nekem 10.000-et se ér meg ilyen boltok garanciája. Korábbi telefonom is kínai volt egyszer se kellett szervizeltetnem. Lenovo laptopomra ráraktam egy fém nyugágy lábát, kijelzőt és érintőképernyőt kellett cserélni, az pont 10 ezer volt. Ha szervízbe viszem sokkal drágább és még mindig ott van.
Facebook csoportok tele vannak az ilyen magyar boltocskák garanciális problémáival, egyik magyar szervíznek külön fóruma is van itt és elképesztő dolgokat olvasni ott Én elfogadom, ha te másképp gondolod, teis tedd ezt és engedd el. Köszi!
-
Breki
veterán
Szerintem, még pont megéri. És a gearbesten lehet ugye még kupont kérni mindegyikre.
[kép]Mondjuk ez a 32-es ár elég drága a 64-es volt nekem annyi!
És a legszebb kék csak ott van, nekem mindenki megcsodálja. Közben megjött az augusztus elején rendelt kék tokom amit itt is mutattam a glass fóliával, de megfenyegették nehogy felrakjam.
-
dragonfx
veterán
aha
amugy qc3 és qc4 között mi a különbség?
farokhosszabító csak? 1 óra 95% elg jo.
mert ugye indiába azzal adják ki.
de mondjuk ez buziság nem gyorstöltőt adnak hozzá.aha hát ez az oldal irto hasznos ez a hsz.t hogy tudnám lementeni? küld már el privibe is nekem.
amugy egyik blitzwolfon itt is 2 halálfej van.de most megnéztem ali.n te jó ég hány márka van qc3as töltővel.kábelekről nem is beszélve.jo rááltak a kinaiak erre is....
-
Raruh
tag
Akkor szép sorjában, mert kb mindenhez hozzá szeretnék szólni
Sajnos minden töltőnél előfordulhat probléma, a legjobbaknál is. Nekem a második eustockos Redmi 3 Pro-m töltője durrant el egy éjszaka. Pukkanás, pici égett szag, lenyomta a kismegszakítót. Telefonnak semmi baja, jeleztem feléjük a problémát (2 héten belül volt), 2 napon belül hozta a futár az általuk forgalmazott Tronsmart 2A töltőt ingyen és bérmentve, szóval innen is nagy pacsi, és mély meghajlás nekik. (még ha csúsznak a beszállítóik is...)
Az általad linkelt töltő tesztben, ha jól értelmeztem, azt fedezte fel a srác, hogy a QC3 igazából nem ad nagyobb áramerősséget/feszültséget a telefonra, csupán a szabályozással nem engedi, hogy melegedjen a telefon, így képes gyorsabban töltést felvenni
(Nekem A2 Lite lesz, szóval a 4000mAh-t tovább is kell tölteni, mint a 3000-et)
Végül a SIM kártyához:
Én kb 2 éve cseréltettem a T-ben a kártyámat, akkor emlékszem, hogy volt valami idő limit, hogyha azon belül nem volt cserélbe, ingyen adtak egy másikat, különben fizetős volt. szerintem már akkor is volt pár modell, amik nano simet használtak, de sajnos az enyém is csak micro sim-re volt preparálva, szóval én is neki fogok veselkedni egy ollóval és az általad linkelt sablonnal a kártyámnak csütörtök este -
dragonfx
veterán
nekem is majd vágnom kell. vagy törnöm.elmletbe be van reszelve már az ujjak nem tudod elszurni.
ez a blitzwolf mitől olyan jó?
az a zöld usb az qc3 jelzése?
a2 lite ugy tudom nem gyorstöltős.
de a2höz amit adnak az nem gyorstöltő?
ám aza xiaomi original töltő lentebb szerintem kamu tul olcso.vagy nem qc.s. -
Saccco
nagyúr
-
Kari1
aktív tag
Közben nekem is sikerült belevágni. (Semmi kedvem nem lett volna 20-30 percet várni a Vodafone-nál egy új kártyára). Szerencsére a fólia is felment, már nincs alatta porszem (bár vagy 4-5ször kellett feltenni hogy jó legyen.) Viszont a kettő nem gyári tok (ami vettem) így sem jó mert azok jobban belógnak képernyőnél és ezért már nyomják a tempered glass-t.
-
kelly416
veterán
-
acumen880711
tag
Köszi, meg is néztem!
Összességében nem vagyok csalódott a látottak miatt, az A2 néhány esetben megugorja (sőt) a másik 2 teló szintjét (kb. az esetek 1/3-ában), ami azt tekintve, h a másik 2 teló bő 1 100-al drágább, elég tűrhető!
De ettől amit korábban írtam, még él sztem, nevezetesen, h ha 1 teló drágább (akár jóval többel is), mint 1 hozzá képest alacsonyabb kategóriás, még nem jelenti azt, hogy akkor ténylegesen mindenben jobb (jelen esetben kamera). Persze jó eséllyel sok olyan lesz ami igen (+1 100-ért el is várható), de biztos, hogy lesz olyan is, ami ebben v abban gyengébben teljesít.
-
belan
addikt
Csak azért van ez a paràm mert vettünk egy Vadi új redmi S2 azóta már mèg egyet meg néztem és mindegyik recseg ropog ha kicsit erősebben meg fogom össze szerelési minőség nem legjobb neki igaz 44 ezer forintért sokat nem lehet várni pedig ez is fém de mégis olyan mint ha nem lenne az . Viszont a redmi not 5 az már sokkal minőségibb .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Folytatódik a kínai gyártó Android One szériája, a második körben a dupla kamera közös jellemző, notch azonban csak az olcsóbb darabra került. Nagy hangsúllyal emlegették a kamerákat.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest