- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
Stauffenberg #62 üzenetére
Azért mert a színtér méretének nincs köze a "szirupos színekhez", az a rossz kalibráció/direkt túlszaturált színek... sRGB-t is lehet sziruposra kalibrálni.
-
szupermacs
veterán
válasz
Stauffenberg #170 üzenetére
Redmi 3s.
-
no more
veterán
válasz
Stauffenberg #162 üzenetére
Gondolom a kínai szemetek a jók. Elephone és társai, mert "olcsók".
-
szupermacs
veterán
válasz
Stauffenberg #162 üzenetére
Árkategóriájukban hulladékok, ha így jobban tetszik. De ez csak az én véleményem. Vagy szerinted sincsenek túlárazva a Samuk? Nagyon szeretem a márkát, de nem ennyiért.
-
Kroni1
veterán
válasz
Stauffenberg #146 üzenetére
Nekem csak az a bajom vele, hogy már nagy egy picit az egykezes használathoz, amúgy tényleg jó opció lenne. 5" telefont nem tudtam megszokni több hónap alatt sem, az A3 után ez a 2016-os is határeset nekem. Egyedül a Sharp Aquos Crystal vagy ha lenne frissebb utódja akkor az lenne ami méretbe beleférne a káva nélküli kialakításával..
Richoo44: Rohadtul unalmas, hogy minden tizedik hsz arról szól hogy drága. Ezt a telefont szolgáltatónál kell megvenni, nem a hivatalos kezdőárát kell nézni, ami ugyis hamar le fog menni. Az tényleg sok lenne érte, de 1 hónap mulva 70ezer lesz feltöltőkártyával, ahogyan az A3 2016-nál is ez volt a helyzet, az is 100k volt nyitóáron, Vitamax-al 70k, előfizuval mégolcsóbb, sőt karácsony előtt a Samsung Store-ban is 64k-ért láttam. Csak már baromira unalmas ezt századszor leírni, ugyhogy itt be is fejeztem.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Stauffenberg #62 üzenetére
Pontosan hol lehet beállítani ezt az sRGB-t, milyen néven találom a beállítások közt? (S7 Edge)
Én most adaptív megjelenítésen használom, ezen elég valósághűnek tűnnek a színek, de szívesen kipróbálnám azt is.Persze ha a kettő nem egy és ugyanaz, én nagyon nem értek ehhez..
-
shiftac
aktív tag
válasz
Stauffenberg #32 üzenetére
Kalibrált??? Olyan szinten túl van szaturálva a SuperAmoled, hogy majd megfájdul tőle a szemem. Nexus 5X-emnek lehet nem olyan erősek a színei, de legalább normálisan be van kalibrálva.
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
Stauffenberg #47 üzenetére
Az egy marhaság, hogy az sRGB-re korlátozott színtér "kellemesebb a szemnek", a 6500K viszont biztos jobb, mint a 8000K.
-
no more
veterán
válasz
Stauffenberg #47 üzenetére
Nincs már messze az a 10K... Az XZ alulról súrolja a 9000K-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest