- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #193 üzenetére
Igen, drága. Volt szerencsém a telefonnal. Én nem venném meg. Marha lassú, ez a legnagyobb baja. De sajnos nagyon fel lett verve az ismert márkák árai és ezt az olcsó kínaiak verték fel, szerintem.
Itt az A3 2017. Kicsit vészesnek tűnik az árazása, de nyújt is érte a telefon. Remélem nem csak írásban. Nekem is nagy az 5 col, szóval az én szememben sem sok ez a kezdőár. De csak emiatt nem az.
De tudom, majdnem ennyiért van Honor 8 is, olcsóbban meg ott a P9 Lite/Honor 7 Lite. Csak ezek nagyobbak. -
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #190 üzenetére
A belépő (J1 2016) 40 ezer forint. Innen indul a buli.
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #174 üzenetére
De miért mindig ezeket a filléres gyártókat kell hozni példának? Te azt várod el a Samsungtól, hogy veszteséges legyen a mobilágazata, mint az említett két gyártónak (Xiaomi, Vernee)? Nem azt mondom, hogy lökjük meg egy millával az éhezőket, de sajnos pont a filléres kínai telefonok verték fel a nagyok árait. (Lásd LG-t, aki inkább el se hozza EU-ba a középkategóriásait.)
no more, gáz. Ma már nem ritka a 60 fps-es tartalom a TV-ben.
-
Kroni1
veterán
válasz
szupermacs #174 üzenetére
Hardveresen tényleg nagyon is szimpi nekem is! A stock droiddal is egyetértek, annál jobb nekem se kéne, a régi Moto X-ben is azt imádtam leginkább!
Öcsém most kapott egy Thor-t karácsonyra, eddig szereti, de bővebben még nem tudok nyilatkozni róla hogy milyen, majd pár hónap mulva kiderül..
-
Kroni1
veterán
válasz
szupermacs #171 üzenetére
A 3S hardveresen egy tökéletesen összeállított telefon lenne egyébként, kiváló akksiidővel, remek árban. Azt a MIUI vágja tönkre nálam de nagyon, meg annak az instabilitása.
Főnökömet én is rábeszéltem egyre, de már kicsit ég a pofám miatta. A rajta lévő nightly folyamatosan bugos volt, feltettünk neki egy stabil ROM-ot, de sokszor meghülyül még ezzel is. Néha nem csörög ki, nem riaszt, és van olyan hibája, hogy a beszélgetés közben szakadozik a hangja. Ez nem hardveres hiba, ugyanis egy újraindítás mindig megoldja a gondot, de nem épp kellemes bugok egy céges teló esetén. Ugyhogy most 2naponta újrainditja, hogy viszonylag élhető legyen. A topikjában dicsérték, mert direkt utánakérdeztem a korábbi negatív Xiaomis tapasztalataim miatt, de az biztos, hogy már nem ajánlanám neki ezt olyan bártan. Lehet, valami mókolással megoldható lenne, de pont az ilyen bakik elkerülése miatt éri meg sokaknak akár kétszer annyiért egy Samsung..
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szupermacs #164 üzenetére
Ne kerüld ki a válaszadást. Mond meg, hogy melyik nem hulladék.
Annak úgy nincs értelme, hogy lefikázod, aztán több felmerülő alternatívára is azt írod, hogy hidegen hagy, aztán csak éppen az nem derül ki, hogy szerinted mit kellene vennie annak, aki az említett árkategóriákban keres telefont.
Az A-széria tipikus cégtelefon, én eddig alig találkoztam magánvásárlóval, céges mobilként annál többel. Mutatós, tűrhető az üzemidő, jó a kamera, különösebben nincs gond velük, jó vállalati védelmet ad a Knox és nem kerülnek annyiba, mint egy iPhone vagy a többi flagship. Céges vásárlásként elszámolható a 27% áfa is.
El kell fogadni, hogy a flagshipek már bőven elhagyták a 200 ezres határt, így a középkategória valahova 80 és 180 ezer közé esik, ez az alsó és felső küszöb. Elég nagy szívás, de ez van. A hazai képviselettel nem rendelkező márkák könnyen mennek árban a nagy brandek alá. Ennek is van negatív hozadéka. Persze akit a garanciális háttér nem izgat, annak mindegy.
-
Kroni1
veterán
válasz
szupermacs #159 üzenetére
+ Richoo44:
Akkor leírom, ahogy már korábban is leírtam. Én is jobban örülnék ha az ölembe pottyanna ingyen, vagy a kínai gyártókkal megegyező olcsó áron. De ez nem kínai olcsó, hanem Samsung ami mindig is kissé túlárazott volt, ezen már kár manapság kiakadni. Van akinek nem számít az ár és besétál a boltba, majd megveszi 100k-ért, de legtöbben szolgáltatónál fogják venni (sztem direkt ezt ösztönzendőleg is szokták ilyen magasra tenni a kezdőárakat). Mások meg akinek tetszik, kivárnak kicsit és olcsóbban megveszik később, ahogy pl. én is 64k-ért jutottam hozzá a szintén 100k nyitóárú A3 2016-omhoz.
Nyilván más telefonokat lehet venni olcsóbban jobb hardverrel is, ezt nem vitatom. Az más kérdés hogy mi a hátulütője, az én igényeimnek jelenleg az A3 felel meg szinte kizárólag az androidos kínálatból, ezért ha mégdrágább lenne - aminek nyilván nem örülnék - akkor is nagy eséllyel ezt venném meg magamnak.
Mások is leírták, hogy itt nem csak a hardvert fizeted meg, hanem a rendes szervíz hátteret és a reklámokat is, stb. Akinek ez nem tetszik az vegyen mást. A Galaxy S kategória, az iPhone-ok is túlárazottak, de valahogy az iphone topic sem azzal van tele, hogy milyen drága. Oké, hogy mindenkinek joga van leírni a véleményét, hogy szerinte ez drága csak már kicsit unalmas. Elfogadom, hogy az ő igényeinek van olcsóbban telefon, de amíg az én igényeimnek az A3 sorozat pl hiánypótló addig szerintem van létjogosultsága."Mi van ebben a telefonban, ami még 80-at is megérne szerinted?" Már leírtam az én kritériumaimat ami miatt kb. minden más telefon kiesne ezzel szemben ha most venni akarnék egy telefont: 5" alatti AMOLED kijelző, FM Rádió, fizikai Home gomb, IP68 védelem, megfelelő kamera, 3gombos headset kezelése, Always on Display.
Volt már pár csúcstelefonom, de nem bírtam megszokni az 5"-t. Sajnos nekem ez a maximum ideális. De ha ez nem lenne akkor is egy túlárazott S7-et vennék, talán az lenne a legkisebb kompromisszum. A Samsung A és S kategóriájú telefonjai szerintem jól össze vannak rakva, és szoftveresen is stabilak. Ezt más nemrégiben nálam járt (pl. Xiaomi és Sony) telefonjaimról nem tudom elmondani..
-
fordfairlane
veterán
válasz
szupermacs #155 üzenetére
Én sem értem ezt az előfizus magyarázatot. Az előfizetéssel történő vásárlás egy speciális hitelkonstrukció. Arra a felvetésre, hogy drága, nem az a válasz, hogy akkor vedd meg hitelbe. Egyébként nem tartom ollyan eszméletlen drágának, a márkáknak megvannak a maguk felárai.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szupermacs #159 üzenetére
Áruld már el, hogy melyik telefon nem hulladék. Mert eddig csak azt hallgathatta a közönség, hogy melyik hulladék és melyik nem izgat téged.
-
Kroni1
veterán
válasz
szupermacs #155 üzenetére
Miért OP3-at vagy Mi5-öt árul a Blue Mobil?!
Samsung telot ahogy sok hardvert is, nem a nyitóáron kell venni, hanem 1-2 honappal később amikor beáll a reális ára. Az A3 16 is 100e Ft volt a mediamarktban meg a samu storeban, aztán par honap alatt mindenhol 20 ezerrel olcsóbb lett.
-
Richoo44
aktív tag
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Akkor nem csak szerintem vicc.2 GB RAM 20
17-ben 99000 ft.Ês ezt is lenyomjàk majd a hülye àtlagfogyasztó torkàn.Elképesztő!!! -
Kroni1
veterán
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Ez a kezdőára! Nem értem ezen a kezdőáron mit kell mindig csodálkozni néhányaknak, de azt is tudjuk, hogy a Samsung nem kínai gyártókkal adja egy árban egyit telóját sem, ráadásul ugyanennyiért indult anno az A3 és az A3 2016 is, ami aztán kb. egy hónap mulva már Vodánál 70k volt feltöltőkártyával..
Amúgy meg igenis vannak előnyei a Moto vagy más telókkal szemben, csak kérdés, hogy kinek fontosak ezek, nekem speciel igen. Ha a vízállóságot nem említem akkor is, például:
- 4.7" kijelző -> ideális méret,
- fizikai Home gomb,
- FM Rádio,
- AMOLED kijelző,
- kompatibilis a 3 vezérlőgombos, pl. a Piston headsetekkel (Moto, Nexus telók nem)A 7-es droid azért nincs még, mert egyrészt a legfrissebb OS az S sorozatra jön be mindig leghamarabb, annak a privilégiuma a Samsungnál, de idővel meg fogja kapni ez is, sőt még a 2016-os modell is a Nougat-ot. Az első A3 már két éves modell ugye és azért az is megkapta a 6-os droidot, csak később mint a zászlóshajók. Ezt el kell fogadni.
-
margithid
veterán
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Én még 60at se...
Vicc ez a hardver ennyiért! -
kchris78
veterán
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Ennek kb. egy hétig lesz ennyi az ára.
-
válasz
szupermacs #17 üzenetére
+1, röhej. Xiaomi, Moto akkor inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest