- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Crafter32 #191 üzenetére
Azok meg azért nem ellenfelei, mert egyik sem alsó(közép) kategóriás telefon. Ráadásul az SE-hez képest az A3 is egy lapát, szóval akkor ha zavar a méretbeli különbség az A3 és XA közt, akkor ez miért nem?
Az A3 az A széria legalsó tagja, az XA is az X széria legalsó tagja. Pont, hogy ellenfelek. Most éppen az ár miatt a Sony van lépéselőnyben. Ha kijön a mostanihoz képest azonos hardverrel az XA 2017, és addigra az A3 2017 ára lemegy, akkor meg a Samsung lesz lépéselőnyben. Ez szerintem ilyen egyszerű. -
no more
veterán
válasz
Crafter32 #183 üzenetére
Sony a prémium gyártó és használja a fémet üveget
Akkor meg fogsz lepődni azon, amit írok. A Sony Xperia XZ 90%-ban műanyag telefon. Egy tejfölösdoboz... Még a keret is full műanyag. Egyedüli fém, amit találsz rajta egy téglalapnyi rész a hátlapon, de felette és alatta is -szintén- műanyag a telefon az antennák miatt.
-
törölt tag
válasz
Crafter32 #183 üzenetére
Hát, én most néztem direkt, hogy ne írjak hülyeséget, és egészen konkrétan 60 körül kapható, nem jóval felette. Illetve az A3 2016 azért gyengébb hardveresen SoC és memória terén is. Az üveg hátlap szerintem inkább hátrány, mint előny. Több telefonomban is volt, sehol nem szerettem. Fémet meg ilyen árkategóriában azért nem teljesen reális elvárni azért. És az sem igazán érdekel, hogy az XA már fél éve piacon van, és az is drágán kezdett, mert az A3 2017 lényegében azt a hardvert adja most, mint az XA fél éve, csak éppen megtartották a kezdőárat, ami már fél éve is drága volt ezért a tudásért.
Jöhetnek persze olyan preferenciák, hogy valakinek csak és kizárólag AMOLED kell (és alapvetően én is ilyen vagyok), de ezek már olyan speciális egyéni preferenciák, ami úgy általában nem indokolják a másfélszeres árat szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest