- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#16820480 #205 üzenetére
Sőt a promóciós anyagok szerint az sem tiszta műanyag, hanem alcaleido, ami egyfajta fém műanyag keverék, jobb mechanikai szilárdsággal.
De egyesek szerint a tiszta alu is műanyag, mert elő kell állítani, mivel nem fordul elő tiszta állapotban a természetben.
ezen analógia szerint a Samsung A oldala is műanyag -
Kroni1
veterán
válasz
#16820480 #184 üzenetére
A 60 körül kapható, az leginkább GSM boltokra vonatkozik. Az első rendes bolti ár a linkeden az 80ezer Ft. A Samsung telók is olcsóbbak ezeken a szürkeimportos GSM oldalakon 20k-val mint a hivatalos ár..
Ettől függetlenül sem ellenfele az A3-nak szerintem az emltett telefon. Nekem volt sok Sony-m, az egyetlen jó tulajdonságuk, amiben jobban optimalizáltak mint a Samsung, hogy baromira jól bánnak az akksival, ugyanakkora telepből sokkal hosszabb üzemidőt hoznak ki. A kamerájuk gyengébb, azt mondanám elmegy, de sajnálatos h nem hozzák ki a potenciált a saját szenzorukból holott ezt mások megteszik simán. De nem is ez a fő bajom velük, hanem hogy négy telefonból néggyel volt garanciális problémám fél éven belül, és nagyrészt kölcsön telón éltem a Samsunghoz képest fényévekkel sz@rabb garanciális ügyintézésük miatt. Na ez nekem nagyon elvette a kedvem a Sony-tól, még a hivatalos garistól is, nemhogy a GSM boltos verzióktól.
Nekem amúgy a műanyaggal nem lenne problémám, ha az jó minőségű akkor még ellenállóbb is tud lenni mint a fém ami karcolódik, kopik stb. A régi B2100 strapatelefonom sok leejtés után is teljesen oké volt, egy fémházas már rég szétvágná az ujjaimat ha annyit kapott volna tok nélkül.
-
Crafter32
őstag
válasz
#16820480 #184 üzenetére
Szerintem nem jó a gondolatmenet. Az XA nagyobb és inkább az A5 ellenfele. Továbbá a 2016 nem pedig a 2017 ellenfele. Ha lesz új XA 2017 azt sem a 2016 A5 hasonlítja senki.
Szerintem nagyon nem ellenfelek egymásnak. Én direkt megnéztem előben az XA-t és nem tetszett sem a méret, sem az anyaghasználata. Tehát továbbra is csak SE és Compacktot tartom A3 közvetlen ellenfelének. -
Crafter32
őstag
válasz
#16820480 #182 üzenetére
Az XA még függetlenül bolti garival is jóval 60 felett van és az is 100-110 körül nyitott műanyag külsővel, még mindig nem túl acélos kamerával. Azt hinné az ember a Sony a prémium gyártó és használja a fémet üveget a Samsung helyett plusz kamerában ismert okok miatt a legjobb lenne a Sony, de nem így van. A3 2016 - tal mérném össze és máris árban egyenrangúak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Hővezető paszták
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest