- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Crafter32 #191 üzenetére
Azok meg azért nem ellenfelei, mert egyik sem alsó(közép) kategóriás telefon. Ráadásul az SE-hez képest az A3 is egy lapát, szóval akkor ha zavar a méretbeli különbség az A3 és XA közt, akkor ez miért nem?
Az A3 az A széria legalsó tagja, az XA is az X széria legalsó tagja. Pont, hogy ellenfelek. Most éppen az ár miatt a Sony van lépéselőnyben. Ha kijön a mostanihoz képest azonos hardverrel az XA 2017, és addigra az A3 2017 ára lemegy, akkor meg a Samsung lesz lépéselőnyben. Ez szerintem ilyen egyszerű. -
törölt tag
válasz
Crafter32 #183 üzenetére
Hát, én most néztem direkt, hogy ne írjak hülyeséget, és egészen konkrétan 60 körül kapható, nem jóval felette. Illetve az A3 2016 azért gyengébb hardveresen SoC és memória terén is. Az üveg hátlap szerintem inkább hátrány, mint előny. Több telefonomban is volt, sehol nem szerettem. Fémet meg ilyen árkategóriában azért nem teljesen reális elvárni azért. És az sem igazán érdekel, hogy az XA már fél éve piacon van, és az is drágán kezdett, mert az A3 2017 lényegében azt a hardvert adja most, mint az XA fél éve, csak éppen megtartották a kezdőárat, ami már fél éve is drága volt ezért a tudásért.
Jöhetnek persze olyan preferenciák, hogy valakinek csak és kizárólag AMOLED kell (és alapvetően én is ilyen vagyok), de ezek már olyan speciális egyéni preferenciák, ami úgy általában nem indokolják a másfélszeres árat szerintem.
-
törölt tag
válasz
#96302336 #101 üzenetére
Ja, tudok olvasni akkor
Hát, mit mondjak? Rossz környéken laksz
Nekem egyszer esett betonra a telefonom, akkor pont volt rajta tok, és pont képes volt úgy gurulni, hogy a sarkokban lekopott a festék a L930 fém keretéről. Azóta úgy vagyok vele, hogy ott egye meg a fene, nem teszem tokba őket.
-
törölt tag
válasz
MittuDomain_ #40 üzenetére
Annyira nem értettelek azért félre, csak van egy kis túlzás abban, amit írtam. Igazából ha neked mondjuk kényelmetlenül nagy egy 5,5"-os telefon, akkor mindegy, hogy amúgy jobb ár/érték arányú, vagy sem. Én is azért vettem OP3-at, mert ez z egyetlen olyan telefon a piacon mostanában, amiben modern hardver van, elérhető árú, és nem egy szoftveres romhalmaz (illetve van rá CM/Lineage). Jobban tetszene egy Honor 8, főleg kékben, de amíg csak EMUI fut rajta megfelelően, addig nem fogok venni. Pedig árban is jó. Xperia X is tetszik, de amíg el van szállva az ára a csillagos egekbe, addig nem érdekel. Pixel dettó.
no more: Lehet, hogy meg lehet szokni, de nem szeretném
Meg lehet szokni, hogy jobbkormányos kocsival közlekedsz itthon, de minek? Legalább úgy csinálnák meg, hogy két oldal két vonal/pötty van, aminek a funkcióját cserélheted, ha akarod.
DNReNTi: OP esetén úgy tudom jelzed a hibát, jön érte futár, elviszik a lengyelekhez/németekhez, mert ott van központjuk (ez kb 1-2 nap), megcsinálják, és kapod vissza. Azért nem hónapok.
-
törölt tag
válasz
MittuDomain_ #1 üzenetére
Mondjuk akinek a 1+ túl kics, vagy túl nagy. Az 5,5" az pont tokéletesen ilyen se nem elég kompakt, se nem elég nagy terület, de valahogy az elmúlt 1-2 évben mindenki szinte ezt próbálja erőltetni, főleg a kínaiak, az egy méret mindenkinek jegyében.
Amúgy tetszenek, de a szokásos Samsung dolgok miatt igazából mégsem: fordított sorrendben a navigációs gombok, ráadásul fizikailag az előlapra rajzolva, fizikai home gomb (bár ha működik csak érintéssel is, mint a Xiaomi esetén, akkor nem olyan nagy gond), teljesen átszabott szoftver, ami persze el van maradva egy verzióval legalább.
A vízállóság, a kijelző meg úgy általában a Samsung hardverek viszont tetszenek. Sőt, a design is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest