Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
írtam ismét a kapcsolattartónak, hogy már 20 napnál tartunk és szóljon már a kedves tré-nek.
küldtek válaszként a kapcsolattartónak egy linket, hogy ezek a telefonok biztosan 4G képesek és nézzem meg a telefonomat. visszaírtam, hogy kösssz, de ez egy régi szar lista és pl nincs olyan készülék a listában megemlítve 4G képesnek, amit a tré 4G-ként hivatalosan árul és hagyjuk ezt a lista dolgot, másnál simán megy az olyan készülék, ami nekem van. aztán beszélt is velük, hogy nézzék meg.
ÉÉSS kaptam SMS-t kb. 1 óra múlva, hogy aktiválták. ma 2x is volt a hívási problémám, úgyhogy kíváncsi vagyok továbbra is fennáll e 4G-vel is. bár a 4G hívási fícsör és nem fogadási.
kipróbáltam, megcsörgettem a vezetékes telefonomat és ahogy lenyomtam a hívás gombot, azonnal kicsörgött, tényleg nem kellett várni pár mp-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Autós topik
- Spórolós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- iPhone topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest