Új hozzászólás Aktív témák

• tDr1v3r

veterán

Na, használom már egy napja, egész jó a kicsike. :K

Nagyon szép külseje van, szépen összeállt, nem olyan hányás antennacsíkos az egész mint az iPhone 6/6s hátlapja. Igaz cserébe el is van tolva oldalt a sim tray, nincs teljesen középen de nem izgat annyira...

Tök jó a Lolli felülete, fényévekkel előrébb van a Material a Holo-hoz képest... igaz most telepítem a Sense 7-et a helyére. :D De tényleg teljesen jó, így iOS-ről jövet is azt mondom rá hogy nagyon egyben van, tényleg odafigyeltem az UX-re, átlátható és igényes. Samsung, te is minek nyúlsz hozzá ha már gyárilag köröket ver a megoldásodra...

Eddig maximálisan meg vagyok elégedve vele, igaz volt egy-két framedrop, bug, force close, fagyás és belassulás - Airplane módba rakásnál este nagyon rakoncátlankodott, meg a celluar notification toggle-s kikapcsolását se kedveli, meg volt pár Play-es és Chrome-os összeomlás is -, de majd kinövi egy-két frissítés után. A kijelző is teljesen jó, az automatikus fényerőszabályozás annyira nem gyerebe (iOS-en jobb volt), de biztos van rá 3rd party megoldás... a problémám inkább a mérettel van, eléggé kétkezesnek tűnik, a gépelés se megy még egy kézzel túlzottan. Igaz a Mi 3-on se akart, eléggé hit and miss volt még a megszokás után is... ilyen téren tényleg jobb a 4", de ezen legalább faszán lehet Netflixezni. Nagy kár hogy azt nem HD-ban...

Adok neki pár hónapot, aztán meglátom... de eddig tetszik amit látok. A Sandstone meg nagyon <333.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák