- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
konczy3
senior tag
válasz nagyzzz #4899 üzenetére
Sajnos igaz, nem lesz utód, csak a 5,5-ös csúcskészülékre összpontosítanak, aztán ki tudja... KB fél éve leállt a gyártás, ha esetleg venni szeretnél, nézz körül hardverapro.hu-n egész jó példányokat lehet kapni. De csak E1003 at vegyél az az EUs
[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
nagyzzz
tag
Sziasztok! A fiam használ ilyen készüléket, teljes megelégedéssel. Szerintem is piac egyik legjobb ajánlata. Sajnos úgy látom már out of stock, ez átmeneti vagy egy év után leáll a gyártás? Olyan híreket olvastam sajna, hogy nem lesz utód modell. Szerintem nagy hiba. Ti mit olvastatok erről?
-
Traianus
tag
Lekopogom, de mióta múlt héten visszajött a szervizből újra jónak tűnik minden (mint kiderült az előző javításnál rossz alaplapot raktak bele, és az mondta fel a szolgálatot), talán még az akksi idő is javult egy kicsit. Csak hogy ne kizárólag rosszakat írjak
-
tDr1v3r
veterán
Egész jól... nagyon pörgős - mint ahogy egy frissen telepített rendszernek lennie kell, megjegyzem -, még nem tud pár olyan funkciót amit eddig használtam (jelenleg konkrétan 0 CM-specifikus okosságot találok a szokásos AudioFX-en kívül, tehát nincs se Theme Engine, se Trebuchet és társai, se a Settings-be beépülő plusz elemek), de nagyon fluidan működik.
Telefonáltam, kaptam SMS-t, lőttem képet a kamerával, a tristate-t is használtam - check, ezek működnek. De bugokkal is találkoztam: a Chrome-ból megnyitva nem lehet alkalmazást telepíteni (összeomlik a csomagkezelő, vagy mi - de ha a Downloads-ból nyitom meg nincs ilyen probléma, érdekes), kilőtte magát a Spotify miközben ment a YouTube, Snapchat-en valamiért nem veszi észre hogy virtuális gombokat használok és "alászorulnak" a kezelőszervek, meg a Play Store dobott egy RPC-s hibát - újraindítottam és ugyanolyan maradt, babráltam a Google beállításaiban de ugyanolyan maradt, aztán pár perc után megjavult magától.
Eddig kb. ennyi, még nem raktam vissza a mentésemet, ezen pár óra alatt meg nem tudok levonni következtetést. XDA-n van aki azt írta hogy meglepően stabil nála, nálam meg majd meglátom a következő hetekben...
már ha nem dobom ki a francba és megyek vissza iPhone-ra. De az annyira nem fenyeget, amíg nincs JB iOS 10-re.[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Csak az nem fedi le a teljes rendszert... CM13 alatt nagyrészt megcsináltam olyanra amilyenre akartam, csak az új OOS pont úgy néz ki ahogy én akarom - ez alatt értem a dialert, az üzenetkezelőt, settings-t és társait.
De mindegy, már rászántam magam a Nougat-ra, most nézek utána hogy hogy tudnám lementeni a cuccaimat.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz Stimpy001 #4892 üzenetére
Fícsört? Igazából egyiket se, csak tetszik a design. Pont azt utálom a Materialban hogy a statusbar mindig egy sötétített sáv, de ennél úgy látszik hogy azt kikapcsolták.
Mondjuk most lehet felrakom a CM14.1-et jelenlegi állapotában, a kamerás HDR-HFR amúgy sem érdekel túlzottan... azt mondják hogy egyébként elég stabil és pörgős. Csak hogy hogy backupoljak mindent, az a jó kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Srácok, szerintetek van esély arra hogy a telefon a közeljövőben megkapja majd a 3.5.5-ös buildet? Nemrég kijött egy egész impozáns videó róla, tekintve hogy Xposed-al meg tudom csinálni azt amit akarok lehet váltanék rá CM13-ról ha kijönne.
...már persze addig amíg nem lesz nightly-ban a CM14.1.
[ Szerkesztve ]
-
gyozoetz
csendes tag
Sziasztok!
Jött már esetleg valami frissítés a MM-ra, ami után már be lehet állítani a 2 simre különböző
csengőhangot?
Nekem ez fontos, ezért még nem frissítettem, az értesítés meg jön ugye 1-2 naponta, hogy frissítsek...
Köszi -
Moonline.
aktív tag
Bakker, én nem is tudtam hogy ilyen jó ez a gyári töltő. Eddig egy ezeréves samsung portable töltőt használtam, mondom minek másik...ez meg dupla olyan gyorsan tölt. lol.
-
konczy3
senior tag
Ma 2X indult újra csak úgy magától, délután Top 11-gyel játszottam, most meg épp az Operából léptem ki, találkozott valaki ilyennel, vagy van ötlet, hogy mi okozhatja?
Never Settle
-
kazsolt
tag
Sziasztok, új emailem van, régibe nem tudok belépni amivel rendeltem a oneplus x telom! Garanciális ügyek intézése miatt, ilyenkor mit csináljak, mit javasoltok?
-
mgy
senior tag
utolsó bóti frissítés óta akksi töltöttség mint a nyeletlen kalapács.
amatőr banda, bárcsak találnék hasonló méretben értelmes telefont... -
konczy3
senior tag
Nem figyelt fel rá valaki? MM óta minden program 3000-snek írja az akksit, előtte 2520-at írtak, nem értem... Itt van pár példa
http://kephost.com/image/vkfhhttp://kephost.com/image/vkfj
Never Settle
-
etrop01
tag
Nekem eddig se volt semmi különösebb bajom a telóval de mióta fent van a 3.1.4, azóta még jobb lett simábban fut gyorsabban érzékel a fényre nem is tudom tudnak e ennél jobbat csinálni,
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
h_zolII
csendes tag
Sziasztok, most települt a 3.1.4, azóta folyamatosan feljön 1 üzi, hogy a google play áruház leállt. Leokézom, azonnal újra, mindez vagy 50x egymás után. Nagy nehezen letiltottam az alkalmazások között, azóta ok, csak hát nincs áruházam Amellett amióta 6os az android, sokszor nem lát wifi hálózatokat, ezen csak a restart segít... Találkoztatok ilyennel? Köszi
-
icepeti
tag
3.1.3 fog frissülni valamikor nálunk?
vagy érdemesebb clean 3.1.4-et felrakni egyben?
Köszi.
-
konczy3
senior tag
válasz baandii #4856 üzenetére
Én se találtam, nagyjából átnézem, de van pár kód amit tudsz használni :
Hívószámkijelzés szolgáltatásunk státuszának lekérdezése: (CLIP)
*#30#Hívószámkijelzés-tiltásunk státuszának lekérdezése: (CLIR)
*#31#Saját hívószámunk továbbításának engedélyezése egy hívás erejéig:
*31# hívószámSaját hívószámunk továbbításának letiltása egy hívás erejéig:
#31# hívószámNever Settle
-
baandii
senior tag
hellosztok,
saját szám elküldését hol lehet beállítani? ahol eddig volt ott most nem találom...
-
kazsolt
tag
Sziasztok! Resurection rom van a telomon. Szeretnék visszatérni oxygen os-re. Kérdésem, hogy elég csak recoveryből feltennem ( http://downloads.oneplus.net/oneplus-x/oneplus_x_oxygenos_3.1.4/ ) vagy van vmi más tennivalom előtte? Gondoltam megkérdezem, nehogy hülyeséget csináljak.
-
wwhy
veterán
Nekem koppkopp semmi ilyen gondom nincs/nem volt. Frissítés simán lement, 59 cuccot frissített, akku 54%-ról kb. 48-ra zuhant az egész frissítés alatt. Aza.fényerő eddig gyakorlatilag 0 volt, most igaz, hogy lassan 2-3s alatt (Vibe X2-höz hasonlítom, ahol szinte azonnal volt váltás), de vált, és használható értékre.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
konczy3
senior tag
Viszont ma produkált egy érdekeset, ilyet még nálam soha, 70-80% közt volt az akksi, leugrottam boltba, haza, majd tesómmal kv-zni kocsmába ez kB 1 órás mutatvány, mondom de forró, tüzelt a zsebem, kiveszem se kép se hang, semmire nem reagált, kB 15 perc múlva lehült ekkor tudtam bekapcsolni és 2 %-on volt az akksi... Majd teszek fel screen shotot csak telorol nem tudok.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Tőlthető az [Oxygen 3.1.4.]
Never Settle
-
wwhy
veterán
Nugát ROM-ot próbáltátok? 2 kérdésem is lenne:
1. melyik kezeli a dial SIMet?
2. több helyen írják, hogy új bootloader kell a telepítéshez - ez a MM bootloadere lenne vagy mit jelent ?ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Årpi
őstag
Sziasztok! Szerintetek mennyiért lehetne reális áron elpasszolni (úgy,hogy el is vigyék) egy alig 5 hónapos hibátlan OnePlus X-et?
Mert azt hiszem visszaváltok iPhonera és szeretném korrekt áron/gyorsan elpasszolni ezt.
Előre is köszi a válaszokat.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Szeretném teljesen ujratenni a telomat de szeretnék mindent lementeni és visszatenni... SMS névjegyzék jegyzetek emlékeztető minden! Ezekre van lehetőség lementeni vagy ha be van kapcsolva az automatikus mentes mindez visszaallithato?
Köszönöm!
-
-
Traianus
tag
Felraktam a 2.2.3-at de ezzel sem jó, az "alkalmazások optimalizálása" után mindig újraindul ezzel is, bármilyen egyéb ötlet van még? Írtam a Oneplusnak, valami távolról történő javítást ajánlottak, ezzel van tapasztalata valakinek?
-
Traianus
tag
Megcsináltam de nem javult meg, most már 5 percenként lefagy és újraindul, a 2.2.3-at is visszarakhatom ezzel a módszerrel?
-
konczy3
senior tag
válasz Traianus #4825 üzenetére
Csinálsz egy factory resetet, majd innen felteszed valamelyiket, de ne community buildet.
http://downloads.oneplus.net/devices/oneplus-x/
Ott a végén mindegyik verziónál a leírás hogy tudod feltenni. Töltsd le gépre másold fel telefonra, majd ott van a végén hogy tudod telepíteni.
Természetesen megmarad a garancia.Never Settle
-
Traianus
tag
Ja én is úgy értettem, hogy a fokozatos meghalás inkább hardverre utal, a többi viszont szoftverre, mostanra viszont 100% hogy szoftver, mert a telefonhívás se működik, messengeren se, se én nem hallom a másik felet se ő engem, aztán nem engedte lerakni és inkább újraindult. Ez a teljes újratelepítés image-ből hogy zajlik? A garancia megmarad? Köszi a segítséget!
-
Traianus
tag
válasz werszomjas #4818 üzenetére
Az megvolt már, nem javított rajta, sőt inkább rontott, mert előtte mintha csak a média hang nem működött volna, most meg már az értesítés sem. Ebből én hardveres problémára következtetnék, viszont bármilyen zenelejátszót próbálok, ha rámegyek egy zeneszámra akkor nem kezd el haladni, hanem megáll 0:00-nál, és hiába tekerek bele akkor sem moccan meg, egyébként pedig úgy mutatja, mintha menne a lejátszás.
Amúgy a 6.0 előtt nekem nem voltak problémák a telefonnal, az akksit mindig is gyengének éreztem de ezt leszámítva tette a dolgát (nem mókoltam soha, gyári rommal)
-
zsocy
őstag
válasz konczy3 #4819 üzenetére
Tipikus fórum. Elmúlt az újdonság, már csak azok írnak akiknek baja van vele.
Aki vett annak azért többnyire bejött, aki meg ezek alapján mást vesz, hát az ő dolga.Ez a teló még mindig nagyon jó, és ha nem fogtál ki valami hibát vagy mókoltál bele ész nélkül akkor minden működik is rajta.
-
konczy3
senior tag
Hát aki gondolkodik ilyen készülékben és beleolvas ide asszem ettől a gyártótól nem vesz, pedig milyen jó kis készülék
Never Settle
-
Traianus
tag
Sziasztok,
minden előzmény nélkül a telefon megszűnt hangokat kiadni, valaki találkozott már ilyen problémával vagy ez egyértelműen hardveres és küldhetem javítani? Előre is köszi a választ!
-
makopeter
tag
válasz tDr1v3r #4814 üzenetére
Az a baj hogy nem reagál egy parancsra sem. Már a "fastboot devices" se működik.
Folyamatosan "waiting for device". Mintha nem látná a PC, pedig fájlátvitelnél nincs gond.
A gyári recovery-nél még jó volt néhány héttel ezelőtt. A PC-n újraraktam az adb-t és a drivert,
USB hibakereséssel és nélküle is próbáltam, az oem unlock is be van kapcsolva.
Más ötletem már nincs... -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Na igen frissítés óta nekem is a panaszolt merülés! Már nem tudok rajta bosszankodni csak nevetni....
Ezt úgy hogy wifi egész nap kikapcsolva, minden progit ami nem gyári tiltottam chace-t wipe-oltam 3x is és ez az eredménye!Valaki tud erre megoldást?
Köszönöm!
-
makopeter
tag
Nemrég felraktam a gyári 6.0-t. Vissza szeretném rakni a cm 13-t, de nem tudom telepíteni a recovery-t.
Egyszerűen nem csinál semmit, nem reagál semmilyen fastboot-os parancsra. Újraraktam az adb-t, a oneplus drivert, de semmi. Máskor gond nélkül ment a dolog. Valakinek valami ötlet? -
werszomjas
addikt
válasz konczy3 #4807 üzenetére
Hát már letöröltem mindent róla, factory reset, megy a szervizbe.
Valami gond van a mikrofonnal, vagy az antennával, hiába van maxon a térerő, amikor telefonálok a másik fél nagyon szarul hall, akad a vonal, halk, miközben én jól hallom.
A napokban leadtam a ticketet az oneplus.net-en, írtak is, hogy jön érte az UPS futár, úgy nézem németországba fog menni az Arvato service-be.
Meglátjuk, hogy vizsgázik az OP support.
Addigis vettem egy Nexus 5X-et
üdv
-
konczy3
senior tag
válasz werszomjas #4806 üzenetére
Próbáld ki hogy letörlöd a messengert a facebookosat meg visszateszed nálam utána jó volt, igaz nálam akkor állt le ha képet akartam betenni.
Never Settle
-
etrop01
tag
Nekem ha kamerát használom kiírja h a térkép leállt, nem izgat csak gondoltam leírom 😃
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
őstag
válasz hyperspace #4803 üzenetére
Szuper, köszi. Megpróbáljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest