- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yetike8102
csendes újonc
Az új frissítésről tud valaki valamit mondani? A múltkorival nem voltam túl elégedett,mielőtt ezt letöltöm jó volna tudni mi változik meg :-)
-
TofJoco
tag
Srácok!
Szívja a telefonomat a gmail.
Van valakinek hasonló problémája?Lenovo VIBE Z - Baralajbi ROM-al. Megválok tőle. Ha valakit érdekel, írjon privátban.
-
manokaki
addikt
Közben , megoldodott!
[ Szerkesztve ]
Attila
-
makopeter
tag
Jaja. Messenger zöld és nem lehet az alkalmazason belül állítani.
Hex kódok nem csak 6 jegyuek? Úgy próbáltam de szivárvány.
Dupla koppnal elején nekem se mindig működött, két koppintás között kis szünetet tarts, nekem úgy 10/10
A smartlock úgy tudom lollipopptol az android része.
-
vicamuso
tag
SmartLock-ot használja.valaki? Most találtam meg Óriási!! Eddig nekem fel sem tűnt, hogy van ilyen lehetőség. Ez nyalóka vagy az Oxygen része?
-
forgonati
őstag
Én már írtam korábban is hogy mi a megoldás a diszkózásra. Nekem LED Blinker van, de asszem a pl. a Lightflow-ban is be lehet állítani a színeket HEX kód alapján. Tehát ha pl. pirosat akarsz akkor beírod hogy FFFF0000 és piros lesz, vagy FFFFFFFF akkor fehér, stb. És nem fog diszkózni. Legalábbis nekem így működik. Ha a színskálán állítom be a színeket akkor diszkózik, a beírom HEX-ben akkor minden OK.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
vasii
senior tag
válasz SzAnnie #3686 üzenetére
Ott van a wifi alatt
@makopeter: akkor a messenger alapbol zoldre van allitva? mert ott szint nem lehet allitani, csak h legyen led vagy ne. Amugy feltettem a light manager-t,azzal mindenre kulon lehet szint allitani, de igy meg diszkozik nekem is tobb esetben
[ Szerkesztve ]
-
SzAnnie
csendes tag
Sziasztok!
A redőny tartalmát nem lehet testreszabni? A mobilnet bekapcsolása hiányzik onnan nagyon... -
forgonati
őstag
Benneteket nem szivat a telefon a dupla koppos ébresztéssel? Nekem az utóbbi időben egyre gyakrabban jön elő hogy egyszerűen nem működik, vagy csak 2. vagy 3. próbálokozásra. Néha már unom...
Keelah Se'lai!
-
-
vasii
senior tag
Meg is van az elso kerdesem
Beallitottam hogy a led ertesitesekre kék legyen, ennek ellenére legtobbszor maradt zold..
Neha mukodik es akkor tenyleg kek, ugyanolyan ertesitesre (messenger pl).
Ilyet tapasztalt mar vki? -
trumpf
csendes tag
Van új OTA foltocska a kamerabetegség miatt. Nekem már felkínálta, de root, meg bluespark miatt nem raktam fel. Nálam nem jelentkezett a kép zöldülés, színeződés.
Köztünk szólva nem vitték túlzásba. Lenne még mit foltozni bőven -
konczy3
senior tag
Lehet csak pillanatnyi hiba volt és újraindítás orvosolta volna, csak pont ma használtam volna kb először a gyárit így, és 3-4X próbáltam reggel O-val indítani, de nem sikerült.
Elindult, fekete háttér mintha optikát takarnánk és kilépett, majd kiirta váratlan hiba, viszont menüből tudtam indítani, ezért nem foglalkoztam veleEgyébként nem értem mire céloztál, de engem nem zavar, ha hibát észlelek úgy is kiírom, hátha másnak is előfordult, és van megoldás ezért vagyunk itt
[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
vasii
senior tag
Hali,
beleptem a klubba enis egy ceramiccal, szombaton rendeltem es ma meg is jott
Kezdem is egy off hsz-szel.
Van itt olyan aki htcrol valtott?
Sajnos szeretett one M7em úszott egyett, automata backup HTC fiokba volt mentve es nem talaltam eddig megoldast h lehetne erre vagy legalabb winre visszaallitani. Sajnos gepre kotve sem latja a telot a gep.
Ha vkinek van otlete, szivesen fogadom privben.Köszi
-
konczy3
senior tag
2.2.0X verzió letolthető, nem tudom pontosan mit frissít valami kamerával kapcsolatban.
Mondjuk pont ma vettem észre gyári kamera app nem indítható zárt képernyőn történő O rajzolásával, eddig másik appot használtam azzal jó volt pont ma próbáltam és nem volt jó , frissítés után működik[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
zsoltiz
aktív tag
válasz secler07 #3660 üzenetére
"Megérkezett a Nillkin Frosted Shield tokom ..."
Nekem is ilyen van.
Szerintem a "jól illeszkedik" dolgot kicsit túlzásba is vitték, konkrétan k*rva nehéz levenni a telóról. Annyira, hogy szerintem pár levétel alkalmával maga a tok okozott kisebb sérülést a kereten (vagy a körmöm, ahogy a tokot próbáltam lefeszegetni).
Ugyanezen okból -túl szoros, úgy kell lefeszegetni- pár levétel után maga a tok is megrepedt 2 sarkánál. Nem vészes, továbbra is használható, de na..
A gombok nem kicsit, hanem nagyon mélyen ülnek, vagyis inkább a tok kivágással van a baj. A power gombot szinte csak körömmel tudom benyomni. Nexus5-ön is ilyen nillkin tokot használtam, azon sokkal jobbak voltak a gomb kivágások.Fentieket leszámítva ár/érték arányban egy nagyon jó tok.
-
deci
tag
válasz vicamuso #3648 üzenetére
Szia!
Szerintem nem a közelség szenzorral lesz gond, hanem a képernyő gesztusokkal, be vannak nálad kapcsolva?
Mert nálam nincs bekapcsolva és nem csinál ilyet sose, függetlenül attól, hogy az értesítési képernyő be van e kapcsolva vagy nincs, most jelenleg nincs bekapcsolva.
Egy ideig flip tokba volt a telóm akkor nem sok értelme volt az értesítési képernyőnek, most sandstone-ban van, de most ki van kapcsolva.Üdv.
-
secler07
tag
Megérkezett a Nillkin Frosted Shield tokom, gondoltam írok róla pár sort. Sajnos képet nem tudok készíteni, mert az OPX-en kívül most nincs a közelben más fényképezésre képes eszköz, A tok nagyon jól illeszkedik a telóhoz, minimálisan sem mozog benne, sőt igen nehéz levenni is róla A gomboknak a kivágások szinte tökéletesen pontosak így nagyon jól mutat és védi a keretet, ellenben pici negatívum, hogy így mélyebben ülnek a gombok, ez elsőre szokatlan volt nekem. Anyagát tekintve inkább gumis borítású, hátul pici pötyökkel. Nagyon jó kézbe venni, tapintásra kiváló és szinte egyáltalán nem vastagítja a telefont. Összehasonlítási alapul a gyári szilikon tokot tudom felhozni, azt használtam előtte. Mind minőségi érzetre, mind vastagságra sokkal jobb. Egy szó, mint száz, aki minőségi anyagból készült, ergonómikus tokot keres, annak mindenképpen ajánlom Negatívumként annyit tudok felhozni, hogy tudja gyűjteni a koszt a hátulja, illetve a keret tetejét és alját nem védi. Banggood-on kaptam még hozzá egy szintén Nillkin üvegfóliát, ezt még nem tettem fel, hétvégén ha sor kerül rá akkor erről is írok pár sort, ha van rá igény. Annyit mindenképp tudok róla mondani, hogy nem egész keretes, ugye a kijelző szélének hajlítottsága miatt.
Egy kis off:
Én is inkább olvasom a topicot, mint hogy aktív legyek, bár erre a legfőbb okom, hogy semmi panaszom nincs a telefonra. Olvasom itt a fanyalgó kommenteket, és úgy érzem, mintha nem is egy telefont használnánk. Maximálisan egyet tudok érteni Pompival illetve gyozoetz kollégával, hogy a legtöbb hiba vagy user error, vagy szimplán valami másik app kavarhet be. Nálam eddig két bug jelentkezett, az egyik hogy eltűnt az alkalmazásváltónál a kis X, azért mivel letitottam a Google appot (bár hozzá teszem engem nem is zavar a hiánya), a másik pedig, hogy néha kihozza hogy nincs SIM2, ezt pedig egy restart orvosolja. Azért választottam ezt a telefont, mert stock (legalábbis közel) android van rajta, sallang mentes, nincs bloatware, nincs számomra felesleges alkalmazás, ha esetleg valami hiányzik számomra, akkor ott a Play és van 1000+1 app mindenre. Lehet van jobb telefon meg amire nem kell annyi app-et letölteni, de pont ez az OPX előnye. Számomra nem is volt kérdéses, hogy a külső és a hardware mellett, ez a legfőbb tényező, és ezt a stock érzetet kevés telefon nyújtja, de árba az OPX verhetetlen. Nálam simán 4 óra SOT van mindig, egy napot így nálam kibír, közel 40 app telepítve, és mindezek ellenére fluid, gyors, nemfagy, nem akad.
No offense, de ez kikivánkozott
-
wwhy
veterán
válasz gyozoetz #3658 üzenetére
Halkan írom, a 2SIM+ SD is simán megy, megtaláltam a tuti, egyszerű megoldást, ha a második szett is működik, majd publikálom! /
ezt minél hamarabb, ha tesztelni kell, akár pü-ben isELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
gyozoetz
csendes tag
Egy ideje csak csendben olvasom a fórumot, de most kényszert érzek véleményt nyilvánítani...
Értem én, hogy a felhozott problémák idegesítőek, de nekem úgy tűnik, mindennek van oka, vagy beállítással, vagy használattal van a bibi... Pompi megadta a választ, ennyi pénzért egy gyönyörű, remek hardvert vettünk, amin van egy alap szoftver. Tán épp azért ilyen jó az ára,mert nem fordítottak időt/energiát telepakolni egy csomó felesleges saját hülyeséggel. Itt van, tökéletesen használható, de ha többre vágysz, lecseréled,ami nem elég jó és pipa...
Ami a füllel történő kavart illeti, nekem nem jött elő sosem. Be van állítva pedig a varázsló mozdulat / Értsd felvillan az értesítő képernyő, ha végighúzod a kezed az érzékelő előtt/. Próbáljátok kikapcsolni, hátha ennyi a kínja, vagy épp bekapcsolni, v ilyesmi.
én céges üzemben is használom, a gyári szilótok jó, a karbont gyorsan levettem, most pedig egy notesztokban van. Így ha telefonálok, ott a fedele a fülem és a kijelző között, de így sem okoz galibát. Vagy BT fülessel használom, akkor meg pláne semmi problem...S ha már itt tartunk, akksiidő:
Egész nap telefonálok, wifi megy folyamatosan, ha irodán kívül, akkor 4G/LTE , viber, telefon, sms, mail, böngésző... Napi 12 órában, előző este feltöltve 40% alá sosem megy. Egy ilyen vékony készüléknél ez a teljesítmény sztem teljesen elfogadható. A töltő remek, durván 1 óra alatt feltölti este, s nincs problem.
Ha nem tudod napközben tölteni, de kéne, a powerbank segít....Szóval sztem tök jó telefon, gyári launcherrel, meg appokkal is teljesen működőképes, de lehet rajta javítani, ha szükséges.
/Halkan írom, a 2SIM+ SD is simán megy, megtaláltam a tuti, egyszerű megoldást, ha a második szett is működik, majd publikálom! /
-
apacsay
tag
válasz vicamuso #3648 üzenetére
Korábban már írtam talán erről itt, nekem meg mindig a Naptár alkalmazást "nyitja meg" a fülem, de néha a tárcsázót is, néha füllel némítom a kimenő hangot és akkor értelemszerűen nem hallanak... hihetetlen idegesítő.
Sokáig arra gyanakodtam, hogy a fülemmel van a baj, de korábbi telefonjaimon sosem történt ilyen, vagy legalábbis nagyon ritkán.. Aztán arra kezdtem gyanakodni, hogy telefonváltás óta megnőtt a fülem, ezért pár napra visszaálltam egy Sony Z3 C-re.. de ott sem jött elő ez dolog...Én a közelségérzékelő túlérzékenységére gyanakodtam, kérdeztem is anno, hogy lehet-e valami programmal a közelségérzékelőt tesztelni, netán érzékenységét állítani... De nem kaptam jó ötletet..
Pixel 8 PRO / Samsung S6 TAB
-
konczy3
senior tag
App kilövő gomb van, be tudod állítani futó alkalmazásokat bármelyik alsó gombra és ott az X bezárni.
A rezgés érdekes dolog utóbbi időben nem vettem észre hogy rezegne.
Hálózat gondodat nem értem mivel ha nálam elveszti a jelet egyből jön a mobilnet van mikor 3g van mikor 4g attól függ milyen jelet kap.
Nálam fut minden eszméletlen gyors és semmi akadás mondhatni mint a zsíros villám.[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
slyowich
csendes tag
Igen, ertem. Volt egy 1 generacios moto G-m is es azon is ugye stock droid volt tehat tudtam mire szamitsak. Megis nagy csalodas hogy eltunt az osszes appot kilovo “gomb” . Telefonalas kozben eleg gyakran rezeg a semmiert. Ha sokaig van wifin es elmegyek otthonrol akkor át kell allitanom 2g-re es ugy vissza allitani mert magatol elfelejt csatlakozni a mobilhalozathoz. Feltettem az asus launchert meggondoltam magam leszedtem és azota nem birok belepni a menube ha gyari launcheren van szoval elengedhetetlen egy launcher hasznalata maskepp nem tudom hasznalni. Egy ilyen hardver alatt mennie kene mint a vajnak valamint annyira nem olcso h csak ugy legyintsunk ezekre a hibakra ha ezen az aron kapsz egy sony Z2- t vagy egy LG3-at. LG G PRO 2 majdnem felaron ebayről...
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz slyowich #3651 üzenetére
Ez a különbség a stock android (mert az oxygen gyakorlatilag az) és a gyártói változatok között. A stock olyan, ahogyan a Google "megálmodta". Egy alap. Nincs tele semmiféle bloatwarevel. Lehet, hogy az LG-ről nem hiányzik semmi, de az is lehet, hogy van rajta viszont egy kazal olyan dolog, ami felesleges (és le se tudod szedni egyszerűen).
Valamit valamiért. Van akinek a stockból sem hiányzik semmi. Én pl. csak launchert cserélek, de azt eddig minden telefonon cseréltem eddig, mert ezt szoktam meg, ezt szeretem, ha LG-m lenne, akkor is feltenném.
Viszont. pl. a. dialerrel semmi bajom történetesen.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
slyowich
csendes tag
válasz Nincs név #3643 üzenetére
változott drasztikusan?
Egyebkent a launcherrel kapcsolatban annyit h vettem egy X-et mert nagyon tetszik a formaterv de egy lg g pro2 -t hasznalok tobb mint 1 éve es semmilyen plussz appra nem volt szuksegem ( gondolok itt dialer stb...) miert? mert mindenre gondolt az lg. Hardver majdnem ugyanaz snapi 800 vs 801 es sokkal gordulekenyebb a rendszer nagyon minimalis lagg nagyon ritkan es ujrainditas kb havi 1-2 szoval sztem eleg szereny optimalizatlan a launcher az X-en
[ Szerkesztve ]
-
vicamuso
tag
Sziasztok!!
Nálam napi idegeskedés tovabbra is a fülemmel ha beszélek megnyitom a tárcsázót. Ebben az esetben a másik oldalon nem hallanak...
Erre lett valami megoldás vagy várjak az update-re?
Rettentő idegesítő. No meg néha tartásba rakom beszélgetés közben a hívást.. Pedig nincs elálló nagy fülem..
Egyébként imádom és továbbra is mindenki el van tőle ájulva.
Akksi nekem bír 1 napot úgy hogy a céges levelező app miatt nonstop megy a wi-fi, lte duo..
Ui: leppattanó fóliát még mindig keresek, nem sikerült gyárit rendelnem -
makopeter
tag
Minden csak megítélés kérdése, tökéletes telefont nem kapsz 100 ezer alatt. Ahogy te nézed ezt a telót, tipikusan a félig üres félig teli pohár esete.
Nézd másképp: 85 ezer forintért kapsz egy felső kategóriás dizájnt, anyaghasználatot és kijelzőt.
A hardver hiába két éves, bőven megállja a helyét a középkategóriában.
A legtöbb ár-érték arányban jobb telefon az lte miatt pedig elvérzik itthon.
A szoftver meg olyan amilyen. Nekem szerencsére nem bugos, az tény hogy elég fapados, legalább az pár plusz dolog hasznos ami belekerült. (Zsebből elővéve felvillan a kijelző és az S7-el szemben csak akkor amikor igazán szükséges, a G5-nél meg elég pazarló megoldás IPS kijelzővel.)
Én is Nova launchert használok, de csak a testre szabhatóság miatt.
Egyébként csak egyszer kell ezeket az alkalmazásokat megvenni, később is jó szolgálatot tehetnek.
Például hiányoltam a rezgő módot, de arra is találtam leírást ami tökéletesen működik. -
Pompi
MODERÁTOR
"A kerámia vélt karcállótlanságáról #3403-ban olvastam, bár lehet, hogy az csak egy egyedi vélemény volt."
Szerinted mit jelent a szerintem? Mert ez szerintem nem tapasztalat:
"A Ceramic hátlapot az apró porszemek simán karcolni fogják szerintem mint bármit."
Én a kerámival kapcsolatban még mindig itt tartok:
"Az Onyx fém kerettel, valamint üveg elő-és hátlappal bír, míg a Ceramic modell karcálló bevonatot kapott, a Mohs-féle keménységi skála szerint 8,5-ös szinten áll, ezen a listán a 2-es értéknek számít a gipsz és 10-esnek a legkeményebb ásvány, a gyémánt. "
Nem igény, hanem alapelv.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
battag
aktív tag
A kerámia vélt karcállótlanságáról #3403-ban olvastam, bár lehet, hogy az csak egy egyedi vélemény volt.
Korábban CM12.1-et és CM13-at használatam, annak launcherében és a dialer+contact alkalmazásában több funkció és kevesebb bug volt (bár azok sem tudtak annyit, mint a korábban linkelt fizetős app ezt elismerem). Vagy a CM valami spéci launchert és dialer+contact-ot használ?
Egy "szaros" Redmi2-nél elfogadtam hogy dolgozni kell azért, hogy rendesen használható telefonná váljon, de a Oneplus-tól nem ezt vártam. Mindegy, a lényeg, hogy már csak pár dolgot kell megoldanom (akksimerülés).Más: Ezt a CM13-at próbálta esetleg valaki? A 4.5-ben állítólag van egy súlyos bug (újraindul ha Google Play-en alkalmazást frissítesz), de a 4.0 jónak tűnik.
Azért írtam külön hsz-okba, mert különböző előzményekre reagáltam, de ha az az igény, hogy egybe legyen, akkor egybe lesz!
-
Nincs név
tag
Ha ez segít akkor nekem stock launcherrel semmi bajom nem volt (bár egy jó ideje Google now launchert használok), stock dialer tökéletesen operál, akksi merülési gondom 2 hónapja nincs pedig gyári a kernel.
Néha egy-két bug előjön (volt már olyan hogy újra kellett indítanom a telefont), de ilyen mindenhol van.
-
Pompi
MODERÁTOR
Hol írtak itt a fórumban arról, hogy a kerámia sérülékeny lenne? Igyekszem figyelni a topikot, nem emlékszem ilyenre, de lehet átsiklottam felette.
"Egy dolog bosszant csak. Veszek egy telefont 80+ ezer forintért, majd a bekapcsolás után egy nappal lecserélhetem a gyári launchert, mert bugos ..."
Ez egyáltalán nem pénz kérdése. Ennyit tud egy android stock launcher és egy stock dialer. Viszont meg van a lehetőséged, hogy válts olyanra ami tetszik. Egyszer kell megtalálni a megfelelő alkalmazásokat az adott dolgokhoz és utána azokat használhatod típustól függetlenül évekig.
Majd próbáld meg a jövőben egy hozzászólásba sűríteni a mondandódat ha 5 percen belül írsz.
Feel Good Inc.
-
battag
aktív tag
válasz makopeter #3631 üzenetére
Na EZ a tökéletes dialer+contact alkalmazás, mindent tud, amit korábban itt a forumban hiányoltam.
Egy dolog bosszant csak. Veszek egy telefont 80+ ezer forintért, majd a bekapcsolás után egy nappal lecserélhetem a gyári launchert, mert bugos (szerencsére a Nova launcher ingyenes verziója tudja mindazt ami nekem kell), kicsit később lecserélhetem a dialer+contact alkalmazást mert bugos (ez már 2000 FT-ba kerül), majd hosszú órákat kell eltöltenem fórumok olvasgatásával, hogyan is cseréljem le a kernelt, hogy ne merüljön ennyire az akksi.
Lehet, hogy szuper a HW, de csapnivaló a gyári SW, kb MIUI fejlesztői ROM színvonal!Az akksimerülés témához. Hétvégén kirándulás alatt folyamatosan ment az endomondo, használtam a fényképezőt és a google maps-et egy-egy e-mail és hívás is beesett. A második nap végén mintha újraindult volna a telefon az endomondo is bezáródott, a Google maps is újraindult, az akksi görbén is volt egy "lyuk", sajnos nincs róla printscreen.
Sajnos mindkét nap 20-30%-ra esett az akku, pedig teljesen hasonló körülmények között a Redmi2 CM13-mal kb 50%-ig, a Samsung Galaxy A3 65%-ig süllyedt csak.[ Szerkesztve ]
-
battag
aktív tag
Köszi a tesztet!
Nálam is minden hangot bemond az endomondo, egyetlen kivétel van csupán, ha endomondozás közben zenét vagy rádiót hallgatok. Ekkor a kilométerenkénti hangokat (audio coach for intervals) nem hallom, csak egy kb. 10-15 mp-es szünetet a zenében és a rádióadásban. Minden más hang (GO!, GPS signal lost, GPS signal restored stb) megvan, függetlenül attól, hogy megy-e a zene vagy a rádió vagy sem.
Azért gondoltam, hogy van összefüggés a call waiting pittyegéssel, mert mintha ennek a hangereje lenne nagyon alacsonyra állítva.
Tegnap egyébként frissült az endomondo, lehet, hogy ezt a bugot is javították, még nem próbáltam. -
Pompi
MODERÁTOR
Annyit tudtam ma kipróbálni az Endomondoval, hogy autóban indítottam egy workoutot, majd kikapcsoltam a kijelzőt. Audio coach bekapcsolva. A workout indításakor is bemondta a "néni", hogy indulás, aztán szépen bemondta kilométerenként a megtett távot és időt. Majd kipróbálom fülessel is meg BT fülessel is csak nem voltak nálam. Elvileg a peptalkhoz ugyanezt a rendszert használja.
Te ezeket a hangokat se hallod? Ki van választva a megfelelő hang? A hang kiválasztásánál hallod a sample hangot?
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
konczy3
senior tag
Érdekes dolog történt az éjjel:
Valamikor hajnal 2 kor jön fater a szobába, ahogy nyílt az ajtó megébredtem.
Azt mondja mi világít? Lehet azt hitte tv megy mert az ajtó üvegen fényt látott, és azért nyitott be.
Nézem telefon éjjeli szekrényen pofával lefelé és világít a vaku, de az miért kapcsolt be és hogy? 85% volt az akku mikor letettem valamikor 11 körül mikor BL meccsnek vége volt 68% volt akkor mikor kikapcsoltam a vakut... Egyáltalán nem volt forró sőt még langyos sem....
Másik érdekesség reggel kicsit töltöttem rá 77%-nál levettem, kelnem kellett, már lassan 1 órája nyomogatom mert tippmixet töltöttem és még mindig 77-et mutat. Mindjárt újra indítom kíváncsi leszek változik-e drasztikusanNever Settle
-
ctibor
senior tag
Ezt írja a fejlesztő:
• Nem lehet kiválasztani a SIM kártya azonosítót hívás kezdeményezéséhez a Dual SIM kártyás telefonon.
> Android SDK nem támogatja a két SIM kártyát. Így, nincs lehetőségem megoldani ezt a problémát, amíg a Google ki nem ad egy új SDK-t amiben lesz Dual SIM támogatás.Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
makopeter
tag
Nekem megfelel a gyári is, de ez több mint 1 millió letöltéssel 4,6 pont. Próbáld ki, a képek alapján tud dark témát is.
Más: Használja valaki tok nélkül? Mennyire karcolódik a hátulja? 30-40 centiről is simán látszanak? Vagy csak nagyon közelről?
Mert pl. van akinek a GG is karcolódik, nekem speciel sose volt vele gondom, ezen is csak azért van fólia, mert gyárilag rajta van. -
Louis1
tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy jó Telefon + Névjagyzék-et, amin be lehet állítani sötét hátteret? Sajnos a gyárin szinte semmit nem lehet, meg a Nova Launcher sem tud ilyet.[ Szerkesztve ]
Üdv.: Louis1
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Újra kipróbáltam tesztkörülmények között kétszer is! Valóban csippan de iszonyatosan halkan (csak azért hallottam, mert tudtam hogy csippannia kellene). Hol lehet ennek a hangerejét növelni?
Lehet, hogy ezért nem hallani az Endomondo "Pep talk"-ot sem? Annál a rádió egy 1-15 mp-re elhallgat de nem hallani az Endomondós csajt...
Üdv.: BattaG
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Ok, köszi a visszajelzést. 2.2.0 van nálam is. Én 2 SIM-et használok, csak ez a különbség közöttünk. Be van állítva, hogy SIM1 elérhetetlensége esetén (értsd: SIM2-n beszélek) SIM1 át van irányít SIM2-re (és fordítva). Tehát mindegy, hogy egy vagy két SIM-et használok csippannia kellene...
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Másnál nincs ilyen (beszélgetés közben nem csipog ha más is hív vagy SMS érkezik) gond? Nálam az elmúlt napon mindkét eset előfordult és mindkétszer néma maradt a teló.
Endomondot is használok, és ha közben rádiózok, akkor az Endomondo-nál sem hallatszik a kilométerenkénti "Pep talk". Lehet, hogy van összefüggés?
Az tuti, hogy it megint valami szoftveres bug van, mert eddig egyetlen telómnál sem volt ilyen gond.Bugmentes, ingyenes tárcsázóprogrammal kapcsolatban valaki tud segíteni?
-
forgonati
őstag
válasz RazorDaPro #3621 üzenetére
Ne dőlj be. Brutál könnyen karcolódik. Sajnos tapasztaltam. Szerezz rá egy dbrand skint vagy hordd tokban állandóan.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
nagyúr
válasz RazorDaPro #3621 üzenetére
Vitrinbe kell rakni! Allitolag az uzemido is jo lesz ugx
-
-
BLC
tag
Kedves OPX tulajdonos társaim!
Hadd osszam meg veletek gondolataimat:
-Ma este nyomon követtem a konkurencia bemutatóit LG G5 és Samsung S7. Őszintén szólva egyik készüléknél sem éreztem az a bizonyos birtoklási vágyat. (Minő morbiditás a opx-n néztem a közvetítéséket. )
Tény ami tény egyik-másik bizonyos jellemzőkben jobb vagy különlegesebb, de nem érzem az árcédula jogosságát a opx-hez képest. Természetesen tisztában vagyok, hogy opx nem flagship kategória, mert az Op2, de az ár/érték/tudás arány még mindig a kicsi kínaiak fele mozdítja el a mérleg nyelvét.
Így kíváncsian várom a Oneplus válaszát, legyen az Op3 vagy OpX2. Míg ez be nem következik, addig is türelmetlenül várom Marshmallow eljövetelét.Ui.: Nem bántam meg, hogy i6-ról OPX-re váltottam... még
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
-
battag
aktív tag
válasz werszomjas #3597 üzenetére
Szia! Köszi, ez elvileg be volt kapcsolva mindkét SIM-en, mégsem hallottam eddig...
-
-
pedrobike
aktív tag
Hali,segitséget kérnék,nincs meg a gari email a telcsimről.akitől vettem "haver" b....ik rá,igy nemtudom eladni,elcserélni...imei számmal ha irok a supportnak.küldenek esetleg egy garis emailt, a nevemre? Köszi a választ
[ Szerkesztve ]
Garmin tactix delta F6x Pro
-
wwhy
veterán
A fentről lehúzható sávba (wifi, gps, bt stb.) tehetők valahogy még ikonok Nagyon hiányzik pl. a némítás funkció, gyakran használom/-nám.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
konczy3
senior tag
Mik vannak, még szó se volt egyik bejelentéséről sem, de itt kínálatban vannak, igaz out of stock
http://kepfeltoltes.hu/160220/Screenshot_2016-02-19-23-39-48_01_www.kepfeltoltes.hu_.png
Never Settle
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest