- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Kérnék szépen tőletek egy megbízható Nillkin üveg fólia eladót
-
gyozoetz
csendes tag
válasz Yetike8102 #2998 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a választ!
Igen, a HDR volt a ludas, azt gondoltam naívan, 3 mód, s csak váltogatok köztük, így mindegyikre 1x nyomtm rá.. Így már világos, h funkciókról van szó...
Viszont mivel semmi más beállítás nincs, s én azért állítanék méreteket, meg majd sd kártyára akarom mentetni, kellene egy jó App.
Ahogy rákerestem a DSLR Camera Pro tetszett, egy rangsor közepe tájékán..
Egyéb ötlet/ tapasztalat? -
-
bel19ve
tag
Nekem olyan problémám van, hogy minden restartnál törlődik minden az SD kártyáról.
Ilyennel találkozott már valaki?
-
nagyúr
válasz tinnitus #2988 üzenetére
OP2 home gombom bekakált, nem reagál:
Dec 22 - ticketet nyitottam
Dec 27 - időpontot foglaltak nekem távirányításos reinstallra: Jan 2
Jan 2 - lefutott, nem javította meg, átirányítottak RMA-ra
Jan 6 - elküldték a postázással kapcsolatos tudnivalókat (nyomtatnivaló címke, melyik cég stb)
Jan 11 - feladtam a csomagot
Jan 12 - megérkezett Csehországba a csomagez volt 10 napja, és most várok, hogy megküldjék az új készüléket
-
Répafőzelek
tag
válasz tinnitus #2988 üzenetére
December 13-án jelentettem be a dolgot, 22-én kaptam a remote sessionös információkat, 29-én sikerült is összehozni, 30-án felcsípte a DHL a telcsit, ami január 4-én érkezett meg a szervizbe és 13-án közölték, hogy kicserélik a telefont, 14-én feladták, 19-én itt is volt. Szóval picit több, mint egy hónap, de ugye volt közben karácsony, újév, szóval nincs kizárva, hogy sikerülhet gyorsabban is a dolog.
-
konczy3
senior tag
Tegnap fater telefonált vele mondom neki miért világít, nálam nincs ilyen gond én nekiteszem, gondolom ő nem merte nem ért hozzá hogy működik
Never Settle
-
tinnitus
csendes tag
válasz Répafőzelek #2902 üzenetére
Szia!
Megtudnád mondani, hogy kb mennyi időbe telt az egész csere folyamat?
Az én telefonom aksija 2016. január 8-án halt be, 10-én lett írva ticket, 20-án volt remote session (sikertelen), és elvileg rögtön irányítottak is tovább RMA-ra. Azóta egyelőre semmi, de mivel jön a hétvége, pár napig nem is lesz :-)
Nekem van egy olyan gondom, hogy gyári tempered glass van a telón. Na most ezt leszedni és tárolni amíg megjön az új telefon nem tudom. Adnak ilyenkor új glass-t, ha a telefon gariztatás miatt kényszerül cserére? (ezt is kérdeztem supporttól, de tudjátok mikor válaszolnak..)
Előre is köszi!
-
apacsay
tag
Nekem is meg meg rezzen, írtam is erről itt már... Én kikapcsoltam a koppintásra ébresztést, akkor is megrezzen..
Én arra gyanakszom, hogy a közelségérzékelő túl érzékeny, kicsit elemelem a fülemtől, akkor bekapcsol a képernyő és rossz esetben a fülemmel még el is indítok valami alkalmazást.
Ráadásul az az érdekes, hogy nekem mindig a naptár alkalmazás indul el...Írtam korábban is, hogy ilyen gondom a közelségérzékelőkkel ( meg a fülemmel, meg a telefon tartással) sosem volt az előző készülékeimmel , volt Sony Z3c is, Nexus is, Samsung is...
Felvetettem már a kérdést, hogy a közelségérzékelőt valami spéci programmal nem lehet kalibrálni, érzékenységét csökkenteni?
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 PRO / Samsung S6 TAB
-
forgonati
őstag
Ez nálam is ilyen. Néha megrezzen. Gondolom hogy a 2 koppos feloldással függ össze. Fura, mert szerintem meg lehetne csinálni úgy, hogy pl. hívás közben deaktiválódjon ez a funkció... Mondjuk mikor a Cyanogenmod volt fenn azzal nem csinálta, pedig ott is aktív volt a dupla kopp. Elvileg nemsokára jön rá a gyári MM, majd meglátjuk azzal milyen lesz. Sőt nálam néha olyat is csinált, hogy feloldott a kijelző, ha nem tartom szorosan a fülemhez. Ilyenkor az arcommal néha leteszem a hívást Ez az elején fordult elő, azóta tudom hogy hogy kell tartani a telefont. Ez csak akkor fordult elő ha a jobb kezemben volt a telefon, a bal kezemben soha. Gondolom pont olyan helyen van a közelségérzékelő.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Nincs név #2967 üzenetére
A cikkben már tegnapelőtt javítva lett a posta rész. A meghivós rész nem, és nem is lesz
Aki pedig berakja ide a konkrét meghivó kódokat ne csodalkozzon, hogy elviszik. A robotok.
@gyozoetc: valószínűleg azért nem tudsz vakut kapcsolni, mert be van kapcsolva a hdr.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Traianus
tag
Sziasztok!
Átlátszó fóliát lehet venni valahonnan a hátlapra? -
espi38
őstag
Sziasztok!
valaki tapasztalt-e ezt a hibát,hogy telefonálás közben meg meg rezzen a készülék persze üzenet vagy nem fogadott hívás nem érkezik?
valami ötlet? -
forgonati
őstag
-
Nincs név
tag
válasz secler07 #2958 üzenetére
Én írtam a supportnak, kaptam egy félig robot választ aminek a másik fele is robot volt mert csak annyit írt, hogy nézzem az e-mailjeim és kapok majd üzenetet erről. Ami tök jó, de gondolom csak akkor ha jogosult vagyok rá ami kifejezetten az e-mailem tárgya volt.
Mindenesetre most még ennyivel is jobb buy lett. A cikknek kijárna egy update mivel egyrészt invite free keddenként másrészt meg a szállítási költség is ugrott. Szerintem ez így már bőven az ajánlott.
-
gyozoetz
csendes tag
A fényképezővel kapcsolatban lennének kérdéseim:
Eddig volt vaku, most egyszerűen eltűnt a beállítási lehetősége is. Bal oldalon megy a fénykép/video/panoráma..stb beállítás, a pontsorral előjön a tiszta kép/HDR/szépség opció, illetve a kameraváltó, s kifújt.
Ha bekerül az SDkártya, eleve arra akarom menteni, de ez így édes kevés...
Szal, mit ajánlatok? Felmerült itt pár alternatíva a kamera kezelésére...
Mi a tuti? S az app, vagy hekkelni kell vmit? -
mazsibá
csendes tag
Ha valaki meghívót keres akkor az alábbiak 23-ig érvényesek:
GL5F-4193-471E-6DAA
GLFB-189B-983E-BF6F
-
secler07
tag
válasz Raptors_73 #2953 üzenetére
Éppen most nézem az emailjeim és nekem is már a számlámon van hát le a kalappal a oneplus előtt nekem nagyon szimpatikus lépés volt ez (is).
konczy3 sajnos ez a csökkentett módban való újra indítás sem hozta vissza az x-et az alkalmazáskezelőben :/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kaptam 3 meghívókódot ha valakit érdekelne üzenetben átküldöm a linket, még 6+ napig jók.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Yetike8102 #2940 üzenetére
Kiírja, hogy melyik kártyán keresztül hívnak, csak nem fér ki, legalábbis magyarul.
Bejövő hívásnál látszik a felirat, de csak ennyi fér ki:
Bejövő hívás a következőn ker...Angolul:
Incoming via [és a beállított név a kártyához]Ha be van kapcsolva a kijelző és az értesítési sávra jön a hívás, akkor látszik, illetve hívás közben is.
Szóval a magyar fordítás miatt nem látszik, azon kellene változtatni.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
forgonati
őstag
Érdekes, Sony Z3C-t hordtam a zsebemben, meg Huawei P7-et is, mégse karcolódtak össze-vissza 2 nap után. Nagyon okos vagy, de talán vannak olyan emberek is akik nem feltétlenül akarnak szilikon tokot rárakni, vagy még plusz pénzért Dbrand skint venni. Én is vettem rá, de nem jó kedvemből, hanem mert muszáj volt. Talán az Oneplusnak nem kellett volna ilyen szar üveget használnia nem? Persze Dbrand skin meg műanyag tok, meg anyámkínja, de akkor minek verik a mellüket hogy ilyen-olyan szép telefon, meg ilyen-olyan beauty, ha fóliákat meg szilikon tokokat kell rakni rá, ha nem akarja az emberfia hogy a vadi új telefonja szétkarcolódjon 2 nap után. Ráadásul ha a tok meg a telefon közé bejut a por, akkor ugyanúgy vége, szóval vagy leszeded és takarítod naponta, vagy fóliát raksz rá. Akkor csinálták volna inkább műanyagból a hátlapot, egyrészt nem lenne állati maszatos, másrészt még olcsóbb is lett volna. Ha a Drband skin miatt meg a tok miatt kb. sosem látod az üveg hátlapot, akkor mi értelme szerinted? Jó telefon ez, de sajnos a hátlap minősége kritikán aluli. Emlékeztet a Honor 6-ra, ott is mondták hogy ilyen-olyan 7 rétegű gyönyörűszép egyedi hátlap, csillog-villog ahogy megtörik a fény rajta, csak épp 2 hét után tele voltak a fórumok hogy karcolódik már attól is ha csak lerakod az asztalra. Akkor meg mire jó?
nincs név:
Üveg meg üveg közt is van különbség, de a GG azért nem karcolódik ilyen gyorsan, hordtam már zsebben GG-s telefont is, és tény hogy az sem bír ki mindent, de az OPX üveg hátlapja egy vicc ebből a szempontból.
Keelah Se'lai!
-
-
törölt tag
Visszatértem CM12-ről stockra, de most felraktam a blu_spark kernelt is. Eddig szerintem ez a legjobb összeállítás, bár én saját magamnak beállított órajeleket/cpu/gpu beállításokat használok, de gyári paraméterekkel is jobb lenne szerintem. Főleg a készenlét és a kikapcsolt kijelző melletti zenelejátszás alatt merül jóval lassabban (köszönhetően a max 1 aktív cpu magnak ha a kijelző off, ezt gyári/cm kernellel nem lehetett...).
Ja és a mobilnet/wifi váltogatós bug úgy tűnik nincs jelen (CM-en mégis előjött később...) de kell még pár nap hogy biztosra mondjam.Így áll most (éjszakára 22:30 - 6:30 között autó repülő módra van állítva):
Beállításaim: CPU: egyszerre 2 mag aktív (kikapcsolt kijelzővel max 1) ha kell akkor kapcsol be többet, 300-1728 MHz, -90 mV alulfeszelve, GPU: max. 389 MHz. Igényesebb játékokkal nem játszom, de szerintem az órajelek mehetnének még feljebb is és nem sokat számítana. Mindennapi használatra így is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
gyozoetz
csendes tag
Pofon egyszerű..
Én is 2vel használom, céges+privát.
A hívásbeállításoknál beállítasz 2 különböző csengőhangot a 2 simhez, s már rá sem kell nézned a telóra..
Ha hívnak,majd azért megnézem, h mit ír ki, de arra emlékszem, hogy ha én hívok, akkor a hívott szám/névjegy fölé kiírja, hogy melyik simről hívok...Én azt nem tudtam megoldani, hogy a 2 cimlista valahogy elkülönüljön, mert nem tud 2 listát egyszerre megjeleníteni. Így 1 google fiókra szinkronizáltam a 2 listát, s egyszerre,vegyesen jelenik meg.
Mondjuk így 500 névből sokáig is tartana végigpörgetni a listát, a keresővel meg 3 karakter után megtalálom a keresettet... -
secler07
tag
Én is csatlakozom a klubhoz, 12.-én rendeltem a telót és 18.-n a kezembe volt, standard shipping-el.
Írtátok itt többen (sőt szinte mindenki), hogy gyönyörű a teló így nagy elvárásaim voltak, de hát még azt is felülmúlta LG F6-ról váltottam, ég és föld a kettő. Eddig maximálisan elégedett vagyok, kicsit féltem az OxygenOS-től, de eddig bejön. A multitask fülnél egyébként nekem is előjött a bug, miszerint eltűnt a kis X amivel belehetett zárni egyszerre az összes futó app-et. Viszont, hogy kicsit ON is legyek:Tudnátok segíteni, hogy swiftkey-ben miért ilyen emojik vannak? LG-n nekem a "klasszikus" emojik voltak, mint pl whatsapp-ban.
Illetve tudnátok ajánlani olyan zenelejátszót, amiben betudok rakni egy mappát és azt játssza le ? A play zene valahogy mindig több mappára szedi a zenealbumokat, gondolom rossz ID3 tag miatt.
Illetve erről a shipping-el kapcsolatos visszafizetésről van valami hivatalos infó ? Én oneplus fórumon és blogon nem találtam semmit csak, hogy ezentúl nem kell fizetni.
Előre is köszönöm
-
konczy3
senior tag
Venni kell 2-őt és akkor tuti tudod melyikről hívnak 😂😂😂
Never Settle
-
pedrobike
aktív tag
Én nemtudom,Üdv Yetike 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
Garmin tactix delta F6x Pro
-
Yetike8102
csendes újonc
Sziasztok,
Én is dual simmel kezdtem el használni,nekem tárcsázásnál feladja a lehetőséget a sim választásra,de ha engem hívnak,és ki van kapcsolva a kijelző,akkor nem mutatja melyik számon keresnek..elég elszomorító,hogy ilyen egyszerű funkciót nem tud ( vagy csak én vagyok béna,és még nem találtam meg a beállítási lehetőséget).A 30 ezres lenovo telcsi amit a pokolra kívántam tudta ezt a funkciót... ha van ötletetek,szívesen olvasom :-) -
mgy
senior tag
válasz mazsibá #2935 üzenetére
Ha nem gyári tárcsázót használsz, akkor is para?
Nálam a rocketdialban van rá beállítás, igaz, simem csak egy van, próbálni nem tudom.
---
Továbbra se tudtam leellenőrizni, csak a beállítást látom, hívásonként négy lehetőségem van: alapértelmezett/sim1/sim2/rákérdez.
Szerintem ez elég, nem?[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
Srácok, ezeket a guruló fejeket nem lehetne hanyagolni? Espi topiktárs biztos rosszul is lenne, ha nem rakna tizet minden kommentjébe. Komolyan, mint egy óvoda...
Tudom, ki vagyok én itt hogy megmondjam, nem is megmondtam, csak kértem... -
nagyúr
válasz Raptors_73 #2925 üzenetére
Magyarul, akik ~ 2016-ban rendeltek, azoknak visszajár
-
mgy
senior tag
válasz Raptors_73 #2925 üzenetére
Szerintem nem jófejség, mert mért pont 15? Miért nem 14.7 vagy 31.2?
Nem merik felvállalni a döntéseiket? -
konczy3
senior tag
-
Raptors_73
újonc
Ma kaptam egy e-mailt a supporttol, hogy mivel 18.-tól ingyenes a kiszállítás 100$ felett és nehogy már lemaradjak bármiről is, akik 18.-a előtt legkésőbb 15 nappal rendeltek Standard szállítással azoknak automatikusan visszautalják a szállítási költséget. Azért ez elég jófejségnek tűnik.
-
apacsay
tag
válasz konczy3 #2913 üzenetére
sziasztok!
Alapvetőleg én is elégedett vagyok, szép a telefon ( enyém ceramic) , szép a kijelző, nincs lag, jó az akku idő... méretét is megszerettem ( Z3 c után kicsit nagy volt elsőre)
De jöhetne már egy frissítés ami javítja a két sim kezelést , én két sim-et használok és ugye még mindig nem lehet beállítani, melyiket használja elsődlegesen a hívásokra...Tényleg van valami hír, mi OPX-esek mikor kapunk frissítést.. ?
Pixel 8 PRO / Samsung S6 TAB
-
bel19ve
tag
Aliexpresszen érdemes nézelődni, én 15dolcsiért vettem flip tokot pár hete, most jött meg a napokban és eredetinek néz ki. Azóta már ahogy látom felment az ára, de folyamatosan változik, érdemes figyelni
Nem sokkal olcsóbb, de 2000 ft is valami
A teló hátlapja engem is felidegesített, fél napig hordtam tok nélkül és eléggé karcos lett. Pedig minden telómra nagyon vigyázok. Kár érte, mert gyönyörű lenne tok nélkül, igaz nagyon csúszkál. Na mindegy, ez a flip tok nekem nagyon tetszik rajta
-
forgonati
őstag
válasz konczy3 #2913 üzenetére
Én annyit tennék hozzá negatívumként, hogy a hátlap valami iszonyat mód karcolódik. Még megjelenés előtt olvastam valahol hogy elvileg GG lesz elöl-hátul, hát nem tudom hogy ez csak találgatás volt-e, vagy az OP nyilatkozta, de tuti hogy nem GG a hátlap. Levettem a hátáról a védőfóliát, és 2-3 napig zsebben hordtam, de nagyon vigyáztam rá. 2 nap után egy 3cm hosszú karc volt a közepén, meg több apró hajszál vékony karcocska az alsó sarkain. Azt hittem a méreg szétbasz, 1 hetes volt a telefon Azért nem gondoltam volna hogy ennyire sérülékeny. Persze azóta rajta van a Dbrand skin, de azért csak bassza a csőrömet hogy alatta karcos a telefon
Keelah Se'lai!
-
espi38
őstag
Ki tud hozzá jó árban flip tokot vagy kemény hátlapos tokot?
A hivatalos oldalon szállítással együtt 7200Ftra jönne ki egy fliptok ami szerintem nagyon húzós.
Ha van aki mostanában akar rendelni egy OPX rendelhetne nekem egy fliptokot mert ebben az esetben gondolom a szállítás ingyenes lenne -
espi38
őstag
Szó sincs adok-veszek kapcsolatról,annyiért szerettem volna eladni amennyiért vettem.
De konczy3 véleményével maximálisan egyetértek,minőségben ár érték arányban verhetetlen a készülék.
Egyetlenegy oka van hogy eladnám a Huawei P8 erre azonnal elcserélném,de más nincs a piacon amiért odaadnám az tuti.
Ráadásul nem volt kedvező ajánlat a készülékre így megtartom,mert az ég világon semmi gondom nem volt vele a kijelzőt nagyon eltalálták,nincs ellenfele ebben az árkategóriában.
Valószínűleg azért nem volt érdeklődő mert még annyira nem ismert a típus[ Szerkesztve ]
-
konczy3
senior tag
Jelenleg utolsó frissítés óta semmi hiba se Lag se fagyás se akksi gond, külsőleg hibátlan vékony könnyű, 5 colhoz képest compact, nem a legjobb snapi van benne de nekem bőven elég, ugyanis nem játszom asphalt 88-cal meg real racing 165-tel, 3 GB RAM kitűnő emiatt böngésző meg a multitask atom gyors, mivel nem műtermi képeket akarok lőni a kamera is bőven megfelelő, ha komolyan gondolnám a fényképezést nem telefonnal próbálkoznék, supporttal nincs gond, amint írták a garanciás dolgok is kiválóan intéződnek, a kijelző kiváló mint élesség mint fény mint szín szempontjából , a beszéd hangszóró sztem átlag feletti és tiszta is a hang, akksi is 4-5 óra képernyő időt tud, igazából nem tudok semmi rosszat írni egyenlőre, akkor miért ne lennék megelégedve igazából nem gondoltam hogy ennyit kapok 2016-ban egy 85000-es telótól csak meleg szívvel tudom ajánlani mindenkinek
Ja és, már 2 hónapja nyúzom.[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
espi38
őstag
Na ilyen sokan megvagytok elégedve a típussal, érdekes
-
espi38
őstag
Sziasztok ez nem jó hir mert aki vett opxet az nem tudja idézőjelben jó áron eladni
-
pedrobike
aktív tag
Ez remek...csinálhatták volna igy az elejétől.most akik megvettük.buktuk a szállítást...na mindegy.ha várok akkor meg nem lesz telcsim soha :-)
Garmin tactix delta F6x Pro
-
Francii
csendes tag
Azért ez jó hír. Így 85.000 Ft-ból házhoz hozzák. Ez nagyban megdobta a vásárlási kedvemet.
Most látom, már volt előbb. Sorry...
[ Szerkesztve ]
-
konczy3
senior tag
Ez dícséretes , szerencséje a macskának ogy nem Olaszok vagytok
Never Settle
-
trumpf
csendes tag
Akinek aktív a hívásvárakoztatás kipróbálná nekem, hogy hallható e a második bejövő (várakozó) hívás jelzése?
Headsettel még hallható, de a telefonon semmit nem hallok. A oneplus fórumon volt pár ötlet, de nem jött be.
Előre is kösz -
nagyúr
OPO-nál is fullos készüléket küldtek (igaz töltő nélkül) cserébe
most az OP2-m van gariban, remélem ott is fullos pakkot kapok töltőstül mindenestül
-
Répafőzelek
tag
Ma meghozta a DHL a csere készüléket. Amikor kézbe fogtam a csomagot már gyanús volt, de amikor kibontottam akkor szembesültem azzal, hogy egy teljesen originál, telefont küldtek, töltőstül, kábelestül, mindennel, gyári dobozban, fóliázva, nem csak a telefont, pedig nekem csak azt kellett visszaküldenem.
Bár az ügymenet elég döcögős volt, de a végeredmény abszolút örömteli. Igazából már én érzem magam rosszul, hogy egy fityinget sem kellett fizetnem. Nagyon jó a OnePlus hozzáállása a dolgokhoz, szereztek egy nagyon elégedett ügyfelet.
ui: a macsekkal kibékültünk
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest