- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
kelzsoca #912 üzenetére
Szervusz. Azt szeretném kérdezni, hogy a meizu 2 m note készülék magyar nyelvéről olvastam rémhíreket...
Hogy néhol nagyon sablonos, elnagyolt, és angolos lett...
A kérdésem az, hogy mi a te véleményed erről? Az itt olvasottak alapján arra következtetek, hogy rajtad keresztül is lehet ilyen készüléket rendelni. Ez valós feltételezés? Jár ez némi előnnyel? :-)
Az eddigi munkáidat is megköszönve várom válaszod. Köszönettel Jácint. -
AKs
tag
válasz
kelzsoca #868 üzenetére
Előre válaszoltál a fel sem tett kérdésemre (m2 Note - Piston 3)
Azért még kettő lenne:
- A Piston 3-mal a középső gombbal normálisan működik-e a hívás fogadás/bontás?
- A két szabályozó gomb rendesen funkcionál-e?Pozitív válasz esetén holnap megy a rendelés az eustock.hu-ra.
Többre értékelem a pozitív tapasztalatot/kiszolgálást annál, hogy hetekig várjak valami kínai csomagra az alacsonyabb árért.
Ekőre is köszönöm a választ!(Poweramp-ot pár napja feltettem, el is dőlt, az is meg lesz véve)
-
konigjanos
senior tag
válasz
kelzsoca #708 üzenetére
Kérek szépen egy kis segítséget!
Megcsináltam ezt a módosítást redmi note 2-n, de hazavágtam a rendsezrt, azóta újraindulásnál mindenféle hibaüzenetek jönnek, hogy a.... alkalmazás leáll, de annyira, hogy ha leokézom ,rgötön nyílik az új, és nem tudom viszacserélni a módosított fájlt az eredetire, mit csináljak? csináltam teljes wipe-ot recoveriből, de nem használt, milyen módon férek hozzá pc-ről a telefon belső memóriájába? -
Dave™
nagyúr
válasz
kelzsoca #735 üzenetére
De az EU-s szabályok miatt nem 27%-os áfával kellene számláznotok? Mármint elvileg a közösségi szabályok szerint a vásárló országának áfa szabályai az érvényesek, pl. az Amazon is e szerint működik. Engem a legkevésbé sem zavar egyébként, a legjobb az lenne ha semmilyen áfa se lenne rajta, ha előbb találom meg az eustockot tuti onnan veszem, de sajnos csak utólag lett meg, és az Expansysról jött.
-
makkker007
csendes tag
válasz
kelzsoca #308 üzenetére
A különbség abszolút érződik. Itt most nem csak a MIUI 7 ről írok, ami sokkal szebb mint a flyme, de határozottan gördülékenyebb, a játékokról nem is beszélve. Abban a szerencsés helyzetben voltam hogy egyidejűleg mindkettő birtokomban volt, bár mindkettőt eladtam, de csak azért hogy a redmi note 2 prime-ot vegyem meg, amiben az MT6795T SoC van, ami még +200MHz magonként.
Gondolkoztam a meizu mx5-ben is, de 140 USD-vel drágább, és csak egy ujjlenyomatolvasóval (amire semmi szükségem) és 1 GB rammal van több benne, ez nekem nem ér 140 USD-T
Abban egyetértünk, hogy nem csak a raw power számít, hanem a használhatóság is, de nem tartok egy olyan telót ami kevesebbet tud mint egy elavult 2 éves MT6592. Ha legalább lehúzott volna annyit mint az MT6752, (olyan 42 000 antutu pont körül) akkor maradhatott volna de ez a SoC egy tragédia, ez egy visszalépés.
Csak próbáld ki egy asphalt-8 al, érezhetően nyekeg mekeg. -
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
kelzsoca #356 üzenetére
Igen, tudok róla, hogy ez gyengébb, viszont én már a One-t sem használom ki hardverileg, nem játszom RR3-szintű játékokkal, nekem elég ha a rendszer smooth. Egyedül a Cyanogen OS-t nem akarom elhagyni, iszonyat jó, stabil, habár Flyme-vel még nem volt tapasztalatom. Vannak bugjai? Esetleg fagyások? Ha váltanék, szeretném, ha olyan szintet hozna, mint a One stabilitás ügyileg.
-
tomsolo
addikt
válasz
kelzsoca #348 üzenetére
Nekem a Redmi Note 2-ről eddig az jött le hogy nagyon barkács állapotban van a készülék. A kamerája is rosszabb - pedig az M2-jé se nagy durranás - ill elég riasztóak az eddigi aksi idő visszajelzések.
Kár pedig formára jobban bejön mint az M2, de ha nem változik októberig a helyzet akkor lehet én is M2 tulaj leszek.
-
Dave™
nagyúr
válasz
kelzsoca #238 üzenetére
Ha még nem lett volna: az audio kimenet erősítése le van korlátozva szoftveresen, ezt a tárcsázóba beütött *#*#3646633#*#* kóddal át lehet állítani. A headset out rész az érdekes, azt kell 124-ről 160-ra állítani, ezzel nő a hangerő meg szerintem kicsit élénkebben is szól. A hangminősége egyébként szerintem is teljesen rendben van.
-
BloodRay
veterán
válasz
kelzsoca #290 üzenetére
A Nillkin ég és föld minőségre. Nekem van mindkettő, de az ipaky max akkor kerülhet fel ha dobáni lenne kedvem a telefont matt részegen...
Üzemidő normál használattal 2 nap. Kijelzőidő ebben kb 4-5 óra átlag.Pár kép a keszülékkel ha valakit érdekelne:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4Annyi hogy remegésmentes kéz erősen javallott.
-
darthdenes
tag
válasz
kelzsoca #237 üzenetére
Nagyon tetszik az flyme illetve a telo formája. Az említett telefonjaidhoz képest van valamilyen hiányérzeted?
Nagyon elmélkedem redmi note2 illetve e között. Véleményem szerint vagyunk még így egy páran.
Lg G2 váltanék mert azt sajna pofára ejtettem. Stabil szoftver illetve jó üzemidő a szempont. Internet, pdf, film nézés a felhasználásom köre. Egyáltalán nem játszok.
Viszont imádom ha smooth rendszer. Nagyon iritál ha akad vagy dadog a cucc.
Szerinted? -
kelzsoca
félisten
válasz
kelzsoca #237 üzenetére
Nos, megérkeztem egy kis hallgatózás után.
Azt kell mondjam a hangminőség rendben van, nem igazán vettem észre semmiféle negatívumot a csúcskategóriás telefonokhoz képest.
Amit viszont észrevettem, hogy alapból közepes hangerőn szoktam zenét hallgatni, és a Meizu esetén 1 fokozattal feljebb kaptam meg azt a hangerőt, amit a drágább készülékeknél megszoktam.
Persze az is lehet hogy a Xiaomi Piston 2 nem fekszik a Meizunak annyira, de sajnos nincs más értékelhető minőségű füles a közelben, így ezzel tudtam tesztelni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest