Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Amikor átszelem az országot szokott rendszeresen találni 4G-t, és nem a városokra gondolok most, hanem miközben megyek A-ból B-be. Nemrég voltam Zalaegerszegen, az odaúton rendszeresen feljött a Balaton környékén, nem tudom ez mennyire hasznos. 800MHz nyilván nincs, de a Telekom oldalán van 4G táblázat, elvileg tudsz frekvenciára is szűrni.
gabor231: szebb az m1 note gombja szerintem is, de az m2-é 100x jobban és kényelmesebben használható, plusz ezt lehet is kapni és nem csak Kínából.
-
-
Dave™
nagyúr
WP-ről jöttem, négy év használat után csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb váltottam. Amennyi urban legend a droiddal kapcsolatban kering, legalább annyi van a WP-vel kapcsolatban is, a stabil és gyors rendszer 7.X óta folyamatosan erodálódik, és a mai napig nem tudtak megoldani N+1 szög egyszerű dolgot, ami Androidon triviálisan és pofon egyszerűen működik. Szóval nekem nem kell a WP marketing, én tudom miért jöttem el, és nem is tervezem a visszatérést később sem
De valamiért Te is itt érdeklődsz
szerk: Ha lehetőséged lesz rá, vegyél majd a kezedbe egy m2 Note-ot meg mellette a 640XL-t, és meg fogod érteni miért ormótlan a Lumia. Mindössze 0,2" van a kettő között, meg értelmesebb tervezés a Meizu javára, de a 640XL-t lehetetlen egy kézzel kezelni, az m2 Note-ot még lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged