Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcleod
tag
Sziasztok! Hot spot-ként használta már valaki a telefont? Most próbáltam először de nem megy. Bekapcsolom, megpróbálom beállítani de nem jutok el jelszóig. Ha meg kikapcsolom a jelszót utána kikapcsol azonnal a megosztás...
Sürgős lenne a dolog.
Köszönöm a segítséget! -
Mcleod
tag
Sziasztok!
Két kérdés: Hogyan tudok képernyőképet készíteni? Igazából azért szeretnék egyet, hogy megkérdezzelek titeket mi az a ∞ jel a bal felső sarokban az óra mellett? Nektek is van?
Illetve még egy olyan kérdésem van, hogy van valahol olyan menüpont ahol a hangerőket típusonként tudom változtatni? Pl. csengőhang hangereje külön, média hangereje külön, értesítések stb.
Korább rendszerekben emlékeim szerint volt ilyen.Köszönöm a segítségeteket.
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
Mit jelent a bal felső sarokban az óra mellett a végtelen jel?
Köszönöm -
Mcleod
tag
válasz
ChrisDzsi95 #615 üzenetére
Szia!
Először frissítsd a ROM-ot, nekem is csak utána működött ahogy a kollégák mondták is. -
Mcleod
tag
Nekem megjelent egy új frissítés 4.5.4I néven. Lehet tudni róla valamit?
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
A Chrome böngészőt használtam eddigi telefonomon (ACE 4) és szeretném továbbra is, de ha több lapot megnyitok, nincs ott a sarokban a több lap megjelenítésének a száma, nem tudok váltani köztük. Nektek van ilyen gondotok? Vagy valami beállítást kellene módosítani?
Egyébként nagyon tetszik a telefon, az egyetlen gond sajnos tényleg a vidéki 4G hiánya. Ahol eddig volt, ott most sajnos nincs... De persze ezt tudtam, nem a telefon hibája, csak kár érte. Néhány hónap múlva költözöm a fővárosba, remélem ott jobb lesz a helyzet.
Köszönöm a Chrome kérdésben a segítséget! -
Mcleod
tag
Srácok! Az innen letöltött frissítésnek jónak kellene lennie? Letöltöttem, de egy 0 byte-os tömörített fájlt szed le... Vagy én csinálok valamit rosszul?
Köszi. -
Mcleod
tag
Sziasztok!
Most kaptam kézhez a telefont. Tetszik szép a kijelzője. Sajnos telefonként hétfőig nem tudom kipróbálni, mert micro-simem van, bolt meg nincs a közelben ahol ki tudnák vágni... A méretet még szoknom kell, remélem nem lesz gond zsebben hordva. Így frissen lenne egy-két kérdésem hozzátok:
- Létezik a billentyűzet feloldáshoz minta variáció vagy csak számos kóddal lehet ezt megoldani?
- A névjegyeimet akarnám szinkronizálni a telefonra a gmail fiókomból, de csak a Flyme-fiókos szinkronizációt találom. Lehetséges, hogy ezen nem lehet gmail-lel szinkronizálni? Remélem nem... Egyébként mi ez a Flyme-fiók és mire jó?Köszönöm a segítségeteket!
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
Most adtam le a rendelést (Eustock), remélem még a héten belépek a táborotokba.
Már nagyon várom. Galaxy Ace 4 után úgy érzem jelentős javulás lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest