Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Graphics #182 üzenetére
MIUI után nekem fura még kicsit a Flyme, de már régóta ki akartam próbálni
Egy Meizu-ra pedig már nagyon fájt a fogam, szimpatikus gyártó.
A multifunkciós home gomb nekem is tetszik, pedig kapucsengő ellenes voltam, és most a tabomon is az van
Középtávra tervezek az m2 note-tal, ha hosszabb távon sem okoz csalódást a Flyme, később felmegyek majd valamilyen MX-re.
-
cinemazealot
addikt
Szerintem ezen nem kell csodálkozni. A Meizu az m1 note-tal nagyot dobott, sláger telefon lett (mára szinte mindenhol üresek a készletek és még mindig van rá igény). Miért állított volna az m2 note-tal konkurenciát a saját üdvöskéjének? Ez inkább egy m1 note Alternative, ami kicsit lassabban pörög, de van benne bővíthető tárhely és global 4G, ráadásul felajánlja nano SIM választásának lehetőségét egyazon termékvonalon belül. Ugyanazért a pénzért miért adna kiemelkedően jobbat? Szerintem ez egy jó döntés volt a Meizutól, ami annak ellenére, hogy üzleti döntés volt, szerethető... bár én is haragszom rájuk, amiért az m1 note-ban nincs micro SD bővíthetőség.
Én teljesen ki vagyok békülve az m1 note-tal és olvasva ezt a hírt, egyáltalán nem bántam meg az annak idei döntésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest