Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #806 üzenetére
Hívásnemfogadás után kb 1 perc múlva kezd villogni.
E-mailnél és messengernél egyből villog.
Töltés közben nem világít. -
tonerz
aktív tag
válasz
joelke HU #691 üzenetére
Nekem volt redmi note 4G, és ott nem hogy data filet nem engedett belső memóriáról átrakni sd-re, hanem egy nyomorult fényképet se tudtam.
Nem emlékszem már pontosan, de valami olyasmit írt: hogy nem engedélyezett az android jelenlegi verzióján, 4.4 volt rajta heti aktuális miui.hu legfrisebb rommal.Az M2 note-on viszont simán tudok adatot mozgatni ki-be a memóriák között, igaz torrentet telón nem csak desktopon futtatok.
-
tonerz
aktív tag
válasz
makkker007 #467 üzenetére
Most hogy már mindannyiunkat meggyőztél hogy nem ez a te telefonod, szerintem enged el ezt a telefont és topicot!
-
tonerz
aktív tag
Ő lesz az.
Nekem azt mondta hogy mennyit adok értük, itt már furcsálltam a dolgot.
Ajánlatot tettem, elfogadta, kérte a nevem címem, ezek után kértem tőle a számlaszámot ahova utalhatok, erre ez a f@szparaszt beszólt hogy, ne utasítgassam, viszlát!
Hát ezek után kapott egy szép üzenetet és ott hagytam a francba.
Van egy vagon pozitívja, de el nem tudom képzelni hogy ezzel a hozzáállással hogy a francba szedte össze. -
tonerz
aktív tag
válasz
darthdenes #410 üzenetére
Matt szöveges szállítási fólia van rajta, ha normálisan akarod használni akkor célszerű levenni.
Itt a hardveraprón volt egy ember aki árult hozzá, de nekem nem jött össze vele az üzlet mert 1 igazi b...ó volt az ember.
Így maradt az ebay. -
tonerz
aktív tag
Beléptem a klubba, nekem is megjött a telefon, köszi Kelzsoca
Most kapom le a frissítést a honlapról, ami a ha jól emlékszem megoldja a google fiók névjegyzék sync problémát. -
tonerz
aktív tag
válasz
makkker007 #305 üzenetére
Nekem a Redmi Note 1 a Huawei G7 is 21-22000 pontot dobot antutuban, és mégis elfutott vígan rajta például a Modern Combat 5, de még az Epoch2 nevű unreal engines játék is tökéletesen ment.
Úgyhogy innentől kezdve az antutu pontszám, csak e-pénisz mérésre tökéletesen ideális -
tonerz
aktív tag
Na én is megrendeltem délelőtt az eustockból a telefont.
Remélem már holnap délelőtt a kezembe foghatom és nyomogathatom. -
tonerz
aktív tag
A tulajoktól kérdezném, hogy zene hallgatásra power amp-el mennyire elfogadható a hangminőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Túra és kirándulás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Macbook White 13" unibody
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged