Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Ha te mondod: ez az első olyan telefonom, amivel egy 24 órás melót kibírok, filmezéssel, netezéssel és kegyetlen sok telefonálással, ráadásul stabil oprendszerrel és relatíve olcsón, 2 év hazai garanciával, Note 4 méretben...azért valljuk be 5,7"-on nagyobb élvezet filmezni és a tabletet így megkaphatta a gyerek.
-
kelzsoca
félisten
Nem egészen így működik, van egy összeghatár ameddig a saját ország áfáját lehet használni, de ez csak végfelhasználókra vonatkozik, amennyiben a vásárló közösségi adószámmal rendelkezik, akkor nincs korlát sem, szerencsére a rendelések túlnyomó többsége ilyen nálunk, az Amazon brutális forgalmat generál, és főként végfelhasználóknak értékesít, így ők már a helyi szabályok szerint értékesítenek.
a legjobb az lenne ha semmilyen áfa se lenne rajta
Erről szól a közösségi adószám lehetősége, amit említettem is hogy sokan kihasználnak.
(#736) Kov-Jan
Hát, azért nem olyan egyszerű.
-
grim13
csendes tag
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem én is összefutottam vele. Rámírt, hogy látja, hogy telefont keresek, szívesen ajánlaná magát. Valamire kérdeztem árat, megírta, de írtam neki, hogy akkor inkább megrendelem olcsóbban. Aztán úgy döntöttem, hogy még is veszek inkább tőle, de akkor már nem volt hajlandó segítőkész eladóként viselkedni, csak oltogatott, hogy úgy is tudok jobbat, úgyhogy úgy döntöttem, hogy hagyom a fenébe.
Bár nem biztos, hogy egyről beszélünk. -
tonerz
aktív tag
Ő lesz az.
Nekem azt mondta hogy mennyit adok értük, itt már furcsálltam a dolgot.
Ajánlatot tettem, elfogadta, kérte a nevem címem, ezek után kértem tőle a számlaszámot ahova utalhatok, erre ez a f@szparaszt beszólt hogy, ne utasítgassam, viszlát!
Hát ezek után kapott egy szép üzenetet és ott hagytam a francba.
Van egy vagon pozitívja, de el nem tudom képzelni hogy ezzel a hozzáállással hogy a francba szedte össze. -
kelzsoca
félisten
Igen, közben már én is láttam erre ezt a megoldást, azt nézted esetleg hogy vissza lehet állítani default értékre? mert az MTK féle szervizmenü veszélyes is tud lenni, ha az ember olyan dolgokat piszkál meg, amit nem kellene, és nem hozható helyre, még szervizben sem, tehát fokozott óvatossággal nyúljatok hozzá, de talán a jack kimenet erősítése még nem problémás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest