- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
grim13
csendes tag
hátlapot cseréltem, tiszta vacak lett a térerő.... vissza raktam az ujat és történt egy kis baleset, az alján lévő "USB Dock Connector Charging Port " csip alján van egy 3 pines csati ami a hátlaphoz csatlakozik, na abból letört a középső
egyelőre ötletem nincs miért felel mert nem tünik hibásnak, valaki esetleg tudja ?
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
A következő a probléma amiben a segítségeteket kérném. Egy kollégám telefonján ha jól emlékszem 4.5.4 A firmware van ami tud magyarul. Az updater jelzi hogy van újabb, de ha ezt telepíti akkor megmarad a magyar nyelv? Ahogy olvastam a fórumban, az "A" a kínai belpiacos, az l majd G végűek amik international romok, amik már biztosan tudnak magyarul. Mivel én régebben Jiayut, most Xiaomit használok, így update.zip -pel frissítek ha kell. Ezt a Meizunál is így lehet/ kell, vagy nem ennyire egyszerű a dolog?Előre is köszi a segítséget! 😌
-
denagyantal
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #1012 üzenetére
A mobilnet renden volt és az APN beállítások is.
Minden jogosultság is engedélyezve volt.
Végül az lett a megoldás, hogy kényszerítetten frissítettem és az újabb verzióval ugyanazon beállításokkal működik már.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
denagyantal #1010 üzenetére
Engedélyezve van a google maps számára az internethasználat?
(biztonság/adat/mobil hálózat engedélyezése) -
keszo
őstag
válasz
denagyantal #1010 üzenetére
Nincs mobilneted?
Nem jó az APN beállítások?Egyébként mobilnetnél tudsz böngészővel nevezni?
-
denagyantal
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Meizu m2 Note telefont. Nagyon szuperül működik és a célnak megfelel, csak egyetlen egy NAGY baja van.
Mobilinternet mellett a Google Maps nem tölti be a térképet és nem jövök rá miért. Mióta megvan a telefon nem töltött be. A GPS jelet megtalálja, csak a hozzá tartozó térképet nem tölti be. Wifi mellett simán bejön a térkép és minden más App működik (Waze, Here-maps..stb). Külföldi fórumokon sem találkoztam hasonló problémával.
Ha bárkinek van bármi ötlet mi lehet a gond, nagyon sokat segítene!
Előre is köszi a segítséget.
Üdv
Anti
-
Lecs@
addikt
Hahó. Bocs a láma kérdésért. Az hogy a settingsben bejelentkeztem a Flyme fiókba, és hogy ott vagyok a User Center nevű appban, mi jó nekem ebben ? Másképp. Mire tudom ezt használni ?
-
törölt tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban,hogy a két sim kártyához külön csengőhangot szeretnék beállítani. A Play áruházból már minden lehetőséget ki próbáltam de egyik sem működik. Segitségeteket előre is köszönöm! bertonka
-
makszi
aktív tag
Bocsi rossz topic
-
grim13
csendes tag
nektek mennyire karcolódik a kamera hátul, tok nélkül ? eddig volt rajta egy ami miatt nem érte más felület de az tűnt fel hogy a tok miatt egy kis fehér zaj van a kamera képén ezért levettem...
-
joelke HU
őstag
válasz
LantosBerry8 #1003 üzenetére
Oké. Köszi. Majd megvárom akkor az i verziót. Gondolom idővel az is lesz.
-
joelke HU
őstag
válasz
LantosBerry8 #1001 üzenetére
Akkor az én telefonom miért nem jelzi? 4.5.4.2I nálam az utolsó. Honnan lehetne letölteni?
-
joelke HU
őstag
Hali. Nincs valami infó arról, hogy a telefon megkapja a Flyme 5-öt?
-
grim13
csendes tag
Sziasztok nemrég kaptam egy sms-t a vodátol ami szerint uj 4g hálózatuk van és újraindítás után használható, persze hogy nem. A kérdés az lenne hogy van valami plusz beállítás amit én kihagytam? Mobilnetem van de a 4g nincs. Nemrég jöttem át a vodához a telenortol, ott volt 4g-m.
-
törölt tag
Sziasztok, meizu m2-m van, veletlenul m2 note-hoz rendeltem nillkin frosted shield fekete felpattintos tokot + nillkin foliat. ha erdekel valakit, irjon ram, eladnam 2e ftert oket.
-
SAMG3
tag
Sziasztok!
Van a családban 2 db m2 note mindkettőn 4.5.4.2a szoftver van és mostanában elég durván fagyogatnak. Amikro a tisztítást felajánlja akkor mindig megtörténik a tisztogatás szóval gondolom a sok szemétnek nem okozhatná ezt a gondot. 1.6gb a szabad hely a teló memóriájában. Ez okozhatja a roblémát?
A különös, hogy mind2 mostanában kezdte el a komoly lassulásokat és fagyogatást. -
Tewe013
őstag
válasz
meridaharcos #991 üzenetére
Ha rootaltad a telót egyszerűen letöltöd Play-ről megadod neki a jogokat és már kész is, nem kell semmi humbuk hozzá (custom recovery meg (sajnos) nincs a telfonra a zárt BL miatt).
-
Tewe013
őstag
válasz
meridaharcos #989 üzenetére
Letöltöd Play-ről?
-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
4.5.4.2l rendszerre lenne szükségem supersu-ra. A Titanium backup nagyon hiányolja, hiába kap root jogot, nem működik.
Van erre valami megoldás ?
Köszi előre is !!! -
joezso
újonc
Sziasztok!
Addig állítgattam a szervizmenüben a hangerőt, amíg figyelmetlenségből valahol elállítottam a hangot.
Csak fülesen keresztül ad ki hangot a szerkezet. /se jelzőhangok, se média nem jön a telefon hangszóróján/
Nem tudok rájönni, mit állíthattam el. Ha van tippje valakinek, várom válaszát!Thx.
-
grim13
csendes tag
Van valaki aki vett 9H-s fóliát belföldről ?
-
grim13
csendes tag
Sziasztok most jött egy frissítés 24.-én amit fel is toltam wifin. Egész nap meleg volt a a mobil és leszívott az akurol kb. 60%-ot egy "media" nevű gyári alkalmazás. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
dodger35
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy leírást adni hangerő beállításról, a szervíz menüben? Pár napja van meg a teló, ismerkedem vele, de nem vagyok egy android turkász!
Köszönöm!
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Bár kicsit lehalt a topik azért én kérdezek. Email kliens üzenetszabályai hol szerkeszthetőek? Van valami fekete lista, de hogy hol lehet beállítani
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Ma megjött az asszonynak rendelt Meizu Metal fehér telefon...
Olyan gondol van vele, hogy nincs rajta magyar nyelv (ezt nem is figyeltem és a webshop oldalán sem szerepel a magyar)
Kérdésem az, hogy miként lehet mégis magyarrá varázsolni? Locale2 esetleg, vagy van rá jobb megoldás?
Asszonytól a golyóimat kapom ajándékba a fára aggatva, ha nem oldom meg a dolgot
Előre is köszönöm srácok!Próbáltam a Morelocale verziót, de eléggé félmegoldás, a menü maradt angol sajnos....
Vajon várható rá custom international rom? -
mihalko.gsi
csendes tag
Tudja valaki, hogy a beállítások/biztonság alatt lévő "tároló" (vault) menüpont mire való?
-
grim13
csendes tag
Én is megosztok veletek egy tapasztalatot de ez nem a mobil hibája, hanem az alkalmazásé. A kaspersky anti theft-t használom több készülékemen is és felraktam a mobilra is. Kipróbáltam hogy működik-e és olyan királyul letiltotta a mobilt hogy csak a google acc-os gyári reset segített. A recovery code megadása majd a kapott kod beirása után még egy jelszavas ablakot dobott be elém ami 4 szám beírása után kiírta hogy nem jó a jelszó... A kaspersky szerint a dual sim kevert be neki....
-
FR33
aktív tag
Sima m2 nél nem tudjátok miért nem írja ki a teló,hogy ki hív? csak a számát írja ki pedig mentve van.?
-
Tewe013
őstag
Elméletileg, ha két évnél régebbi akkor ingyen cserélik, ha nem akkor pénzes, de lehet ilyenekkel próbálkozni, hogy ledobálja a hálózatot stb. Másik lehetőség, hogy magadnak körbe vágod (én így tettem), csak éles vékony kés vagy olló kell hozzá. (Az utolsót csak saját felelősségre.)
-
oba
addikt
Egy kérdésem viszont lenne. Ha feltöltőkártyás vagyok a vodafone -nál, kapok ingyen nanosimet ha bemegyek vagy fizetnem kell érte és/vagy csak az előfizusoknak jár?
-
oba
addikt
Na jó, nem szórakozom használttal amiatt a párezer Ft miatt...
Sőt, valaki használtan drágábban adja mint az eustockon...
Szóval megrendeltem egy szürkét Kelzsocáéktól az imént50ért szerintem most egész baráti az ára. Remélem hétfőn/kedden már nálam is lesz a készülék!
Hamarosan csatlakozom a klubhoz!
Addig szépen elolvasom a topikot, vagyis azt a párszáz új hsz -t amit nem láttam az utóbbi időben.
-
oba
addikt
válasz
LantosBerry8 #967 üzenetére
Igen, én is erre jutottam!
Thx!
Esetleg akinek van eladó, szép állapotú, lehetőleg szürke M2 Note -ja, amit mondjuk itthon vásárolt az EUStock -nál, és valamiért megválna tőle, korrekt áron, az írjon rám egy privit. Thx!
És bocsánat az off -ért
-
oba
addikt
Srácok, ha eltekintünk a készülékek árától, melyik Meizu a jobb vétel? M2, M2 Note vagy MX3?
-
Ben99
újonc
Üdv! Valaki tudna segíteni? Beállítottam az alkalmazás jelszót viszont elfelejtettem. Mit Tudok tenni??
-
grim13
csendes tag
Na én is megrendeltem EUstock-ról
remélem minden frankón megy majd és nemsokára az enyém lesz!
-
yourname
csendes tag
a fiamnak van egy ilyen készüléke, az automata fényerő nem igazán működik rajta, legalábbis nem úgy ahogy nálam a Lenovo A820-on.
A Meizu-t bekapcsolt kijelzővel hiába teszem világos vagy sötét helyre, a képernyő fényereje semmit sem változik.
Ha letakarom az előlapi kamera környékét és úgy próbálom a kijelzőt bekapcsolni, akkor kiírja, hogy nem kapcsolja be a kijelzőt addig, amíg a letakarást meg nem szüntetem (valami ilyesmi, most nincs előttem a ketyere).
Nektek működik ez a funkció?
-
AKs
tag
válasz
uszipajtas #957 üzenetére
Bár nekem I-s van, de azt jelenti, igen, próbáltam.
Minden megmaradt utána is. -
bagkri01
őstag
válasz
uszipajtas #955 üzenetére
Úgy nem lesz OTA, de manuálisan frissítheted, nem nagy kunszt, a frissítő csomagot felteszed a teló memóriájának gyökérkönyvtárába, rányomsz és már indul is.
-
uszipajtas
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik a döntésem ezen telefon mellett tevődött le. Visszaolvastam minden elérhető információt a készülékről. Egy valamire nem találtam választ jelen pillanatig. Ha adott esetben én az I verziót fogom használni amit a C típusú készülékemre raktam fel, abban az esetben kapok e majd frissitéseket OTAn keresztül?
HA, nem abban az esetben ez azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal Factory resetem lesz ha uj romot teszek fel? Vagy csak upgradelek manualisan?Engem nem igazan érint a magyar nyelv. Angolul jobb ezeket a keszulekeket hasznalni
[szerintem]
udv, D.
U.I.: Engem érdekelne a Flymetool leírás, ha már van rá hajlandóság.
-
KukkSteve
senior tag
Van igény xposed és Flyme tools app telepítés menetére?!
Nem vészes a dolog, nekem friss rendszerre 10-15 perc alatt felment.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
elbandi328 #951 üzenetére
Ja, gondolom rootoltál... Nekem 28 mega.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
elbandi328 #949 üzenetére
De csak mini, a 3. szám nem is nőtt a verziónál (4.5.4.1I)
-
grim13
csendes tag
Elgondolkoztam épp hogy Xiaomi Redmi Note 2 vagy meizu de végül maradtam itt... a Xi lehet hogy néhol jobb de érdekes panaszolkodol számoltak be a felhasználók! Jó mondjuk még mindig vacillálok egy kicsit
-
grim13
csendes tag
Tud valaki valamit az eustock-os meizukról? Úgy látom sajnos elfogytak :S
-
Pferi
senior tag
válasz
LantosBerry8 #941 üzenetére
Ha valamelyik Decathlon közelében jársz nézz be, ott többféle karra csatolható tokot forgalmaznak, és bele is tudod próbálni a telefont.
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Lenne egy költői kérdésem!!
Szeretnék venni a mobilhoz egy olyan tokot, amit futás közben a karomra tudok rakni.....
Nem találtam sehol olyat, ami pont ehhez a telefonhoz lenne (ebay), ezért abban kérném a segítségeteket, hogy mondjatok olyan telefont, aminek a méretei nagyjából megegyezik az m2 note méreteivel és létezik hozzá ilyen tok!! -
rjg
őstag
válasz
LantosBerry8 #935 üzenetére
Ettől még lehet jogosultsági gond. Nem játszottál valami ezt befolyásoló app-el? Pl Amplify
-
rjg
őstag
válasz
LantosBerry8 #933 üzenetére
Nem vettél el valamilyen jogot a böngészőtől? Pl sd-re írás.
-
LantosBerry8
senior tag
orfk flotta 3 díjcsomagom van, nem - nem fogyott el az adatforgalmam.... (Netinfón is ellenőriztem és egyébként máskor amikor elfogyott, akkor is csak simán belassították, de a letöltés ugyanúgy ment, csak épp lassabban) Tudok internetezni mobilnettel, csak épp letölteni nem hajlandó semmit...
sim kártyát akkor cseréltem, amikor megjött ez a mobil, azóta egyszer sem vettem ki belőle...
-
AKs
tag
válasz
LantosBerry8 #925 üzenetére
Feltételezem, hogy Red Medium EU díjcsomagod van (a 2 GB adatforgalom miatt csak tipp),ott ez szerepel a sebesség korlátozásról a Voda honlapján:
" *A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség." Elhiszem, hogy nem lépted túl a keretet, de azért rákérdeznék...
Ha nincs kerettúllépés, az alábbiak szerint járnék el:
1. 4.5.4i rendszer feltételezve, ha nem, frissítés
2. APN beállításokat összehasonlítanám pontról pontra egy Vodás kollégáéval, akinek minden OK (nekem Telekom)
3. Kipróbálnám a SIM-et a másik slotban is (2. pont megismétel)
4. Ha megoldható próba egy kölcsön SIM-mel, előbb Voda, utána másik szolgáltató
5. Mentés, majd fájó szívvel gyári adatok visszaállítása, próba
6. kelzsoca
7. passzRemélem sikerül kiderítened a probléma okát!
-
Kismazsi
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #928 üzenetére
Hmm és mit lehet tenni ilyenkor? Várjak frissítésre vagy próbálkozzak reset-el?
-
Kismazsi
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #924 üzenetére
Eredetileg a telóra pakoltam a számokat és azt vettem észre,hogy nagyon lassan tölt be :\ később átraktam sim-re hátha de nem változott a szituáció :\ érdekes hogy minden más telepített programot egyből megnyit gyorsan gondolkodás nélkül de egy gyári alap app-nál gondolkozik :\
-
Kismazsi
csendes tag
Sziasztok!
Én is meizu tag vagyok és érdeklődnék,hogy találkoztatok már olyannal,hogy amikor hívnak és el van mentve a szám akkor csak a számot írja kis és várni kell kb. 5 mp-et h kijelezze a nevet is?
Meg még olyan probléma jelentkezett,hogy a névjegyzéket kb 15 mp alatt nyitja meg... ez mitől lehet? -
hislah
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #921 üzenetére
Sim beállítások /APN.
Ezt kell megnézed. -
AKs
tag
válasz
LantosBerry8 #919 üzenetére
Félve kérdezem meg, az adatforgalmi korlát nem lett túllépve?
-
AKs
tag
válasz
LantosBerry8 #915 üzenetére
Play áruház--> Beállítások--> Első menüpont--> A háromból a középső kiválasztása (Az alkalmazások bármikor frissülhetnek). Amennyiben ez nem oldja meg a problémádat, írd le bővebben (gondolok itt a "sem semmi más"-ra)!
-
hislah
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #915 üzenetére
Mobilinternet beállításokat nézd át!
-
LantosBerry8
senior tag
Valmiért nem akar letölteni sem frissítéseket, sem semmi mást a telefon adatkapcsolaton... (Wifin nem próbáltam, mert nem otthon vagyok...) eddig működött, most nem... Mi lehet a gond? Mit állítottam el?
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
kelzsoca #912 üzenetére
Szervusz. Azt szeretném kérdezni, hogy a meizu 2 m note készülék magyar nyelvéről olvastam rémhíreket...
Hogy néhol nagyon sablonos, elnagyolt, és angolos lett...
A kérdésem az, hogy mi a te véleményed erről? Az itt olvasottak alapján arra következtetek, hogy rajtad keresztül is lehet ilyen készüléket rendelni. Ez valós feltételezés? Jár ez némi előnnyel? :-)
Az eddigi munkáidat is megköszönve várom válaszod. Köszönettel Jácint. -
kelzsoca
félisten
válasz
gblasius79 #911 üzenetére
2 héten belül várhatóan beérkezik.
-
gblasius79
csendes tag
Kelzsoca!
Szürke mikorra várható hogy újra raktáron legyen?
Jövőhét közepén szeretnék rendelni,de a kék,meg a fehér a fényes zongoralakk miatt nem jön be! -
AKs
tag
válasz
Hasyinto #908 üzenetére
Az én Androidos evolúcióm
így nézett ki:
ZTE Skate (utáltam)-->Samu Galaxy S Advance (egy idő után elkezdtem hmmm...nem szeretni...)--> LG Optimus F6(tulajdonképpen semmmi bajom nem volt vele, a korlátait leszámítva(sebesség, RAM) ).
Ezek után olvastam az M2 Note-ról és elkapott a "must have" érzés, és még mindig tart.
Nekem a felsorolt problémák közül semmihez nem volt szerencsém. Semmi nem lötyög, nem tudom benyomni a hátlapot (lehet, hogy gyúrnom kéne), Xiaomi Piston 3 fülessel + Poweramp (999 HUF) ---> teljesen jó minőségi alapanyaggal zenére is. Egyedül az értesítési LED-del kellett mókolni, most az is OK.
Eszem ágába nem jutna pillanatnyilag más mobilt választani. Fentiekből látszik, hogy felső kategóriás mobilom sosem volt, így azokkal nem tudom összehasonlítani, de ennyi pénzért nem hiszem, hogy találsz jobbat.
Számomra a támogatás/garancia is lényeges szempont volt. Az Eustock.hu-val maximálisan elégedett vagyok.
(Nem hiszem, hogy sok webáruházat találsz, ahol kérésedre kipróbálják a Piston 3-at a készülékkel, és csak akkor küldik el, ha az általad kérdezett dolgok rendben működnek. Itt jegyezném meg, hogy nevezett fülessel minden funkció - hangerő fel/le, hívás fogadás/bontás tökéletesen működik)
Száz szónak is egy a vége, elégedettségem: 10/10 -
Csapoati
nagyúr
-
Hasyinto
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm, már majdnem meg is vagyok győzve, hogy érdemes megvásárolnom ezt, és nem a másikat javíttatni... :-) Utolsó kérdés... Ha tehetnétek választanátok másik mobilt ebben az árkategóriában, vagy elégedettek vagytok a választásotokkal? Köszönöm szépen....
-
AKs
tag
válasz
Hasyinto #903 üzenetére
Hasonlóak az én felhasználói szokásaim is (no játék) + hosszabb hívások is, adatkommunikáció szinte csak Wifi-n. Bátran merem állítani, hogy az általad leírt követelményeket hozni fogja. A magok kérdésében: tőlem kendermagos
is lehetne, engem az érdekel, hogy akadozás mentesen fut-e a rendszer. Erre a válasz részemről szintén egy határozott igen. Szerintem ha megveszed, szeretni fogod.
-
hislah
aktív tag
válasz
Hasyinto #903 üzenetére
Hány órát szoktad nyomkodni a két nap alatt? Attól függ kibirja e vagy sem.
A proci kérdés valóban érdekes. Sosem láttam működni még a nyolc magból 4nél többet. Persze egy alkalommal nem akadt meg még a rendszer sem.
Kamerával kapcsolatban annyit, hogy ne remegjen a kéz és akkor biztos a siker! Élet van a képekben, amit csinál! Manuális módban a záridővel játszva akár sötétben is csodát lehet müvelni! -
Hasyinto
csendes tag
Sziasztok. Segítséget, illetve véleményt szeretnék kérni. Nekem egy alcatel pop S9 esem esett acra, és drága (35000) a kijelzőcsere, ezért inkább kicsit kipótolnám, és vennék egy másik telefont. Ami érdekelne erről a készülékről, hogy a processzor után olvasgattam, de most nekem nem tiszta, hogy 4 , vagy 8 magos... tudom 8 nak van írva, de több oldalon olvasom, hogy 4 + 4 imitált... Vagy valamit félreértelmezek???
Az akkumulátor mit bír átlagos felhasználás játék nélkül napi 15-20... 1-2 perces hívás + wifi net... ( két nap reggeltől másnap estig lenne a terv) Az alcatel bírta....
A kamera milyen képeket csinál ez is elég fontos lenne nekem.. a tesztképek igen meggyőzőek, de vajon valósak?
nagyon köszönöm a válaszokat. :-)
-
cuki66
újonc
Szia! Az a-z olcsosag.hu-n vettem. EU raktárról érkezett Angliából... Már hívtam a szervizesüket, aki épp úton van, email-ben kért infókat. Remélem tud majd valahogy segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest