- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
joelke HU #793 üzenetére
Telepítetted a Busyboxot?
Illetve ha igen, a hang beállításoknál be kell állítani, hogy ne a MusicFx-et használja, hanem a Vipert(zenei hatások).
Ha ez megvan, töltsd le ezt a csomagot -> [link]
Itt majd a Dolby-nál lesz amit én használok, Dolby Pro Logic II.
Ezt úgy tudod használni, hogy a telefonon ahol létre hozta a Viper4Android mappát, azon belül csinálsz egy Kernel mappát, és oda másolod a .irs fájlt. Ha megvan, akkor állítsd át az UI setting-t expertre, és ott az Impulse Response részt aktiválva tudod kiválasztani a .irs fájlt. És ennyi, sokkal jobb a hangereje, hangja -
kelzsoca
félisten
válasz
joelke HU #707 üzenetére
Igen, kell a root is, meg egy módosítás, vagy módosított fájl is.
Tehát ha van már root, akkor kell mondjuk egy Root Explorer, amivel megkeresed a system/etc/permissions mappában a platform.xml fájlt, hosszan rányomsz, majd Open in Text Editor (megkérdezi hogy átállítod -e írhatóra a fájlrendszert, igent nyomsz) a fájlban kikeresed ezt a sort:
<permission name="android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_r" />
<group gid="media_rw" />
</permission>Majd hozzáadod ezt a sort: <group gid="media_rw" />
<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_r" />
<group gid="sdcard_rw" />
<group gid="media_rw" />
</permission>Ezután mentés, majd újraindítás, és menni is fog a micro SD kártyára mentés.
-
tonerz
aktív tag
válasz
joelke HU #691 üzenetére
Nekem volt redmi note 4G, és ott nem hogy data filet nem engedett belső memóriáról átrakni sd-re, hanem egy nyomorult fényképet se tudtam.
Nem emlékszem már pontosan, de valami olyasmit írt: hogy nem engedélyezett az android jelenlegi verzióján, 4.4 volt rajta heti aktuális miui.hu legfrisebb rommal.Az M2 note-on viszont simán tudok adatot mozgatni ki-be a memóriák között, igaz torrentet telón nem csak desktopon futtatok.
-
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #541 üzenetére
No, közben rájöttem, hogy mi lehetett a gond tématelepítés ügyben. Aktiváltam a rootot. És utána nem lehetett telepíteni. A frissítést felraktam, az kikapcsolta a rootot és most elfogadja a témákat is. Valaki azt tudja, ha most újra rootolom, akkor az menüből hogyan kapcsolható ki? Mert emlékem szerint csak bekapcsolni lehetett, de ki már nem.
-
tomsolo
addikt
válasz
joelke HU #351 üzenetére
Hát, 4 napja van nálam egy 6 plus - melóhoz kell. Tegnap véletlenül azt vettem elő a buszon velem és szemben ült egy csapat iskolás csávó rögtön elkezdtek sugdolózni, meg mutogatni.
Miután konstatáltam, hogy rossz készüléket húztam elő, eltettem és elővettem a jó öreg Samsung S1-et és lelkezdtem azon Trónok Harcát olvasni. Mikor felnéztem csupa döbbent tekintett vett körül.
-
darthdenes
tag
válasz
joelke HU #339 üzenetére
Esetleg ha mind a kettő nálad lenne teszteld le és utána mondj ítéletet. A pontszámok csak lőcs méregetésre jó. Sajnos a valós rendszersebesség megitélésére alkalmatlan. Hetekig szórakoztam Nexus 4 és Lg G2 összehasonlításával. Pontszámilag tőbb ezer volt a G2 javára. Bizonyos alkalmazások betöltésekor kb tized másodpercek a G2 előnye. Cserébe helyenként lagolt a teló és a multitask is harmatos volt a N4 képest. A jól illesztett rendszer a hardverhez nekem nagyobb prioritást jelent már a puszta számok vagy nyers erővel szemben. Viszont én nem játszok rajta! Ezt vedd figyelembe!
Ez a teló nagyon szimpatikus, G2 helyett (aminek lezúztam a kijelzőjét) jönne. Számomra komoly pozitív és döntő tényező Kelzsoca állásfoglalása ezen model mellett.
De döntően a felhasználói szokások alapján kell megtalálni a jó tefont.
Apropó Kelzsoca: publikus hogy miért Meizu lett a befutó nálad? Xiaomi redmi note 2 nem elmélkedtél? -
kelzsoca
félisten
válasz
joelke HU #326 üzenetére
kezsocától kérdezném, hogy a redmi note új változata esetleg majd kapható lesz náluk valamikor?
Igen, hamarosan várható.
Más: Szoftverfrissítés miatt most bontottam ki (vásárlói kérésre) egy kék színű készüléket, és nagyon jól néz ki kék színben is, talán egy picit fényesebb a hátlapja, tehát nem matt, mint a szürke verziós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged