Új hozzászólás Aktív témák
-
PeetR
aktív tag
válasz
darthdenes #856 üzenetére
Legújabb rendszer fent van? Esetleg egy gyári beállítás visszaállísa. Ha ezek nem hoznak változást akkor szerintem gyári hibás lehet a wifi.
-
AKs
tag
válasz
darthdenes #830 üzenetére
Szerintem elég jó, méregettem egy párat 2,4 GHz-en és 5 GHz-en is.
Környezet: panel
Net: DIGI LAN 100/100
Router: TPLINK N750 ( WDR-4300 )
A két véglet:5 Ghz, 1m:
2,4 GHz, 8m, közte betonfal:
(Ha valakinek az akku töltöttség-idő anomália feltűnne, jelzem nem egy napon készültek a mérések
)
-
hislah
aktív tag
válasz
darthdenes #830 üzenetére
A megszokott Lg és Samsung szintet néha túlteljesíti.
-
tonerz
aktív tag
válasz
darthdenes #410 üzenetére
Matt szöveges szállítási fólia van rajta, ha normálisan akarod használni akkor célszerű levenni.
Itt a hardveraprón volt egy ember aki árult hozzá, de nekem nem jött össze vele az üzlet mert 1 igazi b...ó volt az ember.
Így maradt az ebay. -
joelke HU
őstag
válasz
darthdenes #347 üzenetére
Hát akkor most már végképp összezavartatok. És lehet lemondok a Redmiről is, aztán egyszer élünk alapon, ötvenéves törlesztőre veszek egy "jólárazott" szifont.
Dave: Remélem így már érthető az irónia...
-
kelzsoca
félisten
válasz
darthdenes #347 üzenetére
A Xiaomi készülékei jók, többet is használtam már,de most valami mást szerettem volna, a Meizu készülékei mindig is érdekeltek, a Flyme OS is sokat fejlődött, így adtam egy esélyt az M2 Note-nak, és eddig azt kell mondjam nem bántam meg, a kijelző mint már korábban is írtam gyönyörű, szinte biztos vagyok benne hogy a Xiaomi Redmi Note 2-ben nincs ilyen jó minőségű kijelző.
-
kelzsoca
félisten
válasz
darthdenes #239 üzenetére
A Flyme OS-t elsőre szokni kell (mint ahogy a bal oldalra pakolt fizikális gombokat is) de ha ez megvan akkor kézre áll, nincs hiányérzetem, a kijelző gyönyörű egyébként, a rendszer szépen megy, a Flyme ezen verziója már lollipop-ra épül.
Az üzemidőről még nem tudok nyilatkozni, de jövő hétre már lesz mit mondanom, addig esetleg a többi tulajdonos tudna infóval szolgálni.Összegezve: ár/érték/tudás alapján ez egy korrekt ajánlat.
-
törölt tag
válasz
darthdenes #239 üzenetére
Xiaomi Mi3 > Honor 6 < Xiaomi Mi Note > Meizu m2 note
Nálam ez az elmúlt egy év termése. Mi Note után erős váltás volt az m2 note, mégis elégedett vagyok.
A kijelző gyönyörű, reszponzív, jók a kontrasztok és a betekintési szögek. A Flyme még ezen a közepes hardveren sem akad, élmény használni. Nincs FC, se fagyás, se semmi.
Ahogy fentebb írtam, a hangszóró ugyan gyenge, de egy >200 dodós telefonnál ennyi kompromisszum bőven belefér. Más negatívum szerintem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest