Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
orfk flotta 3 díjcsomagom van, nem - nem fogyott el az adatforgalmam.... (Netinfón is ellenőriztem és egyébként máskor amikor elfogyott, akkor is csak simán belassították, de a letöltés ugyanúgy ment, csak épp lassabban) Tudok internetezni mobilnettel, csak épp letölteni nem hajlandó semmit...
sim kártyát akkor cseréltem, amikor megjött ez a mobil, azóta egyszer sem vettem ki belőle...
-
LantosBerry8
senior tag
Szia!
bár itt még nem jeleztem, csak kelzsoca felé, megoldódott a led probléma!
kelzsoca javaslatára csináltam egy factory resetet, ami elsôre látszólag (nappal volt) nem tett semmit..., ugyanùgy nem működött...
aztán este felé kaptam egy smst, és láss csodát, a beszedhangszóró bal oldalán elkezdett villogni fehéren a kis led! Majd kaptam egy emailt és szintén villogott!!
ma reggel kaptam emailt, amire megint nem jelzett (épp most is, amire szintén nem jelez)... én arra tudok gondolni, hogy talán valami szoftveres dolog áll a háttérben, hogy vagy a rendszeridô, vagy a fényviszonyok észlelése esetén eseti jelleggel jelez a led...Erôsítsen meg valaki a meglátásomban, vagy ellenkezô esetben nem tudom mi befolyásolja a led mūkōdését...
Akinek pedig folyamatosan működik, az milyen akku profilt és rendszerbeállításokat használ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged