- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKs
tag
válasz
Hasyinto #908 üzenetére
Az én Androidos evolúcióm
így nézett ki:
ZTE Skate (utáltam)-->Samu Galaxy S Advance (egy idő után elkezdtem hmmm...nem szeretni...)--> LG Optimus F6(tulajdonképpen semmmi bajom nem volt vele, a korlátait leszámítva(sebesség, RAM) ).
Ezek után olvastam az M2 Note-ról és elkapott a "must have" érzés, és még mindig tart.
Nekem a felsorolt problémák közül semmihez nem volt szerencsém. Semmi nem lötyög, nem tudom benyomni a hátlapot (lehet, hogy gyúrnom kéne), Xiaomi Piston 3 fülessel + Poweramp (999 HUF) ---> teljesen jó minőségi alapanyaggal zenére is. Egyedül az értesítési LED-del kellett mókolni, most az is OK.
Eszem ágába nem jutna pillanatnyilag más mobilt választani. Fentiekből látszik, hogy felső kategóriás mobilom sosem volt, így azokkal nem tudom összehasonlítani, de ennyi pénzért nem hiszem, hogy találsz jobbat.
Számomra a támogatás/garancia is lényeges szempont volt. Az Eustock.hu-val maximálisan elégedett vagyok.
(Nem hiszem, hogy sok webáruházat találsz, ahol kérésedre kipróbálják a Piston 3-at a készülékkel, és csak akkor küldik el, ha az általad kérdezett dolgok rendben működnek. Itt jegyezném meg, hogy nevezett fülessel minden funkció - hangerő fel/le, hívás fogadás/bontás tökéletesen működik)
Száz szónak is egy a vége, elégedettségem: 10/10 -
Csapoati
nagyúr
-
AKs
tag
válasz
Hasyinto #903 üzenetére
Hasonlóak az én felhasználói szokásaim is (no játék) + hosszabb hívások is, adatkommunikáció szinte csak Wifi-n. Bátran merem állítani, hogy az általad leírt követelményeket hozni fogja. A magok kérdésében: tőlem kendermagos
is lehetne, engem az érdekel, hogy akadozás mentesen fut-e a rendszer. Erre a válasz részemről szintén egy határozott igen. Szerintem ha megveszed, szeretni fogod.
-
hislah
aktív tag
válasz
Hasyinto #903 üzenetére
Hány órát szoktad nyomkodni a két nap alatt? Attól függ kibirja e vagy sem.
A proci kérdés valóban érdekes. Sosem láttam működni még a nyolc magból 4nél többet. Persze egy alkalommal nem akadt meg még a rendszer sem.
Kamerával kapcsolatban annyit, hogy ne remegjen a kéz és akkor biztos a siker! Élet van a képekben, amit csinál! Manuális módban a záridővel játszva akár sötétben is csodát lehet müvelni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest