- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs312
tag
válasz
Milestone2 #3680 üzenetére
Én jelentkeztem fordítónak, kérték hogy meséljek pár szóban magamról, ez tegnap történt, azóta várok a válaszukra hogy mi lesz.
-
Milestone2
nagyúr
Hát az én dev ROM-omban van belső root, működik is, nem kell vele babrálnom. Mivel RN3 Qualcomm nincs a kezemben nem tudom a developerben ott is benne hagyták-e, működik-e. A Stalbe változatokban sosem volt root , az nyüstölni kellet kintről, ahogy hallom a 7.1.x.x-esekben még megy a kintről telepített SU, a 7.2.x.x-esekben hol megy, hol bootloop...A Globalban nem szoktak eszetlen sok tyúklábat benne hagyni, eddig a Google-t is telepítették bele, ha a nyelvi fájlokat amiket most megszereznek beleteszik használható lesz az...
-
Neck
veterán
válasz
Milestone2 #3692 üzenetére
A különböző custom MIUIkra csak azért volt (van) szükség, mert a hivatalos kiadásban
-nincs local lang.
-nincs root
-sok a kínai alkalmazás (mondjuk ez rootal kigyomlálható)
Legalábbis szerintem.Tehát, ha az általad leírt kor jön el, akkor ha az ő ROMjuk jól, bugmentesen működik, lesz rajta mindenféle nyelv, és lehet majd rootolni, szerintem akkor járunk a legjobban!
-
JackeL
tag
válasz
Milestone2 #3680 üzenetére
Szabadidőmbe nekilátok lefordítani, ne aggódj, lesz a globalba magyar nyelv.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Hokitojas85 #3666 üzenetére
merülésről pedig annyit, hogy tegnap 23:00 -tól 07:00 -ig esett 1,5-2% -ot a teló
-
golyós
addikt
1. Létezik olyan óra és időjárás widget (akár ebyben akár külön) ami müködik valakinek?
Az óra nem frissíti az időt, az időjárás szintén, csak ha rányomok a frissítés ikonjára.2. Továbbá : Mms-t kapok de nem tölti le csak próbálgatja.
Bármelyik simnek adok mobilnetet, sehogy nem jön le.
Apn beállítások a szolgáltatók oldaláról levéve, beállítva.
Mi lehet a gond? -
Hokitojas85
tag
Teljes töltés ideje kikapcsolt állapotban: 20:50 - 23:20
22:50 1%
22:11 67%
22:34 84%
22:51 93%
23:03 96%
23:12 98%
23:20 100% -
jimmy5
aktív tag
válasz
Hokitojas85 #3661 üzenetére
még egyedül ezt a romot nem próbáltam ki.
Most a china developer van fent de ennek a legjobb eddig az üzemideje,
az EU dev rom gondolom a china dev romból készül -
Hokitojas85
tag
Én teljesen meg vagyok elégedve az eu dev rommal. 7-8 óra SOT megvan mindíg, a galéria app szokott megőrülni de beállítottam ha a teló screen offba megy akkor mészárolja csak le.
Root pofonegyszerű, supersu-t flashelem közvetlen rom update után viper audio DSPvel együtt (benne volt egy útmutatóba onnan töltöttem en.miui.com-on). Ha az eu romot frissítitek akkor meg fog maradni a TWRP mert eleve benne van! Csak ha még nem volt EU rom a telón akkor előtte fel kell haxxolni rá a TWRP-t mer csak azzal flashelhető.Rendszeralkalmazásként integrált Googleapps nekem alap, magyar nyelv az nem annyira... most azt tesztelem, hogy kikapcsolt állapotban 0 ról 100 % ra mennyi idő alatt tölt fel gyári töltővel.
-
stingy2
senior tag
válasz
Criminal017 #3656 üzenetére
Mióta kijött ezt használom. Eddig nekem ez a legjobb a 4 közül.(mind volt fenn). Nem a legfontosabb szempont, de eddig ez az egyetlen, aminek nem tévesztett az ujjlenyomat-olvasója 1x sem(ok, lehet, hogy csak véletlen
), viszont érzésre talán egy leheletnyivel lassabb.
-
Criminal017
őstag
Global beta (developer) ROM-ot használja valaki? Milyen?
-
ricsi0307
senior tag
Na most van egy kis időm bohockodni a telefonnal. TWRP-ből szoktam felrakni a romokat OTG-vel. Bemegyek recoverybe-Factoryreset-OTG be, onnan rom telepít majd ha befezete akkor restart. Nem hiszem, hogy én szúrok el valamit, mégis mind a 3 alkalommal ennyire gyér az aksi idő, az appok szintén nem kavarhatnak be, mert pontosan ugyan azokat és ugyan olyan beállításokkal használom mint a ChinaDev-en ahol megvolt nekem is a standard SOT. Van valakinek bármi ötlete, hogy mi a túró lehet?
-
Patrol
tag
Sziasztok,
Tegnap megjelent a Redmi 3 Pro melyet hamarosan meg is rendelek.
Vajon ezt a globális piacra szánta a Xiaomi vagy csak Kínába?
Csak azért kérdem, mert szeretném kideríteni milyen ROM lehet rajta.
Mondjuk a webshop szerint van rajta magyar nyelv és Google Play is. Ez akkor azt jelenti, hogy Global ROM-os vagy pedig a webshop piszkálta meg a ROM-ot?
Utóbbit a tegnapi megjelenés miatt korainak tartanék...Köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Patrol -
golyós
addikt
Nekem is megállt a szokásos 50%-on miután felraktam az eu romot ami pont 24 óráig volt meg mert szar.
Nekem root sem volt hiába írta, hogy van root checker meg azt mondta, hogy nincs.
Én befejeztem a szarakodást ment vissza a global 7.1.8 aztán majd frissítik.Nem idegeskedek a nyitás, rootolás, twrp baromságokon.Használom így mert végül is baja nincs, aztán ha megjelenik a Samu J7 2016 akkor ágyő.Szép volt , jó volt, köszönöm ennyi.Az akkuidőre: gondolom aki 7-8nóra Sot időket produkál az 1simmel használja.Nekem 6,5 óra a csúcs de akkor 4%-ig merítettem 2 sim 6-18ig mobilnet 3 email szinkronizálva és fényképezés.Tulajdonképpen bőven jó így is mert nem kell igulni ha otthon marad a töltő.Biztos, hogy nem merűl le estére.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #3648 üzenetére
este lefuttatom ezt is.
Kiváncsi vagyokköszi
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #3646 üzenetére
Amikor checkolnám újból az unlockoló programmal akkor 50%nál megáll.
Pedig már egyszer ki lockoltam a bootloadert.
Lehet várnom kell májusig, ha 1 hónapban egyszer lehet unlockolni ?
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #3644 üzenetére
be akartam lépni twrp-be hogy lefutassam a zip telepítését.
Máshonnan is tudom telepíteni ?
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #3642 üzenetére
A vátozatosság kedvéért eltünt róla a TWRP
Neked is ez a rom van fent ?
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #3640 üzenetére
Nem is ROOT ACCESS van irva hanem ALLOW ROOT ACCESS
mindig arra kérdez rá hogy engedélyezem e a letöltést.
BUG-os lenne a 6.3.31 ???
ott van a mappába a file.
probáljam twrp-vel ?félek hogy lefő megint a teló
-
Milestone2
nagyúr
Nincs megoldásom. Akkor még nem megy (vagy már nem megy és nem is fog) RN3 Pro-n. Nem tudom.
Nézd meg a downloaded_rom mappát. elméletben abba tölti le a kiegészítést, csak lehet, hogy a TWRP nem rakja fel rendesen. menj ki TWRP-be és próbál saját magad kézzel feltenni a root frissítést...
Ilyen esettel még nem találkoztam, csak olyannal, hogy kiírta, hogy a root rom nem tölthető le, de az egy nap várakozás után megjavult... -
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #3638 üzenetére
letölti amit kell ,újraindul és utána lépnék be a permissons és root access-be
Megint azt irja engedélyezd a rottot, töltsd le és.....bla.
Nincs vége a folyamatnak...körbe körbeMagyarán nincs root abba a menü pontba ahol lennie kellene.
-
Milestone2
nagyúr
Root nem úgy van mint kívülről telepítve (bocs ha tudod)...Asztalon (főképernyőn) Security alkalmazás, Permissions menüjének Root acces almenüjére katt, majd ott engedélyezni, ekkor a telefon újra kell(ene) induljon és letölteni magának a root file-t és telepíteni. Más kérdés hogy a TWRP miatt megtörténik-e ez és újraindul-e a telefon vagy bootloop megint...
-
jimmy5
aktív tag
Nem egy atom stabil ez a rom csere twrp-vel.
Miflash-el sokkal korrektebb.Most visszakínoztam valahogy twrp-vel töroltem mindent kivéve az sd kartyát.
És kilépés előtt is nyomtam egy wipe davlik cache-t.Root ugyanúgy nincs pedig 6.3.31 kínai developer. Nem értem........
Most nem akar rámenni a GAPPS se.......
-
Criminal017
őstag
Ezt pont kérni akartam, hogy aki járt már így, twrp után például eu romot rakott fel és bootloopot kapott, ő leírná ától zéig, hogy hogy sikerült életet lehelni a telóba? Beraknám az összefoglalóba. Köszi.
-
tonyrulez
őstag
Nekem is ugyanezt csinálta, feltettem a TWRP-t, csináltam egy rendszermentést, és nem indult többé se a MIUI, se a TWRP. Fastbootban bebootoltam TWRP-be és feltettem az eu rom-ot, és valahogy visszakászálódott a TWRP is, nem telepítettem de azóta sikerül elindítani azt is
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #3632 üzenetére
ha felteszek egy romot twrp-ból mit kell töröljek előtte és utána ?
ez sehová nincs leírva köszi előre is
-
jimmy5
aktív tag
ha vissza lenne zárva a bootloader akkor a twrp se menne fel ?
-
jimmy5
aktív tag
fent van a twrp de nem csinálok semmit csak kilépek belőle
és nem indul el a teló meg áll a MI logónálkezd a tököm ki lenni ezzel a telóval....
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #3619 üzenetére
Nálam sem zárt vissza, de a TWRP-t törölte.
(#3627) ollie: 7.2.2.0 verzió 7 óra kijelzőidő és 24% van még. Tegnapelőtt reggel vettem le töltőről, folyamatos mobilnet vagy wi-fi kapcsolat aktív.
-
ricsi0307
senior tag
3. nekifutásra is egy rakás kaki a xiaomi.eu rom, 50 perc SOT-al 71%-on áll a telefon. 3.-jára is tiszta telepítés volt de úgy látszik ez egy ilyen aksi gyilkos rom.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #3619 üzenetére
updeterből is ugyan ez az ikon jön be
akkor most szopacs ?
előtte a 7.2.2.0 volt fent
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #3616 üzenetére
ki volt nyitva a BL-em, de most már nem vagyok biztos hogy valamelyik rom nem e zárta vissza.
Meg amikor fel flashelem a twrp-t és kéri hogy nyomjak entert nyomjam a hangerő fel gombot
akkor bejön a twrp.
Most a china developer van fent 6.3.31.
root-ot engdélyezem a permissionsba utána fut egy csík alul utána pedig nem aktív még sem
a root.
A twrp is midig eltűnik,mindig laptopra kell tegyem és újrategyem.Most is egy telefon ikon jelenik meg a power+hangerő fel-re.
van valami ötlet ?
-
jimmy5
aktív tag
a twrp-be hivatalosan hogy lehet belépni ?
köszi
-
Ki talált meg jofogason? Jelentkezhet nem harapok.
-
válasz
Mephistoone #3611 üzenetére
A fiókod kapta, de havonta csak egy telefont tudsz nyitni.
-
ricsi0307
senior tag
Kb. 40 perc b@aszakodás után mikor már mindent de tényleg mindent kipróbáltam ami eszembe jutott sikerült belépni a telefonba. Tuti, hogy a flashalésnél volt valami gebasz mert a fél menü halott volt a beállításokba nem tudtam bemenni se a kamerába meg kb sehova de legalább bekapcsolt. Onnantól felismerte a gép is rendesen ment minden pár hibába még belefutottam de ezek orvoslása után csak sikerült fel flashalni a Global Stable-t. Mondjuk nem volt hosszú életű nem tetszettek az ikonok meg nem volt TWRP így most megy fel a Xiaomi.eu Stable. Remélem ezzel nem lesznek aksi gondok, mert megszenvedtem érte rendesen
-
golyós
addikt
válasz
ricsi0307 #3604 üzenetére
Az elsőnél én is szenvedtem vele.
Legyen fent minden: Miphone, Miflash, adb, driverek.
Nekem csak az hozott megoldást, hogy elkezdtem a feleségem gépéről az egészet és ott simán ment elsőre.
A mai napig csak az ő gépén megy a flash.
Mindjárt kimászok a kádból és megkeresem honnan olvass vissza a fóruban. -
ricsi0307
senior tag
Eddig igen mindig volt factory reset mert otg-ről telepítettem most viszont belső memóriából. Végigfutott a telepítés és ilyen selejt módon indult el. Viszont a flashelésnél meg már az elején elakadok, addig ok hogy beírom CMD-be, hogy adb devices de csak azt írja ki, hogy "list of device attached" az alatta lévő sort már nem és amikor beírom a adb reboot edl parancsot azt írja ki, hogy device not found. Nem hangzik túl jól.
-
ricsi0307
senior tag
Eddig tartott az öröm bebootolt a rom de ahogy feloldom a képernyőt csak feketeség fogad, és a eltűnt a TWRP is. Próbáljam akkor most fel flashelni a Globalt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LED világítás a lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest