Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs312
tag
sima átlátszó gumis tok egy nillkin 9H+ Pro edzett üveggel

-
Neck
veterán
Melyik a jobb tok szerintetek? IPAKY (EUstock) vagy Nillkin Frosted Shield? Esetleg valami harmadik? Fontos, hogy ne csússzon, és jól védje a telót!
-
balazs312
tag
adb-ben fastboot oem device-info

ezt töltsd le
csomagold ki
menj bele a mappába, azon belül a twrp mappába is (véletlen azt bent hagytam
)
telót nyomd be fastboot módba (kikapcs, majd hangerőgomb és bekapcs gomb együttes nyomása, gépre nyomd fel a telót usb-n)
shiftet tartsd lenyomva és klikkelj valahova a mappán belül, "parancsablak nyitása itt"-ra katt
és oda írd be a fent említett parancsot, bá dum tss
-
stingy2
senior tag
Nem tudom, esetleg segít-e, de aki global dev. romot akar telepíteni, itt egy leírás:[link]
Ami így első olvasásra feltűnt:"While Selecting rom file from updater app you have to be connected to internet, it will verify the siganture and few things and give you permission for flashing."
Többen írták már, hogy ez a hibaüzenet:"couldn't verify update package". Lehet, hogy nem tudta neten ellenőrizni a teló, ezért nem települt.(csak tippelek
)
amikor telepítjük updaterből a dev.romot, legyen net a telefonon.(praktikusan wifi, normális sebességgel) -
wazo
aktív tag
Hogyan tudom megnézni hogy nyitott vagy zárt? Lehet a miflash visszazárta amikor feltettem a Global stabilt.
-
wazo
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Global stable 7.1.8 fent.
Global dev. Tölt. Nagyon lassú a neten, meglatjuk. -
Stepo
aktív tag
Nekem régebbi rendszerre(7.1.7 vagy 7.2.3 nem emlékszek) engedte feltenni, de miután frissítettem 7.2.5-re, utána már nekem se engedte feltenni egyenesen a dev.-et.
Esetleg úgy meg lehet még próbálni, hogy downgrade-elni egy régebbi verzióra és, hogy úgy megy-e. De ez lutri, nekem a tegnapi este folyamán sikerült párszor brickelnem szegényt
-
Stepo
aktív tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Kösz, sikeresen felment a global dev. ,TWRP és a SuperSU is 6.4.14-re.
A frissítés csak módosított telepítővel megy? ('emmc_appsboot.mbn' és 'boot.img')
Mert ha nem módosítom a zip-et, akkor bootloopos lesz a SuperSU telepítése után.
A 6.4.28-ra meg még nem sikerült találnom zip-et, így nem tudom módosítani. Bár elég macera minden frissítésnél ezt eljátszani vele.
(#5477) wazo: Nekem zárt loaderrel Global stable-ra(7.1.7 asszem) felment a global dev., bár azzal nem garantált a nyitás.
-
borsodika
őstag
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
Redmi 3 topikban is volt olyan aki nem tőlük vásárolta a készüléket és szeretett volna magyar nyelvű szoftvert rá, bement a szervizükbe és kis költség ellenében rátették a magyar nyelvű szoftvert.
-
wazo
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Most próbáltam china stable rom sim nélkül. Azt mondja a progi hogy nem stimmelnek a telefonon lévő dolgaim a neten lévőkkel.
-
wazo
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Az oké. A sim kartyat bele kell tenni vagy mennie kell nélküle is?
-
Milestone2
nagyúr
Tudtommal az engedély havonta egy készülék nyitására szól, Accounthoz kötve, nem készülékhez.
Ha igaz amit gondolok, akkor ha letelt a hónap, nyithatsz újra, he nem telt le várnod kell, vagy egy másik Accountthoz igényelni újabb jogosultságot....de lehet rosszul értelmezem.
-
wazo
aktív tag
Második készülék nyitasahoz mire van szükség. Elsőt már nyitottam.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
eustock
üzenetére
Üdv Eustock!
Volt már a kérdés de esetleg hátha sokaknak tudtok segíteni azzal hogy közzéteszitek a 7.2.3.0 romra hogyan varázsoltatok magyar nyelvet (bár úgy emlékszem nem frissítést ti fogjátok hozzá adni, gondolom testreszabjátok ha jön hozzá ota frissítés és úgy adjátok tovább nekünk ) hátha érdekel másokat is...
-
eustock
tag
válasz
jocoka1848
üzenetére
Üdv!
Először is jó lenne tisztázni, hogy pontosan milyen készülékről van szó, mivel a Redmi 3 topicban is írtál, nem tudjuk beazonosítani, illetve pontosan leírhatnád hogy mi a probléma.
-
wazo
aktív tag
Kérek szépen egy minél frissebb Global dev. Romot amit miflashel fel tudok rakni, mert zárt bootloderrel Global stablere updateel nem megy fel. Köszönöm
-
jocoka1848
tag
Hogy lehet a Recoveryt elő hívni !
-
wazo
aktív tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Oké köszönöm
-
wazo
aktív tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Nem csak Global devre akarok átállni.
-
Hokitojas85
tag
Nem volt global a telomon, china stable volt eredetileg rajta azt a sajat updaterbol devre csereltem ment az unlock 100% securitys MiAccount kellett nagy meglepetesemre az unlock varazslo vegigfutott. utana volt egy twrp flashelo script amit talaltam az en.miui.com foruman valahol, ezt 2x kellett ratenni masodjara ment, es onnan abbol mar toltam is fel az EU Dev romot majd kapott egy factory resetet es egy supersu flasht szinten twrpbol igy a root is megvolt. Az EU Dev china devbol van tehat hetente frissul. Frissites utan ujra kell flashelni a supersu-t de ez nem problema mert twrpben akar 10 zipet is sorba tudsz rakni es egymas utan feltolja aztan advanced wipe menuben torlom a dalvik cache-t. (lehet hogy ezt nem kene manualisan megtnni de en meg szoktam) sima cache particiot nem uritem mert akkor ugrik a tema beallitas is.
Bajom nincs az EU rommal a regi redmi 1s -emen is az volt, annyi van hogy neha a wifi ha automata savra van rakva akkor az 5 ghz-et csak azutan keresi ha ki-be kapcsoltam az egesz wifit. De meg kell emlitenem hogy a 2 hettel ezelotti frissites ota ezt egyszer sem kellett mar megtennem. -
Stepo
aktív tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
És milyenek a tapasztalataid a Global dev.-el?
Mennyire megbízható/bugos?China dev.-re egyenesen rá lehet tenni Miflash-el a Global dev.-et? A bootloader nem zár vissza? Nem teljesen vágom még ezt a nyitás-zárás dolgot

Most ott vagyok, hogy felnyomom a china dev.-et és azon nyitok, de ha nem zár vissza a global dev. után, akkor azt teszem fel.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Wazo : Nekem például az a "kokány" rom - hiába tudott magyar nyelvet - egyrészt nem frissül soha, Bluetooth nem működött rajta nem párosodott (jó ez a szó ide
) a kihangosítóval, e-mail problémáim is voltak aztán feltettem a 7.2.3.0 és minden megoldódott... Amúgy miért szeretnél visszaváltani? -
eustock
tag
Sziastock!
Módosítottuk a szoftverrel kapcsolatos információkat a termékek adatlapjain.
A vásárló alapértelmezetten a 7.2.3.0 magyar nyelvű szoftverrel kapja kézhez a készüléket, ez a verzió az interneten keresztül nem frissül, de ez nem jelenti azt hogy a jövőben ne adnánk ki hozzá mi frissítést.
Aki kéri az pedig a 7.2.3.0 gyári global szoftverrel kapja, ez a verzió az interneten keresztül frissül, de magyar nyelvet egyelőre nem tartalmaz.
Minkét esetben a bootloader állapota: nyitott
EU Stock
-
Stepo
aktív tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Lehet hülye kérdés, de a dalvik cache törölhető zárt bootloaderrel is?
Én úgy tudom, hogy ahhoz custom recovery kell. (Legalábbis az eddigi telóimon úgy volt, ez az első zárt bootloaderesem.) -
kelzsoca
félisten
(#5441) wazo
Miflash-el megoldható, recoveryben valószínűleg nem fogja engedni.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Galaxy note 2 hoz? Honnan lehetett leszedni?
-
wazo
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
7.2.3 helyett 7.1.8
-
wazo
aktív tag
Újabb Global stabil romra regebbi Global stabilt lehet flashelni?
-
Könyvelő9892
csendes tag
Sziasztok!
Milyen ROM-al érdemes kérni a telefont?
Global stable (gyári) ROM-al?
Fórumon olvastam,hogy erre lesz majd vmikor hivatalosan magyar nyelv.
Ami nekem fontos lenne, hogy nyitott Bootloader, stabil, frissüljön a szoftver, Google play, Google szolgáltatások legyenek rajta és majd vmikor magyar nyelv is kerüljön rá. -
Surda-
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Gondolkodom a 2gigás változaton én is.
Redmi 3 helyett, csak nem tudom ,hogy a note méretét hogy tudnám megszokni
Kamerája van annyira jó,mint a remi 3-é? -
monyo12
tag
Sziasztok! Olyan gondom van a telómmal,hogy telefonálás közben a másik fél nagyon halkan hallja amit mondok,én viszont tökéletesen hallom öt...Valakinek van valami ötlete? Elõre is köszi
-
Bastard-s
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
A fastbootos leírásnál az van,hogy: A global developert nem szabad flashelni, brickelheti a telefont. Átneveztem a update.zipre,de úgy sem megy fel a gyárival.
-
Bastard-s
tag
Bocs mindenkitől,de már nincs hangulatom keresgetni... Valaki betudná linkelni a leírást a global dev felrakásáról?! Próbáltam a gyári frissítővel betallózni,de azt írja,h couldn't verify update package. Gány rommal jött china stablet sikerült eddig felrakni. Köszi
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Redmi Note 2 akkuidejét szorozd meg kettõvel, kb ennyire jó a Redmi Note 3 Pro fogyasztása.
Olvasgass. Szerintem hamar meglátod a RN3Pro erősségeit és a gyengéit is. -
ricshard444
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod!

Nem lenne gond az angol ROM-mal, a MIUI is nagyon hasonlít az EMUI felületre, ami a Mate 8-mon van, azt pedig nagyon szereti. Elolvasok majd a fórumból egy nagyobb szeletet, ha lesz időm, remélem sok pozitív véleményt fogok olvasni, mert nagyon kevés a lehetőségem, ami nem kerül 2 talicska pénzbe.
Én anno a Note 2-mön csak MIUI-t használtam, mert sosem fagyott, jó volt az akku idő és gyors volt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
A kamera szerintem minimum átlagos. De nem sz@r.
A Redmi Note 3 Pro nagyon jó telefon, de a bootloader zárással kompromisszumok jöttek.
Figyelembe kell venni hogy ez egy kínában kínaiaknak készült telefon.
Azaz alapjáraton nem tud magyarul. Kínaiban jó, meg angolban.
Próbálom úgy leírni a valóságot, hogy Neck nagyùraság izlésének is megfeleljen.
3 lehetőséged van:-gyári kínai-angol ROM, frissítésekkel. Morelocale programmal legalább az alkalmazások magyaríthatók.
-forgalmazók által módosított magyarul is tudó ROM, sohanapján frissítésekkel.
-gyári Global ROM, előre telepített Google Appssal, folyamatos frissítéssel és a reménnyel hogy hamarosan hivatalosan is belekerül a magyar nyelvHardverileg nagyon gyors vas.
De nem az a "megszokott" Sam/Son/Lg stb telefon, amihez a legtöbb felhasználó szokott. Itt azért egy kicsit mélyebben bele kell szokni/kóstolni/tanulni az androidba/miuiba. -
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Barátnőmnek lassan itt a születésnapja és nagyon tetszik neki a Huawei Honor 7, de közben én meg megláttam ezt a telefont és elég szimpatikusnak tűnik, külsőre is megfelel a kritériumjainak. A Honor-ral a gyenge GPU a gondom, azért gondolom ebben erősebb van, hosszabb időre szeretnék neki valamit venni és nem akarok elavult hardvert adni a kezei közé.
Tudtok valami okosat mondani? A kamerát a mobilaréna adásában eléggé megszólta a kolléga, tényleg ennyire rossz a helyzet?
-
Vanka
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én Mi4-ről költöztem az 6-os droid,nem volt gond
-
tuningtomi
aktív tag
Most hogy azt hittem minden szép és root nyomtam egy restartot.
Azóta nem tudok a play store-ból telepíteni semmit, restart előtt működött.
Elindul a letöltés, és telepítésnél kiírja hogy valami 505-ös hiba miatt nem lehetséges.
SD-ről persze megy a telepítés gond nélkül.
Volt már wipe dalvik cache, play store frissítés eltávolítás, nincs semmi fagyasztva, restart is megvolt többször...
Valakinek ötlete? -
Xmister
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pontosan azzal az opcióval. Én is úgy költöztem át N2-ről

-
WhiteWalker
nagyúr
Az lenne a kérdésem , hogy Note2-rol hogy lehetne átvinni az egész rendszert, appokat,settings erre a készülékre?
Az átköltözes opcióval? Vagy másképp? -
Old FatBoy
aktív tag
A 7.2.5.0-hoz van valahol módosított boot img?
Megint nem megy a Wi-Fi-m. -
Stepo
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Próbálj meg egymás után többször kerestetni vele frissítést, nekem volt már hogy segített.
Ha nem talál akkor lehet nem egyszerre engedélyezik az összes készüléken, hogy ne legyen nagy terhelés a szervereken. Vagy ha 2 gigás verzió, akkor lehet a 3 gigásra hamarabb adták ki. -
Milestone2
nagyúr
válasz
tuningtomi
üzenetére

-
Xmister
senior tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
[link]
Ebben benne van a boot.img módosítás is. -
golyós
addikt
Annyira bírom ezt az idióta frissítési hozzáálást, hogy valaki jár a 7.2.5 -öt nyuzza míg én még a 7.2.4-et sem kaptam meg.

-
Xmister
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ezen a telefonon global dev-ben nincs. xiaomi.eu weekly-ben sincs már, csak és kizárólag a china dev-ben lehet engedélyezni unlock után.
tuningtomi: Amíg a boot.img-ből nem szeded ki a verify-t, addig nem is fog elindulni SuperSU-val.
-
Stepo
aktív tag
Lehet az lesz a vége, hogy visszarakom az egyik china romot és kinyitom azzal.
(#5400) Savageboy: Igen, megegyeznek, csak egy accountom van és a régi telómat már töröltem.
Hmmm, ez érdekes, akinél lehetett nyitni, fastooboot-nál annak is "Marshall London Device" néven szerepel eszközkezelőben ? Nálam úgy szerepel, de az egy másik eszköz... Mintha a driverek kicsit megkavarodtak volna.

-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Eddig global stable volt rajt, pont a root hiánya miatt nyitottam ki a bootloadert és tettem fel a global dev-et.
Én is úgy gondoltam hogy root-olva lesz alapban. -
Milestone2
nagyúr
válasz
tuningtomi
üzenetére
A global dev is le lett butítva ezek szerint? Vagy a global dev-ben sosem volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

) a kihangosítóval, e-mail problémáim is voltak aztán feltettem a 7.2.3.0 és minden megoldódott... Amúgy miért szeretnél visszaváltani?