Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tuningtomi
üzenetére
A devek alapból rootoltak, nem kell supersu.
-
wazo
aktív tag
Sziasztok, tudnátok egy linket ahonnan a legfrissebb fastboot Global dev. Romot le lehet tölteni? Köszi
-
tuningtomi
aktív tag
A global dev-et hogyan lehet root-olni?
TWRP-ből a supersu telepítése után nem indul el a teló. -
Stepo
aktív tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
Valószínűleg az lesz a következő, hogy megpróbálom global dev.-el, illetve china dev.-el...
A dev. verziók mennyire stabilak/bugosak?(#5391) Mephistoone: Reggel óta van fent a 7.2.5, eddig még egyszer se dobta el. (Bár nem állítom, hogy megjavult, kb nap végére derül ki. Nekem úgy tűnik, hogy hosszas inaktivitás után dobja el.)
-
Stepo
aktív tag
Valaki találkozott már ilyennel, esetleg tud rá megoldást?

Különböző verziójú global romok alatt próbáltam (7.1.7 ; 7.2.3; 7.2.5).
Próbáltam legyalulni a telefont, újraflashelni,törölni a MIUI fiók hozzárendelést, újra hozzárendelni, find device-t, de eddig semmi sem jött be.
Valakinek ötlet?
"Couldn't verify device. Current Account is different from the account info on the device" -
Mephistoone
senior tag
Ha esetleg valaki felteszi az uj updatet akkor nézze mar meg hogy kimarad e a hálózat...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tuningtomi
üzenetére
Úgy látszik mindent kétszer kell csinálni, kétszer kell csinálni...
...avagy ismétlés a dugás anyja. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
Sikerült TWRP-be belépni, feltettem ismét a global dev-et és most már elindult a teló

(#5390) Milestone2

Amúgy a supersu-t rá lehet engedni TWRP-ből a global dev-re?
Utána tért magához hogy újrahúztam a rom-ot, de a supersu-t nem tettem fel. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Feltettem TWRP-ből a global dev-et és supersu-t.
Újraindítás után csak fekete képernyő van MI logóval.
Vártam több mint 10 percet, semmi változás.
Power gomb hosszan nyomva újraindul és ugyanitt megáll. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Köszi

Na most bejött kínai nyelven a TWRP, valamit kiír meg hogy húzzam el a csuszkát
Itt mi a teendő?
Megtaláltam a magyar nyelvet
-
Mephistoone
senior tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
2x tedd fel a twrp-t nekem akkor ment és figyelj a recovery gombkombinációjára (de szép szó)
-
tuningtomi
aktív tag
Sikeresen kinyitottam a bootloader-t china dev rom-al, gyári recovery-be mégsem tudok belépni az update alkalmazásból, csak a teló képe usb kábellel jön be.
Próbáltam feltenni TWRP-t, látszólag le is fut a telepítés, de a recovery még mindig nem elérhető.
Mi lehet a baj? -
dacsa
senior tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Thx #5381:Thx
-
wazo
aktív tag
érkezett global Dev. Frissítés .
6.4.28 -
tsont
csendes tag
-
2rok
csendes tag
Köszi. Minden készülékemet angolul használok (nem értem a magyar szakkifejezéseket). Csak ennyi a hátránya a gyári romnak? Az eustockon azt írják hogy: "nincs Magyar nyelv, Google Play, Google szolgáltatások" Ebből én azt szűröm le, hogy google play sincs, ami viszont kellene nekem.
-
2rok
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon után nézelődöm. Jelenleg egy Xiaomi Redmi Note 3 Pro (3/32) és egy Nexus 5x (2/16) között gondolkodom. Árban kb azonos a 2 telefon. A note3-al kapcsolatba lenne egy olyan kérdésem, hogy a MIUI 7.2.3.0 amivel hirdetik pl az eustocknál, az melyik android verzióra épül? Eddig Galaxy s4-em volt, szerettem a gyári frissítéseket (ezért nézem még a nexust is). De ahogy látom ez nem frissíthető. Vagyis frissíthető, csak én nem fogom, tehát amivel megveszem nekem olyan lesz amíg használom, ezért érdekelne az android verzió.
Köszi.
-
-
stingy2
senior tag
válasz
borsodika
üzenetére
"Ha leadja szervizbe és a szervizbe bekapcsol és javìtás nem történik akkor ugyanazt a készüléket fogja visszakapni."- A 3 napos cseregarancia esetén nem a szervizbe viszed, az eladó cserél, mégpedig kérdés nélkül, ha a készülék nem alkalmas a rendeltetésszerű használatra. Ebben az időszakban nem is kerülsz kapcsolatba a szervizzel, csak az eladóval.
"A 3 napos csere akkor érvényesíthető amennyiben hibás a készülék és a szerviz is úgy ítéli meg.'
Nem. Ha hibás a készülék, és ez 3 napon belül jelentkezik, akkor ott nem a szerivzbe viszed vissza, hanem az eladónak küldöd és ő köteles cserélni!(nyilván,itt ő ellenőrzi, hogy hibás-e a készülék.Kihangsúlyoznám, ha egy telefonnal nem tudsz telefonálni, akkor az azonnali csere, 3 napon belül, semmi megpróbáljuk megcsinálni, vagy ilyesmi)(#5364) golyós Eustocknál ott a 3 nap.[link] 8. pont.
(#5366) jocoka1848 engem is érdekelne, hogy akkor most milyen magyar rom van rajta? vmi módosított global stable?
erről nagy a hallgatás, ami azért gáz, mert mégiscsak legalább olyan fontos, mint a hardver, ha nem fontosabb. -
jocoka1848
tag
Eu stok rom csak nekem nem jön össze vagy nektek sem kerek egészen !

-
eustock
tag
Sajnos a kínai töltő sem toldóval, sem toldó nélkül nem forgalmazható, nem mi találtuk ki, mi sem örülünk, de nem tudunk mit tenni.

(#5361) stingy2
Jelenleg csak érdeklődtünk, mi történhetett a készülékkel, egy szóval nem mondtuk hogy nem segítünk, nem cserélünk stb..

(#5359) katona84
A jelzett problémával kapcsolatosan volt egy válaszunk, természetesen kezeljük a dolgot, a többit kérlek privátban beszéljük meg.
-
golyós
addikt
-
-
stingy2
senior tag
válasz
katona84
üzenetére
"Hogy tudom bizonyítani, hogy nem nyùltam bele?"- sehogy sem kell bizonygatnod semmit. Gondolom nem nyitottad ki a házat (azért mielőtt visszaküldöd fotózd körbe, h tényleg érintetlen). A barkács rommal meg amúgy is ellőtték a pöttyöst, ha variálni próbálnának és a fogyasztóvédelemnél landolna az ügy. De ne fussunk ennyire előre, szvsz normális társaság, simán ki fogják cserélni

-
stingy2
senior tag
válasz
katona84
üzenetére
Ja, még egy tanács: holnap küldd vissza, simán belefér a 3 napba, cseréljék ki. NE fogadd el, ha javítgatni akarják!!!! (jegyezd fel a készülék azonosítóit, ha netán ua. küldenék vissza javítva.és persze utánvét, hogy legyen papírod a feladás dátumáról) Elnézést az Eustock-tól, és is vettem már ott ezt azt, korrekt társaság, félre ne értse senki. DE, ilyenkor a saját érdeked érdemes nézni!
"Ha visszaküldöm megcsinálják"
NEEEE
3napon belül CSERE VAN!!!!! Ne csússz ki belőle, az jogvesztő! -
katona84
tag
-
stingy2
senior tag
válasz
katona84
üzenetére
Nyugi, miért lenne kuka? Új, garis telefon, ha máshogy nem megy, vissza kell küldeni javításra.
Szoftver telepítése miatt nem szokott garanciavesztés lenni
Meg ezzel a rommal amúgy sem szólhatnak egy kva szót se, max ha kalapáccsal próbáltad volna kinyitni 
Esetleg megpróbálhatod ráflashelni a global fastboot romot, ha megy az angol, de én biztos nem szórakoznék vele magyar garancia esetén. -
katona84
tag
válasz
stingy2
üzenetére
Szia! Elvileg megjegyzésben kellett volna jeleznem ha beletartozok a hozzáértők körébe..de mivel tényleg laikus vagyok nem jeleztem és magyar nyelvvel kaptam playstoreval mindennel.
A pc-m is nemrég adtam el és ezt a telót mindenesnek, de főleg játékra használtam volna. :S Remélem nem kuka...reggelre gyomorvérzést kapok, hogy most mi lesz.U.i: most már az sem érdekelne ha angol lenne, csak működjön!
-
stingy2
senior tag
válasz
katona84
üzenetére
Milyen ROM-mal kaptad a telót? Nyitott BL, vagy zárt?
Olvasva a honlapot, elég értelmezhetetlen számomra ami ott van:
Azt írják, hogy:"Szoftver: MIUI Global 7.2.3.0 Stable
Nyelv: Multilang. (Magyar nyelv elérhető)
Mindennapi használatra alkalmas, friss kiadású, Google szolgáltatásokkal rendelkező szoftver.
A szoftver nem frissül az interneten keresztül."
A 7.2.3.0 tényleg a legfrissebb global stable, de abban hírmondónak sincs magyar, azt ezek szerint belegányolták valahogy.Mivel nem frissül ota, ezért is látszik, hogy vmi házi főzött rom.( a fenti számú global stable frissül ota-n keresztül)
Amit a vásárlók 95%-ának ajánlanak?
Ha meg nyitott BL-lel kaptad, akkor haladó felhasználó vagy, nekik ajánlják. Azt olvashattuk, hogy a twrp, supersu páros okozott pár kellemetlen órát haladó fh-knak is, ezért ezt is elég merész így eladni.Szvsz ezt a telefont az vegye, aki ért hozzá(5%), vagy beszél angolul.Legalább is amíg nem lesz vmi hivatalos(abb) magyar global dev, vagy miuihu- bár az valszeg egyáltalán nem lesz.Ezek a házilag főzött romok okozhatnak meleg pillanatokat addig...
-
katona84
tag
válasz
eustock
üzenetére
Szia!
Elvileg azért rendeltem a magyar verziót, hogy ne kelljen hozzányùlnom, nem is értek hozzá, viszont sim kártya nélkül használtam és regisztráltam a swiftkey-t az elején, nem tudom ez így baj lehet-e.
Előtte a Dead trigger játékot töltöttem le, meg pár menü témát próbáltam ki. Majd ezt követően a második játék telepítése közben kapcsolt ki a készülék. -
stingy2
senior tag
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
pillanatragasztó meg fél méter szigetelő szalag, aztán gyerek legyen a talpán, aki kanállal szétszedi

-
Biluxzsolt
aktív tag
Itt nem rólatok van szó, benneteket senki nem félt, mert profik vagytok. Ha van gyereketek az, ha nincs akkor a vendégségbe hozzátok beugró haverotok 2 éves kislánya fogja épp piszkálni a puding evő fém kanállal abban a 0.1mp-ben amikor épp a telódat mutatod az apjának.
Nem kell a bajt keresni, jön majd úgy is magától.
-
eustock
tag
A termékeket kivonják a forgalomból, komoly bírságra számíthat, ha ebből baleset is lesz, akkor még másra is lehet számítani.
-
eustock
tag
válasz
jeges89
üzenetére
A Puremobile-nál viszont felbontatlan doboz van, így az eredeti töltő és hozzá átalakító
A gyári kínai Xiaomi (villás) töltő kereskedelmi forgalomba nem kerülhet Magyarországon, erről tiltó határozat is van, aki ennek ellenére forgalomba hozza az szeret kockáztatni.
(#5328) katona84
Szia!
A leírt jelenség csak abban az esetben fordulhat elő, ha visszazár a bootloader...
A bootloader magától (vagy egy játék telepítéstől) nem zár vissza, tehát pontosan mi történt a készülékkel?
-
jeges89
csendes tag
Sziasztok! Erre én is rákérdeztem az EU Stock-nál. Azt mondták, hogy ki van tiltva, és ezért raknak a dobozba másik töltőt. A Puremobile-nál viszont felbontatlan doboz van, így az eredeti töltő és hozzá átalakító (erre is rákérdeztem).
Blitzwolf töltővel van valakinek tapasztalata? QC hiányában van értelme áldozni rá? Most elvileg akciós Bangood-on. -
Heavyrain
őstag
Maga a kamera modul erős,az alap kamera app viszont nem a legjobb.(várható is egy javítás)
Elméletben,ha másik kamera programot használok, akkor azzal ki lehet hozni a maxiumot a kamera modulból?
-
tovgab
aktív tag
Nincs lehúzva a kamerája, eddig majdnem mindenki azt mondta, hogy erős közepes. Az, hogy nem isteníti mindenki, az nem azt jelenti, hogy rossz lenne. De az is hozzátartozik, hogy kb. ez a 3 legjobban sikerült kép amit a telefonnal készítettem. És hozzáteszem, hogy én egyáltalán nem vagyok elégedetlen a teljesítményével, de ha itt a fórumon megkérdezi valaki, hogy milyen a kamerája, akkor ezután is csak azt tudom mondani, hogy erős közepes, mert így van. (nyilván az árkategórián belül ez teljesen elfogadható)
-
tovgab
aktív tag
válasz
katona84
üzenetére
Nem vagyok annyira pro, de szerintem a fastboot-ba való belépés az már jó jel. Fel kellene telepítened a Mi PC Suite-ot, ez egyben felrakja a telefonhoz való drivereket is. Innen már úgyis csak PC-vel jutsz tovább. Én megpróbálnám a Miflash-sel újrahúzni a telefont (ahogy ebben a leírásban van) mondjuk egy global stable fastboot rom-mal, hátha még menthető a dolog, de remélem lesz valaki aki megerősít ebben, vagy tud jobb tanácsot adni neked.
Valószínűleg Xmisternek van igaza.
-
katona84
tag
Szia!
A bekapcsológomb+hangerő felfele nyomva tartásával bejön fekete alapon fehérrel a telefon sziluettje melybe alul egy kábel csatlakozik gondolom micro USB...innentől nem tudom merre lehetne tovább nyomkodni mert csak kikapcsolni lehet.
A bekapcsológomb+hangerő lefele nyomva tartásával pedig bejön egy szerelés alatt álló droid, alatta FASTBOOT felirattal..de itt is hiába nyomkodok bármit semerre nem tudok továbbmenni csak kikapcsolni.
Ha alapállapotban csak a bekapcsológombot nyomom a telefonon egy pillanatra megjelenik a "mi" felirat majd eltűnik és a telefon nem kapcsol be.
Ennyire jutottam sajnos.
-
tovgab
aktív tag
válasz
katona84
üzenetére
Elvileg a 2A-es Dogee töltőtől semmi baja nem lehetne, de azért próbáld meg egy másikkal is, vagy csak a gép usb portjáról. Semmilyen billentyűkombinációra nem reagál a teló? Ha egyik sem válik be, akkor pedig élj a jótállási igényeddel az Eustock.eu felé és cserélik egyből. Lehet peched van és kifogtál egy hibás példányt...
-
katona84
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett nekem is az Eustock-ról a teló (Note 3 Pro 2gb) és minden rendben is volt, nagyon tetszik...viszont egyszer csak kikapcsolt a telefon alkalmazás telepítés alatt. Egy játékot akartam feltelepíteni a playstore-ból, hogy megcsodáljam a telefon képességeit.
Töltőre raktam de azóta sem tudom visszakapcsolni, lehet hogy a nem gyári töltő miatt?
Egy Dogee töltőt mellékeltek hozzá aminek a kimenője 2A.Mi tévő legyek szerintetek? Meddig hagyjam töltőn? Valamint hiába töltöm, a telefon nem, csak a töltőfej melegszik ez így ok ( a telón narancssárga led villog)?
Előre is köszi ha tudtok segíteni, nem szeretném visszaküldeni ha nem muszáj.
-
-
monyo12
tag
Szia! Sztem az eustock a befutó a gari miatt!!
-
scream
veterán
Hali!
Érdeklődnék, hogy szerintetek EUStockról rendeljem-e vagy ahogy láttam elég sokan a Spemall-ról rendelték, csak kicsit tartok tőle.
EUStock-on 75ezer, Spemall-on EU Express-el 250 USD (kb 67ezer Ft), kuponnal (SPEFBRN3) -> -4USD + tok + tempered glass.
-
tovgab
aktív tag
-
tovgab
aktív tag
válasz
Bastard-s
üzenetére
Nekem mind2 kártyám vodás, az egyik csak netre van. Bárhol jártam eddig az országban, valamilyen (H, H+) hálózat mindig rendelkezésre állt. Nem nézegettem folyton, de például a Waze-t használom bárhova megyek, sosem volt gond a térképek letöltésével, de a böngésző is mindig, mindenhol működött. Szóval én semmilyen hátrányát nem érzem a B20 hiányának. Golyós gondolom fordítva akarta írni a 3G►H►H+-t, de abban igaza van, hogy neted mindenhol lesz, maximum nem a legjobb késleltetéssel és sebességgel...
-
vlaci8888
csendes tag
Sziasztok!
Holnap, holnapután szeretnék rendelni egy 16gb-os note 3 pro-t, tud valaki esetleg kupont a rendeléshez? (Nem lenne rossz egy ajándék tok, fólia vagy esetleg egy kis kedvezmény) Előre is köszi a segítségeteket!
Üdv.: L
-
Esprit12
csendes tag
Hali!
Nagyon gondolkodok egy Pro megvásárlásán, de fontos lenne hogy milyen benne a hátlapi kamera. Persze nem várok annyit tőle mint egy 200-250 ezres telefon esetében , de legalább jobb e mint a sima Note 3 kamerája!? -
Bastard-s
tag
Olyantól kérdezném,aki csak vodás kártyával használja. 3g kb 90-95%-ban van?
-
pvt.peter
őstag
Global Stable v7.2.4.0 mikorra lesz elérhető a nagyközönség számára is?
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Egyelőre nem volt időm rendesen utána olvasni, de a heti developer rom nem tartalmazza a magyar nyelvet, mint más Mi telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...avagy ismétlés a dugás anyja.

NEEEE

)