Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

MWC 2016: Belefutottunk a Redmi Note 3 Próba

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Qualcomm standjánál pillantottuk meg a Xiaomi fémházas phabletjének Snapdragon 650-es változatát, és megnéztünk vele egy-két teljesítménytesztet.

Hirdetés

A Redmi Note 3-at aligha kell olvasóinknak bemutatni, hiszen a fémházzal, ujjlenyomat-olvasóval, és 4000 milliamperórás akkumulátorral felszerelt, Helio X10-es masina hazánkban is népszerű, és itt-ott meg is lehet vásárolni tengerentúli rendelés nélkül.

Bármennyire is újszerűnek hat a phablet, a Xiaomi időközben már frissítette a szériát, a Note 3 Pro ugyanis a mediatekes SoC-t qualcommosra cserélte, és a készülék meg is mutatta magát az utóbbi MWC-s standjánál. Az hamar kiderült, hogy igazából csak belülről történtek változások, hiszen megmaradt az 5,5 hüvelykes, 1080p-s megjelenítő, a hátlapi biometrikus szenzor és a kényelmes hátlapi ívek. A kamera felbontása ugyanitt 16 megapixelesre nőtt.

A Redmi Note 3 Pro pont úgy néz ki, mint a sima változat, a különbség hardveresen van
A Redmi Note 3 Pro pont úgy néz ki, mint a sima változat, a különbség hardveresen van [+]

Az újdonságot leginkább a Snapdragon 650-es rendszerchip jelenti, amely nyolc Cortex A53 mag helyett négy Cortex-A53-as és két Cortex-A72-es magot rejt az Adreno 510-es IGP-vel egyetemben. Videónkban megmutatunk néhány teljesítményteszt pontszámot, arra viszont nem jutott időnk, hogy minden általunk használtat lefuttassunk vagy kettő között hagyjuk a készüléket teljesen lehűlni. Mondjuk nem is melegedett fel érezhetően. A Qualcomm az eszközt amúgy Note 3 All Mode névvel állította ki, és jelezte az X8-as LTE támogatást, amellyel 300 Mbps-os letöltési és 100 Mbps-os feltöltési sebesség érhető el (2 x 50 Mbps), olyan hálózatokon, ahol ezek az értékek a szolgáltató által biztosítottak.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.