Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Ez a hivatalos fastboot letöltőoldal...és?
a fastboot ROM-ot már letöltötted nem?
Azt telepítetted a MIflash-val, nem?
Innen az 7.1.16.0 jön le...de ha nem tudsz EDL módba menni akkor minek?
Csak ha netán elérte Digojr-t és azt mondta mehet Fastboot módban akkor merd ráengedni a MiFlasht. -
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
sajnos nem . bejön a mi logo
de találtam egy ilyet
benne van a full netcom és fastboot -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Haladás. Visszakapcsolva nem tudod továbbra sem előhozni a hangerő+- egyszerre EDL módot...?
Most már bátrabban próbálhatod, hiszen ki tudod kapcsolni. Vagy tölteni egy kicsit majd utána kísérletezni. -
han_lev
senior tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Próbáld mind a 3 gombot nyomva tartani 15 másodpercig. Elvileg akkor kikapcsol... Vagy ki kellene neki...

Csak egy ötlet... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Hát könnyebb lenne, ha már a tudoroknak is lenne RN3Pro a kezében, könnyebben adnának segítséget, vagy ha már többen átromolták volna. Így most J.Cs. és Stingy2 segítségére számíthatsz, vagy Digojr szaktudására.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
látom

nem értem -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Sajnos: "...You need to Start your Phone in Download Mode.(Not Fastboot Mode)..."
Az én MiNote telómat még Fastboot-ba kellett rakni és úgy ráengedni a MiFlash-t, ezek szerint ezen is változtattak (vagy a zárt BL miatt van így), nem tudom.
Megint jó lenne tudni mit csináltál másképp, hiszen tegnap két kollégának (J.Cs. és stingy2) is problémamentesen sikerült...
Küldtem privátot is azt is olvasd el.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
nem megy átlépi
mivel elkezdte a flast a mi flash gondolom átfleshelt valamit
fastboot modba nem lehet valami flashelni? belenézek a bat fileok-ba fastboot parancsok vannak -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Tudom csak közben én is továbbítom amit írsz.
Pedig valahogy be kéne lépned abba a k..v@ EDL módba. -
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
ezt mondom semmit nem csinál

-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
If Phone is Bootloop :- Press and Hold Volume Up(Vol +) and Volume down(Vol -) Button and connect it to the PC. ...és basszuskulcs ez nem jön elő...
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
mivel mindig bekapcsol hiába nyomom a fel- le hangerőt bejön a mi logo és nem megy download módba
ezért a mi flash nem ir ki semmit
van fastboot kis emberkéveligen lépésről lépésre
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Továbbkérdeztem. Ha lesz érdemi válasz jövök.
A MiFlash mit írt ki, hogy rendben?Lehet le kéne futtatni még egyszer a Fastboot ROM telepítését.
És mindent úgy csináltál ahogy J.Cs. linkjén írják...?
Szerintem futtasd le újra a MiFlash-t! De pontosan a leírás szerint.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
az global
ki sem tudom kapcsolni mindig visszakapcsol -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Akkor a GLOBAL.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
global stable amit itt feljebb linkelt valaki
7.1.7 -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Melyik verzió stabilt?
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
SOS ha valakinek van rám türelme.
Próbáltam egy stable romot feltenni
kiirta a mi flash miután elindult hogy nincs elég hely vagy valami ilyesmi
na azóta csak mi logo van és semmi más
ötletet kérnék
van vol+ ra telefon rajz a képernyön
vol - -ra fastboot
power off nem megy mert mindig visszakapcsol
-
XenHai
senior tag
Valaki meg nézni ,hogy a globálban lévő Google Keyboard-ban letölthető a magyar nyelv ? Ha nem akkor frissíthető ?
Alkalmazásos fórumban írták ,hogy frissítetek a Google Keyboard-ot és van benne magyar nyelv +ellenőrző meg swype is .És meglepő módon használható is . -
szapeboy
tag
Nekem most jött meg, január 18-án rendeltem spemall-tól. Küldtek levelet, hogy a késés miatt majd lesz benne ez meg az illetve kóddal rendeltem, ami ingyen tokot és képernyővédőt takart. Hát semmi nem jött hozzá, de sebaj, reklamálok.

-
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Cseh bolt, ha jól tudom.
-
jimmy5
aktív tag
este 6 körül hozza a DPD.
Kiváncsi leszek,hogy megérte-e az árát ?

-
Milestone2
nagyúr
válasz
ElDiabloo
üzenetére
A MiAccountot menti ezeket a felhőbe és első telepítés elején (közben) megkérdezi, hogy új készülékként telepíted vagy visszaállítasz felhőből.
Ezen kívül ha mindkét készülék a kezedben van, akkor van egy költöztető (transfer) alkalmazás, de azt nem használtam soha...tapasztalatom nincs, csak tudom hogy van.
-
siletto
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
a xiaomishopon már az MTK RN3 ára is annyira el van szállva, hogy onnan szerintem nem sokan veszik majd
Gyakorlatilag egy kisebb telefon árával több. -
ElDiabloo
senior tag
A telón van valami backup alkalmazás amivel egyből tudom telepíteni az előző telefonról lementett alkalmazásokat és azok adatait?
-
válasz
sanyika987
üzenetére
Flex 2
+ garantált magyar nyelv (már ha fontos)
+ B20 frekvencia, ha európait veszel
+ jó üzemidő
+ AMOLED kijelző, ha az a fontos
+ jó teljesítmény (S810)
+ egyedi kinézet (hajlított)
- valszeg csak 2GB RAM-mal kapsz normális áron európai verziót
- 3GB-s távol keleti verzió szokott lenni (nincs B20)
- garanciáztatás kérdéses, ha nem LG-től veszed
- nem lesz rá android 6Redmi Note 3 PRO
+ nagyon jó üzemidő
+még jobb teljesítményjó teljesítmény (S650, a Snapdragon 810-nél nem gyorsabb)
+ 3GB RAM, ha 32GB-s verziót veszel
+ 90%, hogy lesz rá android 6
- magyar nyelv nem garantált, sőt egyelőre úgy kell venni, hogy nincs, és talán nem is lesz
- garanciáztatás kérdéses
- nincs B20 -
t.roby90
tag
válasz
sanyika987
üzenetére
Sztem a RN3 pro sokkal jobb akksiban, teljesítményben és talán árban is kedvezőbb.
-
Kornel
veterán
válasz
zolipapa66
üzenetére
Bemegyek a boltba, nem árulják?

-
golyós
addikt
válasz
hakydakillah
üzenetére
kivégzés: Simon Tibi

-
sanyika987
aktív tag
Üdv mindenkinek
A véleményetekre lennék kiváncsi
Telefon vásárlás elött állok és 2 telefon között vacilálok ( flex 2 ,redmi note 3 PRO)
Pro/kontra elven kérlek indokoljátok Melyiket válasszam
Nagyon hálás lennék ha segítenétek -
Steve1207
veterán
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Nekem nem küldtek semmit hozzá, írtam is nekik, hogy az előrendelős incidensek után még volt képük a pofámba hazudozni?
Már mindegy, a teló itt van, az a lényeg.Egész gyors a gépezet, ráhegesztettem egy Sense Launchert HTC-s létemre, de letettem róla, mert még mókolni kellett volna rajta, így maradt a MIUI, jó az (csak a mappázást és alkalmazáskezelést nem bírom benne annyira).
Morelocallal minden oké rajta, nem kell ide teljes magyar rom és egyebek.Kamerát láttam veséztétek kicsit. Nagyon szobában nyomkodtam, plusz du kicsit kint és félfényben. A gond a fókuszáláson van és hogy jobban tömörít is a cucc. Camera Next-et próbáltam és Open Camerat, utóbbiból ég és föld, amit sötétben ki lehetett hozni, csak sok vele a szüttyögés.
Ellenben szerintem egész jót lő a gyári is odakint, annyi, hogy kézzel kell fókuszálni, úgy sokkal élesebb és jobb lesz.
(Görögöknél olvastam, hogy már foglalkoznak a kamerával, ahogy a sima RN3 is kapott optimalizálást, új HDR mód, OIS meg ilyen szoftveres nyavaják).VR: valaki kérdezte, nálam is ugyanaz a helyzet, néztem mindent, külön lejátszót, gyári appokat, sima nagy képet, ilyen olyan videót. Ahogy utánanéztem máshol kernel optimalizálatlanságból akad egyelőre.
44%-on érkezett, nyomkodtam majd 4 órát (update, telepítések sorra, ide oda leszed felrak egy két dolog), alig akar merülni

-
Hokitojas85
tag
Megjött a teló, viszont a nyomi spemall nem azt a tempered glass-t küldte ami a telóhoz való. Írtam is nekik egy Ticketet.
-
golyós
addikt
Fas.om a sok sasszeműbe

Ráraktam a Camera Fv5 appot is hátha javít valamit de nem.
Pedig odabökök ahová szeretném a fokuszt és utána exponálok.Próbálgatom még mert más képei ennél azért jobbak.Kültéren meg kifejezetten rossznak mondom.A 8 méterre lévő kamion rendszámát sem lehet leolvasni. -
storm3
senior tag
Jelenleg hol kaphatom meg jo aron a telefont, honnan erdemes rendelni? Lg g3at valtanek

-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
-
siletto
tag
Szerintetek ha Ma Budapesten jár, holnap megérkezik?
-
tonyrulez
őstag
Egyelőre 3 zavaró dolgot tapasztaltam (Stable 7.1.18.0):
Napjában egyszer nem akar ujjlenyomatra reagálni. Se rezgés, hogy rossz lenne, semmi. Jelszót sem ajánlja fel, nem is tévesztettem el előtte háromszor. Egyszeri jelszóbeírás megoldja a gondot.
Mobilnet eddig egyszer nem akart bekapcsolni, telefon restart után kapcsolt csak be. Lehúzható kapcsoló átkapcsolt, de net már nem volt, sebességmérőt sem nyitotta meg kapcsolat híján.
Ha PC-n Pidgin-en Hangouts-ozok, telefonon hiába nem ugrik fel semmi értesítő, de minden egyes üzenetnél felvillan a kijelző, még akkor is amikor én írok üzenetet.
Minden más tökéletes.
-
stingy2
senior tag
Köszi. Ami eddig nekem látványos különbség a kínaihoz képest, az az üzemidő. ma kb annyit "nyomkodtam" mint mikor megjött, és -bár nincsenek egzakt mérési eredményeim- de sokkal lassabban merül az akku ezzel a rommal.Ezen kívül ebben pl. szintén benne van a "szeretett" yellow pages, de nem pofázik bele a dialerbe, valamint le lehet tiltani, ellentétben a kínaival. A Google appokat sem kellett a mi storeból összevadászni, és tiltható is ami nem tetszik.Pár tyúklábas app ebben is volt, de mind simán uninstallálható. Szóval nekem bejövősebb, mint a kínai stabil.
-
t.roby90
tag
Na nemsokára csatlakozok én is, most rendeltem meg spemallról EU Expressel. Kb mennyi idő amíg ideér?
-
J.Cs.
tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Én kicseréltem, felment úgy. Viszont fórumon írják, hogy talán nem is muszáj...
Frissítések fognak jönni, de nem hetente.
-
kisvaszar
csendes tag
Pebble-t használ valaki? Mennyire vannak jóban?
-
balazs312
tag
válasz
katalin888
üzenetére
Tudtommal azért mert a Xiaomi nem adja ki a kernel forráskódját a telefonnak(lásd pl. Google Nexus, orrba-szájba jönnek a custom romok), így nehezebb dolguk van a külsős fejlesztőknek, meg hát még ugye nagyon gyerek cipőben jár még a telefon.
-
katalin888
aktív tag
Magyarul úgymond nincs meg a megoldás (a "kulcs") a külső fejlesztőknek, ezért nem tudnak még custom romot gyártani. Jól gondolom?
-
válasz
katalin888
üzenetére
Lehet, de egyedileg kell kérni a Xiaomitól az engedélyt a nyitásra.
-
kisvaszar
csendes tag
válasz
katalin888
üzenetére
Tudtommal ilyen még nincs, és ki tudja, hogy mikor lesz a zárt BL miatt.
-
katalin888
aktív tag
Melyik a legjobb custom (nem MIUI) ROM a snapdragon valtozathoz?
-
J.Cs.
tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Órát a hálózatról szinkronizálja le. A dátum meg angol formátumban lesz.
Locale-t sok helyen használhat a rendszer, de tudtommal mindenhol felülírható. Például böngészel egy oldalt, ami locale alapján megnézi hol vagy, és olyan nyelvű lesz alapból. Google a locale alapján előbbre helyezhet találatokat vagy reklámokat. Ha valami hírek appod van, akkor az a locale alapján adja a híreket. Viszont ezek mindig felülírhatóak, legalább is tapasztalatom szerint.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Valahogy úgy lenne, ha lenne benne...
-
J.Cs.
tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Locale csak China van továbbra is. Minek kell neked oda Hungary?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Én úgy mondanám, hogy van full noob, van átlagfelhasználó (én), szakértő (te), és profi (az általad említettek)
Köszi az infót, akkor logikus választásnak látom globalra váltani.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Global próbálós időszakra emlékezve, azt hiszem nincs (hiszen a hivatalosan lokalizált terültek vannak benne), de most kíváncsi vagyok ebben hogyan van megoldva...
-
Mephistoone
senior tag
Megnézné nekem valaki akinek 7.1.7 global van fent annak a területi beállításoknal van hungary? Nem a telefon nyelve erdekel hanem a területi beállítások! Köszönöm
-
Milestone2
nagyúr
válasz
hakydakillah
üzenetére
Legfeljebb szagértő...szakértő Vagyula meg Rajen meg TomiOhl meg Digojr....stb-stb
Mindkettőt a Xiaomi adja ki és csinálja. tudtommal. Az egyik belpiacra a másikat (Global) a Xiaomi hivatalos globalizált területeire (Singapore | Malaysia | Philippines | India | Indonesia | Brasil).
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Mivel szakértő vagy a témában, engem érdekelne egy dolog - a két rom esetében a gyárit a úgymond a xiaomi és csapata adja ki és frissíti. A globalt meg a miui en csoport csinálja. Frissítéseket akkor hogyan oldják meg? Saját maguk javítgatják, vagy ha frissítik a kínai romot, akkor abból átveszik a fileokat és belerakják a sajátjukba?
-
ElDiabloo
senior tag
A global google playben van magyar nyelv vagy továbbra is morelocale kell ?
-
hakydakillah
senior tag
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Igen tudom mi a téma címe, olvasni is megtanultam, de miután a hivatalos megnevezése a Snapdragonos Redmi Note 3-nak az hogy Redmi Note 3. Ezért elnézést ha vissza mertem kérdezni.Igen, tudom hogy mi a hivatalos oldal, ezért nem értettem, hogy előző nap felkerül egy Global aztán jön egy hír hogy nem lesz global.
Én leginkább csak azt nem értem, hogy ha az ember megkérdez valamit, miért kell személyeskedve, lekezelően "segíteni" neki a válaszoddal, mikor te is pontosan tudod, hogy a hivatalos elnevezésekbe azért bele lehet kavarodni, ha nem egyértelmű az ember, nem véletlenül került oda a hivatalos oldalra sem hogy MTK vagy Snapdragon.
De én kérek elnézést, hogy meg mertem kérdezni!
-
J.Cs.
tag
válasz
stingy2
üzenetére
Globalban nincs yellow pages. Az engem is idegesített, meg a random kínai appok emlékeztető notifikációi...
Belaktam a telefont, nincs ez szál gond se eddig.Fórumon írták, hogy lesz a Global romra OTA frissítés. Nem hetente, de lesz.
A verziószám ne tévesszen meg senkit, nem visszalépés a 7.1.18 vagy 7.1.20-ról. A verziószámozás külön megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gran Turismo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Medence topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

] de az egyik m.o.-i garanciát vállal, a másik meg itt van egy köpésre. Ja van még a quickmobilre.ro náluk is lesz, és még akkor se kínába kell visszaküldeni, ha netán garanciáztatni kell.