- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Gloabl Stabil ROM-nál mi okozhatja, hogy az időjárás widgetek nem frissülnek csak ha kézzel rábökök, már próbáltam 2-3 fajtát de mindnél ez a helyzet.
-
gusthy
veterán
válasz
WhiteWalker #23691 üzenetére
Ez nem is CM
-
gusthy
veterán
válasz
WhiteWalker #23685 üzenetére
-
gusthy
veterán
Yiiiiip, a mai NitrogenOS release-ben van one handed mode
-
zeno79
őstag
Még mindig nem került vissza a "Dátumformátum kiválasztás" a Beállítások\Rendszer\Dátum és időnél a global dev, eu multi dev romokba? (hogy lehessen YYYY-MM-DD ÓÓ.PP formátumban feliratozni a fényképeket)
-
A legújabb dev alatt eddig egyetlen dolgot vettem észre. Az android rendszer akkuhasználata fele a korábbiaknak.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Milestone2 #23671 üzenetére
"Mi vagyok én? Mindentudó?"
Na igen, pont erre lettem volna kíváncsi, hogy mivel lehet szimulálni, hogy minden egyszerre megy.
Mondjuk azt eltudom képzelni, hogy vmi gyári céleszközzel meghajtják. -
Milestone2
nagyúr
válasz
pvt.peter #23670 üzenetére
Mi vagyok én? Mindentudó? Amit elolvastam, azt is csak sejtem.
Bekapcsolják a készüléket, hogy minden egyszerre sugározzon (ami ugye a valóságban ritka -vagyis nincs- hogy egyszerre minden sugárzó elem működik) és megmérik az értéket. Ez nem lehet nagyobb mint 2.0...
De a mai készülékeknek 0.4 - 0.6 a korrekt értéke...
-
pvt.peter
őstag
válasz
Milestone2 #23592 üzenetére
Előre is bocsi a kérdésért, lehet, hogy értelmetlen.
Ezek az értékek, hogyan kerülnek meghatározásra? Mi az ami befolyásolja a leadott maximumot?
-
pvt.peter
őstag
válasz
sketchifun #23667 üzenetére
Global Stable -t rakd fel MiFlash -el és csókolom.
Összefoglalóban tudod elolvasni ennek a menetét. -
Milestone2
nagyúr
válasz
sketchifun #23667 üzenetére
Ha megírod, hogy az országnak (világnak) melyik szegletében keresel sergítőt, könnyebben jelentkezik majd az illető...
-
Griff55
senior tag
A 7.1.19-es updattel a mi5 megkapta a nougatot, remélem szép sorban jön a többi is.
(Egyébként furcsa, hogy szegény mi5s tulajoknak meg mindig felfüggesztik az updateket) -
zeno79
őstag
válasz
sketchifun #23659 üzenetére
Igen, ez nem hivatalos rom.
Cserére? Tudni kell mit akarsz, kell-e root vagy nyitott-e a BootLoader, de az lenne a legjobb/legegyszerűbb, ha mindent kimentenél a telefonról, és feltolnál egy global stabil fastboot romot (mindent töröl). Így egy tök üres, új telód lesz, ami fog OTA frissülni. -
gusthy
veterán
válasz
bozarjoska #23644 üzenetére
Valamelyik általad használt alkalmazás lesz a hunyó, szerintem.
-
gusthy
veterán
válasz
LantosBerry8 #23633 üzenetére
Egyébként a low cluster felső órajele.
-
gusthy
veterán
válasz
sketchifun #23650 üzenetére
Azt, hogy ikonok helyett az appok képeit lásd, valahol állítható, csak most nem tudom neked kikeresni, mert nem MIUI van fenn.
De 7-es MIUI nem tudja, csak a 8-as.
-
batai15
félisten
válasz
tudta ,de azt az lg felület miatt. az android hivatalosan és sokkal több app támogatással nougattól fogja tamogatja ezt .
-
gusthy
veterán
válasz
Nekem is ezt írja ki a geekbench nougat alatt.
-
zeno79
őstag
válasz
sketchifun #23657 üzenetére
A pontos verziószámból elvileg meg tudjuk állapítani hogy hivatalos-e. Mindegy, le kell cserélni.
-
zeno79
őstag
válasz
sketchifun #23655 üzenetére
Sok szemét alkalmazás van a play-en, lehet valamelyik app onnan amit használsz, vagy a MIUI is tele van bloatware appal. Főleg a régi kínai rom csinált hasonlókat, emlékszem. Valószínű a tiéd is valami webshopos cucc.
Erősen ajánlott a legújabb global stabilt/devet feltenned. Nagyon régi a 7.1-es. -
sketchifun
senior tag
Szuper.
De van még kérdésem.Miért van az, hogy random hírdetéseket dob a telefon? És miért van az, hogy egy weboldalon nem tudok elindítani egy videót? Youtube megy appból, avval nincs gond.
-
balint355
aktív tag
válasz
Két ujjal "kinagyítod" az ikonokat, mintha zoomolnál.
-
zeno79
őstag
válasz
A szokásos nagyítás ujjmozdulat nem megy? (régen volt 7-es miuim)
-
bozarjoska
őstag
válasz
Jobb felül van egy ikon ha jól emlékszem. De ha ránagyítasz két ujjal az alkalmazásváltóban akkor nagyban lesznek.
-
sketchifun
senior tag
válasz
bozarjoska #23647 üzenetére
Lepetézek. Az LG G3s tudta.
És valami lehetőség arra létezik, hogy az alkalmazásváltóban ikonok helyett az alkalmazások képét lássam?
-
zeno79
őstag
válasz
bozarjoska #23644 üzenetére
Ilyennel még nem találkoztam, (kivéve LP miuin Radon kernellel) pedig jó sok rom megfordult már nálam is. Fura hogy mindegyik romnál ezt tapasztalod. Gondolod nem szoftveres a kérdés?
-
zeno79
őstag
válasz
sketchifun #23645 üzenetére
?
Nem, nincs semmi még egyik miuiban sem. -
bozarjoska
őstag
válasz
Nincs benne. Elméletileg a miui 9-ben lesz.
-
balint355
aktív tag
válasz
Tényleg nincs, se MIUI7-ben, se 8-ban. Azt igérték, hogy majd akkor lesz a 8-ban, amikor Nougatra frissítik. Persze azon a néhány modellen, ahol már Nougat van, szintén nincs
Talán majd egyszer.
-
sketchifun
senior tag
Uraim. Újonc vagyok, mondhatni. De érdekelne valami. A készülék redmi note 3 pro 2/16.
Tényleg nincs a 7.1-es MIUI-ban semmilyen split screen meg semmi? Tényleg nem tudok ablakba nyitni egy számológépet? Vagy nem jó helyen keresem?
Válaszokért előre is köszi.
-
bozarjoska
őstag
Az mi a halálért van hogy bármilyen romot teszek fel (cm, aosp, multi, miui) szinte nulla a deep sleep. A legkisebb frekvencián van folyamatosan... Eddig nem volt ilyen csak kb 2 hete kezdte... Visszateszek egy régi mentést még az is olyan, pedig előtte jó volt, nem értem. Volt már tisztatelepítés, miflash, minden.
-
hgabor19
aktív tag
MIUI EU ROM-ra(7.1.5 weekly) fel lehet rakni vmelyik BusyBox-t,ami fut is rendesen?
-
RVR400
veterán
válasz
LantosBerry8 #23637 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
Tedd fel a progit, aztán megbeszéljük.
-
Griff55
senior tag
Tudja valaki, hogy mi a ménkű van a puremobile oldalán a xiaomi kínálattal? Alig vannak már típusok, kisöprik a raktárat és megszüntetik a forgalmazást?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Milestone2 #23610 üzenetére
Az a cpu órajel érdekes...
-
KurtCobain
őstag
Ékezet nélküli az utca neve is. Többször rendeltem már aliról, más eladóktól, és most is úton van pár cucc, eddig nem volt ilyen baj. A kínai rendeléseket sem ma kezdtem, sosem hivatkoztak még ilyenre.
Az az igazán elkeserítő az egészben, hogy nem saját részre rendeltem, sőt az illetőnek én ajánlottam a telefont és a HK Goldway-t is, így még én égtem miattuk.
Már felejtős a dolog, vett másik telefont, máshonnan.
Egyébként ezt írta:
hi, friend, cause seller shipping can not send to your address, so the best solution is to cancel the order, and place a new order with aliexpress shipping. Sorry for the unconvenience, sincerely hope you will note and understand, thanks
liRákérdeztem, hogy mégis miért nem, erre:
friend,as said before,seller shipping can not send to your address
if you can not accept it,please cancel the order
eAmikor meg a valós indokkal szerettem volna törölni a megrendelést, visszautasították:
hi, friend, sincerely sorry for the unconvenient, can you please choose other reason or you do not want to buy the order which can cancel the order faster and easier, thanks
li -
beg
veterán
válasz
KurtCobain #23625 üzenetére
Vidékre simán megjött, a címeidben ugye nincs ékezet? Próbáld meg újból megrendelni tőle.
-
BigBear
senior tag
válasz
KurtCobain #23623 üzenetére
Ez igazán fura.
Nekem kb. 2 hete jött meg rendben EU Express csomagként a RN3 Pro 2/16, vidékre, kb. 1 hét alatt.
Nálam erősen pirospontos a cég. Nagyon jó árak (EU szállítással ~120 dodóért egy Nillkin tokkal), rendes Global Rommal, nem mókolt valamivel. -
zeno79
őstag
válasz
bozarjoska #23627 üzenetére
Kézi 4G-vel is tudtam telefonálni, ok.
Ja, újra kellett indítani a telefont, most már automata hálózat választással is rááll 4G-re.
Köszi -
zeno79
őstag
Új Vodafonosként végre van 4G-m itthon (Bp), de csak akkor ír 4G-t, ha a hálózatoknál fixen 4G-re állítom. Auto hálózatnál csak 3G van, hiába állítom arra hogy preferálja a 4et.
Na most ha fixen Vodafone HU 4G-n hagyom, az a telefonálást hogy befolyásolja szerte az országban? -
beg
veterán
válasz
KurtCobain #23623 üzenetére
Fura, eddig mindenkinek jó tapasztalatai voltak vele. Milyen címre kérted?
-
KurtCobain
őstag
válasz
ktommy91 #23622 üzenetére
Kb 2 hete rendeltem tőlük egy Redmi 3X-et, de írtak üzenetet, hogy nem tudják a címemre eu-s szállítással küldeni, töröljem a rendelést, és rendeljem standard postával.
Amikor törölni akartam a rendelést a valós indokkal (hogy az eladó nem tudja küldeni a választott postázási móddal), akkor visszautasították azzal, hogy válasszak másik indokot.
Szóval tőlem a hong kong goldway kapott egy hatalmas fekete pontot. -
ktommy91
addikt
válasz
madmike #23621 üzenetére
Én Alin Hong Kong Goldway eladónál vennék most telót. Jók az árak és az EU express felár csak 11.58$.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Milyen magyar vagy eu-s forrásból lehet most jó áron Redmi készüléket venni? -
zeno79
őstag
válasz
bozarjoska #23616 üzenetére
Köszönöm!
-
bozarjoska
őstag
válasz
martin555 #23617 üzenetére
Szerintem NitrogenOS a legjobb. Saját kernele is fasza de radonnal is jól megy. Kamera megy, nálam legalábbis nem volt gond. Az elemláma nem megy mindig elsőre. De az összes 7es romon ez a hiba, kamera meg led.
-
martin555
aktív tag
válasz
bozarjoska #23616 üzenetére
tisztelt Urak
redmi note 3 pro KENZO 2gb.
a 7-es androidos cuccokkal még várni kell? míg kiforrja magát? kamera, video, minden megy átlagosan, normálisan?
avagy
van-e már ROM és kernel kombó, ami javallott már, erre az eszközre?
megköszönném..
-
bozarjoska
őstag
válasz
zeno79 #23615 üzenetére
Itt az utolsó radon lollipop.
Itt meg az elementalx.
Nem tudok róla hogy lenne nagyon más. -
zeno79
őstag
Tudtok ajánlani Lollipop! Miui8-hoz custom kernelt (és linket) ? Kicsit sokat fogyaszt üresjáraton...
-
bebolint98
tag
válasz
Az is lehet, hogy csak 7.1.1-es custom rommal futtaták le a geekbenchet. De örülnék, ha mi is kapnánk miui nougatot.
-
Czimby
addikt
Igaz nekem MTK-s Note 3 van de mivel az a topic halott itt tenném fel a kérdésem.
MIUIHU 8-van a telón TWRP, SuperSU stb..
Szeretném ha az összegyült telepített majd törölt programok által hátrahagyott szemét eltünne a belső memóriából, mert most a 32Gb-ból csak 21Gb elérhető és szűz a rendszer.
HA gyári beállítások visszaállítására megyek TWRP-ben indul újra a telefon, itt mit kellene kiválasztanom?
EZT megcsináltam az installált programok el is tűntek, de vannak olyan mappák fileok amik nevük alapján ezekhez tartoztak.
-
beg
veterán
válasz
A tegnapi után várható volt
Az egyik régebbi és gyengébb motoros után elég sok készülék megkapja szerintem. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Ámen
-
Milestone2
nagyúr
-
Karany
újonc
Üdv !A telefon-pc csatlakozási probléma továbbra is fennáll.Javaslatok szerint csatlakoztatva(rendsz.gazda ok,
képernyő felold ok,mtp mód ok.Viszont az mtp módot választva a pc egyáltalán nem látja a telefont.
Pc-re telepített Mi Pc Suite viszont gond nélkül működik,de az is csak a belső tárhelyet látja.Az eszközkezelőben MBD interface van ADB viszont nincs.Van ezekre megoldás vagy hagyjam a fenébe.
Előre is kösz. -
barnam_
nagyúr
Üdv,
Tapasztaltatok már hasonlót?
Jelenség: fut a navigáció (Waze), út közben eldobja a térerőt. Kiírja az alkalmazás, hogy Hálózat keresése. Az még rendben van, hogy elveszti a térerőt (mondjuk azt se kéne), de a probléma, hogy miután újra van térerő, mobilnetre nem kapcsolódik vissza. Mire visszaértem BP-re, volt térerő, de a navigáció nem tért magához - nem volt mobilnet, repülő üzemmód után sem.Global dev. 7.1.12 van fenn most, 6.12.29-et tettem fel flashtool-al, azóta hetente OTA-n frissítem.
Korábban is volt, hogy elvesztette a térerőt, de mire városba értem, megtalálta.Próbáljam meg esetleg a Global stabil verziót flashtool-al?
-
Czimby
addikt
válasz
gusthy #23605 üzenetére
Azzal szívattam meg magamat, hogy amikor a telefont rádugtam a gépre, eszközkezelőben nem jelent meg ADB Interface-ként, csak az MDB Interface fül látszott.
Azt hittem, hogy gond, hogy nem látom az ADB-t és mindenképp oda akartam varázsolni, de amikor végképp nem sikerült feladtam és az ADB filokat tartalmazó mappából CMD parancssoron keresztül sikerült a Driver váltás és EDL módba is lépett a teló.
Itt szívattam meg magamat ismét, mert a legfrissebb flash-progit akartam használni elsőnek, de nem működött.
Végigpróbálgattam mindet, és a legrégebbi a legelső link volt az ami jó lett végül is.Még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét aki itt a fórumban vagy privát üzenet formájában segített!
-
Karany
újonc
Sziasztok! A nemrég vásárolt Redmi Note 3 Pro készülékem pc-vel összekapcsolva nem jeleníti meg az sd kártyát.A telefonon (Android 5.1.1 LMY47V,MIUI 8.0 stabil 8.0.1.0 LHOCNDG) rom van .A gépre telepítve van a driver.
A segítséget megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest