Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére

-
zeno79
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Aethelstone: Meg lehet kerülni (már csak a root miatt is hasznos, csak macera).
balewi: Úgy tudom arra global stabilt raknak. Sokan használják. Gondolom működik. Sokan meg mókolnak. -
zeno79
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Update for Redmi Note 4G / Redmi Note 3 Qualcomm / Redmi 3S/Prime suspended.
EU multi viszont van
-
balewi
aktív tag
válasz
zeno79
üzenetére
Köszi a választ, nálam a 2 gigás eleve nem játszott, ezért nem említettem

Végül is az emag-tól rendeltem SE-t, most ott csak 65 volt
Ugyan milyen rom lehet ezeken?
Kell romolni egy átlag felhasználónak (nem az enyém lesz), vagy stable rommal jön?
Rég volt már, hogy a MI2S-emet romoltam minden héten
-
ktommy91
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
MIUI nem, custom általában igen.
-
Aethelstone
addikt
Üdv. Redmi Note 3 SE rom jó a sima 3/32-es telóra is?(kenzo)
-
zeno79
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
bah, nem tudtam, köszi
-
-
balewi
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól értelmezem az összefoglalót, akkor két verzió létezik ebből a telefonból. Az egyik a Note 3 pro, a másik a Note 3 special edition. B20 csak a másodikban van.
A Media Markt-ban szerintem a pro van, az Extreme Digital-ban pedig a special edition.
A B20-on kívül van még valami különbség a két telefon között?
Mindkettő 75 papír -
siletto
tag
A végéből pici tűvel kipiszkálgattad a szöszt?
Az enyém is kb 13-14 hónapos, és pont pár hete kellett kiszedni, mert nem akart már tölteni.
Nehéz észrevenni, hogy egyáltalán van benne, annyira be tud tömörödni a csatlakozó végébe, főleg ha sokat hordod nadrágzsebben, de azért nem nehéz kiszedni.Egyébként én nem láttam még sohasem tönkrement aljzatot
Inkább a dugó szokott kikopni, direkt így csinálták meg. -
Latzi
csendes tag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Köszi, de sajnos USB aljzat csere lesz belőle. Szerencsére forrasztás nélkül cserélhető.
Mondjuk kicsit kiábrándító, hogy egy 13 hónapos, karcmentes, megkímélt Xiaomit barkácsolni kell, az előző (sokak által fikázott) Doogee telefonomat 2,5 évesen adtam el, kissé ütött-kopottan, és a mai napig működik. -
golyós
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
7es droidra lehet.
-
ktommy91
addikt
válasz
bebolint98
üzenetére
Köszönöm!

-
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Valaki aki MIUI-t használ, feltöltené nekem valahova a system/etc/audio_policy.conf nevezetű fájlt? Próbálnék a végére járni, hogy miért nem működik a 24 bites lejátszás nougat alatt. -
dredbiro
senior tag
Jobb így. Átláthatóbb.
-
Latzi
csendes tag
HELP! Valaki találkozott már közületek az alábbi hibajelenséggel?
Kenzo 3/32, Global 7.4.13 Beta. Tegnap este sikeresen lemerült. Ki is kapcsolt, töltőre tettem, kb. 30%-nál gondoltam, bekapcsolom. Levettem a töltőről, bekapcsoltam, majd újra rádugtam (másik szobában, ezért kellett levenni). Elkezdi venni a töltést (pittyen), majd rövid időn belül felugrik, hogy tegyem töltőre. Majd elkezdi venni a töltést pár másodperc múlva, és ugyanez előről. Próbáltam újraindítani, kikapcsolva tölteni, gyáris visszaállítás után tölteni, 3 féle töltővel, kábellel, ugyanez. Valami ötlet? Mi lehet ez? Akksi, töltésvezérlő? Ha szerviz, tudtok ajánlani valakit? Előre is köszi! -
pvt.peter
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Értem, köszi.
Azért a kompatibilitást nem csak a méret határozza meg sztem.
X gyártó 256GB -os pendrive -ját lehet, hogy tudja kezelni, de Y gyártó 8GB -os pendrive -ját pedig már nem. -
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Használ vki OTG -s micro USB -s pendrive -ot?
Ha igen, akkor mekkora a max. méret amit tud kezelni ez a teló? (ha egyáltalán van bármiféle limit) -
pvt.peter
őstag
-
batai15
félisten
-
ktommy91
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Van beárazós topic, de szvsz 45k-nál többet nem adnak érte. 5" telóból az ár/érték bajnok az a Zuk Z2 205$-ért, én arra váltanék a helyedben.
-
batai15
félisten
Sziasztok! Kb mit érhet a kenzo használtan ? ( Bőrtokk,plusz egy pozoz tok ,qc2.0 töltővel , elől tempered glassal , hátulja 1-2karcos) gondolkodom rajta hogy le cserélem mert egy 5.0 colos telefon kell,nagyon nagy az 5.5 nehezen tudom használni . Redmi 4 vagy meizu m5 lenne a kiszemelt.
-
siletto
tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem ugye a global stable romot, és folyamodtam Root jogokhoz, hogy kiszedhessem a gyári Google szemeteket a telóból. Ma hajnalban meg is jött az sms, MiUnlockkal rootoltam is. A telefon is írja a beállításai között, hogy a telefon nyitott. Ennek ellenére az alkalmazások nem érzékelik ezt, és a Permissions részben sincs semmi root-ra emlékeztető választási lehetőség.Mit kellene még tennem, hogy valóban műkodjenek a root-ot igénylő progik?
-
batai15
félisten
szép napot!
Mostanság menő a nagy gyártóknál a kerekített sarok/rounded corner
Na mondom vagánykodok én is, mert v5-6 miui körül volt benne ilyen, kivették vagy csak én nem találom? -
RVR400
veterán
válasz
laca17kecske
üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
RVR400
üzenetére
Esetleg BL nyitás, multi rom, ami pico gapps-t tartalmaz.
(#25444) siletto:
[MIUI 8] Gyárilag telepített Google-alkalmazások letiltása root nélkül -
siletto
tag
válasz
RVR400
üzenetére
Ver1: Ez hogyan működik global rommal?
Vagy megint folyamodhatok hivatalos nyitási kérelemért, megvárom, és utána erről a romról is letörölgethetem?Ver2: Sajnos nem engedi, valami miatt szürke marad a letiltás opció. Egyet sem enged letiltani.
Valóban van benne magyar nyelv, de a lokalizáció kiválasztásánál csak Kína volt választható, ez üzemszerű?
-
laca17kecske
csendes tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Úgy értem, hogy nem csatlakozik fel, jelszó/azonosító párost kér, megadom helyesen az adatokat, de folyton visszadobál és panaszkodik, hogy "azonosítási probléma".
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
laca17kecske
üzenetére
What???
Mi az hogy nem tudja az egyetem wifijet?? -
siletto
tag
válasz
siletto
üzenetére
Na, elindult, megúsztam sikerrel

Bár végül is csak az én saját hibám volt.
Ez a rom teljesen jónak tűnik, kivéve hogy teljesen tele van google-szeméttel.
Arra van tippje esetleg valakinek, hogyen lehet a temérdek google-programot kigyomlálni?
Például én a beépített levelezőt használom, a GMAIL progi teljesen felesleges.
Ugyan így a Playzene,hangouts,filmes biszbaszok.Nem akarok telhetetlen lenni, csak ha már belefogtam, megcsinálnám rendesen

Egyébként a kontaktok működnek, szóval köszönöm!
Illetve ezt lehet már Rootolni, vagy ugyan úgy nem? -
laca17kecske
csendes tag
Na, elegem lett hogy a global beta-s android 6.0 miatt nem tudom hazsnálni az egyetem wifijét, szóval downgradel-jük lefelé global beta android 5.1-re

-
siletto
tag
válasz
RVR400
üzenetére
Köszi!
Huzogattam ki-be a kábelt miközben nyomkodtam a gombokat, és végül is valahogy újraindult a mi.com töltőképernyőig, ahonnan sikerült újra edl módba lépni, és most
elvileg
leflashelte, most megint a mi.com tölt, de hátha továbbhalad. Azt írták, akár 10 perc is lehet.
A probléma valószínűleg az volt, hogy régebbi 2015.8 MiFlash-al csináltam. Letöltöttem valami új Qualcomm 64 bites illesztőket, meg friss miFlash-t, és végig ment. Most majd kiderül akkor, hogy mi sikerült.
Még annak idején letöltöttem én hozzá minden kis programocskát, az volt felrakva, így azzal csináltam először, vesztemre.
-
balint355
aktív tag
válasz
siletto
üzenetére
Megerősítem az előttem szólót, ha eddig a china stable jó volt, akkor a global stable lenne szerintem a legjobb választás. Kb ugyanaz mint a kínai, csak alapból vannak benne Google cuccok, szóval a szinkronizálás valószínűleg nem lenne problémás. Magyarul is tud, kínai appok nincsenek benne.
A régi nyitás engedélyed nem biztos hogy még él, viszont a gyári romot zárt bootloaderre is fel lehet tenni (persze nyitottra egyszerűbb...). Próbáld meg nyitni MiUnlock-kal, ha sikerül akkor a telefont fastboot módba téve MiFlash alól fel lehet tenni a global stable-t, vagy TWRP-t is feltehetsz (akár zárt bootloaderre is), ha nem tudod nyitni, akkor EDL mód kell fastboot helyett, az picit macerásabb, de az is megoldható

-
siletto
tag
Sziasztok!
Már az elsők között megvolt a RN3Pro telóm, amit ezidáig gyári china stable rommal használtam. Mindig frissítettem.
Nemrég új jelszót kértem a google accountomra, amitől teljesen meghülyült a névjegyzékem, konkrétan nem tud szinkronizálni, hiába adtam hozzá és töröltem le többször is a Google fiókot a telefonról. Így most csak a számokat írja minden hívásnál. A neten megvannak a kontaktjaim,de a telefonra nem jönnek le.
Ezért határoztam el, hogy leváltom az eddig használt china stable romot,miután egyik netes praktika sem működött.Bootloader nyitást kértem már másfél éve, de sosem nyitottam, bár elvileg bármikor megtehettem volna már.
Szeretnék tanácsot kérni, melyik vagy milyen romot érdemes feltennem? Magyar nyelv előny, de nem feltétel, illetve nagyon szeretném, ha a gyári MiFlashel valahogy fel lehet rakni, nem kéne parancssoros buherával foglalkozni. Antutura nem vadászok, az üzemidő is jó nekem, szóval igazán csak a kontaktok miatt flashelném akkor már egy csirkeláb mentes verzióra. Ha utólag lehet tinkerkedni, az nem baj, de most nem feltétel. Gondolom nyitott BL-lel már szinte mindegy, hogy developer, vagy stable, vagy akármi, a TWRP mindenre rámegy.Rengeteg útmutató van fenn a neten, de nem igazán tuok eligazodni közöttük. Nem vágyom szuper extra dolgokra, csak lehetőleg minnél hamarabb és komplikáció nélkül menjen fel.
Köszi előre is, hogyha szántok rám pár percet és segítettek!

-
radir01
tag
Olyan gondom lenne hogy a telefonom belső tárhelyén az egyéb fájlok mérete már 7.41 GB amit őszinte legyek nem értem hogy lehetséges. Fájlkezelővel próbáltam rákeresni mit pakolhatott fel a teló hogy ilyen méretet produkál de semmit nem találtam még rejtett mappában sem. Mint ha nem is létezne de közben még is több mint 7 GB helyet elfoglal valami. Es file explorerel is átnéztem a rendszert de az se mutatja meg hogy mi ez a 7 GB sőt igazából nem is jelzi az elemzéseknél. Valakinek valami ötlete lenne erre hogy hol, merre milyen irányban keresgéljek hogy megtaláljam ezeket az egyéb fájlokat és letudjam végre takarítani?

-
ktommy91
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Működik a sound control EXKM-ben. Egyetértek, ott van a szeren ez a kernel.
-
Aethelstone
addikt
Hmm. Nekem a LAO is bőven meg fog felelni.
-
válasz
ktommy91
üzenetére
én se használom a Scream -ot talán 3.12 volt az utolsó amit aktívan használtam amik az után jöttek alap állapotba nem voltak jók aksi időbe, ha meg bele nyúltam a beállításaiba 15-20% al lassabb lett, ezért is írtam hogy vacak!
egyébként én is pont a Darkness-t használom pár napja, tényleg baromi jó! csak én még a 13.ai verziót
Tényleg hasít és az aksival is jól bánik!

Egyedül az Audió mód piszkálás ami hiányzik belőle!
amúgy RR romból is használtam a Darkness -t onnan teccett meg a KERNELe, de látom már neki is van mai verziója esetleg nem tudod ő is váltott már 7.1.2.re + 4.05 bizt. javításra? mert akkor megint vissza térnék a Darkness ROM ra is!u.i. vak vagyok látom már ő is 7.1.2 nél jár akkor gondolom a bizt. hibajavítás is 4.05 lesz!
-
ktommy91
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Dolgozik rajta Kabirkalsi és frissítette a kódot github-on. Ráadásul olyan build programot írt, ami leszedi a szükséges csomagokat, a választott toolchaint... nem kell semmi hozzáértés a fordításhoz csak egy ubuntu. Azóta én már darkness kernelt használok, atm sokkal gyorsabb a scream-nél.
-
válasz
ktommy91
üzenetére
Ezt honnét szerváltad?

mert én csak a Ápr. 5. teszt verziót látom nála a leg frissebbnek, ami ugyan olyan vacak mint a stabilnak mondott Mác 28 as verzió!
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem a gyári naptárt használom én sem, Acalendart használok, ez a google naptárral szinkronizál, az az érdekes, hogy ha az optimizáció be van kapcsolva akkor egyik sem jelez, ha kikapcsolom akkor mindkettő egyszerre.
Elöbb lemaradt a Snap hibaüzenet:

Ha itt is kikapcsolom a low light modot akkor elkészül a kép és menti is. -
golyós
addikt
Tele a t.köm a dev rommal, hétről hétre egare szarabb. Snap camera lefagy, nem menti a képet low light módban.Ha kikapcsolom akkor jó.
Miui optimizálás ha be van kapcsolva nem jelez a naptár ha másnapra állítom be.Kikapcsolva müködik de ilyenkor az aksi statisztika borzalom fapados. -
bozarjoska
őstag
Használ valaki custom rommal mi band-et? Mi fit app-ban ha miuit használsz akkor be lehet állítani hogy a smart unlcok milyen távolságba érzékelje a band-et (távol, közel, nagyon közel). De ezt custom romnál nem találom, nincs benne a mi fit app-ban ez a lehetőség. Van e esetleg más app amiben lehet ilyet állítani vagy csak én csinálok valamit rosszul?
Köszi! -
ktommy91
addikt
100 éve nem volt ilyen problémám. Ha nem ragaszkodsz az olvasó módhoz akkor rakj fel custom kernelt. Pl. a legfrissebb(14-04) Scream kernelt
-
J.Cs.
tag
Itt a probléma amit fentebb említettem.
Xiaomi.eu stable rom, de minden egyéb miuival is ez volt néha.A telefon töltés után nem tud le menni deep sleepbe, és hamar le merül. Többen is sírtak miui fórumon, de mintha senkit nem érdekelne ez a jelenség.
Úgy vettem észre teljesen véletlenszerű, van mikor nem csinálja, van amikor igen. De mindig töltés után lehúzástól számítva van ez. Ha újra indítom töltés után, akkor tuti nem csinálja (gyakorlat lett..)Wakelock detectorral is néztem, mindig a NextAlarmTracker ragad be valamiért.
Valaki tud erről valamit?
-
Griff55
senior tag
A nillkin fóliák drágábbak, de szerintem megéri. 2 hónapja használok egy nillkin H+ pro üveget szép 2,5D-s kialakítása van, nagyon jó karcálló és tökéletesen illeszkedik (igaz 7,5$-9$ ár körül vannak, nem a legolcsóbb) Ha nem töröd össze szerintem hosszú hónapokig hibátlan maradhat.
-
Griff55
senior tag
csak nekem problémás az sd kártyára másolás? összedugom géppel a telefont néha be se tölti az sd kártyát a gép, nem másol át dolgokat harmadjára mentem rá az usb beállításoknál telefonon h fájl átvitele mire működni akart... mi lehet a gond?

-
J.Cs.
tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Pedig a fólia nem ér semmit. Karc ellen amit az véd, azt a képernyő is megvédi. Ami a képernyőt is megkarcolná, az telibe hasítja a sima fóliát.
Egy tempered glass rá 1 dollárba kerül (a leggagyibb), de megvédi az ütésektől. Nem a karcolás a lényeg, inkább az, hogyha kavicsra ejted vagy valami hegyesre, akkor a tempered glass törik és nem a képernyő.
Nem egy Redmi Note 3 Pro van a baráti körben (pontosan 6 az enyémmel együtt), és már 3 tempered glassot láttam szanaszét törve. Alatta a képernyő egyszer sem sérült. (az már más tészta, hogy egyik el lett áztatva, de most ki hibáztatja a nőket hogy a táskában tartják a telefont egy nyitott feles vízzel... nők...)
Ajánlom a matt üveget, kicsit drágább, de nem fogja az ujjlenyomatot. A kékkel ne foglalkozz (uv valamiként árulják) mert nagyon ronda és a minősége se jó.
-
J.Cs.
tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Normális üveg mint minden telefonon, csak nem corning gorilla, hanem noname.
Ha érdekel mennyire karcolódik, akkor nézd meg itt: [link]
Tehát mint minden Corning Gorilla Glass 3-as telefon.
-
Aethelstone
addikt
By the way, milyen üveg van végül is a Note 3-on? Annyi minden kering a neten...csak official infó nem nagyon.
-
Freddycom
őstag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Én is ilyesmi felállásban használtam, bár RR-ben tetszik ez az előtelepített Magisk, főleg hogy rendkívül egyszerűen app specifikusan lehet rejteni a rootot, nagyon praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- OpenMediaVault
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy RR romból is használtam a Darkness -t onnan teccett meg a KERNELe, de látom már neki is van mai verziója esetleg nem tudod ő is váltott már 7.1.2.re + 4.05 bizt. javításra? mert akkor megint vissza térnék a Darkness ROM ra is!