- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Ő, hűű... látom nem sokáig volt nyugalom itt. Tényleg nem értem, hogy miért kell egy már lezajlott dologba beletrollkodni. Fasza az iOS meg az Android is, csak más a célközönség, értem?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Parallaxis #295 üzenetére
Nem úgy volt, hogy nem a 64 bit, hanem az ARMv8-as utasításkészlet miatt gyorsabb az Apple SoC?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #282 üzenetére
Rövid leszek, mert szerintem is zárhatjuk a dolgokat, már csak önismétlések vannak. Egy szóval nem mondtam soha sem, hogy az androidosok ártatlan báránykák, mint ahogy az almások sem azok.
A moderátorokkal vívott csatádról nem nagyon tudok nyilatkozni, egyrészt mert te nyilván elfogult vagy a saját irányodba, másrészt nem ismerem a másik oldal véleményét. Nagyon sok az off, a flame és a trollkodás (még egyszer hangsúlyozom: mindkét "oldal" részéről), ez engem is zavar. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #267 üzenetére
Megható az, hogy azt feltételezed, hogy magamtól írtam ilyeneket.
Nekem már csak egy kérdésem maradt: Ha szerinted ez Samsungarena, ahol a moderátorok és a cikkírók is elfogultak a Samu irányában, valamint a felhasználók közül is csak a samusok szemétkednek az Apple híreknél, akkor tulajdonképp te mit csinálsz itt?
Annyi Apple-ös oldal létezik (szifon.com, stb), ahol ellenvélemény nélkül lehetne isteníteni azt, amit szerettek. Mielőtt még félreértenéd, én nem akarlak elüldözni innen, vagy ilyesmi, csak ha tényleg így látod, akkor ez mazochizmusra utaló viselkedés, illetve széllel szemben húgyozás/hittérítés jelleget ölt. Mintha egy evolúcionista a katolikus fórumokra járna fel Darwin eszméit hirdetni. De még egyszer leszögezem, szerintem a MA-n nem ez a helyzet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #235 üzenetére
Te lehet, hogy nem jársz át, de több Apple-fan meg igen, ott is sűrűn kell takarítani. Azt próbálom megértetni, hogy nem csak androidos hittérítők vannak, hanem legalább ugyanannyi almás is (ez az írásodból nem így jön le, mintha csak az androidosok trollkodnának - pedig dehogy). Egyiket sem szeretem. Értem én, hogy valaki imádja a kütyüjét és tényleg jó a cucc, de felnőtt emberek vagyunk, mindenki el tudja dönteni, hogy mit vegyen/használjon. Ha meg rosszul döntött, legközelebb máshogy fog.
Ilyet Androidos forumban szerintem nem latni
Ó, dehogynem... Ha jól emlékszem az S5 bejelentésénél töröltek rengeteg hsz-t.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #232 üzenetére
A haszon nagy részét az Apple teszi zsebre valóban, hisz ők dolgoznak a legnagyobb árréssel.
A ket ceg kulonbozo strategiat folytat es eladott termekszamban az iPhone all jobban.
Ezt nem igazán értem, a Samsung sokkal több telefont ad el.
tervezzuk Apple reszveny vasarlasat, szoval erdekel..
Hát hajrá, bár szerintem a csúcson már túl van a részvények árfolyama, de nem vagyok bróker, vagy tőzsdeelemző.
Az osztalékok mondjuk korrektnek tűntek.
Olvass el nehany kommentet, akik idejarnak es hirdetik, hogy az Android, Samsung, HTC, stb mennyivel jobb, mint az Apple. Ok a hitteritok.
Na most akkor akik ezt az Apple oldaláról csinálják (lagdroid, stb.), azok nem hittérítők, akik az Android felől, azok igen?
A MA-s kommenteken mar nem csodalkozom, vannak akik ZERO tapasztalattal ontjak a baromsagokat Apple topicoknal..
Szintén, fordítva is igaz ez sokakra.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #223 üzenetére
Oké, legyen nagyon jó az iPhone, meg legyen vele mindenki elégedett, csak ezt a játékot árbevételre játsszák - abban meg Koreában sehol nincs az Apple, akárhogy is forgatod a szavakat. Lehet, hogy jobb termékei vannak a Samunál, de ez nem látszik az eladásokban. Igen, a Samu hazai pályáján, de pl. az USÁ-ban közel sem ennyire vezet az Apple a Samsung előtt. Lehet mondani, hogy sok termékük van, amivel lefedik az egész piacot ár tekintetében, de te magad írod, hogy máshol nem olyan drága az iPhone sem (előfizetéssel meg pláne). De kár ezen lovagolni, teljesen tökmindegy, ki mennyit ad el (a részvényeseknek nem, de itt szerintem egyikünk sem az). Mindkét cég él és virul, legalább van választási lehetőség. Engem aztán teljesen hidegen hagy, hogy melyik cég mit ér el, csak a hittérítést meg a durva fanatizmust nem kedvelem.
Sztereotípia ügyben én egy szóval nem mondtam senkire sem, hogy megfelel a sztereotípiának (a családodra meg végképp nem), csak nálunk, Magyarországon ez a felfogás dívik. Így sajnos figyelembe kell venni ezt is, amikor az ember rácsodálkozik a MA-s fórumhozzászólásokra.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #210 üzenetére
Nagyon szép ez a sok táblázat, de az elégedettség mégsem hozhat annyi vevőt nekik, mert a market share-nél 60-14 az arány a Samu javára. Ja és ez már az installált eszközöket nézi, tehát nem a negyedéves eladásokat.
#207: Én mindenféle topikba járok és a Samu is kapja rendesen az ívet. Az ő vásárlóik is le vannak birkázva, tejfölösdoboz-tulajozva, nyomizva, idiótázva stb. Kár, hogy régebben nem voltam itt aktív, mengéztem volna, hogy mi ment a Nokia egyeduralmánál. Mindig azt kell utálni, amelyik jól megy. Bár a HTC meg a BB is kapja itt a gyalázásokat, szóval a márka majdnem mindegy.
Azt viszont meg kell értened, hogy nálunk, Magyarországon sajnos az iPhone is beleesett a BMW-szindrómába, azaz sok, tényleg "furcsa" embernél lehet látni ilyen eszközt, ami befolyásolja a megítélését. Ugye a BMW nálunk a maffiózó, kopasz vállalkozóval szinoníma, míg az iPhone a hipster, anyuci 50 kg-os kisfia hülyegyerekkel. Ezért van itt ennyi indulat részben.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #196 üzenetére
Egyet mondok csak példának: Stanley-B. Minden második hírnél megjelenik Shamesungozn, Samesungozni, stb stb. De már azt is annyiszor elmondtam, hogy a hülyeség márka-, nem- és korfüggetlen.
Az Apple meg a hajára kenheti a vásárlói elégedettséget Koreában, ha negyed annyi telefont se adnak el, mint a Samu.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #190 üzenetére
Valami dumb androidos vagy Apple hater mindig leirja, hogy az Android/Samsung/HTC/Moto/Nokia/Sony etc... mindenben jobb, majd ezt orakon at bizonygatjak, hogy az Apple mennyivel lassabb, csunyabb, gyengebb, stb.. Mit akartok bebizonyitani????
Ez így igaz, de sajnos az is, hogy ha az Apple szót kicseréled Samsungra, akkor is igaz marad...
Brand-re lebontva az Apple toronymagasan vezet Koreaban..
Őőő, pardon? (Ja és ebben a tabletek is benne vannak, amiben nyilván sokkal erősebb az Apple, mint telefonban)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Cyberpunk #180 üzenetére
Az i6-ot vajon melyik telefonhoz fogják hasonlítgatni? Csak nem az S5-höz, ami akkor kb ugyanannyi idős lesz, mint most az 5S...
Fogjátok már fel, hogy mindig a legutóbbi Apple-höz meg Samsunghoz hasonlítják az aktuális csúcsot, és ott meg fél év eltéréssel dobja ki a két gyártó a telefonját.
#179: Fordítsuk meg. Te linkelgetsz hónapok óta, hogy az a szentírás, most meg jön egy másik videó másik eredménnyel, az meg már nem jó? A HTC dupla olyan erős hardvere meg picit több pixelt mozgat meg egyébként.
-
Csapoati
nagyúr
A betyár mindenit neki, hogy 2 perc alatt 5 másodperccel volt lassabb az S5... (több appnál meg még gyorsabb is volt, bár ekkora különbségnél teljesen mindegy) Amúgy neked a kezdőlapon van ez a videó?
Már annyiszor linkelted be.
Egyébként az összes "az S5 labdába se rúg az 5S mellett" és fordítva típusú okosság jó nagy hülyeség. -
Csapoati
nagyúr
Na én meg még nem láttam olyat egyik ismerős Samsungján sem. Akkor most kinek van igaza? HA hívás közben jön bug, az természetesen idegesítő. Hozzátenném amúgy, hogy sokszor user error van a dolgok mögött, mert telenyomják a rendszert mindenféle szeméttel, meg csili-villi appokkal (mármint olyanokkal, amik feleslegesek, csak eszik a vasat).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mazsi1911 #88 üzenetére
Wow, azzal cáfolod, hogy te UK-ben élsz, és a környezetedben "mindenki várja"? Magyarországon meg "ugyse vesz senki semmit meg"? Nahát, nem is tudtam, hogy az okostelefon-felhasználók mind lopták maguknak a cuccot. Azért gondolkodj már el ezen, mielőtt leírod.
Baromság a cikk? Írj a felmérést készítőknek.
#106: Ja, az más. Bár szerintem azért javul a helyzet itthon is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #63 üzenetére
Meg higgyétek már el, hogy a tömegeket nem annyira érdekli, hogy miből van a hátlap. Sokan tokba rakják, sokan meg úgy vannak vele, hogy csak ne csússzon (a la S3, az mondjuk jó nagy blama volt).
-
Csapoati
nagyúr
Kemények vagytok, mint a kád széle. Még a végén miattatok megy csődbe a Samu.
AMúgy miért veszik a Samsungokat? Elsősorban a nem kevés pénz és energia árán létrehezott márkanév miatt, másrészt mert nem nagyon van kirívó hátránya a készülékeiknek. 0,5 helyett 1,5 mp alatt jön be néha a tárcsázó? Az átlagembert ez nem érdekli (jogosan), erre csak a geekek verik, meg a Mobilarena közönségének jelentős része - a két halmaz között van átfedés.
A külső meg még mindig szubjektív, szintén a MA közönségére jellemző, hogy azonnal lehurrogja, hogy "fosszar uncsi fröccsöntött szappantartó".
-
Csapoati
nagyúr
SOkan fognak visszaváltani, de biztos, hogy nem mindenki. Szerintem szépen lassan stagnálni fognak az iPhone eladások (meg a Galaxy S-eké is), de az Apple így is vígan el fog éldegélni belőle, amíg nem jön valami új nagy dobás megint (ami véleményem szerint nem az iWatch lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest