- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
#79335424 #100 üzenetére
Nem tudom, még soha nem törtem fel az iGO-t, csak feltettem és jónapot. Egyébként tök mindegy... iPhone-om lehetne és mégsem lesz az iGO miatt. Megveszem az iGO-t Androidra (amint megjelenik) és a legújabb Samsungot és még mindig olcsóbban jövök ki mintha csak egy iPhone-t vettem volna és akkor még hol van az iGO. Pedig jobban tetszene a gördülékenysége és a mobil mérete miatt.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
fordfairlane #93 üzenetére
Van, de egyrészt nem olyan hozzáférh... mint Androidon, másrészt az Androidot nem kel érte feltörni. Gondolom iPhone-ra nem lehet jailbrake nélkül feltenni. Telefon + iGO, az már olyan beruházás, hogy akkor inkább a Samu még ha az nem is mobiltelefon...
Somatom: remek meglátás, egyetértek!
-
Fritz Teufel
addikt
Nálam például egyetlen más gyártó szóba nem jöhet, mert nekem fontos a kamera. Ebben a Samsung sajnos a legjobb. Nüanszokról beszélünk, de látható a különbség (kipróbálva). A TW-től engem is kiráz a hideg és szívem szerint Nexus lenne a privát luxus, de sajnos a kamera. Az iPhone jobb, de arra meg nincs iGO. Van, de azért például nem kell rootolni egy Androidos készüléket. Szóval, nincs más
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Láncfűrész topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest