- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
-
törölt tag
ja, az poén lenne
csak szerintem nehézkesen megoldható.
t72killer: nem ettől lesz valami rolling, hanem hogy az update-en keresztül folyamatosan megkapod a legújabb csomagokat, elemenként. (pl. az ubuntu/fedora, stb az nem rolling, mert bizonyos időnként van egy kiadás, aminek a csomagverziói nem változnak jelentősen már. ahogy például XP alá sem jön le winupdate-en át a hetes kernele, még ha fizetsz, akkor sem).
-
-
WonderCSabo
félisten
Nos, semmi bajom nincs a Chrome-al. Az egész böngésző baromi gyorsan indul, az UI-ja a legválaszképesebb az összes közül. De nem tölti be gyorsabban az oldalakat, mint az Fx. Ez egy városi legenda. A JS motorja is tény, h. a leggyorsabb, főleg a saját játszóterén mindenkit lenyom...
Gondolom arra utalsz, h. bizony zavar, h. terjed a Chrome, és én annak örülnék, ha ezek a vérprofik Fx-el nyomnák. Egyik se igaz. Persze ha már az Fxtől venne el sok piaci részesedést a Chrome, az már zavarna. És ha nem lesz elég jó az Fx4, ez be fog következni.
gb4400: Azért volt szokatlan az oldalak görgetése, mert a Chromeban még mindig nincs finom görgetés.
EarL 007: Csak norvég sört csapol, de az csapnivaló.
moonman: Sztem lynx.
-
WonderCSabo
félisten
Így van, pl. az Fx4 D3D9-et vagy OpenGLt használ XP-n a layer compositing-ra, OpenGLt Linuxon és Macen compositingra, OpenGLt Linuxon accelerated renderingre.
Vistán, 7-en pedig D2D-t rendering-re, DW-t szöveg rajzolásra, D3D10-et/D3D9-et/OpenGLt compositingra.
EarL 007: Ha jól tudom MSDNAAshoz kell érvényes frissítési alap, vagy nem?
-
törölt tag
Azon én is dobtam volna egy hátast, ha csak 7 SP1-en menne a IE9. Igaz, nekem nem fáj a fejem attól, hogy az SP1 esetleg kilövi a krekket, mert msdnaa-s 7-em van, de az kb oem változattal ér fel, mert hardverhez kötött. Nem rég alaplapot cseréltem, akkor szembesültem vele. Azóta nekem is kellett egy krekk, amíg újra elérhetővé vált az msdnaa, akkor megint kérhettem új kulcsot.
(#72) gtasystem: Akkor a cégek nagy része nem lenne szimpi neked, mert azok is abból élnek, hogy gyakran "cseréltetik" a terméket.
"na mindegy Jobs bácsi biztos nem csinálna ilyet.."
Nem-e, akkor ez szerinted mi?
"This is also the first Mac OS release since the introduction of System 7.1.2 that does not support the PowerPC architecture, as Apple now intends to focus on its current line of Intel-based products." Forrás: Mac OS X Snow Leopard @ wikipedia
Itt konkrétan arról van szó, hogy a komplett OS nem tehető fel régebbi gépre, nemhogy egy böngésző egy régi OS-re. Vagy Applenek ezt elnézzük, és jóságos, mindenható cég az, míg az MS szemét köcsög?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest