- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
fordfairlane #201 üzenetére
Nos, az még mindig lassabb mint a többi oldalon a görgetés.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
fordfairlane #198 üzenetére
Bocsi, béletlenül a fél éves infót linkeltem Neked. Itt az új. Azóta már mindent gyorsítanak elvileg. Olyan sok változást nem vettem észre azon kívül, h. a görgetés gyorsabb lett. A D2D -igaz csak egyes esetekben - de sokkal látványosabb gyorsulást eredményezett.
A pluginek gyorsítását egyelőre el lehet felejteni. Az IE9 támogatja, de ott se számít sokat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
talpalavalo #189 üzenetére
Én még egy szoftverrel sem találkoztam, ami nem ment volna 7-en. Vagy aminek ne lett volna alternatívája. Végső esetben meg ott az XP Mode. Persze vmi speckó pl. grafikai progi esetén lehet, h. bukta a dolog.
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
fordfairlane #168 üzenetére
Tudom, de ettől függetlenül benne lesz az Fx4 véglegesben a QartzGLes gyorsítás.
A layershez.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
fordfairlane #166 üzenetére
A kettő gyorsításásának teljesítménye körülbelül megegyezik.
Nem, nem Vista/7 only az Fx4 gyorsítása.
XP Vista/7 Lin Mac
Layers D3D9 D3D9 OGL OGL
Rendering Nincs D2D XRender QuartzGL*A layers compositingra nemsokára az Fx4 D3D10-t fog használni Vistán/7-en. A QuartzGL impelementálása még nincs kész.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Nos, semmi bajom nincs a Chrome-al. Az egész böngésző baromi gyorsan indul, az UI-ja a legválaszképesebb az összes közül. De nem tölti be gyorsabban az oldalakat, mint az Fx. Ez egy városi legenda. A JS motorja is tény, h. a leggyorsabb, főleg a saját játszóterén mindenkit lenyom...
Gondolom arra utalsz, h. bizony zavar, h. terjed a Chrome, és én annak örülnék, ha ezek a vérprofik Fx-el nyomnák. Egyik se igaz. Persze ha már az Fxtől venne el sok piaci részesedést a Chrome, az már zavarna. És ha nem lesz elég jó az Fx4, ez be fog következni.
gb4400: Azért volt szokatlan az oldalak görgetése, mert a Chromeban még mindig nincs finom görgetés.
EarL 007: Csak norvég sört csapol, de az csapnivaló.
moonman: Sztem lynx.
-
WonderCSabo
félisten
Na jó srácok, ignoráljuk gtasystemet, egyszerűen hihetetlen amit csinál. Abbahagyja, ha nem válaszolunk neki!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
gtasystem #96 üzenetére
Nos, ha nem hiszed el, h. a IE9 nem tud menni a XP-n, akkor tévedsz!
Nem értem, miért van komoly álláspontod olyan témában, amiről fogalmad sincs.
Az IE9 D2D-t használ a content rendering gyorsítására. Ezzel nem kisebb eredmény érhető el, mint pl. az ilyen dolgokban 10x sebességnövekedés. Windowsra rendering gyorsítására jelenleg a D2D magasan a legjobb. Ezért inkább úgy döntöttek, h. nem támogatják a 10 éves oprendszert, és nem írnak rá külön rendering gyorsítást.
Mellesleg a Fx se használ rendering-re gyorsítást XP-n.
Tehát nem bullshit: A technológia (d2d) csak Vista+-ra érhető el, és a Xp-re nem éri meg kifejelszeteni vmi mással, mert nem gyorsulna jelentősen.
Ezt a magaddal vitatkozol dumát meg hagyd már abba, nagyon bunkó, és nem is igaz. Mindenkire ezt használod.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
gtasystem #92 üzenetére
LOL.
Tehát az Apple eladja a szart, de megteheti mert kajálják az emberek. Szted ez rendben van.
Ms pedig nem tudja eladni a szart (ami nem is igaz, mert ez esetben sem erről van szó), mert nem kajálják az emberek.
LOLOLOL.
(#90) gtasystem: Akkor léci fejtsd ki azt a posztodat, amire ezt reagáltam.
-
WonderCSabo
félisten
Így van, pl. az Fx4 D3D9-et vagy OpenGLt használ XP-n a layer compositing-ra, OpenGLt Linuxon és Macen compositingra, OpenGLt Linuxon accelerated renderingre.
Vistán, 7-en pedig D2D-t rendering-re, DW-t szöveg rajzolásra, D3D10-et/D3D9-et/OpenGLt compositingra.
EarL 007: Ha jól tudom MSDNAAshoz kell érvényes frissítési alap, vagy nem?
-
WonderCSabo
félisten
Penge: abszolút a modernre váltás híve vagyok, de az XPs azért is ragaszkodhat hozzá mert:
- nincs pénze rendszerre/hardverre
- tökéletesen megfelel Neki az XP, és inkább nem bolygatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest