- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #121 üzenetére
A másik fele meg Operat használ, mert az még kávét is főz. De ha sört is csapolna, akkor egyből Operara váltanék.
-
törölt tag
Az 1 bites usernek, akinek talán még a böngésző fogalma is új, annak mindegy mivel böngészik. De ez esetben mindenfélére is rákattinthat, amivel megfertőzheti a rendszert, ahhoz nem kell más böngésző... Aki szereti bütykölni a böngészőjét, telepakolni mindenféle jóval, annak persze az Fx jobb. Szóval ez attól függ, ki mit preferál.
klaczi: Nem azzal van a bajom, ha valaki Fx-et használ, mert miért lehetne, én is használtam sokáig. Azzal van bajom, hogy vannak azok az okoskák (jellemzően tizenévesek), akik azt hiszik magukról, hogy attól vérprofik, mert Fx-et használnak. Aki megmondja, alátámasztja, hogy az Fx számára miért jobb, (pl. a millió addon okán, stb.), egy szavam nincs.
-
törölt tag
"Mert azt mondták neki, hogy az jó. És nekik tényleg jó."
Ja, mert az okoska vér pistikék azt mondják, hogy jó, attól még másnak nem biztos, hogy jobb. Nálunk, meg sok ismerősöm gépén IE van és no vírus, no trójai, stb. Win tűzfala, valamilyen AV, korlátozott user fiók (nem admin fiók és XP-t sokan úgy cseszik el, hogy adminként használják 24/7...) és probléma egy szál se.
-
törölt tag
válasz
gtasystem #90 üzenetére
"aki ért hozzá az megteheti.. aki meg nem az nem.
bullshitet is tudni kell eladni.. "Szerinted Apple mit csinál? Agyon hypeoltatja a termékeit, olyan marketing bullshitet áraszt, hogy azt nézni is fáj. Komolyan ez már a vicc kategóriája... Szerinted Apple nem szivatja a usereit? Dehogyisnem, csak "eltusolja".
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #88 üzenetére
A Service Pack amúgy sem új szolgáltatások, szoftverek hozzáadásáról szól, hanem a hibajavítások egybecsomagolásáról. Igaz XP SP2, meg a Vista SP1 kivétel volt, de nem ez jellemző.
-
törölt tag
válasz
gtasystem #85 üzenetére
"persze..
amit szabad Jobs bácsinak azt nem szabad a ms-nak."WTF? Mit szívtál? Remélem csak poénnak szántad...
"de ő tudja hogyan kell..ez a különbség..ezért szeretik Jobs bácsit ms bácsit meg jól megdobálják.."
Na neee, ez már tényleg kész. Olvass csak vissza:
"És ha már a Macnél tartunk, akkor hadd jegyezzem meg, hogy Tiger alá pl. nincs Safari 5, pedig az fiatalabb, mint az Xp."
Safari 5 nincs OS X 10.4-re, akkor mégis miben más az, hogy nincs IE9 XP-re? Safari 5 is megoldható lenne 10.4-re, de nem tették meg...
"... hogy Power PC-s gépektől "elvágták" az OS X 10.6-ot..."
Ez tudod mit jelent? Konkrétan nincs lehetőség a régi Power PC-s gépekre feltenni a 10.6-ot, vagy ezt elnézzük, mert olyan jó fej ez a Jobs bácsi és az Apple bandája?
-
törölt tag
válasz
#72042496 #80 üzenetére
És nemcsak a Safari 5 vs. Tiger hozható fel, hanem amit én is írtam, hogy Power PC-s gépektől "elvágták" az OS X 10.6-ot... Ha csak ezeket számoljuk, kapásból kettő van, amiért az Apple sem nevezhető jóságos cégnek.
Amúgy is nagyon ellene vagyok az Applenek... Hadd ne részletezzem miért nem szeretem, meg abból úgy is ban lenne a vége. Maradjunk ott, hogy egyéni szociális probléma.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #75 üzenetére
MSDNAA-hoz nem szükséges frissítési alap, ugyanúgy felteheted frissen egy üres gépre, mintha dobozost vennél, csak annyi a megkötés, hogy onnantól kezdve alaplaphoz kötődik. De szerintem OEM-hez sem kell frissítési alap, telepíthető egy üres gépre (egy OS-sel még nem rendelkező gépre gondolok) is.
(#78) moonman: Jaja, Mozilla "csak" a böngészőből él, nem igazán teheti meg, hogy ne adja ki XP-re is, mert lehet belerokkanna...
(#79) WonderCSabo: 7 előtt 7 RC volt a gépemen és úgy telepítettem fel, hogy előtte formáztam az előző telepítés partícióját (asszem RC-ről nem is lehetett volna végleges 7-re váltani...), tehát nem frissítéssel ment fel.
-
törölt tag
Azon én is dobtam volna egy hátast, ha csak 7 SP1-en menne a IE9. Igaz, nekem nem fáj a fejem attól, hogy az SP1 esetleg kilövi a krekket, mert msdnaa-s 7-em van, de az kb oem változattal ér fel, mert hardverhez kötött. Nem rég alaplapot cseréltem, akkor szembesültem vele. Azóta nekem is kellett egy krekk, amíg újra elérhetővé vált az msdnaa, akkor megint kérhettem új kulcsot.
(#72) gtasystem: Akkor a cégek nagy része nem lenne szimpi neked, mert azok is abból élnek, hogy gyakran "cseréltetik" a terméket.
"na mindegy Jobs bácsi biztos nem csinálna ilyet.."
Nem-e, akkor ez szerinted mi?
"This is also the first Mac OS release since the introduction of System 7.1.2 that does not support the PowerPC architecture, as Apple now intends to focus on its current line of Intel-based products." Forrás: Mac OS X Snow Leopard @ wikipedia
Itt konkrétan arról van szó, hogy a komplett OS nem tehető fel régebbi gépre, nemhogy egy böngésző egy régi OS-re. Vagy Applenek ezt elnézzük, és jóságos, mindenható cég az, míg az MS szemét köcsög?
-
törölt tag
válasz
gtasystem #67 üzenetére
Ha te volnál egy operációs-rendszert és böngésző szoftvert készítő gyártó, akkor te nem lépnéd meg azt a lépést, hogy az új böngészőhöz ne kelljen új oprendszer? Minden cég a profitra törekedik, ez is egy lépés a sok közül. Akinek kell az új böngésző, az nagy valószínűséggel váltani fog op.rendszert is. Vagy te olyan jóságos szoftvergyártó lennél, hogy maximálisan törődnél a felhasználókkal? Azért ne legyünk álszentek. Egyébként ne a magyar piacra gondolj, ahol szegény felhasználónak még a gépre is alig van pénze, nemhogy a szoftverre. Nyugaton, ha nem elég jó a gép, akkor "egyből" cserélik.
Aztán, hogy az FF megteszi, de az MS miért nem? Azért vess egy pillantást a két cég méretére, FF nem engedheti meg magának, hogy XP felhasználóktól (felhasználói bázisuk nagy részétől) elvegye a friss böngészőt, mivel az súlyos bevétel kiesést eredményezne, míg MS-nél ez megoldható, nem fognak belerokkanni, illetve nekik érdekük, hogy egy új, frissebb, jobb op.rendszert (ill. bármilyen más terméket) megvásároljál tőlük. Így működik a mai fogyasztói piac, ha tetszik, ha nem, ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest