- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo #200 üzenetére
Olyan sok változást nem vettem észre azon kívül, h. a görgetés gyorsabb lett.
Ez nagy dolog, ugyanis a flashes-egyéb beépülős oldalakban pont azt utálom a legjobban, hogy a görgetést is belassítják.
-
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo #169 üzenetére
"At the time of this writing, only full-screen HTML5 video is rendered using our GPU accelerated (OpenGL and D3D9) layers backends, but in the future we plan to accelerate all of our rendering."
Ahogy elnézem, minden azon múlik, hogy a rendermotor hogyan és mi alapján osztja fel majd különféle layerekre a weboldal tartalmát. Ha mondjuk a flash-, video-, egyéb beágyazott tartalmakat külön rétegként tudja kezelni, és a GPU fogja őket behelyezeni az oldalba, az jól hangzik. Kérdés, hogy tényleg képes lesz-e rá, ha jelenleg csak a fullscreen videolejátszásnál működik.
-
válasz
WonderCSabo #194 üzenetére
Az "encoded string"+"partially optional"-nál fennakadt a szemem
szerencsére már feloldották a kódolást, ergo uolyan +bízható, mint bármelyik másik böngésző.
-
Phvhun
őstag
válasz
WonderCSabo #190 üzenetére
Nem a menés-nemmenéssel van gondja, hanem az ujratelepitésre szánandó nagy mennyiségű idővel.
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #184 üzenetére
olyan volt mintha..
de csak mintha..maradjunk ennyiben.és mióta vagy ennyire sértődékeny? mi ez babazsúr?
különben is ha jól tudom én még ignorálva vagyok.. -
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #181 üzenetére
nem forgatok ki semmit..
tudtommal még nincs kint hivatalosan csak a béta..fejlesztőknek meg fanatikusoknak..majd ha szépen frissül böngészőben automatikusan az átlagjúzernek na majd akkor lesz kint..
és akkor még a kiegészítőkről még nem is beszéltem mert nekem például az is fontos..
de azért ez elég fura hogy ezt pont neked kell magyarázni..BiP:
szerinted.azért ezt tedd hozzá.
szerintem meg nem. ennyi. -
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #179 üzenetére
ja ha neked ennyi a világ az más..
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #177 üzenetére
én a végleges public verzióra gondoltam..
ennyire azért nem érdekel a dolog.. -
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo #167 üzenetére
Igen, olvastam a FF4 doksijában, hogy a layer-composing D3D-re épül, csak azt nem tudom, hogy mennyit számít ez egy átlagos weboldalnál.
"A QuartzGL impelementálása még nincs kész."
Maga a QuartzGL még mindig nem tűnik késznek, gondolom, ezért nincs engedélyezve default még a SL-ben sem.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo #149 üzenetére
De a Chrome is sandboxban fut. Akkor annál miért jobb?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #152 üzenetére
Én körűlnéztem, gondolod nem, és sokhelyen ajánlják melegen.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #149 üzenetére
Marketing szaga van, akkor miért ajánlják mégis a tűzfalat, víruskeresőt szoftvert mellé, valamint köztudott nem 100% védelem.
Csak még egy felesleges dolog... (jó ok nem kell ismeretlen helyen barangolni, és ha mellé üt az ember a gugliba vagy erre kisebb az esély a címsorba)
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #121 üzenetére
A másik fele meg Operat használ, mert az még kávét is főz. De ha sört is csapolna, akkor egyből Operara váltanék.
-
törölt tag
válasz
Én is kipróbáltam a Chrome-ot, de valahogy nem bírtam megszokni. Pedig tényleg gyors volt, de például az oldalak görgetése elég furcsán működött rajta. Meg az egész olyan szokatlan volt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Hogy moonmant idézzem: erős frusztrációt érzek a szavaidból.
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #105 üzenetére
na jó ignorálj végre..már én is alig várom..
Balika911:
te súlyos eset vagy..
érveléstechnikailag..klaczi: rohadtul ráérünk..de én már meguntam..illetve megéheztem..
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #93 üzenetére
Tehát az Apple eladja a szart, de megteheti mert kajálják az emberek.
hát a szar az azért erős túlzás maradjunk a marketing bullshit-nél..és itt arra gondolok hogy "azonnal belehalunk ha nincs ipadunk" és "iphone nélkül nem élet az élet" bullshit..mert ezt azért a vérfanatikusok is tudják hogy nem így van, de akinek megy attól el lehet fogadni..
Ms pedig nem tudja eladni a szart
valami ilyesmi ezért erőlteti..
itt is a bullshit lenne a jó szó mert itt az a bullshit hogy "ez az IE9 már olyan technikai űrcsoda hogy bazzeg ezér már új oprendszert kell venni bazze"..nagyjából ez itt a bullshit..van aki be is nyeli kétségtelen (pl. moonman) de ez valahogy nem olyan fincsi bullshit mint az apple bullshit..a többit már kifejtettem
BiP:igen komolyan gondolom.a user megkülönböztetés pedig nem álláspont hanem tény.
sehogy sem érint nem vagyok apple fan.Balika911: nem úgy néz ki ez igaz, de még mindig az egykori monopolhelyzetükből élnek.és ez is tény.ha lényegtelen akkor miért volt olyan fontos megjegyezni?
Microsoft kicseszik a felhasználóival, ezért azok Macre váltanak. Aztán mikor rövid úton kiderült, hogy az sem jobb, hirtelen eltűntek a felhasználó érdekei és nem győzöl terelni azzal, hogy ők megtehetik, meg jössz itt Kínával. Jó lenne, ha az árnyékboxolás helyett az eredeti álláspontot próbálnád védeni!
ezt már megint honnan szedted?mikor mondtam ilyet?kettőn közül te boxolsz árnyékkal mert magaddal vitatkozol..
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #87 üzenetére
Ja, éljen Kína, mert ők fasza gyerekek, inkább warezolnak.
ki mondott ilyet?már te is kezded a saját magadra reagálást?EarL 007:
vagy ezt elnézzük, mert olyan jó fej ez a Jobs bácsi és az Apple bandája?valami ilyesmi..
elhiszem hogy nem tetszik de ez van..aki ért hozzá az megteheti.. aki meg nem az nem.
bullshitet is tudni kell eladni.. -
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #84 üzenetére
persze..
amit szabad Jobs bácsinak azt nem szabad a ms-nak..igen Kínát..jó nagy piac nem?
és kb 80% warez..
talán ott nem kajálták be annyira a marketingbullshitet..vagy talán kajálnák de nem tehetik..
tuti nagy sikere lesz a "fejlessz os-t egy böngésző miatt" ms projektnek.. sorbanállás lesz..EarL 007: persze hogy nem szent, de ő tudja hogyan kell..ez a különbség..ezért szeretik Jobs bácsit ms bácsit meg jól megdobálják..
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #75 üzenetére
ez nem érv, a Mozilla a böngészőből él, ha kell, kenyérpirítóra is megcsinálják. MS pedig nem böngészőt árul hanem OS-t.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #75 üzenetére
MSDNAA-hoz nem szükséges frissítési alap, ugyanúgy felteheted frissen egy üres gépre, mintha dobozost vennél, csak annyi a megkötés, hogy onnantól kezdve alaplaphoz kötődik. De szerintem OEM-hez sem kell frissítési alap, telepíthető egy üres gépre (egy OS-sel még nem rendelkező gépre gondolok) is.
(#78) moonman: Jaja, Mozilla "csak" a böngészőből él, nem igazán teheti meg, hogy ne adja ki XP-re is, mert lehet belerokkanna...
(#79) WonderCSabo: 7 előtt 7 RC volt a gépemen és úgy telepítettem fel, hogy előtte formáztam az előző telepítés partícióját (asszem RC-ről nem is lehetett volna végleges 7-re váltani...), tehát nem frissítéssel ment fel.
-
Penge_4
veterán
válasz
WonderCSabo #44 üzenetére
"- nincs pénze rendszerre/hardverre"
Akkor meg kéne fontolni vagy a Linuxot, vagy valami mást, ami alatt természetesen még véletlenül sem azt a csúnya dolgot értem, amire ezen a fórumon nem szabad buzdítani senkit.
"- tökéletesen megfelel Neki az XP, és inkább nem bolygatja."
Akkor lehet, hogy a Linux is tökéletesen megfelelne neki. Vannak, akik még a mai napig Win98-at használnak KernelEX-szel.
Egyébként ha csak azok használnának ma XP-t, akiknek nincs pénzük upgrade-re és ennek ellenére nem is warezolnak, akkor nemhogy 50% fölött, de erősen 10% körül lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest